İnstagramda biri , erkek bebeği olan arkadaşımla kızımın usgleride bildi çizdi zaten senin usg kızımınkine benziyor zaten o tarzlara zaten direk kız diyor, doktorum bana bişi demedi 16da bilgi vercem dedi ama kızıma sordu sen ne istiyorsun diye oda kız istiyorum dedi doktorumda güldü msj alınmıştır dedi orda sanki ima etti gibi geldi banaC
Kim attı bnmkininde at bilirse doğru söylüyor
Parayla bakan sayfalardanmi kizİnstagramda biri , erkek bebeği olan arkadaşımla kızımın usgleride bildi çizdi zaten senin usg kızımınkine benziyor zaten o tarzlara zaten direk kız diyor, doktorum bana bişi demedi 16da bilgi vercem dedi ama kızıma sordu sen ne istiyorsun diye oda kız istiyorum dedi doktorumda güldü msj alınmıştır dedi orda sanki ima etti gibi geldi bana
EVET cnm 15tl ama baya çizdi etti ben şokParayla bakan sayfalardanmi kiz
Burda baktiranlar vardi acaba onlar dogru ciktimi ya hic takip etmedimEVET cnm 15tl ama baya çizdi etti ben şok
Ben bi kaç yere baktırdım ama bunun kdr çizen Vs olmadı onlar klasik ovulasyon regl tarihleriyle yapıyor bu resimden çizince ikna oldum bileBurda baktiranlar vardi acaba onlar dogru ciktimi ya hic takip etmedimBenim de son 2 gun kaldi ogrenmeye bakalim doktorcum soylerse
Yaaaa herkes hissedince korktum gerçekten bi acaba mı dedim 2 haftadır da gitmiyorum doktora ama kusmalarım olduğu için içeride iyi olduğunu düşünüyorum.bide senin ikinciymiş daha erken hissediliyor diyor herkes bilemedim kuzum bende
Benim daha ilk gebelik daha erken diye düşünüyorum yada nasıl bir his bilmediğim için anlamıyorum sanırımBen 13 bittiğinden beri hissediyorum geceleri uzanınca pıt pıt vuruyor ama sürekli değil tabi sadece uzandığımda hissedebiliyorum ☺
Ben de baktırmıştım zaten baktırmadan önce bana dr %80 kız demişti. İnstagramdaki de belli sorular sorarak kız dedi %10 yanılma payı var dedi.. Cumartesi kontrolüm dr pozisyon yakalarsa kesinleşecek zaten .. Yazarım buraya .Burda baktiranlar vardi acaba onlar dogru ciktimi ya hic takip etmedimBenim de son 2 gun kaldi ogrenmeye bakalim doktorcum soylerse
Bence bizim 1 2 haftamız daha var gibime geliyor kuzum nasıl bir his bilmiyorum belki de anlamıyorumYaa ben bundan 4 hafta kadar önce pıt pıt bişey hissettim ama bağırsak hareketi olmadığından eminim artık bebek miydi başka bişey mi bilmiuorum ondan sonra da hiç hissetmedim hala her gün bir umut bekliyorum erkekler çabuk hareketlenir derler
Doktor bana % de vermedi sadece tahmin sorarsın kız dedi bn sormadım bile cinsiyeti hayırlısı olsun dedimBen de baktırmıştım zaten baktırmadan önce bana dr %80 kız demişti. İnstagramdaki de belli sorular sorarak kız dedi %10 yanılma payı var dedi.. Cumartesi kontrolüm dr pozisyon yakalarsa kesinleşecek zaten .. Yazarım buraya .
Size dr lar yine tahmin yapmis elimizde tahmin bile yokBen de baktırmıştım zaten baktırmadan önce bana dr %80 kız demişti. İnstagramdaki de belli sorular sorarak kız dedi %10 yanılma payı var dedi.. Cumartesi kontrolüm dr pozisyon yakalarsa kesinleşecek zaten .. Yazarım buraya .
İkrameyra da bana kıza benziyor demişti.Size dr lar yine tahmin yapmis elimizde tahmin bile yokikranin tahmini disinda bende cuma ogrenicem insallah
Bana da erkege benziyor dedi bakalim sonuc ne cikacak ikradan baska hic biyere sormadim zaten tek tahmin o var bide ailelerin tahmini var yarisi kiz yarisi erkekİkrameyra da bana kıza benziyor demişti.
Valla tam hissettiğmizde aşırı duygulaniriz bence . Ben ağlarım ondan eminimBence bizim 1 2 haftamız daha var gibime geliyor kuzum nasıl bir his bilmiyorum belki de anlamıyorum
Canım ikinci kizcen hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minnakC
Kim attı bnmkininde at bilirse doğru söylüyor
Aminn inşallah canımCanım ikinci kizcen hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minnak
Evet evet tüm belirtilerim erkekti benim, daha doktordan kesin birşey duymadım ama ikna oldum nub çiziminden, ben bulantım oldu ben kusmam kızımda olmuştu, bunda hep tatlı yedim kızımda ekşi, karnım direk çıktı, göğüs uçları koyulaştı sivilcelendim hepsi erkeğe işareti, 12haftada heryeri belliydi direk çıkmıştı tüm harları hatta doktorum çok büyümüş bu bebek dedi şaşırdı kızımda hiç alakası yoktu kızımda ne kol ne bacak çıkmamıştı bile o haftadaGerçekten bitirdiniz kızları yaaBambuella senin ultrason görüntü kıza göre farklıydı di mi bunda hemen şekillendi erkenden diye sen mi demiştin oradan da Bi yola çıkim
Bacim senin randevuyu daha erkene cekemiyormuyuz yaEvet evet tüm belirtilerim erkekti benim, daha doktordan kesin birşey duymadım ama ikna oldum nub çiziminden, ben bulantım oldu ben kusmam kızımda olmuştu, bunda hep tatlı yedim kızımda ekşi, karnım direk çıktı, göğüs uçları koyulaştı sivilcelendim hepsi erkeğe işareti, 12haftada heryeri belliydi direk çıkmıştı tüm harları hatta doktorum çok büyümüş bu bebek dedi şaşırdı kızımda hiç alakası yoktu kızımda ne kol ne bacak çıkmamıştı bile o haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?