Hohaaaaaaa ya bende erkeği sırf göktuğ dedim erkek olursa kaynanam bizim köydeki ineğin adı dedi diye istiyordumBnde bndebizde az evvel gorumceklerle konusuyoz isim konusunu eşimin istedği ismi söyledik aâa kizim o ismi koycak ilerde kızına ben doğurursam da benimkine koycakmis diyo kızının 11 yaşında olması dışında problem yok bi oğlu bi kizi var zaten koyaydın madem zamanında böyle hasetlik olmaz çok irite etti beni inadına koycam
He 20.haftadan sonra yapilan ultrosn icin dimi evet devlette 2 ay onceden randevu olisturmak gerekiyomus bide sey duydum en iyi sonuc 22.haftaymis ne kadr dogru bilmiormKiz yok ultrason girmeyeceğim ayrıntılı için devletten taa 2 ay önceden gün almak felan gerekiyormus vaktim varken alayim haftaya kaynanamlar geliyor ayrıca geç kalırsam felan ankara cooook pahalı
Yaaaa gözün aydin canim sizde erkekleri bitirdinizsağlıklı sıhhatli insallah
Hayırlı olsun inşallah canım, bebde sendenim Rabbim hayırlı olanı elbette veriyor bizim için ama geçen magazaya girip bari birşey alayım da alıştırayım kendimi dedim hep aynı şeyler gözlerim doldu, birde kayınvalidemler kızcı biraz aaa tüh ya felan dediler eşimde kızdı Allahın verdiğine sizin ne haddinize karışmak dye ama moralim bozuldu sevmeyin ya o benim evladımm ister kız ister erkek ilk oğlumda da kız istedim hep ama şimdi 10 tane kıza değişmem eminim ki buda öyle olucak Rabbim şu etraftakileri sustursun başka birşey istemiyorumMerhaba kızlar
Bugün ikili testler günü sanırımBende doktordan geldim. Ense kalınlığı iyi dedi. Burun kemiğini de gördü. Kan verdim haftaya cuma çıkar dedi. Cinsiyeti sordum, baktı ve %80 erkek dedi ikinci oğlum geliyor, bitirdiniz işte kızları
Kimseye söylemeyin daha net değil dedi ama erkektir dönmez artık, oğlumda da bu haftada erkek gibi demişlerdi
Hafta ve günü ilk defa gününden 2 gün ilerde çıktı, hep 3 gün geriden geliyordu.
Örgüler konuşulmuş, erkek olduğuna göre ne yelek ne battaniye hiç bişey örülmesine gerek yok bizim hepsi hazır
Bacim sakin ol bosver bazi zihniyetlerle gercekten ugrasilmazÇok sinir oldum 13 haftalık arkadaşı varmis arkadaşın cinsiyet partisine gitmiş resim atmış bende dedim erkek galiba hem karnı çok var hemde yuvarlak dedim erkek canim yazmis hımm belli yazdım benimki kizaynen böyle atmış gerizekalı bunda gülünecek ne var kendinin bir oğlu bir kızı var embesil onu marifet görür. Aptalı cahil insanlardan nefret ediyorum. Zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum aptalllll
Allahin zonguldagi demen beni cok derinden uzerHohaaaaaaa ya bende erkeği sırf göktuğ dedim erkek olursa kaynanam bizim köydeki ineğin adı dedi diye istiyordumgerizekalı köydeki ineğin adı ne lan baktım köyde hiç öyle hir inek yok köyde inek yok Allahın zonguldagiiinda fındık tarlasında inek napsın.
