2021 Nisan Anneleri

Benim de ilk doktor kontrolümde 4.4 çıkmıştı 25mg başladık 5lere yükseldi. Şimdi 50 mg kullanıyorum 3lerde seyrediyor. Doktorum bebeğe giden hormon miktarı yeterli dedi. İlaçla çözümü olan bir şey olduğu için ben pek takılmıyorum bebek yeterli hormonu alsın yeter

Birkaç gündür bakamıyorum buralara kız erkek sayıları eşitleniyor gibi sanki
Dün yediğim bir şey yaramadı galiba bütün gün ne yediysem çıkardım. Gece en son dayanamadıp acile gittim. Orda bebeğime ya bir şey olduysa diye baya ağlayınca doktoru hemşiresi hepsi beni sakinleştirdiler sağolsunlar. Ne olur ne olmaz kadın doğum doktoruna gittim bugün bebeğim iyiymiş Allahtan Öyle çok rahatladım ki Bu analık daha bebek doğmadan çok zor

evet ilaç çözüm oluyor ama Gebeliğimi öğrenmeden 3 hafta önce 3.40 a düşürdüğüm tsh değerim 3 hafta içerisinde ilaç kullanırken iki katına çıkınca korkuyorum ilaç etki etmiyor diye

evet ilaç çözüm oluyor ama Gebeliğimi öğrenmeden 3 hafta önce 3.40 a düşürdüğüm tsh değerim 3 hafta içerisinde ilaç kullanırken iki katına çıkınca korkuyorum ilaç etki etmiyor diye
Doktor kontrolünde olduğun sürece bir sıkıntı yok bence Benim hamile olmadan önce bu değerden haberim bile yoktu büyük ihtimalle hamilelikte arttı. Hamilelikte vücut böyle şeyler yapabiliyor canını sıkma lütfen

Teşekkür ederim canım çok şükür ki çözümü olabilecek bir durum

Gittim gördüm geldim çok şükür herşey yolundaymış cok şu içmişim bi sıkışmışım bebede sıkışmış içerde 2 gün küçük çıktı boyu ama ondan dedi doktor eline koluna bacagina flanda baktı ense burun hepsi iyi kanda verdim vee hala kız

Kizlar bende hic hesapda yokken doktora gititm kan verdigim hastane aradi ikili sonucu cikti isterseniz gelin die gittim muaynede olmus oldm kontrol hakkim vardi o hastanedeikili test sonucun cok guzel gozun aydin dedi doktor saolsn agrilarim var dedim kanama olmadikca hic korkma buyuyor bebegin buyudukce agrilarin olur dedi.peki ya cinsiyet dedi esimcok erken simdi 20 gun sonra bakariz dedinormalde 12+2 ultrasonda 13 haftalik cikti minnagim bin sukur Bende cok sukur haberler boyle minnagimin fotosunu da koyayim yuz ustu duruyo ama belki tahmin gelir

Eklentiler

• 20201013_161642.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bende gittim bugün 12+5 minnosum.ense kalınlığı normal dedi ama burun kemiğini cihazdan dolayı bakamıyorum onu görmek için şehir hastanesine falan gidebilirsin dedi.sizce özele gitmelimiyim.yarin 2 li test için kan ver dedi ama yaptırmayı düşünmüyordum dedim.sen bilirsin dedi.imom vitamin yazmış.kramp giriyor arada bacağıma falan dedim magnezyum için erken mı dedim kramplar geçmezse kalsiyum başlarız ama o da mideyi cok rahatsiz eden bir ilaç dedi.Basindan savdı anlayacağınız.imom kullanan var mı

Benim de 5 kusur cikmisti. Ben de oncesinde ilac kullaniyordum. Doktor dozu arttirdi. 1 ay sonra 1.89 a dustu. Endiselenme, doz ayarlamasi yapinca normale donuyor..

--Kelebekmisali-- cok gecmis olsun. Esine de sana da Allah sifa versin. Abimde 2 ay once gecirdi, ustelik seker hastasi, o bile evde gayet hafif gecirdi. Hamileligin son 3 ayinda riskli olduguna dair yazilar okudum. Allahin izniyle hafif ve cabucak atlatirsiniz insallah..

Sağol canım, inşallah evet artık baya mutasyona uğradı hafif belirtilerle geçiyor zaten aile hekimi de sadece parol içebilirsin dedi

Canım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra çoook sağlıklı olsa bile risk çıkıyor hiç kafana takıp üzülme yine de doktorunla görüşürsün tabii
35 yaşındayım.ben de öyle düşündüm ve ultrasonumda ense gayet inceydi.burun kemiği de vardı.bu 2 gün zaten hassasım.bazen gerçekten aslı olsa da olmasa da üst üste geliyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…