Banada erkek dedi cikti valla internette bakturdin yuzde 10 yanilma payi vardi kiz dedi bana yanilma payi dustuİkrameyra da bana kıza benziyor demişti.
Kuzum doktor bana 3 hafta sonra gel dedi normalde önümüzde ki hafta içi ama ben eşimle cumartesi gidicem sende ne zaman gittiysen araya 3 hafta koymak yeterli benceValla tam hissettiğmizde aşırı duygulaniriz bence . Ben ağlarım ondan eminimbu arada doktor bana gelecek kontrol için bir zaman vermedi 12. Haftanin sonunda gitmiştim . Sana bir dahaki kontrol için tarih verdi mi ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Bana %10 yanılma diyen kız dedi ama ona inanmıyorum o palavracı, bende meraktayım doktor beyim sağolsun en geç tarihi verdi kesin bilgi vermek için, ama oda sanki ima etti kızım kız kardeş istiyorum diyince msj alınmıştır dedi çünkü nubu çizen beni ikna etti daha çokBanada erkek dedi cikti valla internette bakturdin yuzde 10 yanilma payi vardi kiz dedi bana yanilma payi dustu
Ama bazi haftalarda nub kiz da da erkekdede ayni olurmus karistirilabilirmis buyuzden sen kac haftalik usg yi attinBana %10 yanılma diyen kız dedi ama ona inanmıyorum o palavracı, bende meraktayım doktor beyim sağolsun en geç tarihi verdi kesin bilgi vermek için, ama oda sanki ima etti kızım kız kardeş istiyorum diyince msj alınmıştır dedi çünkü nubu çizen beni ikna etti daha çok
Ben 12yi attım ama arkadaşımıda bildi 12de kızımıda bildiAma bazi haftalarda nub kiz da da erkekdede ayni olurmus karistirilabilirmis buyuzden sen kac haftalik usg yi attin
Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırsınızSağolun kızlar moral için, ama malesef ki testim pozitif çıktı evde bir oğlum da var o sadece ateşlendi iyi şuanda eşime ilaç başladılar ama ben parol dışında kullanamıypr muşum vücut ağrılarım kasık ağrılarım dışında çok birşeyim yok ekipler nefes darlığı gibi durumda hemen 112 yi aramam getektiğini söyledi örnek alırken, bugün bidaha gelicekler pozitif olduğu İçin. Napalım atlatıcaz Allahın izniyle
Hayirlisi olsun cnm bende eger bebegim kiz ise lcw yeni sezon bi hirka gordum allahim nasil guzel nasil hosuma gitti kosup onu alcam kizceme ama erkekse henuz bisi bakmadimBen 12yi attım ama arkadaşımıda bildi 12de kızımıda bildi
Ahhh ben bi sürü erkek kıyafeti seçmiştim atmıştım favorilerimeHayirlisi olsun cnm bende eger bebegim kiz ise lcw yeni sezon bi hirka gordum allahim nasil guzel nasil hosuma gitti kosup onu alcam kizceme ama erkekse henuz bisi bakmadim
Valla en guvenilir doktorun dedigi sabretmek lazım 30 tl bayıldımBana %10 yanılma diyen kız dedi ama ona inanmıyorum o palavracı, bende meraktayım doktor beyim sağolsun en geç tarihi verdi kesin bilgi vermek için, ama oda sanki ima etti kızım kız kardeş istiyorum diyince msj alınmıştır dedi çünkü nubu çizen beni ikna etti daha çok
Ne ki bu nubBakın az önce biri bana nub baktı çizdi üç çizgi dedi kız dedi
Anladım canim çok sağolasın valla o an sormayı unuttum doktora hep aklımdaydi ne zaman gitmeliyim tekrar diye 16-17 gibi gitmeliyim ozamanKuzum doktor bana 3 hafta sonra gel dedi normalde önümüzde ki hafta içi ama ben eşimle cumartesi gidicem sende ne zaman gittiysen araya 3 hafta koymak yeterli bence
Bebeklerin cinsiyet organına nub diyorlar ona göre cinsiyet söylüyorlar 11-12-13 deNe ki bu nub
Cnm endiselenme 18 haftaya kadar yolu var.. okadar koay deyil hissetmek .. bende 3 uncu gebelik 16.17 den sonra hep hissetdimYaaaa herkes hissedince korktum gerçekten bi acaba mı dedim 2 haftadır da gitmiyorum doktora ama kusmalarım olduğu için içeride iyi olduğunu düşünüyorum.bide senin ikinciymiş daha erken hissediliyor diyor herkes bilemedim kuzum bende