Koy kiz kızının çocuğuna ad düşünene kadar git okut deManyak 11 sene önce sen koyaydın çok sene değil yada kızın isteyecekmi bakalim of yaa
Dedim bunu yazar biri kiz inek zonguldakta napsın Allah aşkına hayvancılık gelismemisAllahin zonguldagi demen beni cok derinden uzersayin bakanimiz fahrettin Koca bile ve zonguldak diye bahseder canim memleketimden
Evet insan çok sinir oluyor. Bende geçen ay hamile olduğumu kime söylesem “ay bari bu sefer kız olsun” dedi, en yakınlarım bileHayırlı olsun inşallah canım, bebde sendenim Rabbim hayırlı olanı elbette veriyor bizim için ama geçen magazaya girip bari birşey alayım da alıştırayım kendimi dedim hep aynı şeyler gözlerim doldu, birde kayınvalidemler kızcı biraz aaa tüh ya felan dediler eşimde kızdı Allahın verdiğine sizin ne haddinize karışmak dye ama moralim bozuldu sevmeyin ya o benim evladımm ister kız ister erkek ilk oğlumda da kız istedim hep ama şimdi 10 tane kıza değişmem eminim ki buda öyle olucak Rabbim şu etraftakileri sustursun başka birşey istemiyorum
Ay benim olayıma dönmüş seninde daha çok Kağan karıştırıyorlar bana da diğeri doğru düzgün bakmadan illa tahmin istiyorsan kız gibi ama kesin değil net değil yüzüstü göremedim dedi çatlattı beniKızlar ikili taramamı yaptırdım bu kendi doktorum yokmuş ama girdiğim doktor da çok iyiydi ilgilendi ultrasona göre sağlıklı ense kalınlığı falan çok iyi. Cinsiyetini sordum bakalım dedi bacaklarını gösterdi ama pozisyon net değil dedi sonra arada bir parlaklık var görüyor musun dedi evet dedim o erkek olma ihtimalini güçlendiriyor dedi. Sonra kalkarken erkek gibi mi hocam dedim net değil birşey demiyorum dedi. Ne anlarsınız bu durumdan2hafta sonra tekrar gel dedi tekrar bakalım dedi bilemedim ben net değil yani.
11+113+4 um sen kac haftaliksin
Sorma ya eşime tutturdum bir de özele gidelim diye götürmüyor bu kadar merak etme diyor adamda tık yok bu rahatlığı beni öldürecekAy benim olayıma dönmüş seninde daha çok Kağan karıştırıyorlar bana da diğeri doğru düzgün bakmadan illa tahmin istiyorsan kız gibi ama kesin değil net değil yüzüstü göremedim dedi çatlattı beniçok özeniyorum 12de öğrenenlere
Gününden 3gün sonra geliyor ama benim adet döngüm 30-31gün ondan kaynaklı demişti doktorumGunuyle uyumlu mu bebeginiz 13.hafta icnde gorunuysnz bende haftaya netlesir diodm sizin netlesmediyse cinsiyet bende umutlanmiyim
Aynen ikili taramam çıkınca kendi doktoruma gelirim ne zamana çıkar kiDaha erken diye net değil demek istemiş. Hayırlısı 2 haftaya netleşir zaten.
Ay ben kriz bende anlatayım hemen benim kızımın cinsiyetine doktor erkek %90 diyince Allah Allah nasıl olur kız hissediyorum diyip neyse madem erkeğe alıştrayım kendimi diyip isim düşünürken bi isim buldum görümcek olana söyledim ismi ay dedi o ne ya çingen ismi gibi dedi hem yaramaz oluyor o isimdekiler dedi ben şok beni soğuttu neyse sonra kızım olcağı netleşti isim vs kaldı kapandı, sonra bu gebe kaldı oğlu olcak ismine karar verdin mi dedim o zamanlar benim ona dediğim ismi koymuşmu ben şok birde çingen ismi o diyen kendi değilmiş gibi benden duymamış gibi nasıl bir kafaları var anlamak imkansız gerçekten artık asla kimseye ne ne olcak ağzımı açmıyorum çalıyor hırkızlarBnde bndebizde az evvel gorumceklerle konusuyoz isim konusunu eşimin istedği ismi söyledik aâa kizim o ismi koycak ilerde kızına ben doğurursam da benimkine koycakmis diyo kızının 11 yaşında olması dışında problem yok bi oğlu bi kizi var zaten koyaydın madem zamanında böyle hasetlik olmaz çok irite etti beni inadına koycam
Sorma ya eşime tutturdum bir de özele gidelim diye götürmüyor bu kadar merak etme diyor adamda tık yok bu rahatlığı beni öldürecek
Benimde gununden 5 gun onde gidiyor ona ragmen daha cinsiyet tahmini alamadikGününden 3gün sonra geliyor ama benim adet döngüm 30-31gün ondan kaynaklı demişti doktorum
Ay ben yaptım o hatayı beynini yedim götür götüre diye bir devlet bir özele gittik ikiside sıötı sıvadı al sana cinsiyet otur kendi doktorunu bekle dedi şimdi paşalar gibi bekliyorumSorma ya eşime tutturdum bir de özele gidelim diye götürmüyor bu kadar merak etme diyor adamda tık yok bu rahatlığı beni öldürecek
Aslında pek niyetim yoktu. Bahar'dan soğuttu zaten eşimde elif gülce olsun mu dedi bunun bi büyüğünün adı elif severim de gorumcemi bnm kizkardeste elif dedm heryer elif olmaz ama şimdi inadına koycamHohaaaaaaa ya bende erkeği sırf göktuğ dedim erkek olursa kaynanam bizim köydeki ineğin adı dedi diye istiyordumgerizekalı köydeki ineğin adı ne lan baktım köyde hiç öyle hir inek yok köyde inek yok Allahın zonguldagiiinda fındık tarlasında inek napsın.
