12+5 ten de sana selamlarKizlar 14+5 ten günaydınhastalananlara acil şifalar diliyorum cinsiyet ogrenenleri tebrik ederim. Öğrenecek olanlarinda Allah gönlüne göre versin
Benimde gorunmedi cnm hastaneye gidip elden aldim e nabizda sonuc hala girilmemisKızlar tarama sonucum çıkmış ama e nabızdan göremiyorum. Yani tahlilimin çıktığı görünüyor ama sonucunu göremiyorum
Hastaneyi arayıp sor canımKızlar tarama sonucum çıkmış ama e nabızdan göremiyorum. Yani tahlilimin çıktığı görünüyor ama sonucunu göremiyorum
Aynen canım bir düzen olur, hadi sonucu söyle merakla bekliyoruzCanım 2 den aşağı uyumaz bu aralar pek düze yapamam anca bebek gelince onuda sabah 8 de uyandirican akşam 9 da uyutucam hanımefendi 12 kadar uyur
Hayırlı olsun canım, kesin mi peki, şaşırdım seni hep okuyordum erkek olacağını düşünmüştüm, ikra ne demişti sana canım?Kızlar geldim bnmde kızım olacak sanırım
Canım tahmin istersen kız derim dediHayırlı olsun canım, kesin mi peki, şaşırdım seni hep okuyordum erkek olacağını düşünmüştüm, ikra ne demişti sana canım?
Iki kız annesi olmak şahane birsey yoldaş oluyorlar büyüdükçe en iyi arkadaşlarım onlar benim...
Seninde benim gibiler olmuş 14haftada net bişi diyemiyorlar hayret ediyorum yani
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hayirlisi olsn insallahKızlar geldim bnmde kızım olacak sanırım
Amin saol canımAllah saglikla kavusmayi nasip etsin hayirlisi olsn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?