Allah yardimcin olsun kardesim.. insallah tez zamanda rabbim senin de kucagini doldururMrb kizlar allah rizasi icin yardimci olun kafayi yemek uzereyim gebe klmak.istiyorum fakat dogustn kalp kapgimda hfif cokme var ve arada bir kalbim cok carpiyor 180i buluyor nabiz bunun icin yarim sabah aksm dideral iciyorum bununn normlde tehlikeli.bise olmadigini soluolar ama gebelikte attar klbine anjio gibi bise ypicaz dediler ama riskleri var die esim.ailem yapilmami.istemiyor gebelikte diderel yada beloc ic dio kardiyoloji ama bebegim zarar gorur die cook korkuorum icmesem carpijtilarim iyice yukselip articak eminimm napicami bilmiorum ayni durumda olup ilc icen bebegininkucana alan yokmu piskilojim cok bozuldu
Canim benim bende ayni ilaci kullaniyorm simdilik ara verdim carpindi ve kalp kapakcigimda cokme var soyle soyliyim gebe kalmadan once kardiyoloji doktoruna gorundum isterse 10 tane cocuk dogur hic alakasi yok bunun dogumla dedi ama benim cokme ilerlemio durmus bu iyi bisi ilerlemio ve kucukden kalma bi hasarsa hic etkilemio ve suan 13.haftam doldukdan sonra ilacimi alicam ama almadigim surece zorlanmadim rabbim kolayligini verio gunluk beni cokda zorlayan bi durum yokdu daha onceleri sadce cabuk yoruluyordum okadr ama benim doktorum efor yapti tam 7 dakika kostum yuhh sana kalpden ölum yok dediMrb kizlar allah rizasi icin yardimci olun kafayi yemek uzereyim gebe klmak.istiyorum fakat dogustn kalp kapgimda hfif cokme var ve arada bir kalbim cok carpiyor 180i buluyor nabiz bunun icin yarim sabah aksm dideral iciyorum bununn normlde tehlikeli.bise olmadigini soluolar ama gebelikte attar klbine anjio gibi bise ypicaz dediler ama riskleri var die esim.ailem yapilmami.istemiyor gebelikte diderel yada beloc ic dio kardiyoloji ama bebegim zarar gorur die cook korkuorum icmesem carpijtilarim iyice yukselip articak eminimm napicami bilmiorum ayni durumda olup ilc icen bebegininkucana alan yokmu piskilojim cok bozuldu
Canım ben mitral ve triküspid kapaktan açık şekilde onarım ameliyatı oldum göğüs altıma kadar açtılar hemde. Bende beloc ve ecopirin kullanıyorum sürekli. Bir kızım var şimdide diğer bebeğime hamileyim. Belocu hamilelik boyunca kesiyor doktor ecopirine devam ediyorum evet normal bir hamilelik geçmiyor bebek büyüdükçe baskı artıyor kan akışı artıyor nefesim daralıyor zor geçiyor beslenmeme dikkat ediyorum fazla kilo almamaya çalışıyorum protein ağırlıklı beslenerek geçiriyorum hamileliğimi.Mrb kizlar allah rizasi icin yardimci olun kafayi yemek uzereyim gebe klmak.istiyorum fakat dogustn kalp kapgimda hfif cokme var ve arada bir kalbim cok carpiyor 180i buluyor nabiz bunun icin yarim sabah aksm dideral iciyorum bununn normlde tehlikeli.bise olmadigini soluolar ama gebelikte attar klbine anjio gibi bise ypicaz dediler ama riskleri var die esim.ailem yapilmami.istemiyor gebelikte diderel yada beloc ic dio kardiyoloji ama bebegim zarar gorur die cook korkuorum icmesem carpijtilarim iyice yukselip articak eminimm napicami bilmiorum ayni durumda olup ilc icen bebegininkucana alan yokmu piskilojim cok bozuldu
Ben bi kaç yere baktırdım ama bunun kdr çizen Vs olmadı onlar klasik ovulasyon regl tarihleriyle yapıyor bu resimden çizince ikna oldum bile☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?