2021 Nisan Anneleri

İnsanda çok merak oluyor hele de ilk bebekse benim ikinci Allah’ın izniyle ama yine de merak oluyor tabi

Eşimle bugün 1. senemiz ❤ eğer diğer bebeğim düşük olmasaydı şimdi kucağımız da olcaktı.Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder bu arada bugün tam 4 aylık olduk ve 4 ayda sadece iki kez kontrole gittim sakin kanlılıkta benim gibi olun

Kızlar ikili test sonucu e nabızda böyle görünüyor anlayan varmı acaba

Eklentiler

• Screenshot_20201013-132830_Chrome.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 64
İki kere gittin ama cinsiyet biliyon biz çok gittik bilmiyoz

Arkadaşlar merhaba ben Mayıs annesi olacağım Allah izin verirse. Tiroit için ilaç kullanan var mı ne durumdasınız ben 1 ay önce gittiğimde 6.40 çıktı değerim öncesinde de ilaç kullanıyordum zaten. Gebelikle birlikte birden artmış değerim. 75 lik euthyrox kullanıyorum. Cuma günü tekrar ölçtüreceğim. Böyle yüksek çıkıp sonrasında normal değere yaklaşan var mı?

Gözünüzaydın kızlar cinsiyet öğrenenler var yine bugün sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

ben 10 dan 6 ya düştü 50 mcglık kullanıyodum şimdi 75e çıktık bi ay sonra tekrar bakıp ona göre ayarlama yapılcak.

ben 10 dan 6 ya düştü 50 mcglık kullanıyodum şimdi 75e çıktık bi ay sonra tekrar bakıp ona göre ayarlama yapılcak.
Anladım peki boğazında hissediyor musun benim değerim artınca boğazım sıkılıyormuş gibi oluyor

Anladım peki boğazında hissediyor musun benim değerim artınca boğazım sıkılıyormuş gibi oluyor
Hiç öyle dikkat etmedim inan. Hamilelikle beraber öğrendim zaten daha öncesinde yüksek olduğunu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…