Of hiç sorma yaa sebebini anlayamadım gitti sürekli bir baş ağrısıBaşağrısı çekenler var mı? Ne yapmak lazım ilaçta içemiyoruz.Gözlerime vuruyor artık sanırım gebelik migreni diyorlar buna.
Cok uzuldum canim Allah yardimciniz olsun inşallah anlamadan atlatırsınız biter giderKızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
PaRol almanda sıkıntı yok bende 1 defa baş için kullandimBaşağrısı çekenler var mı? Ne yapmak lazım ilaçta içemiyoruz.Gözlerime vuruyor artık sanırım gebelik migreni diyorlar buna.
Hormon kaynaklıymış canımOf hiç sorma yaa sebebini anlayamadım gitti sürekli bir baş ağrısı
Biz Şubatta geçirdik eşimle çok fenaydı. Ateşine çok dikkat et yükselmemesi için elinden geleni yap ılık duş al. enfeksiyon için günde 3 kere c vitamini al mutlaka. Sıcak pekmez ve sarımsak bol tüketSağolun kızlar Allah razı olsun, bugün bebden de numune alcaklar bakalım sonucu bildiririm
Valla canim hemen hemen hergun cekiyorum ilk hamileligimde boyle degilim bir insanin her gun basimi agrir valla agriyo dedigin gibi gozlere vuruyor masaj yapinca goz cevresine kaslara falan rahatliyorum birde nane yagiy var oda iyi diyolar arkadasim hamilelimte kullanmisti nane yagiyla hafif masaj bas cevresine okadar ilac icmiyorum cok cok kotu olunca parol aliyorum turuyorum kendimi boyle işteBaşağrısı çekenler var mı? Ne yapmak lazım ilaçta içemiyoruz.Gözlerime vuruyor artık sanırım gebelik migreni diyorlar buna.
Allah kolaylık versin canım.Nane yağına bakıp alayım.şu an biraz daha hafif ama akşam ve sabah çok kötüValla canim hemen hemen hergun cekiyorum ilk hamileligimde boyle degilim bir insanin her gun basimi agrir valla agriyo dedigin gibi gozlere vuruyor masaj yapinca goz cevresine kaslara falan rahatliyorum birde nane yagiy var oda iyi diyolar arkadasim hamilelimte kullanmisti nane yagiyla hafif masaj bas cevresine okadar ilac icmiyorum cok cok kotu olunca parol aliyorum turuyorum kendimi boyle işte
Cok gecmis olsn cnm bol bol su ve c vitamini alacaksn baska pek bisi yok ayaklarinin altina limon sur sacma gelebilir ama aayak altina surulen limonun viyamini daha cabuk ulasiyormus vucudaKızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Bende bu gebelikde cok aavasiyorm bas agrisiyla normalde migren var ama ilk gbelikde bir kere bile agrimamsti bunda com ilginc resmen kan basincini bile hissediyorm basim kalbim derken Allah yardimcimiz olsnValla canim hemen hemen hergun cekiyorum ilk hamileligimde boyle degilim bir insanin her gun basimi agrir valla agriyo dedigin gibi gozlere vuruyor masaj yapinca goz cevresine kaslara falan rahatliyorum birde nane yagiy var oda iyi diyolar arkadasim hamilelimte kullanmisti nane yagiyla hafif masaj bas cevresine okadar ilac icmiyorum cok cok kotu olunca parol aliyorum turuyorum kendimi boyle işte
Valla canim hemen hemen hergun cekiyorum ilk hamileligimde boyle degilim bir insanin her gun basimi agrir valla agriyo dedigin gibi gozlere vuruyor masaj yapinca goz cevresine kaslara falan rahatliyorum birde nane yagiy var oda iyi diyolar arkadasim hamilelimte kullanmisti nane yagiyla hafif masaj bas cevresine okadar ilac icmiyorum cok cok kotu olunca parol aliyorum turuyorum kendimi boyle işte
Oluyor evet baya pipi gibi duruyordu ben baktığımda ondan karıştırmıştı doktor ama 16da yoktu çıkıntı 12de vardıayy yazdıkların dikkatimi cekti arkadasim bizimde arasında kordon var ama ufak bi çıkıntı gibi duruyor ama erkekte kizda diyemiyorum dedi doktor demekki kizdada az bi çıkıntı olup kaybolabiyor mu
Selam, sizin bu ağrınız özellikle kanama alanının olduğu bölgede mi olmuştu? Benzer bi skntım var da, bilgi almak istedimanladımmm canım benimki dikkat et dedi tuvallet dışında kalkma dedi.. tüm işleri eşim yapıyor sağolsun.. ben sadece yatıyorum .. benim alan büyük ama keseye yakın degil insallahda dahada büyümemiştir. gece kasık agrım olunca büyüdümü acaba diye korktum ağrısına uyandım
Ikiz kızDoktordan geldim kızlar derin uğraşlar sonunda gördü doktor hep kapatıyorlardı biri özellikle bir türlü göstermedi ama inat ettik iki hafta sonra değişmezse Allah nasip ederse iki kızım geliyor❤
Amin inşaallah canım sağolIkiz kızmüthiş yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah
Amin canimCok gecmis olsn cnm bol bol su ve c vitamini alacaksn baska pek bisi yok ayaklarinin altina limon sur sacma gelebilir ama aayak altina surulen limonun viyamini daha cabuk ulasiyormus vucuda
Bende bu gebelikde cok aavasiyorm bas agrisiyla normalde migren var ama ilk gbelikde bir kere bile agrimamsti bunda com ilginc resmen kan basincini bile hissediyorm basim kalbim derken Allah yardimcimiz olsn
Değil dr 16 haftada söylüyorum dediSenin hâlâ belli değil mi
Çokta almak istemem ama alırsam da yapcak bişe yok kilo alınır verilirHayatim ben kizlarda 35 kilo aldim verdim buda oglan gibi ama bakalim kilo yine ayni alacam galiba
Dene canim insallah iyi olur sifa olsunAllah kolaylık versin canım.Nane yağına bakıp alayım.şu an biraz daha hafif ama akşam ve sabah çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?