aminnn ay ne güzelll cok sanslisinn aman nazar degmesinKaynana görümce ile ilgili yazılanları okuyunca şaşırdım benim düşük tehlikesi varken kaynanam 3 ay temizliğimi yemeğimi yaptı doğumda belime masaj yaptı dualar okudu bir kere söylenmedi görümcelerim eltim bir şey olduğu zaman eşime damat bana kendilerinden gibi davranır eşime kızarlar kızı üzme bizi karşında bulursun flan derler Allah bin kere razı olsun Rabbim hepimizin özellikle evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah
Kaçıncı haftaydı canım? Senin de evlatların hayırlı evlat olsun inşaallah.Benm bi öncekinde 145ti erkekti bunda 150 dedi kız canm
aynen stresten baska birsey degilAy cok şükür işte bu ikililer kafa karıstırıyo amann gecti gitti şükür allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin banada 3 lü demişlerdi yaptırmıcam☺
7.hafta mı 13.hafta mıYa bana usg goruntunu atar mısın acaba
7.haftaydı canım ilk kontrolümdüKaçıncı haftaydı canım? Hayırlı evlat olsun oğlun inşaallah
afferin kiz tutma zaten hep sana stres oluyo. Sen stres olacagina onlar olsun:))ben de öyle yapmayı planlıyorum. Herkes annesinin karnından tüm bilgilerle doğmuyor ama bence bi his var ve o hissi yavaş yavaş hissediyorum kendimde. Daha tekmesini dahi hissetmediğim bebeği ultrasonda gördüğümden beri tüm gündemim o oldu. Ben asla çenemi de tutamam söyleyiveririm büyük ihtimalle
Hurafe canım hayırlı olsun bu aradaKızlar. Size bir şey soracağım. Ben mayıs annesi olacağım inşaallah. Siz bizden öndesiniz. Bilgilerinizden faydalanmak için soruyorum. Bugün 7+2 de 150 hızda kalp atışı vardı bebeğimin. 140 ve üzeri kız oluyormuş çoğunlukla 140 altı kalp atışı hızı erkek bebekmiş. Bu teori sizde tuttu mu? 7+ usg fotolarınızda yazar veya o haftaki kalp atış hızınız aklınızdaysa bir bilgilendirin. Bu teoriyi birlikte denetleyelim. Hurafe mi acaba? Bana yardımcı olur musunuz?
Ben daha hic kilo almadim 55 le hamile kaldim 4 kilo vermistim suan yeni 55 olmusum mide bulantim cok vardi yeni yeni gectiBenimde öyle 54le gebe kaldım 59 oldumdoktor yavaşla dedi hatta, kızımda 5aylıkken böleydi
Benm bu bebeğim dışında yaşayan evlâdım yok cnm malesefKaçıncı haftaydı canım? Senin de evlatların hayırlı evlat olsun inşaallah.
Benimde 1 oglum var 3 yasindaAmin canim hepizinkileri sag salim kucagimiza alalim da baska bir sey istemem.
Bir tane de oglum var benim 4 yasinda
Erkek gibiCinsiyet tahmini alabilirmiyiz, annislerIkra meyra
Hayırlısı olsun canım bakalım ne olursa Allah ne bahşederseBen ozel gdiyorum bugun 2 li icin gittim ama doktor banada kiza benziyor ama gostermiyor belli olmaz en dogrusu 16 da olur degisebilirde dedi.Yani bu aydan kaynakli ama oglumda 11.haftada direk erkek dedi doktor.
Hadi hayırlısı bakalım bana 2hafta sonra dediler haftaya hastaneyi ararım zaten enabıza düşmez mi kiTeşekkürler. Bugün verdim kanı dr pazartesi çıkar sonuç dedi ben de şaşırdım bakalım dediği gibi olacak mı..
Hahahhaha Allah iyiliğinizi versin inşaallah güldürdünüzBen kız hissediyorum zatenanalar hisseder
Bnmde ÇarşambaHahahhaha Allah iyiliğinizi versin inşaallah güldürdünüzbakalım salı günü belli olacak inşaallah.
Yaaaa ben bir şey hissetmiyorum yani cinsiyet olarak en son rüyamda koca ağızlı bir kız bebiş gördüm o görüntü gözümden gitmiyor çok korkmuştum
Grupta çok kimse kalmadı çoğunluk öğrendi. Ama grup geleneği belli ikinciler hep aynıBnmde Çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?