Oglumda gobegim hic cikmamistiBence kizerkekde gobek hemen cikar hurafesi vardi ona patladi kiz olup hemen cikanlarda var ama galiba benim ic karnim genis kizimdada cok gec az bisi cikmisdi
Valla zaten etim ne budum ne gobek die die dolaniyorum topikdeOglumda gobegim hic cikmamisti
Son aya kdr ayni seyleri giydim
Mide ağrısı değilde bulantı kusma bende hat safhadaydı. Ben de arada zeytin yagı suruyorum yani ciltim catlamaya cok musait catlamayacagını dusunmuyorum malesef birde ikiz karnı kimbilir nasıl olcazEn basindan beri mide agrilarimda oluyor. Haftada 1-2 gun mide agrisi cekiyorum, basen 10 gunde bir oluyor. Benim ustumdeki darsa kasinti oluyor. Ben krem surmeye basladim bile. Beller beni de rahatsiz ediyor, bugun esimin esofmanini giydim hattabenimde cok ufak belli, baskasi anlamaz ama hamilelikten oldugunu. Doktor bir sorun olmadigini soylemisti ama sanirim kese vs konusunda da isler yolunda. Keseler ayri zaten cift yumurta ikizi. Yerleri vs de iyi demisti. Haftaya cumartesi kontrol bakalim o zamana neler olacak. Belki biri kiza doner
Benim bulantilarim kesildi ama bir sey yiyince sindiremiyor gibi hissediyorum. Bebek baskı yapıyor dicem ama daha çok küçük. Sanirim gebe kalmadan önce mide rahatsızlığım vardi farkında değildimMrb canım senin durumun iyidir inşallah
Valla bana hic gecmiyor 32.hafta gelsin tez gecsin diye bekliyorumKızlar sanki zaman ilk haftalara göre daha hızlı ilerliyor değil miyoksa bana mi öyle oldu
Aynen bende sanki sindiremiyorumBenim bulantilarim kesildi ama bir sey yiyince sindiremiyor gibi hissediyorum. Bebek baskı yapıyor dicem ama daha çok küçük. Sanirim gebe kalmadan önce mide rahatsızlığım vardi farkında değildim
Catlarsa yapacak bir sey yok, benim de cildim musait. Annem gecen hafta plajda ikiz annesi gormus, gobeginde hic deforme yoktu diyor. Insallah catlamadan atlatirizz. Karnim ciksin, kocaman olsun ama kendim kilo almiyim istiyorum bendeMide ağrısı değilde bulantı kusma bende hat safhadaydı. Ben de arada zeytin yagı suruyorum yani ciltim catlamaya cok musait catlamayacagını dusunmuyorum malesef birde ikiz karnı kimbilir nasıl olcazama olsun değer kuzucuklarım benim sağlıkla gelsin de benimde çift yumurtaymış iki ayrı plesanta bu iyi bişeymiş ikisi tek plesanta oldugunda biraz zorlayıcı olabiliyormuş. Benimde yarın perinatolojide salıda kendi doktorumda randevum inşaallah öğreniriz tam 14hafta dolmus oluyor hayırlı evlat olsun evlatlarımız inşaallah bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz belkide iki erkek olması senin için daha hayırlıdır takılma keyfini yaşa
Ayy canım evdeyken hamilelik çekilmiyor gerçekten çalışanlara Allah kolaylık versinİyi akşamlar kızlar, benim kasığımda sanırım hep bu bebiş aşağı baskı yapıyor oturunca da batma oluyor, bu ikinci oğlan beni çok yordu şimdiden çalışmak çok geliyor
Valla 2 hafta once bende elimi kaldircak halim yokken kalkip yaptm cok cnm istemisti daha sonra yine istedi cnm bizim komsu grubundan yazdim Allah razi olsun valla eve poaclar kekler geldi tabak tabakCanım çok fena poaca çekiyor rüyamda da görmüştüm şuan feciyim sabah olmaz bana
Ben o kdr zayif degildim ama hamileyken cok kilo verince birde ic dis karnim genis degilmis hic cikmamisti.Insanlar sacma bir sekilde gobeginimi sariosun fln diolardi sanki gizli sakli birsey cok sacma insanlar var.Ama bu sefer kilom biraz daha fazla ve gobegim nedense simdiden belirginlesmeye basladi cok saskinim.Sertlesmeye basladi karnim.Ama hic kilo almadim hatta 3 kilo vermisim.Valla zaten etim ne budum ne gobek die die dolaniyorum topikdeBeni goren Allah askima sen nasil tasidin karninda bu cocugu diyodu boy kisa kilo desen yok sıska bisiydim simdi artik belki anne gibi gorunurum die kilo alayim gobegim ciksin istiorm kizimi Anaokuluna baslatmistm okuldan almaya gittigimde kapida baska bi bayan ogretmen inanmadi kizim oldguna ablasimisiniz dio kimlik gosterdim ne durumdayim ahh ah
Amin canım, inşallah bende çıkıcam artık iki çocukla yapamam hem ev hem çocuk hem iş yeter artıkAyy canım evdeyken hamilelik çekilmiyor gerçekten çalışanlara Allah kolaylık versin
Valla ben hamile degldm henuz biri bana hamilemisin dedi hayir dedim hadi hadi varda sakliyosun dimi dedi oyle bi sinirlendimki pardonda nikahli kocam var kalirsam ondan gebe kalcam neyini saklayacakmisim dedim.Kizma saka yapiyorm diyo hekes haddini bilirse bende kizmam dedimBen o kdr zayif degildim ama hamileyken cok kilo verince birde ic dis karnim genis degilmis hic cikmamisti.Insanlar sacma bir sekilde gobeginimi sariosun fln diolardi sanki gizli sakli birsey cok sacma insanlar var.Ama bu sefer kilom biraz daha fazla ve gobegim nedense simdiden belirginlesmeye basladi cok saskinim.Sertlesmeye basladi karnim.Ama hic kilo almadim hatta 3 kilo vermisim.
Walla evi yemek temizlik çocuk o kadar zor ki biri kızımı 1 saatlik bakalım sen uyu dese o kadar mutlu olurum ki kızım 2 yaşında gece uyku düzeni hâlâ yok uyanıyor sürekliAmin canım, inşallah bende çıkıcam artık iki çocukla yapamam hem ev hem çocuk hem iş yeter artık
Çok teşekkür ederim Canım benim doktorum özel de inşallah gösterir minişim kendiniMrb canım belli olur tabiki ama devlet pek söylemiyor o tarihte özel söyler inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?