2021 Nisan Anneleri

Cinsiyet bnce erkek

Canım benim de var ama baya sarı renk koyu renk miydi peki ?

Günaydın kızlar ya dün ilk defa bi gerçekle yüzleştim çocuğumu bırakıp nasıl işe gitcem ben diye. Kayınvalideme bıraksam biliyorum benim yetiştirme tarzıma bi gram saygı duymayacak. Bunu dün hissettirdi sağolsun çocuğa odaya gerek yok, 4-5 yaşına kadar sizinle uyur tarzı şeyler söyledi. Ağlarsa yanında olamazmışım falan. Bi anda aydınlanma geldi çocuk olduğunda her kafadan bi ses çıkacak. Benim ruhum daralır valla, kendimi yetersiz hissederim. Daha önce doğum yapanlar bu müdahalelerle nasıl başa çıktınız? Bi gözüm korkmadı değil. Bebekten değil elalemden korkuyorum

Günaydın,

Zurnanın öttüğü yere çabuk geldin canım sen... Ooooo o laflar hiç bitmez. Sırf o günleri tekrar yaşayacağım korkusu ile çocuk düşünmüyordum inan... Amaaaa tecrübe herzaman insana ders veriyor.. Şimdi ikinciyi yaşayacağım Allah nasip ederse kimsecikler umrumda değil. Ne ağladım ne üzüldüm kendimi harab ettim ama değmezmiş. Geç anladım,kendime de çocuğuma da zararım oldu çok. Şükür akıllandım..
Çocuğum tersti mecburen sezeryan oldum vay benim kolayıma gelmiş hemen kabul etmişim sezeryanı.
Göğüs ucum yoktu ,çocuğum emmeyi red etti ağlaya ağlaya perişan olduk ikimizde, aman mama benim kolayıma gelmiş uğraşmamışım.. Her gelenle yatak odası ziyareti yapardık soyunurdum çocuk ağlamaktan morarırdı millet emzirtmeye çalışırdı kanter içinde kalırdım sonu kavga ile ve mama ile biterdi. Doktor kalça çıkığı var dedi çift bez bağlattı 2 ay her gelen açıp çocuğun bacağını ölçer ahhh vahhh evet var derdi ben gece gündüz ağlardım... Lohusa psikolojisi ile normal doğuramadım , emziremedim , sakat çocuk doğurdum diye aylarca kendimi yedim bitirdim.. Şimdi hepsini gözlerim dolu hatırlıyorum. Kızım hiç birşey yemez doğru dürüst çok seçicidir ama karakteri bu ben kabullendim. Ama etraf hala konuşuyor takmıyorum artık.
Şükür 9 yaşına geldi evet zayıf ama şükür sağlıklı, çok akıllı ve başarılı, saygılı,edepli, yaşına göre olgun ve anlayışlı bir kız oldu.
O nedenle hele şimdi görsünler beni bakalım laf edene taş üstünde taş bırakacakmıyım.. Bir damla da gözyaşı dökmeye niyetim yok..
Benden size tavsiye o ruh hali ile insan uygulamakta zorlanır ama kimseyi takmayın gerekirse kırın kırılmayın.. Çocuğunuz en çok sizin kıymetliniz.

kahvesevenkadin o yetersizlik hissi hep oluyor zaten annelik sorgulama ümit korku derken öyle geçiyor ama çocuğuna emin ol ki yetiyorsun anne olduğun an sanki yıllardır tecrübeli gibi oluyorsun en iyi sen koruyup en iyi sen hissediyorsun karışan elbet oluyor kendi annemde kaynanam da dedi yani sütün yetmiyor çocuk aç mı acaba falan ama kötü niyetlerinden değil ben çok takmadım tabi düşüncelerini de dinledim uyanı yaptım ama en çok kendi hislerime göre hareket ediyorum gelecek için endişelenme canım çok güzel anne olacaksın onlar tecrübeli olduğu için biraz daha rahatlar biraz daha bilgililer bazı yerlerde faydalanmak lazım bence

Herkese merhaba, bu konuyu en başından beri takip ediyorum. Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım. Bugün 2 li test yaptırdık ense kalınlığı ve burun gayet iyi ve cinsiyeti de erkekmiş 12+1 de öğrendik :) yaş 31 ilk çocuk manisa beklenen doğum tarihi 22.04.2021 beni de ekler misiniz rica etsem...

Hoş geldin

Slm kizlar benimde haftayaydi iki li test...
Benim kasiklarim da agri bide ilaclarimla alakali konusmak istiyorum dr umla.. gitmisken ikili testi de yaparbilirmiki haftama gore canlar .. 11+2 yim

Hoş geldin canım aramıza,bugün bizde yaptırdık ikili testi 12+0 olduk 23 nisan beklenen tarih. cinsiyeti söylemeyin dedim üç hafta sonra kesinleşince parti yapıcaz sen ultrason görüntünü atabilir misin rica etsem özelden veya buradan erkek bebek nasıl oluyormuş göreyim

Evet canim

Kızlar bime gelmis şu file çok güzeldi bende alcam
Merhaba bu fileyi hiç tavsiye etmiyorum. Bebek tamamen suyun dışında kalıyor ve her su dökülüşünde sıçrıyor. Bebek yıkama aparatları oluyor bebek küveti içine konuyor başı yüksekte kalıyor bebeğin. Küveti yarısına kadar dolduruyorsun bebek suyun içinde oluyor böylece ılık ılık hem üşümüyor ürkmüyor ve rahatlıyor. Ben içine küçük havlu serip kullandım oturmaya başlayana kadar

Eklentiler

• Screenshot_20201009-111645.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 47
Slm kizlar benimde haftayaydi iki li test...
Benim kasiklarim da agri bide ilaclarimla alakali konusmak istiyorum dr umla.. gitmisken ikili testi de yaparbilirmiki haftama gore canlar .. 11+2 yim
Ben bi doçente denk geldim 12 +0 dan itibaren en en uygun zamandır dedi

Canım m3rhaba ben ilk çocuğum da kullandım kenara suyu koyup üzerine yatırıp döküyorsun çok güzel oluyir kaliteli olup esnemesi daha iyi oluyor memnundum annem yikadigi içinde olabilir annem herkesin çocuğunu yıkar bembeyaz nasıl evirip çevirir bende kucağımda yikicam balik gibi kaymazsa dogsada sevsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…