2021 Nisan Anneleri

Açıkçası kızımda hiç böyle bsy görmedim ilk gördüğümde şaşırdım sonra normal heralde dedim

Ay arkadaşlar bilen bilir belki bende sağlık personeliyim özel bi hastanede çalışıyorum hatta kadın doğum servisinde :) Bugün servisin ortasında feci bi şekilde kalçamın üstüne düştüm allaha şükür başka bişeyim yok ama tam kuyruk sokumum felaket otursam oturamıyorum kalksam kalkamıyorum, nasıl uyuycam onu düşünüyorum, röntgen çektirmek istemedim çok kötü olursam emar çektiririm artık

Açıkçası kızımda hiç böyle bsy görmedim ilk gördüğümde şaşırdım sonra normal heralde dedim
Eki Görüntüle 2704424
Benimde kızım hiç yüzüstü durmadı ya sırtını dönerdi ya bacağını çapraz yapar kapardı bide 12hft da usg de şimdiki bebeğim ayaklarıyla keseye vurup vurup zıplattı kendini mesela kızımda öyle değildi genelde sırt üstü sağa sola hareket ederdi bu seferki kendini zıplatıp durunca şaşkınlıkla izledim

Çok geçmiş olsun biran önce iyi olursun inşallah

Valla arkadaşlar tesadüf mü bilmem benim bebişim de erkek ve hep yüz ustuydu sırtı dönüktü . Poposunu ekrana dayadı da öyle gördük cinsiyetini

Gecmis olsun cnm Rontgen cektirmemkle iyi yapmissin bir sure acir agrir insallah kisa zmanda gecer

Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn

Canım ben sağlıkçıyım halende çalışıyorum doktorumada korkularımdan bahsettim daha önceden geçirdiğimden vs, dedi ki son haftalarda geçirmek daha riskli şuan 2. trimesterda olmasıbelkide avantaj olur ve pozitif bile çıksın Allahın izniyle yenersin bir sürü gebe var bu durumda maalesef. Bol c vitamini al limon mandalina sık karıştır iç eğer bir yasağın yoksa , eşinede acil şifalar inşallah

Kizlar iki gozumun etrafinda birden boyle kirmizi noktalar cikti. Kasinti ya da herhangi birsey yok. Fikri olan var midir?

Eklentiler

• 20201013_225313.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar heyecandan ölecektim bugün. Görümcem benimle geldi kontrole. Doktoruma biraz emrivaki yapmış olduk kendisi de sağ olsun kırmadı bizi önce üstten sonra alttan baktı. Bir kağıda cinsiyeti yazdi gorumceme verdi. Eşimin işi oldugundan akşam 9 a kadar bekledik ve öğrendik %80 erkek yazmış ☺ kendimi kıza o kadar alıştırmıştım ki çok duygulandım değişik olacak. İnşaallah sağlıklı, eli ayağı düzgün, önce hayırlı bir kul, sonra vatanına sonra biz ailesine hayırlı bir evlat olsun hepimizin ki inşaallah

Eklentiler

• 1602619075031876181510737913562.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar iki gozumun etrafinda birden boyle kirmizi noktalar cikti. Kasinti ya da herhangi birsey yok. Fikri olan var midir?
Gebelik lekesi mi deniyordu bunlara acaba?arkadaşım doğum yaptı yanaklarında ve alnında lekeler var ondan mı bilemedim

Masallah rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin cok guzel bi hatira olmus

Gebelik lekesi mi deniyordu bunlara acaba?arkadaşım doğum yaptı yanaklarında ve alnında lekeler var ondan mı bilemedim
Gebelik lekesi kahverengi olur diye biliyorum. Benimki bildigin kirmizi. Sadece goz cevremde, goz kapagimda var baska bi yerde yok, endiselendim..

Gebelik lekesi kahverengi olur diye biliyorum. Benimki bildigin kirmizi. Sadece goz cevremde, goz kapagimda var baska bi yerde yok, endiselendim..
Kasinti agri falan yok yazmissiniz sanirim bence endiselenicek bi durum yoktur gozunuzj ovmayla bile olabilir sabahaha bisi kalmaz insallah

Ayyyyy darısı başımıza var mı usg fotiniz

Sağol canım, evet öyle yapıyorum bol bol c vitamini alıyorum inşallah sorunsuz atlatırım daha belli değil ama olmaması mucize olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…