2021 Nisan Anneleri

Yok canım bu dooktorun tahmini tutuyor
Bana bakan kendi doktorum değildi kesin değil dedi hareket etmiyor dediydi bakalım Pazartesi gözükecek kara ikra %50kız-erkek arası nub karşıya bakanlar için yanıltıcı olabiliyormuş yorum ama zeliham erkek dedi tüm usglere nasip usg fotoyla olcak iş değilde işte bizde meraktan, hayırlısı olsun cnm kız olursa en yakın arkadaş olurlar

Canım çok sağol valla testin sonucu asla durumu değiştirmese de insanın içi rahatlıyor çok şükür sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor ?
Hissetmeye başladın mı oglusu
Sağlıkla gelsinler de inşallah canım çok bekledik ya ben hiç minikte olsa hareket hissetmedim hissedenler varmış pıt pıt sen hissettin mi

H Hilal15 hadi bakalım hayırlı olsun en azından tahmin aldın...Merakın gitmiştir :)
T Tugba4444 15+6 günlük ve ikinci çocuğum olmasına rağmen hala hareket hissetmedim.. Kendimden şüpheye düştüm erkenden hissedenleri okuyunca.. Ben unutmuşum nasıl bir şeydi ilk his

Valla ben de hic hissetmiyorm hissettigim bisi var ara ara ama eminim gazdir

Sağlıkla gelsinler de inşallah canım çok bekledik ya ben hiç minikte olsa hareket hissetmedim hissedenler varmış pıt pıt sen hissettin mi
Yaa ben bundan 4 hafta kadar önce pıt pıt bişey hissettim ama bağırsak hareketi olmadığından eminim artık bebek miydi başka bişey mi bilmiuorum ondan sonra da hiç hissetmedim hala her gün bir umut bekliyorum erkekler çabuk hareketlenir derler

İkra kız Zeliha erkek dedi bana

Amin inşallah canım evet ikiside bnm arkadaşım olacak onlarla beraber büyüyeceğim

Ben de 15.haftadayim hala hareketini hissetmedim. Sabirsizlikla bekliyorum :)

Öyle tabi canım biri bsy uyduruyor herkes inanıyor
Ama cok erken tahmin de bulunan doktorlarda nub a gore yaparmis paralel dik falan die bi aciklamasi varmisikranin yaptigida o sanirim digerleri yeme icme uyuma karin yuvarlak kese ole kalp atisi su bu falan onalrda tamamen tesadufi seyler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…