Koy kiz kızının çocuğuna ad düşünene kadar git okut deManyak 11 sene önce sen koyaydın çok sene değil yada kızın isteyecekmi bakalim of yaa
Aaa ne o çingen ismi gbi bulamadın mı başka diyeydin ya sendeAy ben kriz bende anlatayım hemen benim kızımın cinsiyetine doktor erkek %90 diyince Allah Allah nasıl olur kız hissediyorum diyip neyse madem erkeğe alıştrayım kendimi diyip isim düşünürken bi isim buldum görümcek olana söyledim ismi ay dedi o ne ya çingen ismi gibi dedi hem yaramaz oluyor o isimdekiler dedi ben şok beni soğuttu neyse sonra kızım olcağı netleşti isim vs kaldı kapandı, sonra bu gebe kaldı oğlu olcak ismine karar verdin mi dedim o zamanlar benim ona dediğim ismi koymuşmu ben şok birde çingen ismi o diyen kendi değilmiş gibi benden duymamış gibi nasıl bir kafaları var anlamak imkansız gerçekten artık asla kimseye ne ne olcak ağzımı açmıyorum çalıyor hırkızlar
Ya benm doktorum kızımda 12 haftada söyledi bunda inat etti 14 16 haftada söyleyeceğim dedi bnde ilk o hastaneye gittiğimde kendi doktorum doğumda olduğu için başka doktora gittim benimki öğrendi bunu zannetti ki ben cinsiyet için ona gidiyorum o yüzden söylemedi bence öyle düşünüyorum bnde eşime diyorum ona gitmeyelim başkasına gidelim yok diyor eşim içeri girip bebeği görebiliyor doktor karışmıyor Allah'tanAy benim olayıma dönmüş seninde daha çok Kağan karıştırıyorlar bana da diğeri doğru düzgün bakmadan illa tahmin istiyorsan kız gibi ama kesin değil net değil yüzüstü göremedim dedi çatlattı beniçok özeniyorum 12de öğrenenlere
Benm ilk erkek demisti ya doktor anneannem flan biliyodu sonra kesin kız diyince evine gittim havalara uçuyorum ama anneanne kızmış okiiiz diye kadinin yüzü bi dustuEvet insan çok sinir oluyor. Bende geçen ay hamile olduğumu kime söylesem “ay bari bu sefer kız olsun” dedi, en yakınlarım bile
Sanki gelip onlar baktı oğluma.
Oysa oğlum o kadar düşkün ki bana, bunu hiç bişeye değişmemhiç öyle yaramazlığı, kırıp vurup döktüğü olmadı. Sadece gazlı bi bebekti ve ilk 19 ay çok zor geçti. Bununda cinsiyetle ilgisi tabiki yok.
Ben 10 gün öncesne kadar hep internette kız kıyafetleri bakıyordum, sepete atıyordum, favorilere ekledim falan. Sonra dedim napıyorum ben yasildim hepsini ne var yok, kendimi baya erkeğe odaklayıp hazırladım, o yüzden şuan içimde bi şaşkınlık yok. Ama yalan değil, kız gibi dese daha çok sevinirdim tabi, bunu saklamıyorum Nasip
Sabahtan beri isim bakıyorum
Ben o şokla sustum kaldım beynim konuyu anlamaya çalışıyorduAaa ne o çingen ismi gbi bulamadın mı başka diyeydin ya sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?