2021 Nisan Anneleri

Kalp atış hızı meselesi bir şehir Efsanesi mi yoksa gerçek mi? Bunu netleştirelim kızlar. Işin mi yok, diyeceksiniz ama hurafelerin gün yüzüne çıkması lazım.

Kalp atış hızı meselesi bir şehir Efsanesi mi yoksa gerçek mi? Bunu netleştirelim kızlar. Işin mi yok, diyeceksiniz ama hurafelerin gün yüzüne çıkması lazım.
Canim bak bunun kesinligini asla ispatlayamazsin yuzde elli elli hep bende tutar baskasinda tutmaz 10 kiside tutar 2 kiside tutmaz asla bilimsel bi kaniti yok oyuzden sen hurafe de gec

Canım çoğu şey hurafe gerçekten, ben bu hamileliğimde onu anladım
Evet öyle cinsiyet yüzünden biliyomusun o kadar kafam dolu ki bazi insanlar erkek bazıları kız diyor ztn başka seçenek yok aklı olan böyle boş şeylerle uğraşmaz hep o yüzden insanın kafası doluyor çok merak ediyor

Sorma canım, kayınvalidemler herkes kız bak görürsün vs vs yüzük testi makas testi hepsi fos çıktı anlıycagın ilkinde doğru cıkmıs tı ama tesadüfen herhalde

Canım bu kalp atış hızını bilimsel olarak açıklamaya çalışanlar var. Netten baktım. Ben de merak ettim kaçımızda tutacak. Ben öğrenince size yazarım mutlaka.
.
Benim 8 haftalık usg var ama kalp atış hızı yazmıyor sanırım açıklama olarak ne yazıyo belki yazıyordur bakar söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…