2021 Nisan Anneleri

Kızlar. Size bir şey soracağım. Ben mayıs annesi olacağım inşaallah. Siz bizden öndesiniz. Bilgilerinizden faydalanmak için soruyorum. Bugün 7+2 de 150 hızda kalp atışı vardı bebeğimin. 140 ve üzeri kız oluyormuş çoğunlukla 140 altı kalp atışı hızı erkek bebekmiş. Bu teori sizde tuttu mu? 7+ usg fotolarınızda yazar veya o haftaki kalp atış hızınız aklınızdaysa bir bilgilendirin. Bu teoriyi birlikte denetleyelim. Hurafe mi acaba? Bana yardımcı olur musunuz?

Hiç bilmiyorum canım 7 haftalikken gitmedim ama eltimin vardı onda tutmadı

Benim 160 cikti kalp atisi ama hala ogrenemedim cinsiyeti ogrenince burdan paylasirim bakalim bende tutacakmi

Suan 11 haftaligiz bizde 2 inci hamileligim benim gobekde cikti kizimda 16 haftada yeni yeni cikiyodu sanirim ikinci hamilelikde birazdaha erken cikiyo. Tabi yaglarda suracikda kalsin

Eklentiler

• 16022698519017303781475977239597.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 43
Yo kilolu değilim 54le gebe kaldım ben
Suan 11 haftaligiz bizde 2 inci hamileligim benim gobekde cikti kizimda 16 haftada yeni yeni cikiyodu sanirim ikinci hamilelikde birazdaha erken cikiyo. Tabi yaglarda suracikda kalsin
Masallah kizlar ya ne guzel cikmis gobusler bende ciksin istiorm hamileligimi hissedeyim sadece bulantiyla gazla hissetmek insana iyi gelmio

Benimde öyle 54le gebe kaldım 59 oldum doktor yavaşla dedi hatta, kızımda 5aylıkken böleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…