Belki çok zayıf bı insan değildir kilosu vardır önceden ondan böyleCiddimisiniz 11 haftalik karni mi bubenim kizimda 9 aylik karnim bile bukadr yoktu
Hiç bilmiyorum canım 7 haftalikken gitmedim ama eltimin vardı onda tutmadıKızlar. Size bir şey soracağım. Ben mayıs annesi olacağım inşaallah. Siz bizden öndesiniz. Bilgilerinizden faydalanmak için soruyorum. Bugün 7+2 de 150 hızda kalp atışı vardı bebeğimin. 140 ve üzeri kız oluyormuş çoğunlukla 140 altı kalp atışı hızı erkek bebekmiş. Bu teori sizde tuttu mu? 7+ usg fotolarınızda yazar veya o haftaki kalp atış hızınız aklınızdaysa bir bilgilendirin. Bu teoriyi birlikte denetleyelim. Hurafe mi acaba? Bana yardımcı olur musunuz?
Aynen öyle kimseye söylememiştk gebeliğimi gören karnımdan anladı valla benim bu sefer direk çıktıCiddimisiniz 11 haftalik karni mi bubenim kizimda 9 aylik karnim bile bukadr yoktu
Benim 160 cikti kalp atisi ama hala ogrenemedim cinsiyeti ogrenince burdan paylasirim bakalim bende tutacakmiKızlar. Size bir şey soracağım. Ben mayıs annesi olacağım inşaallah. Siz bizden öndesiniz. Bilgilerinizden faydalanmak için soruyorum. Bugün 7+2 de 150 hızda kalp atışı vardı bebeğimin. 140 ve üzeri kız oluyormuş çoğunlukla 140 altı kalp atışı hızı erkek bebekmiş. Bu teori sizde tuttu mu? 7+ usg fotolarınızda yazar veya o haftaki kalp atış hızınız aklınızdaysa bir bilgilendirin. Bu teoriyi birlikte denetleyelim. Hurafe mi acaba? Bana yardımcı olur musunuz?
Canım 8 haftalık da olur. Ilk kalp atış hızı önemli olan. Hatırlıyor musunuz?Hiç bilmiyorum canım 7 haftalikken gitmedim ama eltimin vardı onda tutmadı
Kaç haftalıktı canım 160 çıktığında tahminenBenim 160 cikti kalp atisi ama hala ogrenemedim cinsiyeti ogrenince burdan paylasirim bakalim bende tutacakmi
Aslinda zayiflarin karni hemen cikar derler ben 47 kiloyum daha bisi yokBelki çok zayıf bı insan değildir kilosu vardır önceden ondan böyle
Seninle ayni haftalardi bir iki gun oynar belki aradaKaç haftalıktı canım 160 çıktığında tahminen
Yo kilolu değilim 54le gebe kaldım benBelki çok zayıf bı insan değildir kilosu vardır önceden ondan böyle
Canım bn 5 haftalıkken gittim ilk en sonda 11 haftalikken ve cinsiyet belli değil hâlâCanım 8 haftalık da olur. Ilk kalp atış hızı önemli olan. Hatırlıyor musunuz?
Yo kilolu değilim 54le gebe kaldım ben
Masallah kizlar ya ne guzel cikmis gobuslerSuan 11 haftaligiz bizde 2 inci hamileligim benim gobekde cikti kizimda 16 haftada yeni yeni cikiyodu sanirim ikinci hamilelikde birazdaha erken cikiyo. Tabi yaglarda suracikda kalsin
Anladım canım. Allah tamamına erdirsin inşaallahSeninle ayni haftalardi bir iki gun oynar belki arada
Amin insallah hepizinkiniAnladım canım. Allah tamamına erdirsin inşaallah
8 aylık hamileydim bnde insamlar bana doğum yaptın mı diye soruyolardi hiç belli olmazdıAslinda zayiflarin karni hemen cikar derler ben 47 kiloyum daha bisi yok
Benimde öyle 54le gebe kaldım 59 oldumSuan 11 haftaligiz bizde 2 inci hamileligim benim gobekde cikti kizimda 16 haftada yeni yeni cikiyodu sanirim ikinci hamilelikde birazdaha erken cikiyo. Tabi yaglarda suracikda kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?