2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar,

Hayırlı haftalar hepimize. Ben de sabahları işe giderken fırının önünden geçiyorum bazen kokusuna dayanamayıp alıyorum poğaça.. Yolda onu yiyip şirkette de kahvaltı yapıyorum Tabi hep değil haftada 1 ya da 2 ,bulantılarım hafifledi iştahım açıldı. Normalde de yemek yemeyi çok severim. 54 ile hamile kalmıştım 57 oldum sanırım. Sonum ne olacak merak içindeyim :)

Ya kizlar ozel dr um saat 15.20 ye randevu saati verdi.. ben dayanamayip devlet hastanesine gidecegim galiba yuregim agzimda atiyor ... allahim hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin
Benim çocuğun okulu 1de randevum 2.5d0de kendime okadar kızıyorum ki keske daha erken alsaymisim hala burnunu göremedik eşim hala cinsiyet yanlış çıkabilir umudunda

2 dilim şu böreği 1 açma simit 2 poaca en büyüğünden aldim deki kaç lokma yedin okadar sıcak okadar tazeydi evde yapcam evde yapan koktu burnuma

Benim çocuğun okulu 1de randevum 2.5d0de kendime okadar kızıyorum ki keske daha erken alsaymisim hala burnunu göremedik eşim hala cinsiyet yanlış çıkabilir umudunda
Ay biz yuzde 50 bile bisey duysak yeter ve tabiki dedin gibi burun ve ense kalinligi ..
Ozel dr umu beklicem mecbur benim adam hastanelete goturmuyor acil olmadikdan sonra asla diyor pandemiden sebep..
Iki dunya tatlisi kizim var rabbim saglikli bu bebegimi de dunyaya getirmeyi nasip eder insallah.. kiz erkek hic fark etmez saglik olsun yeter ikinci kizimda cok stres yasadim ama sukurler olsun nur topu gibi dogdu.

Hele sağlıkla gelsinler de daha ne günlerini göreceğiz.. Benim kızım 2011 kasım doğumlu inanamıyorum hala ne çabuk geçti yıllar diye.. Bebekken ay ne zaman yürür, acaba ne zaman konuşacak, bezden ne zaman kurtulacağız bin tane şey bekledik.. İnsanoğlu anı yaşayamıyoruz geleceği düşünmekten valla.. Şimdi diyorum en güvenli hali karnımdaki hali :) gittiğin her yere götür ayrı beslenme derdi yok akarı yok kokarı yok tadını çıkartıyorum :)) Bir de büyüdükçe dertleri de büyüyor o minnak bizi beğenmiyor yeri geliyor.

Kirkbinkere maasallah rabbim kalbindeki versin canim insallah sağlıklı kaderi güzel imanlı evlatlar nasip etsin rabbim
Bende cikinca alacam sart oldu geceden beri bi yerim sisecek vallaha
Kız saat 10da valla delirdim buluncak bayat olmayacak bisey olsa bulcam
Bari biraz mùge izleyim de vakit gecsin
Evi süpürmem gerekirken yattım çocukla müge izliyorum

Benimkude 2012 temmuz sabah diyor ne güzel yeni arkadaşların olcak yok dedim sen benim herşeyimsin. Ben sadece senin kızınım arkadaşın vs degilim diyor

Azıcık bal kaymak yedim sabah midem bulandı yaa halbuki hiç bulantım olmamıştı milletin geçiyor benim yeni mi başlıyor ne halbuki severek yedim

Kızlar poğaça tarifi verin hele
Eğer puf puf yumuşak bir poğaça istiyorsan
1 su bardağı süt
1 paket maya
1 şişe soda
1 su bardağı sıvıyağ
1 yumurta (sarısı üzeri için akı hamurun içine )
Tuz
Aldığı kadar un
Yapılışı : mayayı ılık süt ve bir tutam şekerle ıslatiyoruz, sıvıyağ, soda, yumurta akı bütün sıvıları karıştırıp unu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak bir hamur elde ediyoruz mayalanmaya bırakıyoruz sonra içine ne istersen koyabilirsin. Püf noktası şekil verdikten sonra 5-10 dk tepsi mayası için bekletiyoruz sonra fırına atıyoruz. Hiç bayatlamiyor ben piştikten sonrasını buzluğa kaldırıyorum çıkınca yine yumuşak taze oluyor bak canım istedi şimdi buzlukta var çıkarayım bari

Amin cnm cumlemizin evladi vatana millete hayirli olsun.. hepsinin icinden iman eksik olmasin insallah.

Azıcık bal kaymak yedim sabah midem bulandı yaa halbuki hiç bulantım olmamıştı milletin geçiyor benim yeni mi başlıyor ne halbuki severek yedim

Ya ben mide bulantısıyla ilgili kendi adıma en azından bir şey farkettim. Ne zaman su az içsem inanılmaz bulantı çekiyorum. 3 litre su içtiğimde hiç sıkıntım olmuyor. Su içmezsem baş ağrısı, mide bulantısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…