2021 Nisan Anneleri

Ay hayırlı olsun ne tatlı olmuş

Benimde aynı öyle yapmıştı 14de doktorum bişi göremiyorum hareket etmiyor dedi salladı döndürdü yinede göremedi sende de öle oldu demekki tipe bak
Yaa maşallah aynı böyle duruyordu bi salladı döndü sıpa cinsiyet biliyor musunuz dedi yok dedik siz biliyorsanız söyleyin.

Çok geçmiş olsun

Yaa maşallah aynı böyle duruyordu bi salladı döndü sıpa cinsiyet biliyor musunuz dedi yok dedik siz biliyorsanız söyleyin.
Bizdede salladı döndü ama zerre gram kımıldamadı bida ne bacak kaldırdı ne açtı sıpa göremedik beni meraklarda bıraktı anacını

aynen valla bosu bosuna gerim gerimmmm gerildim. Bu testler insani bunalima sokuyo..

Ayy kızlar ya yarın hastaneye gideceğim ama kızım bı türlü uyumuyor hep böyle ya uykusuzluktan yorgunluktan bayilicam ama hanım efendi uyumuyor baya yorgunum bu arada kan ilacini kullandigimdan beri ondan mı bilmiyorum baş ağrısı uykusuzluk çekmiyorum ilacı kullanmadan önce hep halsizlik uykusuzluk vardı geçti çok şükür keşke bide kızım erken uyusa

SAğol canım senin de gözün aydın hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşaallah

Sağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle

Çok çok geçmiş olsun benim bir arkadSim da 16 haftalık gebeyken yakalandı bu hastalığa sadece parol kullanabildi ve bol naneli limon , zencefil süt gibi şeylerle atlattı çok şükür bebekte iyi . Dilerim siz de biran evvel toparlarsiniz

Cok gecmis olsun canim insallah kolayca atlatirsin bol bol vitaminli seyler ye dinlenmeye calis

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah ailecek kısa sürede atlatırsınız O kadar çok hamile var ki bu durumda canını sıkma kendinize iyi bakın inşallah hemen geçecek

Allah şifa versin inşallah tez zamanda atlatırsınız canımm bir sürü kişi de bilmeden geciriyor siz en azından farkına vardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…