2021 Nisan Anneleri

Kızlar yarına randevum var esm cocugum daha önce hiç görmedi cocugu .. annemde diyor büyüsün de git şimdi ne gorecekler pazartesi de ayrıntılı ultrason almak için şehir hastanesine gitcem
Bacim nie bukadr sık gidiosn sehir hastanesine gideceksen yarin gitme surekli ultrosna girmek de zararli degilmidir

kızlar bunlarda benm çeyizlerim bi ara psikolojime iyi geliyodu örmüştüm hep acemi işi ama olsun sonuçta ben yaptım iki elbise bi tane daha peluş battaniye bide pike var hali hazırda o deil de hepsini kız için yapmışım ben taa yollar öncesinden aklımda kız varmış demek

Ellerine sağlık çok güzeller.. Ben örmeyi terapi olarak görüyorum.. Okadar çok şey vardırki örüp hediye ettiklerim.. Kızıma kendime ördüklerim.. Herkes hayran kalır.. Ben de zevkle örüp giyerim..

Daha erken diye net değil demek istemiş. Hayırlısı 2 haftaya netleşir zaten.

Merhaba kızlar
Bugün ikili testler günü sanırım Bende doktordan geldim. Ense kalınlığı iyi dedi. Burun kemiğini de gördü. Kan verdim haftaya cuma çıkar dedi. Cinsiyeti sordum, baktı ve %80 erkek dedi ikinci oğlum geliyor, bitirdiniz işte kızları
Kimseye söylemeyin daha net değil dedi ama erkektir dönmez artık, oğlumda da bu haftada erkek gibi demişlerdi
Hafta ve günü ilk defa gününden 2 gün ilerde çıktı, hep 3 gün geriden geliyordu.

Örgüler konuşulmuş, erkek olduğuna göre ne yelek ne battaniye hiç bişey örülmesine gerek yok bizim hepsi hazır

Gunuyle uyumlu mu bebeginiz 13.hafta icnde gorunuysnz bende haftaya netlesir diodm sizin netlesmediyse cinsiyet bende umutlanmiyim

Hayirli olsn siiznle tarihlerimiz ayni❤ haftaya cuma bende sonuc gostericem belki bakar doktor bana da bi tahmin yapar

Hayirli olsn siiznle tarihlerimiz ayni❤ haftaya cuma bende sonuc gostericem belki bakar doktor bana da bi tahmin yapar
Bence kesin bi tahmin yapar canım 10 gün sonra yine çağırdı beni, ücretsiz muayene hakkımı kullanıyım diye, daha netleşir heralde benimde durum

Hoş buldum canım. Bacak arasına ayrıca baktı onun ultrasonu yok şehir hastanesine gidiyorum o yüzden olabilir sadece bunu verdi. İnşallah kalbindeki olur

Eklentiler

• 16022371460733066986625230655250.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bacim nie bukadr sık gidiosn sehir hastanesine gideceksen yarin gitme surekli ultrosna girmek de zararli degilmidir
Kiz yok ultrason girmeyeceğim ayrıntılı için devletten taa 2 ay önceden gün almak felan gerekiyormus vaktim varken alayim haftaya kaynanamlar geliyor ayrıca geç kalırsam felan ankara cooook pahalı
Yaaaa gözün aydin canim sizde erkekleri bitirdiniz sağlıklı sıhhatli insallah

Benm baya kolu bacağı farklı yere gidiyo hiç öyle hayran kalıcak gbi oremem kendi kendime ögrendigim kadar iste yinede kendi emeğim olunca değerli geliyo

Teşekkürler canım, sağlık olsun
Benim oğlanlar güzel oluyor zaten

Eşime diyorum “boşıcam seni, bana bi kız evlat veremedin”

Çok sinir oldum 13 haftalık arkadaşı varmis arkadaşın cinsiyet partisine gitmiş resim atmış bende dedim erkek galiba hem karnı çok var hemde yuvarlak dedim erkek canim yazmis hımm belli yazdım benimki kiz aynen böyle atmış gerizekalı bunda gülünecek ne var kendinin bir oğlu bir kızı var embesil onu marifet görür. Aptalı cahil insanlardan nefret ediyorum. Zaten gıcık oluyordum iyice gıcık oldum aptalllll

Boswer kendini bilmez tipleri cahillik bence başka bisey deil

Kendide kadın halbuki bukadar onursuzluk karaktersizlik görmedim kendini doğuran da bir ana

Ya ben son 2 3 yıldır çok kindar bir insan oldum ALLAH affetsin
Bnde bnde bizde az evvel gorumceklerle konusuyoz isim konusunu eşimin istedği ismi söyledik aâa kizim o ismi koycak ilerde kızına ben doğurursam da benimkine koycakmis diyo kızının 11 yaşında olması dışında problem yokbi oğlu bi kizi var zaten koyaydın madem zamanında böyle hasetlik olmaz çok irite etti beni inadına koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…