2021 Nisan Anneleri

Oglumda gobegim hic cikmamisti
Son aya kdr ayni seyleri giydim
Valla zaten etim ne budum ne gobek die die dolaniyorum topikde Beni goren Allah askima sen nasil tasidin karninda bu cocugu diyodu boy kisa kilo desen yok sıska bisiydim simdi artik belki anne gibi gorunurum die kilo alayim gobegim ciksin istiormkizimi Anaokuluna baslatmistm okuldan almaya gittigimde kapida baska bi bayan ogretmen inanmadi kizim oldguna ablasimisiniz dio kimlik gosterdim ne durumdayim ahh ah

Mide ağrısı değilde bulantı kusma bende hat safhadaydı. Ben de arada zeytin yagı suruyorum yani ciltim catlamaya cok musait catlamayacagını dusunmuyorum malesef birde ikiz karnı kimbilir nasıl olcaz ama olsun değer kuzucuklarım benim sağlıkla gelsin de benimde çift yumurtaymış iki ayrı plesanta bu iyi bişeymiş ikisi tek plesanta oldugunda biraz zorlayıcı olabiliyormuş. Benimde yarın perinatolojide salıda kendi doktorumda randevum inşaallah öğreniriz tam 14hafta dolmus oluyor hayırlı evlat olsun evlatlarımız inşaallah bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz belkide iki erkek olması senin için daha hayırlıdır takılma keyfini yaşa

Benim bulantilarim kesildi ama bir sey yiyince sindiremiyor gibi hissediyorum. Bebek baskı yapıyor dicem ama daha çok küçük. Sanirim gebe kalmadan önce mide rahatsızlığım vardi farkında değildim
Aynen bende sanki sindiremiyorum

Catlarsa yapacak bir sey yok, benim de cildim musait. Annem gecen hafta plajda ikiz annesi gormus, gobeginde hic deforme yoktu diyor. Insallah catlamadan atlatirizz. Karnim ciksin, kocaman olsun ama kendim kilo almiyim istiyorum bende . Randevuda benimde 14 hafta dolmus olacak. Her cinsiyet kabulumuz tabi ama bir kizim da olsun isterdim. Sanirim 3 u dusunecek cesaret yok 🖐

İyi akşamlar kızlar, benim kasığımda sanırım hep bu bebiş aşağı baskı yapıyor oturunca da batma oluyor, bu ikinci oğlan beni çok yordu şimdiden çalışmak çok geliyor

Canım çok fena poaca çekiyor rüyamda da görmüştüm şuan feciyim sabah olmaz bana
Valla 2 hafta once bende elimi kaldircak halim yokken kalkip yaptm cok cnm istemisti daha sonra yine istedi cnm bizim komsu grubundan yazdim Allah razi olsun valla eve poaclar kekler geldi tabak tabak

Allah'ım canım nasıl turşu çekiyordu eşim aldı kıyamıyorum yeme o kadar güzel kii

Ben o kdr zayif degildim ama hamileyken cok kilo verince birde ic dis karnim genis degilmis hic cikmamisti.Insanlar sacma bir sekilde gobeginimi sariosun fln diolardi sanki gizli sakli birsey cok sacma insanlar var.Ama bu sefer kilom biraz daha fazla ve gobegim nedense simdiden belirginlesmeye basladi cok saskinim.Sertlesmeye basladi karnim.Ama hic kilo almadim hatta 3 kilo vermisim.

Valla ben hamile degldm henuz biri bana hamilemisin dedi hayir dedim hadi hadi varda sakliyosun dimi dedi oyle bi sinirlendimki pardonda nikahli kocam var kalirsam ondan gebe kalcam neyini saklayacakmisim dedim.Kizma saka yapiyorm diyo hekes haddini bilirse bende kizmam dedim benim kizimdada yokdu ama bu sefer bende en buyuk sorun gaz inanilmaz sislik oluo gaz cok zorluo

Amin canım, inşallah bende çıkıcam artık iki çocukla yapamam hem ev hem çocuk hem iş yeter artık
Walla evi yemek temizlik çocuk o kadar zor ki biri kızımı 1 saatlik bakalım sen uyu dese o kadar mutlu olurum ki kızım 2 yaşında gece uyku düzeni hâlâ yok uyanıyor sürekli

Ooo kızlar gece gece poğaçalar kekler turşular yapılır mı şimdi ama akılda yokken koydunuz avcumu yalayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…