2021 Nisan Anneleri

Gızz ilkte de böyle miydin heyecan
Evet 2 hafta önce hastaneye gitmem gerekiyordu çok heyecanlıydım diye eşime gitmeyelim istemiyorum hazır değilim dedim nefesim kesiliyor ilk çocukta esimle ilk buluşmada adamı 5 hafta erteledim heycandan sonra buluştuk adam baktı bn gitmiyorum buluşmaya hemen istemeye geldi yüzük taktı eve geliyodu bn gitmiyodum diye ,

Bence de oğluş senin
Ay valla bezdim canm ya devlete giden arkadaşım 12de öğrendi net hemde her türlü fotisini vermiş özelin özeline gidiyoz bin türlü trip kural hayır merak eden annelere bide cinsiyet takıntılı tavrı konuyor en üzüldüğüm o, herkes öğrencen ne takıyosun diyor öyle değil ama insan o mu bu mu derken hayaller kurup kapılıyo, sonra gene etiket oluyoruz valla bir buraya yazıyorum dışarda sesimi çıkarmıyorum sonra ne meraklı oluyor adımız eşim bile anlamıyor çoğu zaman amma taktın diyor kendimi kötü hissediyorum ama burda herkes aynı hayal ve merakta olduğu için rahat duygularımı açıyorum iyiki varsınız

Doktor erkek demişti sanki dimi sana bide senin ilk çocuk kız mı erkek mi bnde erkek hissediyorum kocamda erkek hissediyor bakalım ne çıkacak şansa

Ama bacim sen dibine kadar haklisin meraklanmakda dogum yaklasti nerdeyse

Akşamdan beri göbek deliğim ağrıyor iğneleniyor hayrolsun inşallah

Doktor erkek demişti sanki dimi sana bide senin ilk çocuk kız mı erkek mi bnde erkek hissediyorum kocamda erkek hissediyor bakalım ne çıkacak şansa
Hayır ilk çocuğuma %90 erkek demişti ben kız hissediyorum demiştim ayrıntılıda kız dediler doktora yanlış görmüş, şimdide doktorum yorum yapmadı 16da söylüyorum dedi, ben erkek hissediyorum eşim kız, ben 14de başka doktora gittim kendin hastası değilim diye cinsiyet sordum diye trip yaptı yüzüstü duruyor illa tahmin istersen kız gibi ama kesin değil dedi daha çok kafamı karıştırdı tripcan eşimde başka doktora sormaya gittim diye kızdı

Bu doktorlarda anlamıyorum ya kardeşim ben karnimda ne taşıdığımi merak edemez miyim alt tarafı bacak arasına bakıp soyluceksin hem para alıyor hem trip yapıyor bnm doktorda o yüzden söylemedi bn ilk çocuğumda ona giderdim hep bu çocukta gittiğimde o dogumdaydi diğer doktora gittim zannetti bn cinsiyet için ona gittim söylemedi normalde söylüyor kizimida 11 12 haftalıkken öğrendim

İnan bende ona çok bozuldum sanki bedava bakıyorsun kötü bişi mi merak etmem, neymiş neden ara dönem gelmişim neymiş bugüne kdr doktorum kimmiş niye onu beklememişim hala niye doktor değiştiriyormuşum 16da belli olurmuş ne diye 14de çıkıp geliyormuşum doktorumu beklemiyormuşum bana gıcık oldu gözlerini devire devire iki salladı ultrasonu dönmüyor dedi göremiyom dedi kapadı 5dk sürmemiştir nasıl üzüldüm sanki kötü bişi millet 10doktor geziyor be var bunda sanki eşimde triplendi al duydun lafları diye nerde asabi doktor var bulurum zaten ben tövbe ettim bekliyorum doktorumu oda sağolsun randevuyu 17 haftaya kdr uzattı ya sabır

Az kaldı az bnde Çarşamba gidiyorum

Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Çok geçmiş olsun inşallah sende de yoktur varsa da hamilelikte hafif atlatanlar var ya da hamilelere göre ilaç veriyorlar inşallah hemencecik geçer

Bulantı bilekligini araştırırken senin yazını gördüm kaçırmışım daha önce hala kullanıyor musun gebeler için zararı yok dimi dr a danıştın mi canim
Kullanıyorum hala ilk gün acayip işe yaramıştı sonra iki hhafta kadar kullandım sanki etkisi ilk zamanlardaki gibi değildi bir kaç gün çıkardım şimdi yine takmaya başladım.Sanki taktığımda daha az oluyor bulantım denemekte fayda var.Kimyasal birşey değil lastik toka gibi birşey içinde bileğin iç kısmına baskı yapan bir plastik var, akupunktur noktasına baskı yapıyormuş.Doktoruma söyledim işe yaradıysa kullan dedi.Tek sıkıntısı bileği biraz sıkıyor iz yapıyor, arada 10 dk çıkarmak gerekiyor.

Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Geçmiş olsun canım inşallah senin testin negatif çıkar, bağışıklığını yüksek tutmak için bol c vitamini al sebze ye hafif atlatırsınz inşallah

Bunu yapma bize bende çok yiyorum ilk başlar da aman az yim felan diyodum ama napim amaaan ben zamanında 20 kilo vermiş kızım doğumdan sonra da aldığım kiloları veririm herhalde
Hayatim ben kizlarda 35 kilo aldim verdim buda oglan gibi ama bakalim kilo yine ayni alacam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…