Valla kari koca polisler arkadaslarimiz kocasi pozitif cikti kizda hamileydi 2 aylik o negatif cikti ust komsum kocasi pozitif karisi ve cocuklar negatif sizdede yoktur belki iyiyi dusunSağol canım, evet öyle yapıyorum bol bol c vitamini alıyorum inşallah sorunsuz atlatırım daha belli değil ama olmaması mucize olur heralde
Benim oglumun kesesi aynen boyleydi erkek olma ihtimali olabilir.Açıkçası kızımda hiç böyle bsy görmedimilk gördüğümde şaşırdım sonra normal heralde dedim
Eki Görüntüle 2704424
Sağol canım, evet öyle yapıyorum bol bol c vitamini alıyorum inşallah sorunsuz atlatırım daha belli değil ama olmaması mucize olur heralde
Magnezyum kullanıyor musun?magnezyum çok rahatlatıyorKizlar birsey sormak istiyorum biraz absurt olacak ama kac gun oldu bilmiyorum ama baya oldu buyuk tuvalet yok.Acaba bu durumu yasayan var mi max kac gundur bu olay.Cok ilginc aairi bir rahatsialikta yok dogru duzgun besinde yok napsam biemedim.
Ayy inşallah canım rabbim gönlümdekini nasip ederBenim oglumun kesesi aynen boyleydi erkek olma ihtimali olabilir.
Canım doktorum kan ilacı gynoferon verdi o baya çıkarıyor bnde cikamazdim çok iyi geliyorKizlar birsey sormak istiyorum biraz absurt olacak ama kac gun oldu bilmiyorum ama baya oldu buyuk tuvalet yok.Acaba bu durumu yasayan var mi max kac gundur bu olay.Cok ilginc aairi bir rahatsialikta yok dogru duzgun besinde yok napsam biemedim.
Doğru söylüyorsun canım bende aynı senin durumundayım ama kafanı asla buna takma sonucun öyle çıkması yaş faktöründen kesinlikle önemli olan ense kalınlığı burun kemiği zaten allahım imtihanlarını kolaylaştırsın canım35 yaşındayım.ben de öyle düşündüm ve ultrasonumda ense gayet inceydi.burun kemiği de vardı.bu 2 gün zaten hassasım.bazen gerçekten aslı olsa da olmasa da üst üste geliyor herşey
Yok magnezyum depolarim dolsun die doktor vwrmisti baya kullandim evde var iceyim belki ise yarar tesekkur ederim.Magnezyum kullanıyor musun?magnezyum çok rahatlatıyor
Canım ilk defa duydum bunu ama benim bebeğim de erkek oda yüzüstüydü tesadüf müdür bilemedimAy evet evet yaz etiketle beni meraktayım teori tutacakmı iki arkadaşımın bebeğide yüzüstü secdede gibiydi erkek oldu benimkide öle durunca erkek bebek öle duruyor dediler
Canım ben birşey sormak istiyorum bu ikili taramayla ilgili hiç bilgim yokta. Doktor bana muayenede yanılmıyorsam ense kalınlığı 1.4 dedi bu normal mi bilgin var mıDoğru söylüyorsun canım bende aynı senin durumundayım ama kafanı asla buna takma sonucun öyle çıkması yaş faktöründen kesinlikle önemli olan ense kalınlığı burun kemiği zaten allahım imtihanlarını kolaylaştırsın canım
Geçmiş olsun canım eşine, inşaallah sende de çıkmaz çıkar ise de kolaylıkla belirtisiz anlatırsınız inşaallah. Kardeşim geçirdi yakın zamanda ama aynı evde olan annem ve ablam negatifti.Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Gözün aydın masaallahDoktordan geldim kızlar derin uğraşlar sonunda gördü doktor hep kapatıyorlardı biri özellikle bir türlü göstermedi ama inat ettik iki hafta sonra değişmezse Allah nasip ederse iki kızım geliyor❤
Gözünüz aydın canımBen de bugün ikili test için başka bir dr gittim ultrason güzeldi kan da verdim Allah’ın izniyle güzel sonuçlar alalımBu dr cinsiyet söyledi ve erkek dedi baya belli dedi kayınpederim öyle çok istiyordu ki göremedi ah..
Çok teşekkür ederim evet güzel oldu çok duygulandım hala etkisindeyim. İnşaallah sende yakın zamanda öğrenirsinMasallah rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin cok guzel bi hatira olmus
Aminnnnnnn inşaallah. Var bir kaç tane karından olan ama net değil mutlaka koyarım. Doktorum kesinlesmeden söylemeyi sevmiyorum dedi ama görümcem hazırlık yaptığı için söyledi baya uğraştı bacak arasına falan baktı ben neden göremedim anlamadımAyyyyy darısı başımızavar mı usg fotiniz
Bende geçenlerde beş gün çıkamadım. Sonra kendiliğinden geldi. Omega bulunan mix bir vitamin kullanıyorum içinde magnezyum falanda var. Bence hormonal dediğin gibi rahatsizda etmiyorKizlar birsey sormak istiyorum biraz absurt olacak ama kac gun oldu bilmiyorum ama baya oldu buyuk tuvalet yok.Acaba bu durumu yasayan var mi max kac gundur bu olay.Cok ilginc aairi bir rahatsialikta yok dogru duzgun besinde yok napsam biemedim.
Benim oglum hic yuzustu poz vermediCanım ilk defa duydum bunu ama benim bebeğim de erkek oda yüzüstüydü tesadüf müdür bilemedim
Yani gorulen birsey olmasina sevindim bana bi garip geldi.Tesekkur ederim.Bende geçenlerde beş gün çıkamadım. Sonra kendiliğinden geldi. Omega bulunan mix bir vitamin kullanıyorum içinde magnezyum falanda var. Bence hormonal dediğin gibi rahatsizda etmiyor
Valla baban öyle dedi genel çevrem bilmiyorum artık,Canım ilk defa duydum bunu ama benim bebeğim de erkek oda yüzüstüydü tesadüf müdür bilemedim
Benimde yüz ustuyduCanım ilk defa duydum bunu ama benim bebeğim de erkek oda yüzüstüydü tesadüf müdür bilemedim
Evet karından baktığında düzdü sonra alttan bakınca çevirdi kendisini birdenValla baban öyle dedi genel çevrem bilmiyorum artık,Guldeste12 senin bebiş hiç yüzüstü durduğu oldumu bir teori daha bulduk
Ah şu Pazartesi bir gelse bende tutacak mı tüm bu teoriler acabaEvet karından baktığında düzdü sonra alttan bakınca çevirdi kendisini birden
Rica ederim kızımda da cok oluyordum bu şekilde ama bir süre sonra normale dönmüştü bir de son aylarda oluyor biraz böyle yineYani gorulen birsey olmasina sevindim bana bi garip geldi.Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?