Al bendende okadar saat bile gecmiyor devlete gidecem resmen ozel drum ogleden sonra verdi diye.14süper yaa hadi darısı 15e gunaaayyyddiiiinnn benmde yarın kontrol gecmiyooorr günleeer
Benim çocuğun okulu 1de randevum 2.5d0de kendime okadar kızıyorum ki keske daha erken alsaymisim hala burnunu göremedik eşim hala cinsiyet yanlış çıkabilir umudundaYa kizlar ozel dr um saat 15.20 ye randevu saati verdi.. ben dayanamayip devlet hastanesine gidecegim galibayuregim agzimda atiyor ... allahim hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin
2 dilim şu böreği 1 açma simit 2 poaca en büyüğünden aldim deki kaç lokma yedin okadar sıcak okadar tazeydi evde yapcam evde yapan koktu burnumaGünaydın kızlar,
Hayırlı haftalar hepimize. Ben de sabahları işe giderken fırının önünden geçiyorum bazen kokusuna dayanamayıp alıyorum poğaça.. Yolda onu yiyip şirkette de kahvaltı yapıyorumTabi hep değil haftada 1 ya da 2 ,bulantılarım hafifledi iştahım açıldı. Normalde de yemek yemeyi çok severim. 54 ile hamile kalmıştım 57 oldum sanırım. Sonum ne olacak merak içindeyim :)
Ay biz yuzde 50 bile bisey duysak yeterBenim çocuğun okulu 1de randevum 2.5d0de kendime okadar kızıyorum ki keske daha erken alsaymisim hala burnunu göremedik eşim hala cinsiyet yanlış çıkabilir umudunda
Bende cikinca alacam sart oldu geceden beri bi yerim sisecek vallaha2 dilim şu böreği 1 açma simit 2 poaca en büyüğünden aldim deki kaç lokma yedin okadar sıcak okadar tazeydi evde yapcam evde yapan koktu burnuma
Hele sağlıkla gelsinler de daha ne günlerini göreceğiz.. Benim kızım 2011 kasım doğumlu inanamıyorum hala ne çabuk geçti yıllar diye.. Bebekken ay ne zaman yürür, acaba ne zaman konuşacak, bezden ne zaman kurtulacağız bin tane şey bekledik.. İnsanoğlu anı yaşayamıyoruz geleceği düşünmekten valla.. Şimdi diyorum en güvenli hali karnımdaki hali :) gittiğin her yere götür ayrı beslenme derdi yok akarı yok kokarı yok tadını çıkartıyorum :)) Bir de büyüdükçe dertleri de büyüyor o minnak bizi beğenmiyor yeri geliyor.Günaydın kızlar
nisan 2020 annelerinin başlığını inceledim de ay kocaman olmuş bebekleri fotoğraf falan paylaşmışlar seneye bu zamanlar bizim de bebeklerimiz baya büyümüş olacak inşallahsabah motivasyonum buydu
Kirkbinkere maasallah rabbim kalbindeki versin canim insallahAy biz yuzde 50 bile bisey duysak yeterve tabiki dedin gibi burun ve ense kalinligi ..
Ozel dr umu beklicem mecbur benim adam hastanelete goturmuyor acil olmadikdan sonra asla diyor pandemiden sebep..
Iki dunya tatlisi kizim var rabbim saglikli bu bebegimi de dunyaya getirmeyi nasip eder insallah.. kiz erkek hic fark etmez saglik olsun yeter ikinci kizimda cok stres yasadim ama sukurler olsun nur topu gibi dogdu.
Kız saat 10da valla delirdim buluncak bayat olmayacak bisey olsa bulcamBende cikinca alacam sart oldu geceden beri bi yerim sisecek vallaha
Evi süpürmem gerekirken yattım çocukla müge izliyorumBari biraz mùge izleyim de vakit gecsin
Benimkude 2012 temmuz sabah diyor ne güzel yeni arkadaşların olcak yok dedim sen benim herşeyimsin. Ben sadece senin kızınım arkadaşın vs degilim diyorHele sağlıkla gelsinler de daha ne günlerini göreceğiz.. Benim kızım 2011 kasım doğumlu inanamıyorum hala ne çabuk geçti yıllar diye.. Bebekken ay ne zaman yürür, acaba ne zaman konuşacak, bezden ne zaman kurtulacağız bin tane şey bekledik.. İnsanoğlu anı yaşayamıyoruz geleceği düşünmekten valla.. Şimdi diyorum en güvenli hali karnımdaki hali :) gittiğin her yere götür ayrı beslenme derdi yok akarı yok kokarı yok tadını çıkartıyorum :)) Bir de büyüdükçe dertleri de büyüyor o minnak bizi beğenmiyor yeri geliyor.
Kızlar poğaça tarifi verin hele
Eğer puf puf yumuşak bir poğaça istiyorsanKızlar poğaça tarifi verin hele
Amin cnm cumlemizin evladi vatana millete hayirli olsun.. hepsinin icinden iman eksik olmasin insallah.Kirkbinkere maasallah rabbim kalbindeki versin canim insallahsağlıklı kaderi güzel imanlı evlatlar nasip etsin rabbim
Kız saat 10da valla delirdim buluncak bayat olmayacak bisey olsa bulcam
Evi süpürmem gerekirken yattım çocukla müge izliyorum
Azıcık bal kaymak yedim sabah midem bulandı yaa halbuki hiç bulantım olmamıştımilletin geçiyor benim yeni mi başlıyor ne halbuki severek yedim
Bende baklava yedim cevizli ve fistikliAzıcık bal kaymak yedim sabah midem bulandı yaa halbuki hiç bulantım olmamıştımilletin geçiyor benim yeni mi başlıyor ne halbuki severek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?