2021 Nisan Anneleri

Bn kizimda hep kız bebek gorurudum sadece 1 kere erkek görmüştüm bundada hep erkek görüyorum sace 1 kere kız gördüm ya oglusumun pipisini bile gördüm ay ben böyle konuşuyorum da Rabb'im hangisini hayır kalmışsa o olsuun tabiki ama gönlümde erkek var

oooo hosgeldin valla ben ilk tecrübesizligimle herseye göz yumdum kaynanam geldi 3 ay kadar kaldi nefes aldirmadi yok bebegi böyle yatiriyosun kafasi yamulacak ilerde cok üzüleceksin yok dogar dogmaz ve ondan sonraki hergün yikaman lazim ( ben doktor tavsiyesiyle 1 hafta yikamadim) yok tuzlu suya bastiracam kokmasin diye yok gardrobunu ben düzenlicem ve istedigim gibi kalacak, bebek odasi yerine cocuk odasi neden almiyorsun, kendisi yapmis esime ama kullanmamis bananeee. Yok cocugumun kordonu nezaman düstügünün tarihini yalnis hatirliyormusum ona göre hevessizsin bebegine demeler daha 2 haftalik lohusaydim, doktorda kordon düstügünde not alinmasina ragmen bitek o dogruydu ayyy aklima geldikce sinirlerim firliyo sanki o dogurmusta lohusa o giibii davrandi ayy baktim durmak bilmiyo ogluma hevessiz oldugumu söyledikten sonra bende ipler koptu direk evine postaladim ve bidaha hicbirseye karistirtmadim. o yüzden kuzum kendi dogrularindan sasma kimseyide dinleme cevredekiler sadece cok bilmis gibi moral bozuklugundan baska bir ise yaramiyo takma hic bebegiinle her anin tadini doya doya yasa

Valla aynen öyle bende cok agladim üzüldüm ama bu ikincisinde hic altta kalmam herkese hak ettigi gibi valla hicc kendimi üzmeyecem hele biri ciksin tek kelime söylesin cartt diye agzini yirtarimm. Benimde aklima geldikce icim aciyo agliyorum cünkü 2 ay boyunca oglumu sevemedim kokusunu doya doya icime cekemedim ne icin? degmez valla o yüzden bende akillandim ve ikinci cocugumda herseyi doya doya yasayacam begenmeyen ceker gider..

Sanslisin ozaman benimki tam bir anne kuzusu anasiyla bir olup üstüme geliyolardi ama benimkininde anasininda havasini söndürdüm simdi takmiyorum rahatim

Sanslisin ozaman benimki tam bir anne kuzusu anasiyla bir olup üstüme geliyolardi ama benimkininde anasininda havasini söndürdüm simdi takmiyorum rahatim
Bnm kayınvalide sevgiliyken bile istemiyordu eşim çok düşkün bana annesi o yüzden böyle ztn annesi şuan bsy yapamıyor eşim hep bnm yüzümden kavga etti altlı üstlü otururduk kaynanam eşimin resmini görürdü eltime ne kadar değişmiş derdi gerçekten böyle mi olmuş derdi bana çok çektirdi o kadın 3 yıllık evliyim bakkal nedir bilmiyorum gitmiyorum izin vermiyorlar çöp atamam herşey yasak yaşadıklarımı bı yazsam waryaa oooo eşim beni bu kadar çok sevmeseydi durmazdim 1 dkka tabi bende seviyorum ama hayatım yasanacak gibi değil yaşıyorum işte

Sağol canım Allah razı olsun ama şaka bı yana çocuk çok seviyorum Rabb'im nasip ederse 15 tane. Bile dogururm
Canim yanlis anlama lutfen yasin daha cok kucuk insallah gonlundeki olur ama bukadr etrafi dusunrek erkek olsun die kendini sartlaman biraz garibime gitti maddi manevi herseyi dusunup 2.cocuga karar verdik hayat sartlari okadr zorki habire dogurmak kolay mesele cocuga yetebilmek bu guzel yaslarinida erkek olsun die die ziyan etme ben birseyi cok istemekden korkarim cunku onun benim sinavim olacagini dusurum rabbim saglikli hayirli evlat versin hepimize ama lutfen esin de dahil kaynana veya akraba komsu kimse senin hayatina mudahale etme haddi yok.Annem bana bir gun Allah affetsin abinin yerine sen erkek gibisin hersyimi hallediyosn herseyimize kosuyosun dedi evin en kucugu benim bazen keske oda kiz olsaydi diorm Allah gunah yazmasin dedi.Ben anlamiorm erkek olunca soy yurur muhabbetini nekadr onemli soylari varmis ki karnindaki cocuga kadr karisabiliyolar

Allah onu bildigi gibi yapsin bosver kuzum görgüsüzzzz at gitsin cöp bidonuna mesajini gözünün önünde durmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…