Içine peynir olur demi ben bide kete istiyorum böyle kat kat ama nasıl bisey istediğime karar vermedim peynirli mi unlumuDün ben de bu tarifi yaptım yumuşacık güzel oluyor poğaça aşerme haftasındayız heralda
Sağol canım limonlu sodam var iki tarifi karıştırayım zaten sütüm de yoktu sade soda alıp yapayim bizim yerimezede ya Allah aşkınaEğer puf puf yumuşak bir poğaça istiyorsan
1 su bardağı süt
1 paket maya
1 şişe soda
1 su bardağı sıvıyağ
1 yumurta (sarısı üzeri için akı hamurun içine )
Tuz
Aldığı kadar un
Yapılışı : mayayı ılık süt ve bir tutam şekerle ıslatiyoruz, sıvıyağ, soda, yumurta akı bütün sıvıları karıştırıp unu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak bir hamur elde ediyoruz mayalanmaya bırakıyoruz sonra içine ne istersen koyabilirsin. Püf noktası şekil verdikten sonra 5-10 dk tepsi mayası için bekletiyoruz sonra fırına atıyoruz. Hiç bayatlamiyor ben piştikten sonrasını buzluğa kaldırıyorum çıkınca yine yumuşak taze oluyorbak canım istedi şimdi buzlukta var çıkarayım bari
Eşimde hastane gittigimzde 5 poca aldı 4 tane ben yedim 1 tane o yedi2 dilim şu böreği 1 açma simit 2 poaca en büyüğünden aldim deki kaç lokma yedin okadar sıcak okadar tazeydi evde yapcam evde yapan koktu burnuma
Sabah sabah mı yedin baklavayı maşallahB
Bende baklava yedim cevizli ve fistikli
Bende ayni suan bulaniyorummm
sencede bulunmaması anormal degilmiB
Afiyet bal şeker olsunEşimde hastane gittigimzde 5 poca aldı 4 tane ben yedim 1 tane o yedişuan o kıymalı börek warya canım ondan nasıl çekiyor anca hastaneye gidince yerim
Ay evet migdem yanio suan hahahaSabah sabah mı yedin baklavayı maşallahağır gelmiştir canım
Bende nedense hic tatli yiyemiyorum canim hic cekmiyor ancak ekşiB
Off Allah'ım çiğköfte poca simit açma börek baklava ya şuan hepsinden canım çekiyor ben gidemiyorum almaya anca hastaneye gittiğimde hepsindn alacağım hepsi önümde olsa yerim wallasencede bulunmaması anormal degilmi
Afiyet bal şeker olsunye tabi ama kıymadaki soğan mideni yakar ben dışarıda bisi yiyemiyorum kıymalı.. yerime güveç pide yerine bayılırdım
Hiç Yedinmi istanbulda var sadeceOff Allah'ım çiğköfte poca simit açma börek baklava ya şuan hepsinden canım çekiyor ben gidemiyorum almaya anca hastaneye gittiğimde hepsindn alacağım hepsi önümde olsa yerim walla
Çok yedim be ilk hamileligimde eşim hep haftasonlari alırdı kahvaltıyaHiç Yedinmi istanbulda var sadece
Ya bende varya zeytinburnda meydanda offff yok o istanbula özelmis googleden bayağı baktım yok . Icinde değişik baharatları vardı 6 yıl oldu unutmadimÇok yedim be ilk hamileligimde eşim hep haftasonlari alırdı kahvaltıyacidden başka yerde yok mu
Hiç bilmiyorum canım wlla duymadimda fazla sevmiyorum benYa bende varya zeytinburnda meydanda offff yok o istanbula özelmis googleden bayağı baktım yok . Icinde değişik baharatları vardı 6 yıl oldu unutmadim
Ilk hamileliğinde yemişin ya kiz isteHiç bilmiyorum canım wlla duymadimda fazla sevmiyorum ben
Ahahaha kesinlikleKizlar sakin olun butun topigin istahi acildi
Kesinlikle canım su içmeyince başım ağrıyor benimde. Özellikle soğuk su içiyorum çok iyi geliyor içine de ince bir limon dilimi atıyorumYa ben mide bulantısıyla ilgili kendi adıma en azından bir şey farkettim. Ne zaman su az içsem inanılmaz bulantı çekiyorum. 3 litre su içtiğimde hiç sıkıntım olmuyor. Su içmezsem baş ağrısı, mide bulantısı.
Fazla sevmiyordum eşim alıyordu diye yiyodum lahmacun daha güzel bide kıymalı pideIlk hamileliğinde yemişin ya kiz iste
Hastaneye giden var mı bugünBakalım bugünün prens ve prenses haberleri kimlerden gelecekcok heyecanlı yaa benimde cumartesiye randevum sabah 10 aldim eşimde diyo bir haftasonum var erkenden niye aldın bu erkekler niye böyle ya alt tarafı sabah 9 da kalkacak hepsi mi uykucu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?