İnsanda çok merak oluyor hele de ilk bebekse benim ikinci Allah’ın izniyle ama yine de merak oluyor tabiOooof Of kafaları yedim benimde aynı adam 12de gördü 16yı bekle dedi ayın 19 randevu verdi bitmiyor geçmiyor zaman resmen 16+3de bakacak ya herkesten öndeyiz bilmiyoz deli olcam eşimde bana kızıyor neyini merak ediyon evlat evlattır neden anlamıyor bu erkeklerben erkek hissediyorum eşim kız diyor sizce ne
İlk çocuğumda hiç merak etmedim 20.hafta öğrendim ama ikinci daha heyecanlı oluyor acaba farklımı olacak diyeİnsanda çok merak oluyor hele de ilk bebekse benim ikinci Allah’ın izniyle ama yine de merak oluyor tabi
İki kere gittin ama cinsiyet biliyon biz çok gittik bilmiyozEşimle bugün 1. senemiz ❤ eğer diğer bebeğim düşük olmasaydı şimdi kucağımız da olcaktı.Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip ederbu arada bugün tam 4 aylık olduk ve 4 ayda sadece iki kez kontrole gittim sakin kanlılıkta benim gibi olun
Oda doğru vallaİki kere gittin ama cinsiyet biliyon biz çok gittik bilmiyoz
Naptın canımSon 1.30 saat kızlargerildim yine inşallah güzel haberler alırim
İnşallah benim olayına dönmez seninkideAyy kizlarr bende yarın gidiyorum çok az kaldı e çok heyecanlıyım cinsiyeti öğreneceğim ayy inşallah ogrenirim de
Profilindeki bebiş senin mi?Maşallah çok tatlıGözünüzaydın kızlar cinsiyet öğrenenler var yine bugünsağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Evet canım kızımın 3 aylık hâliProfilindeki bebiş senin mi?Maşallah çok tatlı
ben 10 dan 6 ya düştü 50 mcglık kullanıyodum şimdi 75e çıktık bi ay sonra tekrar bakıp ona göre ayarlama yapılcak.Arkadaşlar merhaba ben Mayıs annesi olacağım Allah izin verirse. Tiroit için ilaç kullanan var mı ne durumdasınız ben 1 ay önce gittiğimde 6.40 çıktı değerim öncesinde de ilaç kullanıyordum zaten. Gebelikle birlikte birden artmış değerim. 75 lik euthyrox kullanıyorum. Cuma günü tekrar ölçtüreceğim. Böyle yüksek çıkıp sonrasında normal değere yaklaşan var mı?
Anladım peki boğazında hissediyor musun benim değerim artınca boğazım sıkılıyormuş gibi oluyorben 10 dan 6 ya düştü 50 mcglık kullanıyodum şimdi 75e çıktık bi ay sonra tekrar bakıp ona göre ayarlama yapılcak.
Hiç öyle dikkat etmedim inan. Hamilelikle beraber öğrendim zaten daha öncesinde yüksek olduğunu bilmiyodumAnladım peki boğazında hissediyor musun benim değerim artınca boğazım sıkılıyormuş gibi oluyor
Hadi yaa ben de ilkinde deli gibi merak etmiştimİlk çocuğumda hiç merak etmedim 20.hafta öğrendim ama ikinci daha heyecanlı oluyor acaba farklımı olacak diye
Anladım çok teşekkür ederim umarım bir an önce düşer değerlerHiç öyle dikkat etmedim inan. Hamilelikle beraber öğrendim zaten daha öncesinde yüksek olduğunu bilmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?