2021 Nisan Anneleri

Iyi eğlence ama haa bak bak gül resmen rezil ediyolar kendilerini tatli su kurnazlari bakalm bende ne eğlenceler olcak daha yeni başladık

Ya evet herkes farklı olsun dye içten içe de olsa ister hatta bende doktor bir erkek kardeş daha geliyor deyince kısa zamanlı bir şok yaşadım çünkü bu hamileliğim biraz daha farklıydı ama ne olursa olsun evlat Rabbim bize armaganı kim ne derse desin

Iyi eğlence ama haa bak bak gül resmen rezil ediyolar kendilerini tatli su kurnazlari bakalm bende ne eğlenceler olcak daha yeni başladık
Sen dur bide bende elti var yılanlıkta bir numara ikisi pek anlaşır beni dışlar bende eltiyle yıllardır küsüm muhatap değilim bunun oğlu var ben kızıma hamileyken kaynanayla beraber demiştiler ki bizim köyde kız olunca sessizlik olur erkek olunca hediyeler dağıtılır bende demiştim ki bir kızıda bende görün inşaallah, neyse bu ikinciye hamile kaldı ortalarda dolanıyor kız geliyor sevinç naralarıyla hani dedim sessizlik oluyordu kız olunca oğlu olacak onun dedim 1ay sonra netleşti oğlu oldu gülüyorlardı bana ya Allahım veriyor evladı biz mi belirliyoruz cinsiyeti nefret ediyorum kızıda erkeğide ayrımcılık yapanlardan şimdi biricik kız torunumuz diye seviyorlar kızımı ama Rabbim hayırlı evlat versin hayrı şerri bilen o evlat üzerinden nisbet yapanların sonu hep hüsran oluyor gerek yok kara cahilliklere

Ya kızlar ne çok güldüm mesajlarınıza görümce görmeyim ömrümce benimde 3 tane görümcem var eşimden büyük hepsi ama çok şükür böyle karışan hiç olmadı sağolsunlar her zaman desteklerler ayrıca benim fikirlerimi alırlar kızım çok küçük doğdu sezaryen dogumdu annemde kaldım bir süre eşimde kaldı kaynanam geldi gitti sağolsun zaman zaman fikir verdiler şöyle yap böyle yap diye dinledim ama ben yinede kendimce doğru olanı yaptım. Akıl veren çok oluyor o dönemlerde bı de ilk çocuğunsa seni hiçbir şey bilmiyor anlamıyor gibi görüyorlar insan bi gıcık oluyor o psikolojiyle size doğru geleni yapın gelmeyeni sallayın

isim konusunda benimde şöyle bir anım var biz 2 yıllık evliyiz daha gorumcemler eşim kaynım falan konuştuğumuz watsap grubu var bende yeni hamile olduğumu öğrenmistim neyse bizim eşimle isim konusunda erkek olursa Yusuf kız olursa Zeynep ismi vardı aklımızda guruptan yazışıyoruz bunları. Sonra eltim olacak kişiyle kaynım sözlüydü o demesin mi erkek olursa ben Yusuf koyucam kim ne derse desin diye patavatsız daha ortada bişey yok öyle konuştu. Neyse ben bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim ve cinsiyeti erkekti biz ona Yusuf adını koyduk. Sonra bir kız nasip etti Allah ona da Zeynep adını koyduk eltim de 1 sene sonra doğum yaptı oğlunun adını Yusuf koydu o ismi duydukça akıma hep kaybettiğim bebeğim gelir yeni doğduğunda ismiyle seslenirken içim cız ederdi şimdi alıştım.

Anneannenin kaç kızı var İçinde erkek kalmış kadının

Yok benim erkek olacak rüyalarıma bile giriyor kocamla eşim kız diye beni kandırıyor rüyada
Ben kızıma hamileyken erkek bebek görmüştüm rüyamda kızım oldu bunda da kız bebek gördüm rüyamda hatta kaynanam ikiz kız bebeğim olduğunu görmüş bakalım yine tersi mi çıkacak yoksa tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…