Kız nerdeymiş o Zeytinburnu meydanda de bakem hele.. Ben Zeytinburnunda çalışıyom kocişi arıyım da dışarı çıkınca alsın..Ya bende varya zeytinburnda meydanda offff yok o istanbula özelmis googleden bayağı baktım yok . Icinde değişik baharatları vardı 6 yıl oldu unutmadim
Gözünaydın canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin prenses
Hastaneye giden var mı bugün
Gozun ay.din cnm saglikla gelsin..
Vallahi tatlimBende nedense hic tatli yiyemiyorum canim hic cekmiyor ancak ekşi
Oh oh maşallah prensesler de çoğalıyor.. Bu gidişle eşitleyeceğiz galiba... Sağlıkla gelsin.
Allah razı olsun canım hepside sağlıkla gelsin inşallahGözünaydın canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin prenses ❤
Ayy evet maşallah diyelim cok heyecanlıyımOh oh maşallah prensesler de çoğalıyor.. Bu gidişle eşitleyeceğiz galiba... Sağlıkla gelsin.
Bende beslenmeye yapayım bari oğluma canım çekti arasına da muammara offfffEğer puf puf yumuşak bir poğaça istiyorsan
1 su bardağı süt
1 paket maya
1 şişe soda
1 su bardağı sıvıyağ
1 yumurta (sarısı üzeri için akı hamurun içine )
Tuz
Aldığı kadar un
Yapılışı : mayayı ılık süt ve bir tutam şekerle ıslatiyoruz, sıvıyağ, soda, yumurta akı bütün sıvıları karıştırıp unu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak bir hamur elde ediyoruz mayalanmaya bırakıyoruz sonra içine ne istersen koyabilirsin. Püf noktası şekil verdikten sonra 5-10 dk tepsi mayası için bekletiyoruz sonra fırına atıyoruz. Hiç bayatlamiyor ben piştikten sonrasını buzluğa kaldırıyorum çıkınca yine yumuşak taze oluyorbak canım istedi şimdi buzlukta var çıkarayım bari
Ben hala çok kötü durumdayım ve ayrıca boğazımda hic bitmeyen bir yumru var ve beni aşırı rahatsız ediyor, sanki geğirince rahatlicak gibi ama olmuyor sürekli kendini yeniliyor Rabbim yardımcimiz olsunKızlar bulantılar ne alemde sanki bi tık azaldı gibi benim
Ayyy çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Allah evlatlarımızı bize de ana babalarımıza da görmeyi nasip etsin insallahİyi geceler güzel anneler. Uzun süredir yazamadım bir sürü şey oldu bu arada kayınpederimi kaybettik yeni ve büyük kayıp şok oldu bizim için. Bu arada herkesin bebeği büyümüş cinsiyetler bile öğrenilmiş hayırlı olsun öğrenenlere darısı bana inşallah pazartesi dr kontrolüm var ikili test için umarım gösterir bir şeyler.
Çok sağolun aminAyyy çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Allah evlatlarımızı bize de ana babalarımıza da görmeyi nasip etsin insallah
Ben ilkkez duyuyorm vajinal ikili testi cnm neden boyle bisi istedi acabaSelam herkese dr dan çıktım şuan her şey iyi çok şükür ama cinsiyet söylemiyor 16 haftadan önceSona ben kalıcam sanırım. 2 Li test için ultrasonu vajinal olan var mı dr öyle yazmış ama benim kızımda karından bakıldı
16. Haftaya da az kalmış canım sağlık olsun elbet öğrenicezSelam herkese dr dan çıktım şuan her şey iyi çok şükür ama cinsiyet söylemiyor 16 haftadan önceSona ben kalıcam sanırım. 2 Li test için ultrasonu vajinal olan var mı dr öyle yazmış ama benim kızımda karından bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?