2021 Nisan Anneleri

Dün ben de bu tarifi yaptım yumuşacık güzel oluyor poğaça aşerme haftasındayız heralda
Içine peynir olur demi ben bide kete istiyorum böyle kat kat ama nasıl bisey istediğime karar vermedim peynirli mi unlumu
Sağol canım limonlu sodam var iki tarifi karıştırayım zaten sütüm de yoktu sade soda alıp yapayim bizim yerimezede ya Allah aşkına

Pogaca cani çekmeyen kaldimi

2 dilim şu böreği 1 açma simit 2 poaca en büyüğünden aldim deki kaç lokma yedin okadar sıcak okadar tazeydi evde yapcam evde yapan koktu burnuma
Eşimde hastane gittigimzde 5 poca aldı 4 tane ben yedim 1 tane o yedi şuan o kıymalı börek warya canım ondan nasıl çekiyor anca hastaneye gidince yerim

B

Bende baklava yedim cevizli ve fistikli
Bende ayni suan bulaniyorummm
sencede bulunmaması anormal degilmi
Eşimde hastane gittigimzde 5 poca aldı 4 tane ben yedim 1 tane o yedi şuan o kıymalı börek warya canım ondan nasıl çekiyor anca hastaneye gidince yerim
Afiyet bal şeker olsun ye tabi ama kıymadaki soğan mideni yakar ben dışarıda bisi yiyemiyorum kıymalı.. yerime güveç pide yerine bayılırdım

sencede bulunmaması anormal degilmi

Afiyet bal şeker olsun ye tabi ama kıymadaki soğan mideni yakar ben dışarıda bisi yiyemiyorum kıymalı.. yerime güveç pide yerine bayılırdım
Off Allah'ım çiğköfte poca simit açma börek baklava ya şuan hepsinden canım çekiyor ben gidemiyorum almaya anca hastaneye gittiğimde hepsindn alacağım hepsi önümde olsa yerim walla

Off Allah'ım çiğköfte poca simit açma börek baklava ya şuan hepsinden canım çekiyor ben gidemiyorum almaya anca hastaneye gittiğimde hepsindn alacağım hepsi önümde olsa yerim walla
Hiç Yedinmi istanbulda var sadece

Eklentiler

• Screenshot_20201012-120056_Chrome.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 42
Çok yedim be ilk hamileligimde eşim hep haftasonlari alırdı kahvaltıya cidden başka yerde yok mu
Ya bende varya zeytinburnda meydanda offff yok o istanbula özelmis googleden bayağı baktım yok . Icinde değişik baharatları vardı 6 yıl oldu unutmadim

Ay bende çiğkçfte ve hamurişine sarmış durumdayım kahvaltıya uydurmasyom pizza yapıyorum hamurişi ihtiyacımı görüyo bayat ekmekleri Küp doğrayıp içine biraz süt yumurta sonra ne istersem peynir kavurma salam sucuk ne istersen at karıştır tavada önlü arkalı pişir oh süper oluyo tavsiye ederim

Bakalım bugünün prens ve prenses haberleri kimlerden gelecek cok heyecanlı yaa benimde cumartesiye randevum sabah 10 aldim eşimde diyo bir haftasonum var erkenden niye aldın bu erkekler niye böyle ya alt tarafı sabah 9 da kalkacak hepsi mi uykucu olur

Kesinlikle canım su içmeyince başım ağrıyor benimde. Özellikle soğuk su içiyorum çok iyi geliyor içine de ince bir limon dilimi atıyorum

Hastaneye giden var mı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…