Bacim nie bukadr sık gidiosn sehir hastanesine gideceksen yarin gitme surekli ultrosna girmek de zararli degilmidirKızlar yarına randevum var esm cocugum daha önce hiç görmedi cocugu .. annemde diyor büyüsün de git şimdi ne goreceklerpazartesi de ayrıntılı ultrason almak için şehir hastanesine gitcem
Öğrenirsin çok basit aslında gerçekten yapmak istersen becerirsin.. Başta belki zor gelir ama yaptıkça zevk alırsın.Ben daha önce tığ ile hiç bişey yapmadım ya öğrenebilir miyim YouTube’dan izleyerek.
Ellerine sağlık çok güzeller.. Ben örmeyi terapi olarak görüyorum.. Okadar çok şey vardırki örüp hediye ettiklerim.. Kızıma kendime ördüklerim.. Herkes hayran kalır.. Ben de zevkle örüp giyerim..Eki Görüntüle 2702226 Eki Görüntüle 2702227 Eki Görüntüle 2702228 Eki Görüntüle 2702230 Eki Görüntüle 2702231 Eki Görüntüle 2702232 Eki Görüntüle 2702235 kızlar bunlarda benm çeyizlerimbi ara psikolojime iyi geliyodu örmüştüm hep acemi işi ama olsun sonuçta ben yaptım iki elbise bi tane daha peluş battaniye bide pike var hali hazırda o deil de hepsini kız için yapmışım ben taa yollar öncesinden aklımda kız varmış demek
Kızlar ikili taramamı yaptırdım bu kendi doktorum yokmuş ama girdiğim doktor da çok iyiydi ilgilendi ultrasona göre sağlıklı ense kalınlığı falan çok iyi. Cinsiyetini sordum bakalım dedi bacaklarını gösterdi ama pozisyon net değil dedi sonra arada bir parlaklık var görüyor musun dedi evet dedim o erkek olma ihtimalini güçlendiriyor dedi. Sonra kalkarken erkek gibi mi hocam dedim net değil birşey demiyorum dedi. Ne anlarsınız bu durumdan2hafta sonra tekrar gel dedi tekrar bakalım dedi bilemedim ben net değil yani.
Gunuyle uyumlu mu bebeginiz 13.hafta icnde gorunuysnz bende haftaya netlesir diodm sizin netlesmediyse cinsiyet bende umutlanmiyimKızlar ikili taramamı yaptırdım bu kendi doktorum yokmuş ama girdiğim doktor da çok iyiydi ilgilendi ultrasona göre sağlıklı ense kalınlığı falan çok iyi. Cinsiyetini sordum bakalım dedi bacaklarını gösterdi ama pozisyon net değil dedi sonra arada bir parlaklık var görüyor musun dedi evet dedim o erkek olma ihtimalini güçlendiriyor dedi. Sonra kalkarken erkek gibi mi hocam dedim net değil birşey demiyorum dedi. Ne anlarsınız bu durumdan2hafta sonra tekrar gel dedi tekrar bakalım dedi bilemedim ben net değil yani.
Evet canımDaha erken diye net değil demek istemiş. Hayırlısı 2 haftaya netleşir zaten.
Hayirli olsn siiznle tarihlerimiz ayni❤ haftaya cuma bende sonuc gostericem belki bakar doktor bana da bi tahmin yaparMerhaba kızlar
Bugün ikili testler günü sanırımBende doktordan geldim. Ense kalınlığı iyi dedi. Burun kemiğini de gördü. Kan verdim haftaya cuma çıkar dedi. Cinsiyeti sordum, baktı ve %80 erkek dedi ikinci oğlum geliyor, bitirdiniz işte kızları
Kimseye söylemeyin daha net değil dedi ama erkektir dönmez artık, oğlumda da bu haftada erkek gibi demişlerdi
Hafta ve günü ilk defa gününden 2 gün ilerde çıktı, hep 3 gün geriden geliyordu.
