Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda baştan çok kilo aldım Boğaz durmuyor ki yeni sakinleşiyorum sürekli et yemek istiyorumAçıkçası benim 9 aylık halim o zmn![]()
O nerden anlaşılıyor usg kağıdında doktor baban söylemdi hızınıKalp atış hızı meselesi bir şehir Efsanesi mi yoksa gerçek mi? Bunu netleştirelim kızlar. Işin mi yok, diyeceksiniz ama hurafelerin gün yüzüne çıkması lazım.
Canım çoğu şey hurafe gerçekten, ben bu hamileliğimde onu anladımKalp atış hızı meselesi bir şehir Efsanesi mi yoksa gerçek mi? Bunu netleştirelim kızlar. Işin mi yok, diyeceksiniz ama hurafelerin gün yüzüne çıkması lazım.
Canim bak bunun kesinligini asla ispatlayamazsin yuzde elli elli hep bende tutar baskasinda tutmaz 10 kiside tutar 2 kiside tutmaz asla bilimsel bi kaniti yok oyuzden sen hurafe de gecKalp atış hızı meselesi bir şehir Efsanesi mi yoksa gerçek mi? Bunu netleştirelim kızlar. Işin mi yok, diyeceksiniz ama hurafelerin gün yüzüne çıkması lazım.
Evet öyle cinsiyet yüzünden biliyomusun o kadar kafam dolu ki bazi insanlar erkek bazıları kız diyor ztn başka seçenek yok aklı olan böyle boş şeylerle uğraşmaz hep o yüzden insanın kafası doluyor çok merak ediyorCanım çoğu şey hurafe gerçekten, ben bu hamileliğimde onu anladım![]()
Sorma canım, kayınvalidemler herkes kız bak görürsün vs vs yüzük testi makas testi hepsi fos çıktı anlıycagın ilkinde doğru cıkmıs tı ama tesadüfen herhaldeEvet öyle cinsiyet yüzünden biliyomusun o kadar kafam dolu ki bazi insanlar erkek bazıları kız diyor ztn başka seçenek yok aklı olan böyle boş şeylerle uğraşmaz hep o yüzden insanın kafası doluyor çok merak ediyor![]()
Canım bu kalp atış hızını bilimsel olarak açıklamaya çalışanlar var. Netten baktım. Ben de merak ettim kaçımızda tutacak. Ben öğrenince size yazarım mutlaka.Canım çoğu şey hurafe gerçekten, ben bu hamileliğimde onu anladım![]()
Banada herkes erkek diyorSorma canım, kayınvalidemler herkes kız bak görürsün vs vs yüzük testi makas testi hepsi fos çıktı anlıycagın ilkinde doğru cıkmıs tı ama tesadüfen herhalde![]()
Benim 8 haftalık usg var ama kalp atış hızı yazmıyor sanırım açıklama olarak ne yazıyo belki yazıyordur bakar söylerimCanım bu kalp atış hızını bilimsel olarak açıklamaya çalışanlar var. Netten baktım. Ben de merak ettim kaçımızda tutacak. Ben öğrenince size yazarım mutlaka.
.
Rabbim önce hayırlısıni sonra gönlündekini nasip etsin inşallahBanada herkes erkek diyor![]()
Amin canımRabbim önce hayırlısıni sonra gönlündekini nasip etsin inşallah![]()
Benim 164tü. Ama erkek dendi :)Benim usg de 150 bpm yazıyor. Doktor da 150 dedi. 7+2 yiz.
Benim usg de yazmıyor bmp diye bişi doktorda söylemediBenim usg de 150 bpm yazıyor. Doktor da 150 dedi. 7+2 yiz.
Benm bi öncekinde 145ti erkekti bunda 150 dedi kız canmCanım bu kalp atış hızını bilimsel olarak açıklamaya çalışanlar var. Netten baktım. Ben de merak ettim kaçımızda tutacak. Ben öğrenince size yazarım mutlaka.
.
Bana kizimdada söylenmedi bundadaBenm bi öncekinde 145ti erkekti bunda 150 dedi kız canm![]()
Benm doktor malum canm çok sever biseyler söylesin maşallah diyim deBana kizimdada söylenmedi bundada