İnşallah canım sağ sağlim kucağımıza alalım bebeklerimiziAnladım çok teşekkür ederim umarım bir an önce düşer değerler
Senin cinsiyet belli miHadi yaa ben de ilkinde deli gibi merak etmiştim
Benim de ilk doktor kontrolümde 4.4 çıkmıştı 25mg başladık 5lere yükseldi. Şimdi 50 mg kullanıyorum 3lerde seyrediyor. Doktorum bebeğe giden hormon miktarı yeterli dedi. İlaçla çözümü olan bir şey olduğu için ben pek takılmıyorum bebek yeterli hormonu alsın yeterArkadaşlar merhaba ben Mayıs annesi olacağım Allah izin verirse. Tiroit için ilaç kullanan var mı ne durumdasınız ben 1 ay önce gittiğimde 6.40 çıktı değerim öncesinde de ilaç kullanıyordum zaten. Gebelikle birlikte birden artmış değerim. 75 lik euthyrox kullanıyorum. Cuma günü tekrar ölçtüreceğim. Böyle yüksek çıkıp sonrasında normal değere yaklaşan var mı?
evet ilaç çözüm oluyor ama Gebeliğimi öğrenmeden 3 hafta önce 3.40 a düşürdüğüm tsh değerim 3 hafta içerisinde ilaç kullanırken iki katına çıkınca korkuyorum ilaç etki etmiyor diyeBenim de ilk doktor kontrolümde 4.4 çıkmıştı 25mg başladık 5lere yükseldi. Şimdi 50 mg kullanıyorum 3lerde seyrediyor. Doktorum bebeğe giden hormon miktarı yeterli dedi. İlaçla çözümü olan bir şey olduğu için ben pek takılmıyorum bebek yeterli hormonu alsın yeter ☺
Doktor kontrolünde olduğun sürece bir sıkıntı yok benceevet ilaç çözüm oluyor ama Gebeliğimi öğrenmeden 3 hafta önce 3.40 a düşürdüğüm tsh değerim 3 hafta içerisinde ilaç kullanırken iki katına çıkınca korkuyorum ilaç etki etmiyor diye
Teşekkür ederim canım çok şükür ki çözümü olabilecek bir durumDoktor kontrolünde olduğun sürece bir sıkıntı yok bence☺ Benim hamile olmadan önce bu değerden haberim bile yoktu büyük ihtimalle hamilelikte arttı. Hamilelikte vücut böyle şeyler yapabiliyor canını sıkma lütfen
Gittim gördüm geldimNaptın canım
Aynen2014ocak bnm oglumda ilk gun agladim kapilarda sanki askere gitti.yillardir krese gitmiyor sanki
Benim de 5 kusur cikmisti. Ben de oncesinde ilac kullaniyordum. Doktor dozu arttirdi. 1 ay sonra 1.89 a dustu. Endiselenme, doz ayarlamasi yapinca normale donuyor..Arkadaşlar merhaba ben Mayıs annesi olacağım Allah izin verirse. Tiroit için ilaç kullanan var mı ne durumdasınız ben 1 ay önce gittiğimde 6.40 çıktı değerim öncesinde de ilaç kullanıyordum zaten. Gebelikle birlikte birden artmış değerim. 75 lik euthyrox kullanıyorum. Cuma günü tekrar ölçtüreceğim. Böyle yüksek çıkıp sonrasında normal değere yaklaşan var mı?
Sağol canım, inşallah evet artık baya mutasyona uğradı hafif belirtilerle geçiyor zaten aile hekimi de sadece parol içebilirsin dedi--Kelebekmisali-- cok gecmis olsun. Esine de sana da Allah sifa versin. Abimde 2 ay once gecirdi, ustelik seker hastasi, o bile evde gayet hafif gecirdi. Hamileligin son 3 ayinda riskli olduguna dair yazilar okudum. Allahin izniyle hafif ve cabucak atlatirsiniz insallah..
Çok güzel düşmüşBenim de 5 kusur cikmisti. Ben de oncesinde ilac kullaniyordum. Doktor dozu arttirdi. 1 ay sonra 1.89 a dustu. Endiselenme, doz ayarlamasi yapinca normale donuyor..
Canım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra çoook sağlıklı olsa bile risk çıkıyor hiç kafana takıp üzülme yine de doktorunla görüşürsün tabii2li testim orta riskte çıkmış.doktor yarın yüzyüze konuşmak istemiş.başına gelen var mı?
Yasin kac cnm yas faktoruyle ilgili olabilir ama cok kafaya takma bu testi sonucu kotu olup cok saglikli bebegi olan cok kisi var bu testlerden biraz enteresanlik oluyor2li testim orta riskte çıkmış.doktor yarın yüzyüze konuşmak istemiş.başına gelen var mı?
35 yaşındayım.ben de öyle düşündüm ve ultrasonumda ense gayet inceydi.burun kemiği de vardı.bu 2 gün zaten hassasım.bazen gerçekten aslı olsa da olmasa da üst üste geliyor herşeyCanım yaşın kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra çoook sağlıklı olsa bile risk çıkıyor hiç kafana takıp üzülme yine de doktorunla görüşürsün tabii
İnş canım.yarın 10:30 a randevu verdi bakacağız.ben ultrasona daha çok güveniyorumYasin kac cnm yas faktoruyle ilgili olabilir ama cok kafaya takma bu testi sonucu kotu olup cok saglikli bebegi olan cok kisi var bu testlerden biraz enteresanlik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?