2021 Nisan Anneleri

Gözün aydın canım ne güzel anlatmışsın
Kızlar merhaba cinsel ilişki dneylim dedik sonuçta 3 ay bitti diye yine kanamam geldi siz denediniz mi normal mi nezaman biter ?
Canım doktorum 6 haftadan sonra sorun olmaz demişti. Tabi dikkatli olun daha yüzeysel (yani 3 te ikisi kadari girsin) demişti. Bizde öyle yaptık, 3 ay dan sonra yavaş yavaş eskiye dönersiniz demişti ama ben 4. Ayin bitmesini bekleyeceğim dediğin gibi az daha çıksın yukarı.
Sağolun inşallah Siz öğrendiniz mi cinsiyet
Hayır salı günü öğrenmeyi umuyorum, görümcem sürpriz hazırlıyor, söylemez ise aynı gün başka doktora gidip öğrenmem gerekecek
Bende de sabah olmayan akşam beliren sönük sivilceler çıkıyor enteresan
Canım çok fena poaca çekiyor rüyamda da görmüştüm şuan feciyim sabah olmaz bana
Ayyy bir kere yaptım taş gibi oldu bir daha yapmadım ☺ Bak çok canın çekiyorsa unonun hazır pogacalari var fırında 10 dakikada hazır oluyor ya da sabah erken pastahanenin önünde bekleyiver

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba kıza benziyor mu ?

Eklentiler

• 16024493629583842234547017347422.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 64
Aynen napalım kısmetimzde çatlamak varsa çatlarız hayırlısı evet keske kendimize hiç almasak ama onun için biraz dikkat etmek gerekiyorbenim doktorum 14ten sonra demişti ama bakalım söyleyecek mi görücez belki yarınki perinatolog söyler kız baska bişeydir eminim ama kendinin olunca oğlanda farklı olur ya canın kanın ne de olsa Rabbim hayırlı evlat versin bizlere de hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşaallah. Ben üçüncü hakkında pek yorum yapamıyorum cok uzun zamandır istedim nasip etti Rabbim inşaallah kucagmıza alırız sonrasına da istemem bidaha demek mahcup ediyor beni acıkcası hayırlısı olsun ama hamileliğim cok zor geciyor cocuklarla bu sekılde olsam nolurdum hiç düşünemiyorum

Geceleri agzimda değişik tad oluyor uyuyamiyorum erkende yatıyorum sonra gun boyu uyukluyorum

Walla evi yemek temizlik çocuk o kadar zor ki biri kızımı 1 saatlik bakalım sen uyu dese o kadar mutlu olurum ki kızım 2 yaşında gece uyku düzeni hâlâ yok uyanıyor sürekli
Doğrudur canım, inşallah bu doğunca oda biraz düzens girer Allah ona göre sabrını veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…