Canım randavu almıyoruz özel ya ne zmn gitsek aliyolar
Benim kızımda öyleydi canım gün içinde enerjisini atamadığı için o kadar uykusuzmus meğerse. Her çocuk bir olmuyor bazısı bir saatlik oyunla bazısı 3-4 saatlik oyunla enerjilerini atıyor. Şimdi çok şükür gece 11 - 1 arası uyuyor şükür ediyoruz eskiden sabahları buluyordu bazen. Git gide düzeliyor. İnsaallah ikinci bebis gelmeden sizinki de düzene girmeye başlar. Kontrolün güzel geçsin Allah gönlünde kini versin inşaallahAyy kızlar ya yarın hastaneye gideceğim ama kızım bı türlü uyumuyor hep böyle ya uykusuzluktan yorgunluktan bayilicam ama hanım efendi uyumuyor baya yorgunum bu arada kan ilacini kullandigimdan beri ondan mı bilmiyorum baş ağrısı uykusuzluk çekmiyorum ilacı kullanmadan önce hep halsizlik uykusuzluk vardı geçti çok şükür keşke bide kızım erken uyusa
Aminnnn inşaallah bildiğim için bu sabah bir başkaSAğol canım senin de gözün aydın hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşaallah
Canım 2 den aşağı uyumaz bu aralar pek düze yapamam anca bebek gelince onuda sabah 8 de uyandirican akşam 9 da uyutucam hanımefendi 12 kadar uyurBenim kızımda öyleydi canım gün içinde enerjisini atamadığı için o kadar uykusuzmus meğerse. Her çocuk bir olmuyor bazısı bir saatlik oyunla bazısı 3-4 saatlik oyunla enerjilerini atıyor. Şimdi çok şükür gece 11 - 1 arası uyuyor şükür ediyoruz eskiden sabahları buluyordu bazen. Git gide düzeliyor. İnsaallah ikinci bebis gelmeden sizinki de düzene girmeye başlar. Kontrolün güzel geçsin Allah gönlünde kini versin inşaallah
Aminnnn inşaallah bildiğim için bu sabah bir başka
Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinSağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun. Allah korusun düşmek te en korktuğum bir anlık çünkü...Ay arkadaşlar bilen bilir belki bende sağlık personeliyim özel bi hastanede çalışıyorum hatta kadın doğum servisinde :) Bugün servisin ortasında feci bi şekilde kalçamın üstüne düştüm allaha şükür başka bişeyim yok ama tam kuyruk sokumum felaket otursam oturamıyorum kalksam kalkamıyorum, nasıl uyuycam onu düşünüyorum, röntgen çektirmek istemedim çok kötü olursam emar çektiririm artık
Sağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
Kizlar iki gozumun etrafinda birden boyle kirmizi noktalar cikti. Kasinti ya da herhangi birsey yok. Fikri olan var midir?
Bak haberlerde bile cikti hamileler bu sureci hafif atlatiyor die sen moralini yuksek tut Allah in izniyle bu gunlerde gecicek bol bol vitamin al cok gecmis olsn tekrarSağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
Henuz belli degil. Cuma gidecegim doktora. Sadece goz cevremde var ve birden bire olustu. Sizde de oyle miydi?Gebelik maskesi deniyor, 2 kızımda da olmuştu. Kız bebek hamilelerine özgü diye biliyorum. Cinsiyetiniz belli mi?
Evet kendiliğinden çıktı, bazen belirginleşti bazen daha belirsiz oluyordu, göz çevremdeydi, gebelik maskesi deniliyordu, ilk Kızımda çok yoğundu, gozcevremde maske takılmış gibiydi, çok üzülmüştüm ama hemen geçti. Kalıcı birsey değil ikinci gebeligimde de kusmam olduğu zaman o basınçla oluşuyordu. Kayboluyordu. Bunda hic öyle birşey olmadi henüz ben de hergün aynaya bakiyorum çıktı beneklerimdiyeHenuz belli degil. Cuma gidecegim doktora. Sadece goz cevremde var ve birden bire olustu. Sizde de oyle miydi?
Aa evet haklisiniz. Dun aksam cok ögürdüm ve kustum, yuzumu yikadim aynaya bi baktim bu kirmiziliklar cikmis birden. Demek ki dediginiz gibi basincla belirginlesiyor. Cok tesekkurler icimi rahatlattiniz. Bi oglum var bi de kizim olursa degmegin keyfime :)Evet kendiliğinden çıktı, bazen belirginleşti bazen daha belirsiz oluyordu, göz çevremdeydi, gebelik maskesi deniliyordu, ilk Kızımda çok yoğundu, gozcevremde maske takılmış gibiydi, çok üzülmüştüm ama hemen geçti. Kalıcı birsey değil ikinci gebeligimde de kusmam olduğu zaman o basınçla oluşuyordu. Kayboluyordu. Bunda hic öyle birşey olmadi henüz ben de hergün aynaya bakiyorum çıktı beneklerimdiyeendişelenmeyin. Mesela baş aşağı durduğunuz öne edildiğiniz zaman biraz daha belirginleşiyor kan akışıyla kusma sonra artıyordu benim mesela... cinsiyeti öğrenince yazarsiniız çok merak ettim
Gonlunuzdeki olsun insallah, bence kiz, heyecanla yazmanızı bekliyorum.Aa evet haklisiniz. Dun aksam cok ögürdüm ve kustum, yuzumu yikadim aynaya bi baktim bu kirmiziliklar cikmis birden. Demek ki dediginiz gibi basincla belirginlesiyor. Cok tesekkurler icimi rahatlattiniz. Bi oglum var bi de kizim olursa degmegin keyfime :)
Canım çok sağol valla testin sonucu asla durumu değiştirmese de insanın içi rahatlıyor çok şükürEvet canım gayet normal benim de 1 çıktı senin de çok güzel çıkmış
Kızlar sabah bende covid testi verdimbaşım gözlerim çok ağırıyo aynı şekilde vücudum da hamileliğimde kusmadım dün gece çıkarttım ateşimde şuan 37.9 inşallah bi ihtimal negatiftir ama bu ateşe ne yapabilirim
Suyu icebildigin kadar çok iç...Kızlar sabah bende covid testi verdimbaşım gözlerim çok ağırıyo aynı şekilde vücudum da hamileliğimde kusmadım dün gece çıkarttım ateşimde şuan 37.9 inşallah bi ihtimal negatiftir ama bu ateşe ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun çok tanıdığım hamile iken geçirdi henüz virüsün bebeğe geçtiğine dair bir vaka belirtilmemiş, çocuğa geçmiyor yani hiç nefes darlığı vs olmadan hafif atlattılar hepsi sen de biran önce atlatırsın inşallah.Sağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
Gecmis olsn cnm 37.9 ates sayilmiyor 38.5 gecmedikcr tedirgin olma ama parol icebilirsin ılık dus ve dinlenmek iyi gelir sende bol bol meyve ye c vitamini al insallah sonucun negatif gelirKızlar sabah bende covid testi verdimbaşım gözlerim çok ağırıyo aynı şekilde vücudum da hamileliğimde kusmadım dün gece çıkarttım ateşimde şuan 37.9 inşallah bi ihtimal negatiftir ama bu ateşe ne yapabilirim
Doktor odasından canlı canlı bildir durumu.Kizlarr yoldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?