Ben kız hissediyorum zaten
4 kız 2 oglan doğurmuş 2 kız 1 oğlu yasiyoAnneannenin kaç kızı varİçinde erkek kalmış kadının
Bn kizimda hep kız bebek gorurudum sadece 1 kere erkek görmüştüm bundada hep erkek görüyorum sace 1 kere kız gördüm ya oglusumun pipisini bile gördüm ay ben böyle konuşuyorum da Rabb'im hangisini hayır kalmışsa o olsuun tabiki ama gönlümde erkek varBen kızıma hamileyken erkek bebek görmüştüm rüyamda kızım oldubunda da kız bebek gördüm rüyamda hatta kaynanam ikiz kız bebeğim olduğunu görmüş bakalım yine tersi mi çıkacak yoksa tutacak mı
Yok ben erkek dogurucam bananeee3
oooo hosgeldin valla ben ilk tecrübesizligimle herseye göz yumdum kaynanam geldi 3 ay kadar kaldi nefes aldirmadi yok bebegi böyle yatiriyosun kafasi yamulacak ilerde cok üzüleceksin yok dogar dogmaz ve ondan sonraki hergün yikaman lazim ( ben doktor tavsiyesiyle 1 hafta yikamadim) yok tuzlu suya bastiracam kokmasin diye yok gardrobunu ben düzenlicem ve istedigim gibi kalacak, bebek odasi yerine cocuk odasi neden almiyorsun, kendisi yapmis esime ama kullanmamis bananeee. Yok cocugumun kordonu nezaman düstügünün tarihini yalnis hatirliyormusum ona göre hevessizsin bebegine demeler daha 2 haftalik lohusaydim, doktorda kordon düstügünde not alinmasina ragmen bitek o dogruydu ayyy aklima geldikce sinirlerim firliyo sanki o dogurmusta lohusa o giibii davrandi ayy baktim durmak bilmiyo ogluma hevessiz oldugumu söyledikten sonra bende ipler koptu direk evine postaladim ve bidaha hicbirseye karistirtmadim. o yüzden kuzum kendi dogrularindan sasma kimseyide dinleme cevredekiler sadece cok bilmis gibi moral bozuklugundan baska bir ise yaramiyo takma hic bebegiinle her anin tadini doya doya yasaGünaydın kızlar ya dün ilk defa bi gerçekle yüzleştim çocuğumu bırakıp nasıl işe gitcem ben diye. Kayınvalideme bıraksam biliyorum benim yetiştirme tarzıma bi gram saygı duymayacak. Bunu dün hissettirdi sağolsun çocuğa odaya gerek yok, 4-5 yaşına kadar sizinle uyur tarzı şeyler söyledi. Ağlarsa yanında olamazmışım falan. Bi anda aydınlanma geldi çocuk olduğunda her kafadan bi ses çıkacak. Benim ruhum daralır valla, kendimi yetersiz hissederim. Daha önce doğum yapanlar bu müdahalelerle nasıl başa çıktınız? Bi gözüm korkmadı değil. Bebekten değil elalemden korkuyorum
Kız bile olsa size erkek diyeceğim o kadar konuştum rezil olmak istemiyorumHilal senin kiz çıkarsa çok gulerim
oğlum olsa verim diyecem benimde yok bacım napyim baska yaparsın
10 tane çocuk yapacağım illa biri tutarHilal senin kiz çıkarsa çok gulerim
oğlum olsa verim diyecem benimde yok bacım napyim baska yaparsın
Valla aynen öyle bende cok agladim üzüldüm ama bu ikincisinde hic altta kalmam herkese hak ettigi gibi valla hicc kendimi üzmeyecem hele biri ciksin tek kelime söylesin cartt diye agzini yirtarimm. Benimde aklima geldikce icim aciyo agliyorum cünkü 2 ay boyunca oglumu sevemedim kokusunu doya doya icime cekemedim ne icin? degmez valla o yüzden bende akillandim ve ikinci cocugumda herseyi doya doya yasayacam begenmeyen ceker gider..Günaydın,
Zurnanın öttüğü yere çabuk geldin canım sen... Ooooo o laflar hiç bitmez. Sırf o günleri tekrar yaşayacağım korkusu ile çocuk düşünmüyordum inan... Amaaaa tecrübe herzaman insana ders veriyor.. Şimdi ikinciyi yaşayacağım Allah nasip ederse kimsecikler umrumda değil. Ne ağladım ne üzüldüm kendimi harab ettim ama değmezmiş. Geç anladım,kendime de çocuğuma da zararım oldu çok. Şükür akıllandım..
Çocuğum tersti mecburen sezeryan oldum vay benim kolayıma gelmiş hemen kabul etmişim sezeryanı.
