2021 Nisan Anneleri

Başağrısı çekenler var mı? Ne yapmak lazım ilaçta içemiyoruz.Gözlerime vuruyor artık sanırım gebelik migreni diyorlar buna.

Başağrısı çekenler var mı? Ne yapmak lazım ilaçta içemiyoruz.Gözlerime vuruyor artık sanırım gebelik migreni diyorlar buna.
Ben Neredeyse iki haftadır var. Gözümü açamıyorum.. Erkenden ışıkları kapatıp yatıyorum. Çok dayanamazsam parol içiyorum

Aynı duyguyu bende yaşadım diyorum böyle çok iyi gitmesem keşke

Ben Neredeyse iki haftadır var. Gözümü açamıyorum.. Erkenden ışıkları kapatıp yatıyorum. Çok dayanamazsam parol içiyorum
Benim de dün başladı.sinsi sinsi bir ağrı giriyor sol taraftan.hiç geçmiyor sadece şiddeti artıp azalıyor.yatayım biraz daha o zaman

banada erkek dediler pipisini gösterdi kız cikarmi

Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Canım cok geçmiş olsun benim karsı komsumda hamileydi onlarda oldu cok şükür eşi okadar agır atlatmasına rağmen hamile kadın daha hafif atlattı yemene içmene dikkat et bol meyve falan ye d vitaminine de başlamışsındır zaten doktorunu da muhakkak haberdar et sonucunu ona göre bilgi verir diye düşünüyorum Rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifanızı versin inşaallah

Benim de dün başladı.sinsi sinsi bir ağrı giriyor sol taraftan.hiç geçmiyor sadece şiddeti artıp azalıyor.yatayım biraz daha o zaman
Evet artıp azalıyor..
Başımı mentollü bi kremle ovup sardığımda oldu canım.. bol su içmeyi de ihmal etme

banada erkek dediler pipisini gösterdi kız cikarmi
Baban pipi göstermemişti ozamanlar bu kdr anlamıyordum geçen 12 16haftalık videsoasuna baktım bacak arasında pipi gibi duran bir durum vardı doktor ondan erkek sanmıştı sanırım ama 16daki usg de boşdu biz bidaha sormayınca kesin mi diye oda bişi dememişti ayrıntılıda kızınız diyince başka doktor çok gülmüştüm ben biliyordum kızım olacağını diye Şimdide erkek hissediyorum hala öğrenememek çok yordu bu sefer

Burun tıkanıklığı hamileliğin zorluklarından biriymiş ya ben normalde de bahar döneminde falan çok yaşıyordum. Bu nazal yıkama solüsyonları var, inanılmaz iyi geliyor ben sürekli yapmıyordum üç günde bi falan yapıyordum yarısı kadar işe yarıyordu. Bi de çocuklar duymasında duygu vardı ya Ayşecan tatari o da hamile geçen doğal bi yağ önermişti onda da burun tıkanıklığı çok oluyormuş, oda nemlendiricisi falan diyordu.

Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn

Sakın moralini bozma benim çevremde duyduklarım hep normal grip geçiriyor gibi yaklaştılar. Biz zaten çok yoğun vitamin takviyesi alıyoruz. Doktoruma sormuştum ben 20 gebesi marttan ağustosa kadar covid geçirmiş ve hepsi iyileşmiş. hep olumlu düşün, bol vitaminli beslen, çok su iç.

Sağol canım önetin için nane limon kaynattım o biraz iyi geldi gecede yastığımı baya yükselttim ancak öyle uyuyabildim

Ay evet ogün gelsin diye iple çekiyorum ama ogün gelincede stres oluyorum olumsuz bişi duyarsak diye ayaklarım geri gidiyor annelik delilik vallahi
Aynen canım demekki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz o yüzden bazı yorumlar bana çok iyi geliyo burda gerçekten

ayy yazdıkların dikkatimi cekti arkadasim bizimde arasında kordon var ama ufak bi çıkıntı gibi duruyor ama erkekte kizda diyemiyorum dedi doktor demekki kizdada az bi çıkıntı olup kaybolabiyor mu

Bende aldım aynen dediğin gibi iki nilegede takiliyor bende sevdim biraz etki etti sanki surekli kullanimda 8 saatte bir dinlendirin yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…