2021 Nisan Anneleri

Kızlar napıyorsunuz.bebişini hisseden varmı brnim gibi. İlk hamileliğimde 17.haftada hissetmiştim. Bu hamileliğimde 14.haftada hissetmeye başladım bu hafta artık çok net hissediyorum mzlemişim bu duyguyu
Nasıl hissetmeye başladiiinn anlatsana biraz kendimi kandırayım bende

Kızlar napıyorsunuz.bebişini hisseden varmı brnim gibi. İlk hamileliğimde 17.haftada hissetmiştim. Bu hamileliğimde 14.haftada hissetmeye başladım bu hafta artık çok net hissediyorum mzlemişim bu duyguyu
Bende hissediyorum 15e girdik geceleri uzanınca pıtı pıtı yapıyor sıpa

Sanki 2.nin cinsiyeti daha mı çok merak ediliyor acaba ilkinde doktor 20. Haftaya kadar görünmüyor falan diyordu merakta değildik bu kadar şimdi sürekli düşünüyorum

Sanki 2.nin cinsiyeti daha mı çok merak ediliyor acaba ilkinde doktor 20. Haftaya kadar görünmüyor falan diyordu merakta değildik bu kadar şimdi sürekli düşünüyorum
Hiç merak etmem diyen bile ediyordur ilki fark etmiyor ama 2.Çok merak konusu supriz yumurta alıyorsun ne çıkcak diye merak ediyorsun ne kadar paranı biriktirip zorlukla alsan da sonuçta içindekini merak ediyorsun

Aynen öle ilki 20de öğrendim ne araştırdım ne doktora sordum şimdi ise zaman geçmiyor gibi

Bende hissediyorum 15e girdik geceleri uzanınca pıtı pıtı yapıyor sıpa
Benmde sadece bi bölgede baloncuk patlaması gbi oluyo nadiren bi kere 3 4 sn arayla iki kere oldu elimle hissettim ama o kadar hafifti ki dedm kesin kandiriliyorum normalde kiloluyum ben ama şu iç karın dedikleri şey bende yok sanırım acaip karnım çıktı benm sizde durumlar nasıl kizlar

Buda benimki tahminleri alalim.Daha ultra cihazlar lazim bize bunlarla zor

Eklentiler

• 20201009_211821.webp
    16 KB · Görüntüleme: 54
  • 20201009_211756.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 85
Doktora bugub sordum aksam pit pit yatinca ayni yerde duyuyorum mumkun mu dedim.Bu hafta baglar gelisiyor ve gaz sorunu cok oluyor mumkun degil suan cok kucuk dedi.

BEnimde çıktı anlaşılıyor dışarıdan 11haftalıkken böleydi bi bu var

Eklentiler

• 1EA7B018-74A7-495F-B07B-564972E06573.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 103
Doktora bugub sordum aksam pit pit yatinca ayni yerde duyuyorum mumkun mu dedim.Bu hafta baglar gelisiyor ve gaz sorunu cok oluyor mumkun degil suan cok kucuk dedi.
Ay banada öle dedi sen baya unutmuşsun gebeliğini gazdır o gaz dedi ya dicektim sen erkeksin kaç çocuk doğurdun ben anlarsın HOCAM dicektim gazı anlayabiliyoz herhal

Karından cinsiyet tahmini yapan yok mu
Hahahahah bn kızımda hamileyken herkes bana erkek doguracaksin derdi karın şeklinden dolayı bnde ilk çocuğumu hiç merak etmezdim umrumda değildi sağlıklı olsun yeter derdim ama bunu fazlasıyla merak ediyorum

Hahahahah bn kızımda hamileyken herkes bana erkek doguracaksin derdi karın şeklinden dolayı bnde ilk çocuğumu hiç merak etmezdim umrumda değildi sağlıklı olsun yeter derdim ama bunu fazlasıyla merak ediyorum
Ay banada aynı derlerdi beynim yanmıştı herşeyi krem aldım o yüzden doktor erkek der biri kız der biri karnın erkek der ama ozaman merakta değildik tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…