2021 Nisan Anneleri

Hohaaaaaaa ya bende erkeği sırf göktuğ dedim erkek olursa kaynanam bizim köydeki ineğin adı dedi diye istiyordum gerizekalı köydeki ineğin adı ne lan baktım köyde hiç öyle hir inek yok köyde inek yok Allahın zonguldagiiinda fındık tarlasında inek napsın.

Koy kiz kızının çocuğuna ad düşünene kadar git okut de Manyak 11 sene önce sen koyaydın çok sene değil yada kızın isteyecekmi bakalim of yaa

He 20.haftadan sonra yapilan ultrosn icin dimi evet devlette 2 ay onceden randevu olisturmak gerekiyomus bide sey duydum en iyi sonuc 22.haftaymis ne kadr dogru bilmiorm

Hayırlı olsun inşallah canım, bebde sendenim Rabbim hayırlı olanı elbette veriyor bizim için ama geçen magazaya girip bari birşey alayım da alıştırayım kendimi dedim hep aynı şeyler gözlerim doldu, birde kayınvalidemler kızcı biraz aaa tüh ya felan dediler eşimde kızdı Allahın verdiğine sizin ne haddinize karışmak dye ama moralim bozuldu sevmeyin ya o benim evladımm ister kız ister erkek ilk oğlumda da kız istedim hep ama şimdi 10 tane kıza değişmem eminim ki buda öyle olucak Rabbim şu etraftakileri sustursun başka birşey istemiyorum

Bacim sakin ol bosver bazi zihniyetlerle gercekten ugrasilmaz

Allahin zonguldagi demen beni cok derinden uzer sayin bakanimiz fahrettin Koca bile ve zonguldak diye bahseder canim memleketimden

Evet insan çok sinir oluyor. Bende geçen ay hamile olduğumu kime söylesem “ay bari bu sefer kız olsun” dedi, en yakınlarım bile
Sanki gelip onlar baktı oğluma.
Oysa oğlum o kadar düşkün ki bana, bunu hiç bişeye değişmem hiç öyle yaramazlığı, kırıp vurup döktüğü olmadı. Sadece gazlı bi bebekti ve ilk 19 ay çok zor geçti. Bununda cinsiyetle ilgisi tabiki yok.
Ben 10 gün öncesne kadar hep internette kız kıyafetleri bakıyordum, sepete atıyordum, favorilere ekledim falan. Sonra dedim napıyorum ben ya sildim hepsini ne var yok, kendimi baya erkeğe odaklayıp hazırladım, o yüzden şuan içimde bi şaşkınlık yok. Ama yalan değil, kız gibi dese daha çok sevinirdim tabi, bunu saklamıyorum Nasip
Sabahtan beri isim bakıyorum

Son düzenleme:
Ay benim olayıma dönmüş seninde daha çok Kağan karıştırıyorlar bana da diğeri doğru düzgün bakmadan illa tahmin istiyorsan kız gibi ama kesin değil net değil yüzüstü göremedim dedi çatlattı beni çok özeniyorum 12de öğrenenlere

Sorma ya eşime tutturdum bir de özele gidelim diye götürmüyor bu kadar merak etme diyor adamda tık yok bu rahatlığı beni öldürecek

Gunuyle uyumlu mu bebeginiz 13.hafta icnde gorunuysnz bende haftaya netlesir diodm sizin netlesmediyse cinsiyet bende umutlanmiyim
Gününden 3gün sonra geliyor ama benim adet döngüm 30-31gün ondan kaynaklı demişti doktorum

Ay ben kriz bende anlatayım hemen benim kızımın cinsiyetine doktor erkek %90 diyince Allah Allah nasıl olur kız hissediyorum diyip neyse madem erkeğe alıştrayım kendimi diyip isim düşünürken bi isim buldum görümcek olana söyledim ismi ay dedi o ne ya çingen ismi gibi dedi hem yaramaz oluyor o isimdekiler dedi ben şok beni soğuttu neyse sonra kızım olcağı netleşti isim vs kaldı kapandı, sonra bu gebe kaldı oğlu olcak ismine karar verdin mi dedim o zamanlar benim ona dediğim ismi koymuşmu ben şok birde çingen ismi o diyen kendi değilmiş gibi benden duymamış gibi nasıl bir kafaları var anlamak imkansız gerçekten artık asla kimseye ne ne olcak ağzımı açmıyorum çalıyor hırkızlar

