Hic kafaya takma uzme kendini rabbime dua et gerisi yalan bu testi yaptirdim die bende kendime kizdim sonuc guzel dedi doktorum ama inan 2 li testle moralini bozma yasdan kaynkli sonuc oyle cikmistir buyuk ihtimal.yabanci ulkede kadinlr 50 yasinda bile doguruyor ama turkiyede 35 yas ve ustunu sacma bi sekilde zor ve riskli gebelik goruyolar.Ayrintili ultrosnla insallah icin de ferahlarİnş canım.yarın 10:30 a randevu verdi bakacağız.ben ultrasona daha çok güveniyorum
Canım ölçümler güzelse gerisine takılma Allah'ın izniyle bebeğin sağlıklıdır. Yaşı baz alarak bir istatistik ve risk raporu oluşturuyorlar sırf bu strese girmemek için yaptırmak istemedim ama doktorum madem istemiyorsun ölçümlerine bakılsın bebekte kan akışına vs bakıyorlar, kan vermezsin diyince kabul ettim cumartesi yaptırıcam.35 yaşındayım.ben de öyle düşündüm ve ultrasonumda ense gayet inceydi.burun kemiği de vardı.bu 2 gün zaten hassasım.bazen gerçekten aslı olsa da olmasa da üst üste geliyor herşey
Bu perinatolog la gorusmeni tavsiye ederim. Bi arkadaşında kötü çıktı35 yaşındayım.ben de öyle düşündüm ve ultrasonumda ense gayet inceydi.burun kemiği de vardı.bu 2 gün zaten hassasım.bazen gerçekten aslı olsa da olmasa da üst üste geliyor herşey
Ya işte benimkide aynı böleydi sıplar duyduğuma göre erkek bebek yüzüstü dururmuş doğrumdur kızlarKizlar bende hic hesapda yokken doktora gititm kan verdigim hastane aradi ikili sonucu cikti isterseniz gelin die gittim muaynede olmus oldm kontrol hakkim vardi o hastanedeikili test sonucun cok guzel gozun aydin dedi doktor saolsn agrilarim var dedim kanama olmadikca hic korkma buyuyor bebegin buyudukce agrilarin olur dedi.peki ya cinsiyet dedi esim cok erken simdi 20 gun sonra bakariz dedi normalde 12+2 ultrasonda 13 haftalik cikti minnagim bin sukur Bende cok sukur haberler boyle minnagimin fotosunu da koyayim yuz ustu duruyo ama belki tahmin gelir
Canim boyle durumlarda stres yapmamk en iyisi yarin da takip et yine olursa bi gorunursun doktoruna ama onemli bisi yokdur doktorun yoksa riske atmaz cagirirdi❤KıZlar bütün benim ilk defa lekelenmem oldupembeden biraz acıktı sabah uyanıp tuvalete gitmemle geldi . İkili testte doktor plesenta biraz aşağıda demişti ve ben sürekli idrara çıkıyorum. Doktoruma yazdım o yüzdedir ama merak etme bebeğin iyi can sıkacak bişey yok dedi Sizce de umursanmayacak birşey mi ben mi büyütüyorum
Aa öleymismi ben bunu ilkkez duyuyorumYa işte benimkide aynı böleydi sıplar duyduğuma göre erkek bebek yüzüstü dururmuş doğrumdur kızlar
Bu testlerin yüzdeleri çok yüksek değil zaten içinizi ferah tutun yaş önemli yaş arttıkça risk değeri büyüyor ama bu değil ki kesin bir sorun var2li testim orta riskte çıkmış.doktor yarın yüzyüze konuşmak istemiş.başına gelen var mı?
Eğer erkekse bu tez doğru demekCanim boyle durumlarda stres yapmamk en iyisi yarin da takip et yine olursa bi gorunursun doktoruna ama onemli bisi yokdur doktorun yoksa riske atmaz cagirirdi❤
Aa öleymismi ben bunu ilkkez duyuyorumbizim cuma gunu kendi doktorumuza randevumumuz o soyler artik heralde cinsiyeti
Bacim aslında sık degil doktor karari verememistim ben 3 secenek vardi devam edecegim doktora en son 1 ay once gittim hastanelerden bagimsiz calisiyor ozel muaynanesi var oyuzden testler icin hastaneye gidiorm oyuzden sık gidiorm gbi olduEğer erkekse bu tez doğru demekya neden sizlerin bu kdr dik kontrolleri ben bir aydır bekliyorum
Ay evet evet yaz etiketle beni meraktayım teori tutacakmı iki arkadaşımın bebeğide yüzüstü secdede gibiydi erkek oldu benimkide öle durunca erkek bebek öle duruyor dedilerBacim aslında sık degil doktor karari verememistim ben 3 secenek vardi devam edecegim doktora en son 1 ay once gittim hastanelerden bagimsiz calisiyor ozel muaynanesi var oyuzden testler icin hastaneye gidiorm oyuzden sık gidiorm gbi olducinsiyeti cuma ogrenirsem kendi doktorumdan yazarim hemsn❤
Tmm cnmAy evet evet yaz etiketle beni meraktayım teori tutacakmı iki arkadaşımın bebeğide yüzüstü secdede gibiydi erkek oldu benimkide öle durunca erkek bebek öle duruyor dediler
Benimkiler hep sirt ustuydu. Ikisi de erkek cikti.Ay evet evet yaz etiketle beni meraktayım teori tutacakmı iki arkadaşımın bebeğide yüzüstü secdede gibiydi erkek oldu benimkide öle durunca erkek bebek öle duruyor dediler
Valla sirt ustu yuz ustu beta bilmem ne cinsoyet ogrenene kadr neler uretcez daha bizBenimkiler hep sirt ustuydu. Ikisi de erkek cikti.
Yok sırt üstüde duruyolar ama nadirde olsa yüzüstü geliyorlar genelde erkek bebekler yüzüstü döner kızlarda sırtını döner diyorlar sırt üstünden farklı olarakBenimkiler hep sirt ustuydu. Ikisi de erkek cikti.
Alakası yok canım bebek nasıl isterse öyle durur. Benim bebeğim de böyle duruyordu kızdıAy evet evet yaz etiketle beni meraktayım teori tutacakmı iki arkadaşımın bebeğide yüzüstü secdede gibiydi erkek oldu benimkide öle durunca erkek bebek öle duruyor dediler
Ozaman bu tezde çürüdüAlakası yok canım bebek nasıl isterse öyle durur. Benim bebeğim de böyle duruyordu kızdı
Değildi benim dr söylemedi 16 da dedi ama. BugüSenin cinsiyet belli mi ☺
Bugün benim de yüzüstü duruyordu dr salladı karnımı döndüAy evet evet yaz etiketle beni meraktayım teori tutacakmı iki arkadaşımın bebeğide yüzüstü secdede gibiydi erkek oldu benimkide öle durunca erkek bebek öle duruyor dediler
Benimde aynı öyle yapmıştı 14de doktorum bişi göremiyorum hareket etmiyor dedi salladı döndürdü yinede göremedi sende de öle oldu demekki tipe bakDeğildi benim dr söylemedi 16 da dedi ama. Bugü
Bugün benim de yüzüstü duruyordu dr salladı karnımı döndü
Nasıl yüzüstü canım bndede usg var ikilide yüz üstü duruyorduEğer erkekse bu tez doğru demekya neden sizlerin bu kdr dik kontrolleri ben bir aydır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?