Göğüs ucum yoktu ,çocuğum emmeyi red etti ağlaya ağlaya perişan olduk ikimizde, aman mama benim kolayıma gelmiş uğraşmamışım.. Her gelenle yatak odası ziyareti yapardık soyunurdum çocuk ağlamaktan morarırdı millet emzirtmeye çalışırdı kanter içinde kalırdım sonu kavga ile ve mama ile biterdi. Doktor kalça çıkığı var dedi çift bez bağlattı 2 ay her gelen açıp çocuğun bacağını ölçer ahhh vahhh evet var derdi ben gece gündüz ağlardım... Lohusa psikolojisi ile normal doğuramadım , emziremedim , sakat çocuk doğurdum diye aylarca kendimi yedim bitirdim.. Şimdi hepsini gözlerim dolu hatırlıyorum. Kızım hiç birşey yemez doğru dürüst çok seçicidir ama karakteri bu ben kabullendim. Ama etraf hala konuşuyor takmıyorum artık.
Şükür 9 yaşına geldi evet zayıf ama şükür sağlıklı, çok akıllı ve başarılı, saygılı,edepli, yaşına göre olgun ve anlayışlı bir kız oldu.
O nedenle hele şimdi görsünler beni bakalım laf edene taş üstünde taş bırakacakmıyım.. Bir damla da gözyaşı dökmeye niyetim yok..
Benden size tavsiye o ruh hali ile insan uygulamakta zorlanır ama kimseyi takmayın gerekirse kırın kırılmayın.. Çocuğunuz en çok sizin kıymetliniz.
Helal sana be kim tutar seni ...10 tane çocuk yapacağım illa biri tutar
Şaka bir yana Allah gönlüne göre versin canım.
Sağol canım Allah razı olsunŞaka bir yana Allah gönlüne göre versin canım.
Sanslisin ozaman benimki tam bir anne kuzusu anasiyla bir olup üstüme geliyolardi ama benimkininde anasininda havasini söndürdüm simdi takmiyorum rahatimAhh kizlarr ben neler çektim lohusa döneminde ve halada çekiyorumsürekli eşimi arayıp beni şikayet etmenin peşinde şok şükür eşim öyle anneci bı insan değil beni arıyor gülerek anlatıyor olanları yaşlı deyip geçiyorum insanın elinden bsy gelmiyor
2hafta dediler kuzum şehir hastanesi benimki
2hafta dediler kuzum şehir hastanesi benimki
Bnm kayınvalide sevgiliyken bile istemiyordu eşim çok düşkün bana annesi o yüzden böyle ztn annesi şuan bsy yapamıyor eşim hep bnm yüzümden kavga etti altlı üstlü otururduk kaynanam eşimin resmini görürdü eltime ne kadar değişmiş derdi gerçekten böyle mi olmuş derdi bana çok çektirdi o kadın 3 yıllık evliyim bakkal nedir bilmiyorum gitmiyorum izin vermiyorlar çöp atamam herşey yasak yaşadıklarımı bı yazsam waryaa ooooSanslisin ozaman benimki tam bir anne kuzusu anasiyla bir olup üstüme geliyolardi ama benimkininde anasininda havasini söndürdüm simdi takmiyorum rahatim
Canim yanlis anlama lutfen yasin daha cok kucuk insallah gonlundeki olur ama bukadr etrafi dusunrek erkek olsun die kendini sartlaman biraz garibime gitti maddi manevi herseyi dusunup 2.cocuga karar verdik hayat sartlari okadr zorki habire dogurmak kolay mesele cocuga yetebilmek bu guzel yaslarinida erkek olsun die die ziyan etme ben birseyi cok istemekden korkarim cunku onun benim sinavim olacagini dusurum rabbim saglikli hayirli evlat versin hepimize ama lutfen esin de dahil kaynana veya akraba komsu kimse senin hayatina mudahale etme haddi yok.Annem bana bir gun Allah affetsin abinin yerine sen erkek gibisin hersyimi hallediyosn herseyimize kosuyosun dedi evin en kucugu benim bazen keske oda kiz olsaydi diorm Allah gunah yazmasin dedi.Ben anlamiorm erkek olunca soy yurur muhabbetini nekadr onemli soylari varmis ki karnindaki cocuga kadr karisabiliyolarSağol canım Allah razı olsunama şaka bı yana çocuk çok seviyorum Rabb'im nasip ederse 15 tane. Bile dogururm
Allah onu bildigi gibi yapsin bosver kuzum görgüsüzzzz at gitsin cöp bidonuna mesajini gözünün önünde durmasin.Çok sinir oldum 13 haftalık arkadaşı varmis arkadaşın cinsiyet partisine gitmiş resim atmış bende dedim erkek galiba hem karnı çok var hemde yuvarlak dedim erkek canim yazmis hımm belli yazdım benimki kizaynen böyle atmış gerizekalı bunda gülünecek ne var kendinin bir oğlu bir kızı var embesil onu marifet görür. Aptalı cahil insanlardan nefret ediyorum. Zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum aptalllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?