Sorma ya eşime tutturdum bir de özele gidelim diye götürmüyor bu kadar merak etme diyor adamda tık yok bu rahatlığı beni öldürecek
Ay ben yaptım o hatayı beynini yedim götür götüre diye bir devlet bir özele gittik ikiside sıötı sıvadı al sana cinsiyet otur kendi doktorunu bekle dedi şimdi paşalar gibi bekliyorum seni doktoruna şikayet etcem sizi aldattı bu dicem diyor bide çok pişmanım doktor beyim yani boşver zamanını bekle bacım daha çok kafa karıştırıp o mu bu mu delirmecelere giriyorsun bizi bulmaz şakadanak söyleyecek doktor

Aslında pek niyetim yoktu. Bahar'dan soğuttu zaten eşimde elif gülce olsun mu dedi bunun bi büyüğünün adı elif severim de gorumcemi bnm kizkardeste elif dedm heryer elif olmaz ama şimdi inadına koycam ben kıskanırım ama diyo bide dedim sizden 4 tane var 4 kız yapamaycam üzgünüm kizin kızına koyar artık adını

Aaa ne o çingen ismi gbi bulamadın mı başka diyeydin ya sende

Ya benm doktorum kızımda 12 haftada söyledi bunda inat etti 14 16 haftada söyleyeceğim dedi bnde ilk o hastaneye gittiğimde kendi doktorum doğumda olduğu için başka doktora gittim benimki öğrendi bunu zannetti ki ben cinsiyet için ona gidiyorum o yüzden söylemedi bence öyle düşünüyorum bnde eşime diyorum ona gitmeyelim başkasına gidelim yok diyor eşim içeri girip bebeği görebiliyor doktor karışmıyor Allah'tan

Benm ilk erkek demisti ya doktor anneannem flan biliyodu sonra kesin kız diyince evine gittim havalara uçuyorum ama anneanne kızmış okiiiz diye kadinin yüzü bi dustu olsun kız olsun napalm üzülme diyo sanırsın oturdum ağlıyorum karsisinda dedm anneanne kafan mi güzel ben daha çok sevindim olsun olsun diyo hala o deil trakyaliyiz bide biz kız daha çok sevilir bizde şok etti beni

Aaa ne o çingen ismi gbi bulamadın mı başka diyeydin ya sende
Ben o şokla sustum kaldım beynim konuyu anlamaya çalışıyordu dur daha sonra bir yaş doğum günü yapcam evim küçüktü çok çevremiz var hadi dedik 1.büyük yapalım bir Cafe tuttuk 100tl ye herşeyi kendim hazırladım süsledim mis gibi yaptım zerre yardım görmeden neyse bana dediki görümcek olacak ay dedi ne saçma küçücük çocuk ne anlar hem pedogoglar bir yaşa önermiyor böle şeyler ya sabır dedim sustum ana bu doğurdu bir yaşa geldi Paşa’sı dediki Doğum günü yapcaz nerde evde mi dedim yok dedi ev küçük organizasyon tuttuk dedi geçiştirdi ben tuttuğu organizasyonu biliyorum 3bin tl Doğum günü, dedim ki hayırdır ya sen demiyormuydun bana ne saçma diye kendin düğün salonu tutmuşsun ay dedi benim eşim abimin sana yardım ettiği gibi etse uğraşır kendim yapardım ama etmiyor sinirli sıkılıyor dedi kocasıda ben balon şişiremem dedi neyse 2.yaşı evde yaptı bunlar heryer balon ben dedimki kim şişirdi bu balonları kocası dedi hepsini ben şişirdim hayret geçen sene şişiremiyordun dedim bende herşeyleri palavere fesatcanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…