2021 Nisan Anneleri

Kızlar tarama sonucum çıkmış ama e nabızdan göremiyorum. Yani tahlilimin çıktığı görünüyor ama sonucunu göremiyorum

Hasta olanlara çok geçmiş olsun, cinsiyet öğreneceklere hayırlı olsun merakla bekliyoruz bizde

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah atlatıcaz Pinklady01 canım sanada çok geçmiş olsun, inşallah negatiftir korkma benim olmaması biraz imkansızdı eşim de cıktı o yüzden yakın temaslı oldugum için pozitif, inşallah sende yoktur

Kızlar geldim bnmde kızım olacak sanırım
Hayırlı olsun canım, kesin mi peki, şaşırdım seni hep okuyordum erkek olacağını düşünmüştüm, ikra ne demişti sana canım?
Iki kız annesi olmak şahane birsey yoldaş oluyorlar büyüdükçe en iyi arkadaşlarım onlar benim...

Canım tahmin istersen kız derim dedi

Doktor kanıma çok şaşırdı kanın çok iyi dedi eşin bile test yapsa bu kadar çıkmaz dedi

Bugün bende hareketini hissettim kızlar geçen hafta da olmuştu ama daha çok erken imkansız demiştim bugün üç kez aralıklarla hafifçe pit pit diye vurdu sanki sol kasigimin üstündeydi.hareket nerdeyse ona göre de bi cinsiyet tahmini olabilir mi yeni bir teori atayım ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…