2021 Nisan Anneleri

aminnn ay ne güzelll cok sanslisinn aman nazar degmesin

Ay cok şükür işte bu ikililer kafa karıstırıyo amann gecti gitti şükür allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin banada 3 lü demişlerdi yaptırmıcam☺
aynen stresten baska birsey degil

afferin kiz tutma zaten hep sana stres oluyo. Sen stres olacagina onlar olsun:))

Hurafe canım hayırlı olsun bu arada

Ben ozel gdiyorum bugun 2 li icin gittim ama doktor banada kiza benziyor ama gostermiyor belli olmaz en dogrusu 16 da olur degisebilirde dedi.Yani bu aydan kaynakli ama oglumda 11.haftada direk erkek dedi doktor.
Hayırlısı olsun canım bakalım ne olursa Allah ne bahşederse

Teşekkürler. Bugün verdim kanı dr pazartesi çıkar sonuç dedi ben de şaşırdım bakalım dediği gibi olacak mı..
Hadi hayırlısı bakalım bana 2hafta sonra dediler haftaya hastaneyi ararım zaten enabıza düşmez mi ki

Bnmde Çarşamba

Öyle çok yazmışsınız ki masaallah tek tek okudum dün akşam en son girmiştim 25 sayfa eklenmişti

Etrafımızda cahil insanlar çok hepimiz ayrı kişiler yüzünden sınanıyoruz. Allah akıl sağlığımızı korusun

Buradan yazisinca bazen bir birimizi yanlış anlayabiliyoruz; malum hormonlarda etkili. Ama yüz yüze olsak ,mimikler ve ifade de olunca eminim çoğumuzun tavsiyeleri, konuşmaları gayet içten ve kibardir.

Seviyorum bir çoğunuzu tanimadan çünkü şu an aynı duyguları yaşıyoruz, bizi en iyi biz anlıyoruz.
Insan insanın aynasıdır ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…