2021 Nisan Anneleri

Ne buldum kızlar bakın farka pembeli kızımdaki gebeliğimde 4aylık karnım ve pullu olan şimdiki gebeliğimde 11haftalık karnım arada fark var mı
Gaz bagirsak hersey birbirine karisiyor bu ikinci gebelikler sade göbüsle basliyo 9 aylik halimiz ne olacak korkuyorum

Bana erkek gibi geliyor hiç anlamam tahminden de karakızın kızı olacak gibi hissediyordum senin oğluş azzenin de kız hissediyordum ama onun bir dahaki kontrolünde kesinleşir bakalım seni bekliyoruz
Çevrem de herkes benim kız hissediyor. Hala bile senin kızın olcak bak gör diyenler var

Geçmiş olsun bol limon sıcaksu ve bal

Her halimiz güzel bee güzeliz hemde cok güzelizzz
Canımsın güzel bakışın hepimiz guzeliz

merhaba kızlar bugün kontrolum vardı 15+1 olduk 12. haftada bacaklar kapalıydı tahmin bile yapamamisti doktor okadar bekledim bugun yüzüstü yatıyordu sirti dönük bacak arasında kordon vardi en önde olup en bahtsız benim galiba boyle göstermeyen bebisler varmi ya. bu arada Muhittin daha önce arada kaynadi sanırım yazmıştım ama eklermisin
İzmir
ikinci çocuk
yas 27
cinsiyet malum yok

Canım çıktı mı tarama sonuçların

Çıkmış canım ama gidemedim doktora çarşamba gidebileceğim galiba. E-nabızdan da baktım papp-a ile betahcg değerleri var bir de belge var ama belgeyi göremiyorum onu gidince alabilicem sanırım.

Tahmin yapar diyodum valla yok bekle 16
Oooof Of kafaları yedim benimde aynı adam 12de gördü 16yı bekle dedi ayın 19 randevu verdi bitmiyor geçmiyor zaman resmen 16+3de bakacak ya herkesten öndeyiz bilmiyoz deli olcam eşimde bana kızıyor neyini merak ediyon evlat evlattır neden anlamıyor bu erkekler ben erkek hissediyorum eşim kız diyor sizce ne

Bu akşam sol kasığımda ara ara gelen bir ağrı mı sancı mı ne desem öyle bir şey var sizin de oluyor mu ara sıra

Beni de ekleyin, gerçi bulantı ve düşük tansiyondan yetişemiyorum hızınıza ama
Antalya
2. Çocuk
Yaş 32
Cinsiyet belli değil

yalnız değilsin canım bana hala kızın olcak diyenler var
Canım o bulantidan dolayı bnce herkes öyle düşünüyor şahsen bn ondan dolayı öyle düşünmüştüm hayırlısı hakkında ilk çocuk ztn ne önemi var ki sağlıklı olsun yeter

Canım o bulantidan dolayı bnce herkes öyle düşünüyor şahsen bn ondan dolayı öyle düşünmüştüm hayırlısı hakkında ilk çocuk ztn ne önemi var ki sağlıklı olsun yeter
Benim için hiç farketmiyo açıkcası dediğin gibi ilk olcak iki duugıyu da bilmiyoruz kız erkek tadıcaz Allahın izniyle

Ayy kızlar çok heyecanlıyım ve ben heycanlandigim zmn hastaneye gitmek istemiyorum yarın son güzelce işimi gücümu herşeyimi bitiricm Çarşamba da sabahtan hastaneye gideceğim çok fazla heyecanlıyım acaba gitmesem mi diyorum ,

Bence de oğluş senin

Gızz ilkte de böyle miydin heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…