Canim.kusura bakma hakkini helal et haklisin vallaOoo kızlar gece gece poğaçalar kekler turşular yapılır mı şimdi ama akılda yokken koydunuz avcumu yalayım bari
Helal olsun canım benim Neyse ki bulunabilir yapılabilir şeylerCanim.kusura bakma hakkini helal et haklisin valla
Gözün aydın canım ne güzel anlatmışsınKızlar merhabalarr. Cinsiyetleri öğrenenler olmuş tebriklerbiz de öğrendik erkek bebek geliyor. Bir kızım vardı şimdi erkek geliyor. Kız bebek çok güzel birşey ama erkeği de merak ediyorduk. Hem de kızımla daha az rekabet olur diye düşünüyordum. O yüzden sevindik. Sağlıkla gelsin hepimizinki
benim ilk hamileliğimden çok farklı geçti bu. Belki cinsiyetle ilgilidir diye bahsetmek istedim sizlere. Kızımda sürekli ekşitatlı yetken bunda turşu ve tuzlu gittim. Kahve kokusundan, etten tiksindim. Kızımda sürekli uyuyordum bunda ise uykum kaçıyor 4:30 gibi uyanıyorum gecekızım da çok halsizdim bunda inanılmaz bir enerji var. Bunda kullandığım vitaminlerin de etkisi olabilir tabii. Bu sefer en başında başlattı doktor. Kansızlığım falan da vardı.
arpası fazla gelen atlar gibiyim
Kızımda yanlış yaptığım birşey vardı o da hergün kendimi süt içmeye zorlamak. Güya kalsiyum alacağım diye her sabah ilk iş en az 300 ml süt içmek oluyordu. Çok cahilmişim. Meğersem kızımın süt alerjisi varmış. Doğduktan sonra 17. Gün kanlı kaka yapmadıyla tespit edildi. Bilmiyorum ilgili midir ama gelişimi de hep bir hafta geriden gelmiş minik bir bebek olarak doğmuştu. Ben hamileyken sedef geçirmiştim o da alerji ile ilgiliymiş. Sizlere de vurgulamak istedim alerjik olduğunuz besinlere dikkat edin. Bu sefer çok daha dikkat ediyorum tükettiğim besinlere bu bebek önde çıkmıştı son kontrolde.
Mide bulantılarım hala yokluyor ama buna şükür. 3. Aydan sonra çok azaldı. Yavaş yavaş et yiyorum. Ha bir de detaylı tarama için randevularınızı şimdiden alın. Kolay yer bulunmuyor.
Bakalım bizi ne maceralar bekliyor.
Hepinize iyi pazarlar!!!
Canım doktorum 6 haftadan sonra sorun olmaz demişti. Tabi dikkatli olun daha yüzeysel (yani 3 te ikisi kadari girsin) demişti. Bizde öyle yaptık, 3 ay dan sonra yavaş yavaş eskiye dönersiniz demişti ama ben 4. Ayin bitmesini bekleyeceğim dediğin gibi az daha çıksın yukarı.Kızlar merhaba cinsel ilişki dneylim dedik sonuçta 3 ay bitti diye yine kanamam geldi siz denediniz mi normal mi nezaman biter ?
Hayır salı günü öğrenmeyi umuyorum, görümcem sürpriz hazırlıyor, söylemez ise aynı gün başka doktora gidip öğrenmem gerekecekSağolun inşallahSiz öğrendiniz mi cinsiyet
Bende de sabah olmayan akşam beliren sönük sivilceler çıkıyor enteresanBende erkek olursa kuzey ben Ege arkasındayım ama kızım olursa Eylül demiştim gebe kalmadan önce bundada Ege ye niyetle gebe kaldım ya bakalım nasiiiipYa bende aşırı sivilcelenme oldu hergün çıkıyor özellikle yüzümde 1-2 ki ben hiç sivilce bilmem nadirdir
Ayyy bir kere yaptım taş gibi oldu bir daha yapmadım ☺ Bak çok canın çekiyorsa unonun hazır pogacalari var fırında 10 dakikada hazır oluyor ya da sabah erken pastahanenin önünde bekleyiverCanım çok fena poaca çekiyor rüyamda da görmüştüm şuan feciyim sabah olmaz bana
Canım kusura bakma da bebeğin kafa kısmı nerede pek çözemedim usgyiKızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba kıza benziyor mu ?
Evet bende onu demek istedim zaten 11 haftada baslaniyo 14 uncu haftaya ladarBen 11.haftada yaptirdim 11+olunca 12 icinde oluyirsun zaten.11 ile 14 arasi uygun.
Fl dedikleri bacak kemiği ölçümü bacak arası gözüktüğü için attim ya da ben öyle gordumCanım kusura bakma da bebeğin kafa kısmı nerede pek çözemedim usgyi
Ayyy bu bebeğin gözlerimiFl dedikleri bacak kemiği ölçümü bacak arası gözüktüğü için attim ya da ben öyle gordum
Aynen napalım kısmetimzde çatlamak varsa çatlarız hayırlısıCatlarsa yapacak bir sey yok, benim de cildim musait. Annem gecen hafta plajda ikiz annesi gormus, gobeginde hic deforme yoktu diyor. Insallah catlamadan atlatirizz. Karnim ciksin, kocaman olsun ama kendim kilo almiyim istiyorum bende. Randevuda benimde 14 hafta dolmus olacak. Her cinsiyet kabulumuz tabi ama bir kizim da olsun isterdim. Sanirim 3 u dusunecek cesaret yok 🖐
Bana kiz gibi geldi arkadasim.. saglikla gelsin insallahFl dedikleri bacak kemiği ölçümü bacak arası gözüktüğü için attim ya da ben öyle gordum
GünaydınGùnaydin gùzel anne ve anneadylari..
Bugun bende dr a gidiyorum iki test ve tabiki de cinsiyet icin
Cok heycanliyim
Al benden de o kadar..Canım çok fena poaca çekiyor rüyamda da görmüştüm şuan feciyim sabah olmaz bana
Doğrudur canım, inşallah bu doğunca oda biraz düzens girer Allah ona göre sabrını veriyorWalla evi yemek temizlik çocuk o kadar zor ki biri kızımı 1 saatlik bakalım sen uyu dese o kadar mutlu olurum ki kızım 2 yaşında gece uyku düzeni hâlâ yok uyanıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?