Ay hayırlı olsun ne tatlı olmuşKızlar heyecandan ölecektim bugün. Görümcem benimle geldi kontrole. Doktoruma biraz emrivaki yapmış olduk kendisi de sağ olsun kırmadı bizi önce üstten sonra alttan baktı. Bir kağıda cinsiyeti yazdi gorumceme verdi. Eşimin işi oldugundan akşam 9 a kadar bekledik ve öğrendik %80 erkek yazmış ☺ kendimi kıza o kadar alıştırmıştım ki çok duygulandım değişik olacak. İnşaallah sağlıklı, eli ayağı düzgün, önce hayırlı bir kul, sonra vatanına sonra biz ailesine hayırlı bir evlat olsunhepimizin ki inşaallah
Yaa maşallah aynı böyle duruyordu bi salladı döndü sıpa cinsiyet biliyor musunuz dedi yok dedik siz biliyorsanız söyleyin.Benimde aynı öyle yapmıştı 14de doktorum bişi göremiyorum hareket etmiyor dedi salladı döndürdü yinede göremedi sende de öle oldu demekki tipe bak
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bugün bile geçmek bilmedi benim için. Sahiden ikincide daha çok merak ediyormuş insan.Ah şu Pazartesi bir gelse bende tutacak mı tüm bu teoriler acabazaman durdu töbeee töbe
Bnde yarın gidiyorum canım cinsiyet için doktor çağırmıştı bakalım doğru muAh şu Pazartesi bir gelse bende tutacak mı tüm bu teoriler acabazaman durdu töbeee töbe
Çok geçmiş olsunAy arkadaşlar bilen bilir belki bende sağlık personeliyim özel bi hastanede çalışıyorum hatta kadın doğum servisinde :) Bugün servisin ortasında feci bi şekilde kalçamın üstüne düştüm allaha şükür başka bişeyim yok ama tam kuyruk sokumum felaket otursam oturamıyorum kalksam kalkamıyorum, nasıl uyuycam onu düşünüyorum, röntgen çektirmek istemedim çok kötü olursam emar çektiririm artık
Aminnn hepimizinki insaallah. Çok teşekkür ederimAy hayırlı olsun ne tatlı olmuş
O nasıl bir duygu cinsiyet için çağırılmak ya, oyyy dağlarBnde yarın gidiyorum canım cinsiyet için doktor çağırmıştı bakalım doğru mu
Bizdede salladı döndü ama zerre gram kımıldamadı bida ne bacak kaldırdı ne açtı sıpa göremedik beni meraklarda bıraktı anacınıYaa maşallah aynı böyle duruyordu bi salladı döndü sıpa cinsiyet biliyor musunuz dedi yok dedik siz biliyorsanız söyleyin.
Biz baya ısrar ettik 11. Haftada doktorda 2 hafta sonra gelin söyleriz dedi ve yarın 15 gün oluyorO nasıl bir duygu cinsiyet için çağırılmak ya, oyyy dağlaren son ben öğrenecem belli oldu
aynen valla bosu bosuna gerim gerimmmm gerildim. Bu testler insani bunalima sokuyo..Bu perinatolog la gorusmeni tavsiye ederim. Bi arkadaşında kötü çıktıONTK nın. detaylida bişey çıkmadı nifty testi yaptırdı onadada bişey çıkmadı asla canını sıkma testler sadece risk bildiriyo
SAğol canım senin de gözün aydın hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşaallahGeçmiş olsun canım eşine, inşaallah sende de çıkmaz çıkar ise de kolaylıkla belirtisiz anlatırsınız inşaallah. Kardeşim geçirdi yakın zamanda ama aynı evde olan annem ve ablam negatifti.
Gözün aydın masaallah❤
Gözünüz aydın canım
Allah gani gani rahmet eylesin ömrü oğlunun ömrünün üstüne olsun
Çok teşekkür ederim evet güzel oldu çok duygulandım hala etkisindeyim. İnşaallah sende yakın zamanda öğrenirsin
Aminnnnnnn inşaallah. Var bir kaç tane karından olan ama net değil mutlaka koyarım. Doktorum kesinlesmeden söylemeyi sevmiyorum dedi ama görümcem hazırlık yaptığı için söyledi baya uğraştı bacak arasına falan baktı ben neden göremedim anlamadımminnak bir şey gördüm sanki bir ara ama kafamda nedense kocaman olur diye düşündüğümden belki de
Çok çok geçmiş olsun benim bir arkadSim da 16 haftalık gebeyken yakalandı bu hastalığa sadece parol kullanabildi ve bol naneli limon , zencefil süt gibi şeylerle atlattı çok şükür bebekte iyi . Dilerim siz de biran evvel toparlarsinizSağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
Cok gecmis olsun canim insallah kolayca atlatirsin bol bol vitaminli seyler ye dinlenmeye calisSağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
Evet canım gayet normal benim de 1 çıktı senin de çok güzel çıkmışCanım ben birşey sormak istiyorum bu ikili taramayla ilgili hiç bilgim yokta. Doktor bana muayenede yanılmıyorsam ense kalınlığı 1.4 dedi bu normal mi bilgin var mı
Sağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?