Cinsiyet bnce erkekGünaydın kızlar doktordan geldim ikili test vardı kan verdim. Cinsiyeti söyleyecekti ben söylemeyin belliyse kağıda yazın dedim.yazacak kadar belli değil dedi burun kemiği görüldü ense kalınlığı da normal çok şükür darısı gidecek arkadaşlara
Valla hiç anlayamadım dur ikraya da atayım bu resmiCinsiyet bnce erkek
Canım benim de var ama baya sarı renk koyu renk miydi peki ?Günaydın kızlar hayırlı cumalar yeni bir gun3 yeni bir soruyla geldim derdim gitmiyobiraz önc3 wc de baya akinti geldi ve somon rengi saru diyemem. Bunu lekelenme olarak mı algılasam iğne yaptıran mı bilemedim 2 haftadır iğneyi bırakmıştım 13 haftanın içindeyim. Bu haftalarda akinti nasıl olur
Günaydın kızlar ya dün ilk defa bi gerçekle yüzleştim çocuğumu bırakıp nasıl işe gitcem ben diye. Kayınvalideme bıraksam biliyorum benim yetiştirme tarzıma bi gram saygı duymayacak. Bunu dün hissettirdi sağolsun çocuğa odaya gerek yok, 4-5 yaşına kadar sizinle uyur tarzı şeyler söyledi. Ağlarsa yanında olamazmışım falan. Bi anda aydınlanma geldi çocuk olduğunda her kafadan bi ses çıkacak. Benim ruhum daralır valla, kendimi yetersiz hissederim. Daha önce doğum yapanlar bu müdahalelerle nasıl başa çıktınız? Bi gözüm korkmadı değil. Bebekten değil elalemden korkuyorum
Sarıdan daha koyu ama kahve yada kırmızı diyemem somon gibiCanım benim de var ama baya sarı renk koyu renk miydi peki ?
Evet canimHcg 0,99 olan kızımın şuanki hcg 0,53 arkadaşımın erkek bebeği olcak onun hcg 0,59
Hoş geldinHerkese merhaba, bu konuyu en başından beri takip ediyorum. Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım. Bugün 2 li test yaptırdık ense kalınlığı ve burun gayet iyi ve cinsiyeti de erkekmiş 12+1 de öğrendik :) yaş 31 ilk çocuk manisa beklenen doğum tarihi 22.04.2021 beni de ekler misiniz rica etsem...
Hoş buldumHoş geldin
Hoş geldin canım aramıza,bugün bizde yaptırdık ikili testi 12+0 olduk 23 nisan beklenen tarih. cinsiyeti söylemeyin dedim üç hafta sonra kesinleşince parti yapıcazHerkese merhaba, bu konuyu en başından beri takip ediyorum. Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım. Bugün 2 li test yaptırdık ense kalınlığı ve burun gayet iyi ve cinsiyeti de erkekmiş 12+1 de öğrendik :) yaş 31 ilk çocuk manisa beklenen doğum tarihi 22.04.2021 beni de ekler misiniz rica etsem...
Bende 11+1de yaptırdım 11+4 görünmüş ikili test kağıdında yazıyodu dr dememistiSlm kizlar benimde haftayaydi iki li test...
Benim kasiklarim da agri bide ilaclarimla alakali konusmak istiyorum dr umla.. gitmisken ikili testi de yaparbilirmiki haftama gore canlar .. 11+2 yim
Merhaba bu fileyi hiç tavsiye etmiyorum. Bebek tamamen suyun dışında kalıyor ve her su dökülüşünde sıçrıyor. Bebek yıkama aparatları oluyor bebek küveti içine konuyor başı yüksekte kalıyor bebeğin. Küveti yarısına kadar dolduruyorsun bebek suyun içinde oluyor böylece ılık ılık hem üşümüyor ürkmüyor ve rahatlıyor. Ben içine küçük havlu serip kullandım oturmaya başlayana kadarEvet canim
Kızlar bime gelmis şu file çok güzeldi bende alcam
Ben bi doçente denk geldim 12 +0 dan itibaren en en uygun zamandır dediSlm kizlar benimde haftayaydi iki li test...
Benim kasiklarim da agri bide ilaclarimla alakali konusmak istiyorum dr umla.. gitmisken ikili testi de yaparbilirmiki haftama gore canlar .. 11+2 yim
Canım m3rhaba ben ilk çocuğum da kullandım kenara suyu koyup üzerine yatırıp döküyorsun çok güzel oluyir kaliteli olup esnemesi daha iyi oluyor memnundumMerhaba bu fileyi hiç tavsiye etmiyorum. Bebek tamamen suyun dışında kalıyor ve her su dökülüşünde sıçrıyor. Bebek yıkama aparatları oluyor bebek küveti içine konuyor başı yüksekte kalıyor bebeğin. Küveti yarısına kadar dolduruyorsun bebek suyun içinde oluyor böylece ılık ılık hem üşümüyor ürkmüyor ve rahatlıyor. Ben içine küçük havlu serip kullandım oturmaya başlayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?