Nasıl hissetmeye başladiiinn anlatsana birazKızlar napıyorsunuz.bebişini hisseden varmı brnim gibi. İlk hamileliğimde 17.haftada hissetmiştim. Bu hamileliğimde 14.haftada hissetmeye başladım bu hafta artık çok net hissediyorum mzlemişim bu duyguyu
Bende hissediyorum 15e girdik geceleri uzanınca pıtı pıtı yapıyor sıpaKızlar napıyorsunuz.bebişini hisseden varmı brnim gibi. İlk hamileliğimde 17.haftada hissetmiştim. Bu hamileliğimde 14.haftada hissetmeye başladım bu hafta artık çok net hissediyorum mzlemişim bu duyguyu
Hiç merak etmem diyen bile ediyordur ilki fark etmiyor ama 2.Çok merak konusu supriz yumurta alıyorsun ne çıkcak diye merak ediyorsun ne kadar paranı biriktirip zorlukla alsan da sonuçta içindekini merak ediyorsunSanki 2.nin cinsiyeti daha mı çok merak ediliyor acaba ilkinde doktor 20. Haftaya kadar görünmüyor falan diyordu merakta değildik bu kadar şimdi sürekli düşünüyorum
Aynen öle ilki 20de öğrendim ne araştırdım ne doktora sordum şimdi ise zaman geçmiyor gibiSanki 2.nin cinsiyeti daha mı çok merak ediliyor acaba ilkinde doktor 20. Haftaya kadar görünmüyor falan diyordu merakta değildik bu kadar şimdi sürekli düşünüyorum
Benmde sadece bi bölgede baloncuk patlaması gbi oluyo nadiren bi kere 3 4 sn arayla iki kere oldu elimle hissettim ama o kadar hafifti ki dedm kesin kandiriliyorumBende hissediyorum 15e girdik geceleri uzanınca pıtı pıtı yapıyor sıpa
Kasıklarımın az üzerinde dokunuş yapıyor pıt pıt şeklindeNasıl hissetmeye başladiiinn anlatsana birazkendimi kandırayım bende
Yaaa bende istiyooomKasıklarımın az üzerinde dokunuş yapıyor pıt pıt şeklinde
Az kaldı az sonra içerde tekme tokat savaş veriyorYaaa bende istiyooom
BEnimde çıktı anlaşılıyor dışarıdan 11haftalıkken böleydi bi bu varBenmde sadece bi bölgede baloncuk patlaması gbi oluyo nadiren bi kere 3 4 sn arayla iki kere oldu elimle hissettim ama o kadar hafifti ki dedm kesin kandiriliyorumnormalde kiloluyum ben ama şu iç karın dedikleri şey bende yok sanırım acaip karnım çıktı benm sizde durumlar nasıl kizlar
Başlasada savaşsak ya 10 senedir bekliyom bebe dayağınıAz kaldı az sonra içerde tekme tokat savaş veriyor
Ay banada öle dedi sen baya unutmuşsun gebeliğini gazdır o gaz dediDoktora bugub sordum aksam pit pit yatinca ayni yerde duyuyorum mumkun mu dedim.Bu hafta baglar gelisiyor ve gaz sorunu cok oluyor mumkun degil suan cok kucuk dedi.
HahahahahKarından cinsiyet tahmini yapan yok mu
Ay banada aynı derlerdi beynim yanmıştı herşeyi krem aldım o yüzden doktor erkek der biri kız der biri karnın erkek der ama ozaman merakta değildik tabiHahahahahbn kızımda hamileyken herkes bana erkek doguracaksin derdi karın şeklinden dolayı bnde ilk çocuğumu hiç merak etmezdim umrumda değildi sağlıklı olsun yeter derdim ama bunu fazlasıyla merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?