- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 648
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin, sanırım nisan annelerinin geneli ilkiyle aynı cinsiyette hep bende dahilKızlar geldim bnmde kızım olacak sanırım
Evet canım öyle hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin, sanırım nisan annelerinin geneli ilkiyle aynı cinsiyette hep bende dahil
Bana bakan kendi doktorum değildi kesin değil dedi hareket etmiyor dediydi bakalım Pazartesi gözükecek karaYok canım bu dooktorun tahmini tutuyor
Sağlıkla gelsinler de inşallah canım çok bekledikCanım çok sağol valla testin sonucu asla durumu değiştirmese de insanın içi rahatlıyor çok şükürsen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor ?
Hissetmeye başladın mı oglusu
Ben 13 bittiğinden beri hissediyorum geceleri uzanınca pıt pıt vuruyor ama sürekli değil tabi sadece uzandığımda hissedebiliyorumSağlıkla gelsinler de inşallah canım çok bekledikya ben hiç minikte olsa hareket hissetmedim hissedenler varmış pıt pıt sen hissettin mi
Yaa ben bundan 4 hafta kadar önce pıt pıt bişey hissettim ama bağırsak hareketi olmadığından eminim artık bebek miydi başka bişey mi bilmiuorum ondan sonra da hiç hissetmedim hala her gün bir umut bekliyorum erkekler çabuk hareketlenir derlerSağlıkla gelsinler de inşallah canım çok bekledikya ben hiç minikte olsa hareket hissetmedim hissedenler varmış pıt pıt sen hissettin mi
Maşaallah canım net görünüyor, kızın gibi güzel inşaallah akıllı bir bebiş olur. Yoldaş ve sana arkadaş olurlar. Yaşın çok genç yapabiliyorsan varsa imkanın doğurursun bir kaç tane daha
İkra kız Zeliha erkek dedi banaBana bakan kendi doktorum değildi kesin değil dedi hareket etmiyor dediydi bakalım Pazartesi gözükecek karaikra %50kız-erkek arası nub karşıya bakanlar için yanıltıcı olabiliyormuş yorum ama zeliham erkek dedi tüm usglere nasip usg fotoyla olcak iş değilde işte bizde meraktan, hayırlısı olsun cnm kız olursa en yakın arkadaş olurlar
Amin inşallah canımMaşaallah canım net görünüyor, kızın gibi güzel inşaallah akıllı bir bebiş olur. Yoldaş ve sana arkadaş olurlar. Yaşın çok genç yapabiliyorsan varsa imkanın doğurursun bir kaç tane dahaAllah seni evlatlarina onlari da sana bağışlasın, sağlıkla kucağına alasın
Ben de 15.haftadayim hala hareketini hissetmedim. Sabirsizlikla bekliyorum :)
Ama cok erken tahmin de bulunan doktorlarda nub a gore yaparmis paralel dik falan die bi aciklamasi varmisÖyle tabi canım biri bsy uyduruyor herkes inanıyor
1 grm anlasam keske su nubdanBakın az önce biri bana nub baktı çizdi üç çizgi dedi kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?