Iyi eğlence ama haa bak bak gül resmen rezil ediyolar kendilerini tatli su kurnazlariBen o şokla sustum kaldım beynim konuyu anlamaya çalışıyordudur daha sonra bir yaş doğum günü yapcam evim küçüktü çok çevremiz var hadi dedik 1.büyük yapalım bir Cafe tuttuk 100tl ye herşeyi kendim hazırladım süsledim mis gibi yaptım zerre yardım görmeden neyse bana dediki görümcek olacak ay dedi ne saçma küçücük çocuk ne anlar hem pedogoglar bir yaşa önermiyor böle şeyler ya sabır dedim sustum ana bu doğurdu bir yaşa geldi Paşa’sı dediki Doğum günü yapcaz nerde evde mi dedim yok dedi ev küçük organizasyon tuttuk dedi geçiştirdi ben tuttuğu organizasyonu biliyorum 3bin tl Doğum günü, dedim ki hayırdır ya sen demiyormuydun bana ne saçma diye kendin düğün salonu tutmuşsun ay dedi benim eşim abimin sana yardım ettiği gibi etse uğraşır kendim yapardım ama etmiyor sinirli sıkılıyor dedi kocasıda ben balon şişiremem dedi neyse 2.yaşı evde yaptı bunlar heryer balon ben dedimki kim şişirdi bu balonları kocası dedi hepsini ben şişirdim hayret geçen sene şişiremiyordun dedim bende herşeyleri palavere fesatcanlar
1 Haftada çıkıyor canım kan sonucu.Aynen ikili taramam çıkınca kendi doktoruma gelirim ne zamana çıkar ki
Ya evet herkes farklı olsun dye içten içe de olsa ister hatta bende doktor bir erkek kardeş daha geliyor deyince kısa zamanlı bir şok yaşadım çünkü bu hamileliğim biraz daha farklıydı ama ne olursa olsun evlat Rabbim bize armaganı kim ne derse desinEvet insan çok sinir oluyor. Bende geçen ay hamile olduğumu kime söylesem “ay bari bu sefer kız olsun” dedi, en yakınlarım bile
Sanki gelip onlar baktı oğluma.
Oysa oğlum o kadar düşkün ki bana, bunu hiç bişeye değişmemhiç öyle yaramazlığı, kırıp vurup döktüğü olmadı. Sadece gazlı bi bebekti ve ilk 19 ay çok zor geçti. Bununda cinsiyetle ilgisi tabiki yok.
Ben 10 gün öncesne kadar hep internette kız kıyafetleri bakıyordum, sepete atıyordum, favorilere ekledim falan. Sonra dedim napıyorum ben yasildim hepsini ne var yok, kendimi baya erkeğe odaklayıp hazırladım, o yüzden şuan içimde bi şaşkınlık yok. Ama yalan değil, kız gibi dese daha çok sevinirdim tabi, bunu saklamıyorum Nasip
Sabahtan beri isim bakıyorum
Sen dur bide bende elti var yılanlıkta bir numara ikisi pek anlaşır beni dışlar bende eltiyle yıllardır küsüm muhatap değilim bunun oğlu var ben kızıma hamileyken kaynanayla beraber demiştiler ki bizim köyde kız olunca sessizlik olur erkek olunca hediyeler dağıtılır bende demiştim ki bir kızıda bende görün inşaallah, neyse bu ikinciye hamile kaldı ortalarda dolanıyor kız geliyor sevinç naralarıyla hani dedim sessizlik oluyordu kız olunca oğlu olacak onun dedim 1ay sonra netleşti oğlu oldu gülüyorlardı bana ya Allahım veriyor evladı biz mi belirliyoruz cinsiyeti nefret ediyorum kızıda erkeğide ayrımcılık yapanlardan şimdi biricik kız torunumuz diye seviyorlar kızımı ama Rabbim hayırlı evlat versin hayrı şerri bilen o evlat üzerinden nisbet yapanların sonu hep hüsran oluyor gerek yok kara cahilliklereIyi eğlence ama haa bak bak gül resmen rezil ediyolar kendilerini tatli su kurnazlaribakalm bende ne eğlenceler olcak daha yeni başladık
Anneannenin kaç kızı varBenm ilk erkek demisti ya doktor anneannem flan biliyodu sonra kesin kız diyince evine gittim havalara uçuyorum ama anneanne kızmış okiiiz diye kadinin yüzü bi dustuolsun kız olsun napalm üzülme diyo sanırsın oturdum ağlıyorum karsisinda dedm anneanne kafan mi güzel ben daha çok sevindim olsun olsun diyo hala o deil trakyaliyiz bide biz kız daha çok sevilir bizde şok etti beni
2hafta dediler kuzum şehir hastanesi benimki1 Haftada çıkıyor canım kan sonucu.
Benim ertesi güne cikmis bide devlet hastanesi1 Haftada çıkıyor canım kan sonucu.
Yarın özele gidecek misinBenim ertesi güne cikmis bide devlet hastanesi
Gidicem 11.30daYarın özele gidecek misin
Neden kimsenin ilk çocuğundan farklı cinsiyet olmuyorBugün ben de ikili tarama için kontrole gittim yüzde seksen kız dedi nasipse iki kız annesi olacağımher şey yolunda gidiyor çok şükür darısı sizlere
Bizimde kız olacak bak görürsünNeden kimsenin ilk çocuğundan farklı cinsiyet olmuyor
Ayy cinsiyeti unutma sorGidicem 11.30da
Yok benim erkek olacak rüyalarıma bile giriyor kocamla eşim kız diye beni kandırıyor rüyadaBizimde kız olacak bak görürsün
Doktora fake atsam erkek dediler diye doktor kızsa söylemez .Ayy cinsiyeti unutma sor
Senin yerine ben heyecanlandım küt küt atıyor kalbimGidicem 11.30da
Ben kızıma hamileyken erkek bebek görmüştüm rüyamda kızım olduYok benim erkek olacak rüyalarıma bile giriyor kocamla eşim kız diye beni kandırıyor rüyada
Hocam geçen hafta erkeğe benziyor ama net değil dediler de şuan ne acaba deDoktora fake atsam erkek dediler diye doktor kızsa söylemez .
Kız desem bilemedim bazı doktorlar deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?