Örgüler konuşulmuş, erkek olduğuna göre ne yelek ne battaniye hiç bişey örülmesine gerek yok bizim hepsi hazır
Bence kesin bi tahmin yapar canımHayirli olsn siiznle tarihlerimiz ayni❤ haftaya cuma bende sonuc gostericem belki bakar doktor bana da bi tahmin yapar
Hoş geldin canım aramıza,bugün bizde yaptırdık ikili testi 12+0 olduk 23 nisan beklenen tarih. cinsiyeti söylemeyin dedim üç hafta sonra kesinleşince parti yapıcazsen ultrason görüntünü atabilir misin rica etsem özelden veya buradan erkek bebek nasıl oluyormuş göreyim
Kiz yok ultrason girmeyeceğim ayrıntılı için devletten taa 2 ay önceden gün almak felan gerekiyormus vaktim varken alayim haftaya kaynanamlar geliyor ayrıca geç kalırsam felan ankara cooook pahalıBacim nie bukadr sık gidiosn sehir hastanesine gideceksen yarin gitme surekli ultrosna girmek de zararli degilmidir
Yaaaa gözün aydin canim sizde erkekleri bitirdinizMerhaba kızlar
Bugün ikili testler günü sanırımBende doktordan geldim. Ense kalınlığı iyi dedi. Burun kemiğini de gördü. Kan verdim haftaya cuma çıkar dedi. Cinsiyeti sordum, baktı ve %80 erkek dedi ikinci oğlum geliyor, bitirdiniz işte kızları
Kimseye söylemeyin daha net değil dedi ama erkektir dönmez artık, oğlumda da bu haftada erkek gibi demişlerdi
Hafta ve günü ilk defa gününden 2 gün ilerde çıktı, hep 3 gün geriden geliyordu.
Örgüler konuşulmuş, erkek olduğuna göre ne yelek ne battaniye hiç bişey örülmesine gerek yok bizim hepsi hazır
Benm baya kolu bacağı farklı yere gidiyo hiç öyle hayran kalıcak gbi oremem kendi kendime ögrendigim kadar isteEllerine sağlık çok güzeller.. Ben örmeyi terapi olarak görüyorum.. Okadar çok şey vardırki örüp hediye ettiklerim.. Kızıma kendime ördüklerim.. Herkes hayran kalır.. Ben de zevkle örüp giyerim..
Teşekkürler canım, sağlık olsunKiz yok ultrason girmeyeceğim ayrıntılı için devletten taa 2 ay önceden gün almak felan gerekiyormus vaktim varken alayim haftaya kaynanamlar geliyor ayrıca geç kalırsam felan ankara cooook pahalı
Yaaaa gözün aydin canim sizde erkekleri bitirdinizsağlıklı sıhhatli insallah
Boswer kendini bilmez tipleri cahillik bence başka bisey deilÇok sinir oldum 13 haftalık arkadaşı varmis arkadaşın cinsiyet partisine gitmiş resim atmış bende dedim erkek galiba hem karnı çok var hemde yuvarlak dedim erkek canim yazmis hımm belli yazdım benimki kizaynen böyle atmış gerizekalı bunda gülünecek ne var kendinin bir oğlu bir kızı var embesil onu marifet görür. Aptalı cahil insanlardan nefret ediyorum. Zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum aptalllll
Kendide kadın halbuki bukadar onursuzluk karaktersizlik görmedim kendini doğuran da bir anaBoswer kendini bilmez tipleri cahillik bence başka bisey deil
13+4 um sen kac haftaliksinTamam bende aynı dedigin durumdayim en basinda daha kotuydum tuzlu ayran ile biraz kalkiyordum.
Kac haftaliktin?
Bnde bndeKendide kadın halbuki bukadar onursuzluk karaktersizlik görmedim kendini doğuran da bir ana
Ya ben son 2 3 yıldır çok kindar bir insan oldum ALLAH affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?