2021 Nisan Anneleri

Başağrısı çekenler var mı? Ne yapmak lazım ilaçta içemiyoruz.Gözlerime vuruyor artık sanırım gebelik migreni diyorlar buna.
Of hiç sorma yaa sebebini anlayamadım gitti sürekli bir baş ağrısı

Sağolun kızlar Allah razı olsun, bugün bebden de numune alcaklar bakalım sonucu bildiririm
Biz Şubatta geçirdik eşimle çok fenaydı. Ateşine çok dikkat et yükselmemesi için elinden geleni yap ılık duş al. enfeksiyon için günde 3 kere c vitamini al mutlaka. Sıcak pekmez ve sarımsak bol tüket

Başağrısı çekenler var mı? Ne yapmak lazım ilaçta içemiyoruz.Gözlerime vuruyor artık sanırım gebelik migreni diyorlar buna.
Valla canim hemen hemen hergun cekiyorum ilk hamileligimde boyle degilim bir insanin her gun basimi agrir valla agriyo dedigin gibi gozlere vuruyor masaj yapinca goz cevresine kaslara falan rahatliyorum birde nane yagiy var oda iyi diyolar arkadasim hamilelimte kullanmisti nane yagiyla hafif masaj bas cevresine okadar ilac icmiyorum cok cok kotu olunca parol aliyorum turuyorum kendimi boyle işte

Allah kolaylık versin canım.Nane yağına bakıp alayım.şu an biraz daha hafif ama akşam ve sabah çok kötü

Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Cok gecmis olsn cnm bol bol su ve c vitamini alacaksn baska pek bisi yok ayaklarinin altina limon sur sacma gelebilir ama aayak altina surulen limonun viyamini daha cabuk ulasiyormus vucuda
Bende bu gebelikde cok aavasiyorm bas agrisiyla normalde migren var ama ilk gbelikde bir kere bile agrimamsti bunda com ilginc resmen kan basincini bile hissediyorm basim kalbim derken Allah yardimcimiz olsn

Bizim bir abimiz var baş ağrısına nane yağını alın bölgesine sadece sürün masaj yapmayın der.. Kendisi bitkisel tedaviler konusunda prof gibi çok araştırır. Benden de size tavsiye olsun..

ayy yazdıkların dikkatimi cekti arkadasim bizimde arasında kordon var ama ufak bi çıkıntı gibi duruyor ama erkekte kizda diyemiyorum dedi doktor demekki kizdada az bi çıkıntı olup kaybolabiyor mu
Oluyor evet baya pipi gibi duruyordu ben baktığımda ondan karıştırmıştı doktor ama 16da yoktu çıkıntı 12de vardı

Selam, sizin bu ağrınız özellikle kanama alanının olduğu bölgede mi olmuştu? Benzer bi skntım var da, bilgi almak istedim

Amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…