2021 Nisan Anneleri

Kuzum doktor bana 3 hafta sonra gel dedi normalde önümüzde ki hafta içi ama ben eşimle cumartesi gidicem sende ne zaman gittiysen araya 3 hafta koymak yeterli bence

Banada erkek dedi cikti valla internette bakturdin yuzde 10 yanilma payi vardi kiz dedi bana yanilma payi dustu
Bana %10 yanılma diyen kız dedi ama ona inanmıyorum o palavracı, bende meraktayım doktor beyim sağolsun en geç tarihi verdi kesin bilgi vermek için, ama oda sanki ima etti kızım kız kardeş istiyorum diyince msj alınmıştır dedi çünkü nubu çizen beni ikna etti daha çok

Ama bazi haftalarda nub kiz da da erkekdede ayni olurmus karistirilabilirmis buyuzden sen kac haftalik usg yi attin

Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırsınız

Ben 12yi attım ama arkadaşımıda bildi 12de kızımıda bildi
Hayirlisi olsun cnm bende eger bebegim kiz ise lcw yeni sezon bi hirka gordum allahim nasil guzel nasil hosuma gitti kosup onu alcam kizceme ama erkekse henuz bisi bakmadim

Hayirlisi olsun cnm bende eger bebegim kiz ise lcw yeni sezon bi hirka gordum allahim nasil guzel nasil hosuma gitti kosup onu alcam kizceme ama erkekse henuz bisi bakmadim
Ahhh ben bi sürü erkek kıyafeti seçmiştim atmıştım favorilerime

Valla en guvenilir doktorun dedigi sabretmek lazım 30 tl bayıldım

Kuzum doktor bana 3 hafta sonra gel dedi normalde önümüzde ki hafta içi ama ben eşimle cumartesi gidicem sende ne zaman gittiysen araya 3 hafta koymak yeterli bence
Anladım canim çok sağolasın valla o an sormayı unuttum doktora hep aklımdaydi ne zaman gitmeliyim tekrar diye 16-17 gibi gitmeliyim ozaman

Ikra benimkine kıza benziyor demişti ama net değildi. Ama Çin takvimi kızımda da bunda da tuttu tesadüf olduğunu düşünüyorum. Hamilelik belirtilerim çok farkliydi bu defa. Kızımda hamile olduğumu öğrendikten sonra yani 7. Veya 8. Haftada bulantılarım başlamıştı ama gayet dinctim işe gidiyordum. Midem bulanirsa biraz keyfi rahatlamak için kusuyordum. Karnım çok geç çıkmıştı.
Bu hamileligimde beklenen adet tarihinden bir hafta öncesinde tat farklılığı koku hassasiyeti ve bulantilarim başladi. Neredeyse geçen haftaya kadar hep yattim o kadar halsizdim ki ruhum çekiliyor gibiydi. Çok kustum ama bu defa maalesef keyfi değil ne yesem çıktı ve bir kaç kere kan bile kustum, bazı gebeliklerde olabiliyormuş. Haa bir de en belirgin farkliliklardan biri ara ara bazı gunlerde usume geliyor titriyorum ve sonra geçiyor.
Ultrasonda farklılık söyle kızım daha geç şekillendi ve değişik hareket ediyordu mesala dönüyordu ellerini kollarını salliyordu.
Şimdi ki erkek daha çabuk belli oldu ve hareketleri daha farklı ayaklarını poposunu takla atar gibi kaldırıp kaldırıp indiriyordu.
Şimdi bunlari cinsiyete bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama tabi tamamen eskiden ki bünyem ile simdikinin farklı olmasından da kaynaklaniyor olabilir

Mrb kizlar allah rizasi icin yardimci olun kafayi yemek uzereyim gebe klmak.istiyorum fakat dogustn kalp kapgimda hfif cokme var ve arada bir kalbim cok carpiyor 180i buluyor nabiz bunun icin yarim sabah aksm dideral iciyorum bununn normlde tehlikeli.bise olmadigini soluolar ama gebelikte attar klbine anjio gibi bise ypicaz dediler ama riskleri var die esim.ailem yapilmami.istemiyor gebelikte diderel yada beloc ic dio kardiyoloji ama bebegim zarar gorur die cook korkuorum icmesem carpijtilarim iyice yukselip articak eminimm napicami bilmiorum ayni durumda olup ilc icen bebegininkucana alan yokmu piskilojim cok bozuldu

Cnm endiselenme 18 haftaya kadar yolu var.. okadar koay deyil hissetmek .. bende 3 uncu gebelik 16.17 den sonra hep hissetdim

Allah yardimcin olsun kardesim.. insallah tez zamanda rabbim senin de kucagini doldurur

Canim benim bende ayni ilaci kullaniyorm simdilik ara verdim carpindi ve kalp kapakcigimda cokme var soyle soyliyim gebe kalmadan once kardiyoloji doktoruna gorundum isterse 10 tane cocuk dogur hic alakasi yok bunun dogumla dedi ama benim cokme ilerlemio durmus bu iyi bisi ilerlemio ve kucukden kalma bi hasarsa hic etkilemio ve suan 13.haftam doldukdan sonra ilacimi alicam ama almadigim surece zorlanmadim rabbim kolayligini verio gunluk beni cokda zorlayan bi durum yokdu daha onceleri sadce cabuk yoruluyordum okadr ama benim doktorum efor yapti tam 7 dakika kostum yuhh sana kalpden ölum yok dediicini ferah tutabilirsin❤

Canım ben mitral ve triküspid kapaktan açık şekilde onarım ameliyatı oldum göğüs altıma kadar açtılar hemde. Bende beloc ve ecopirin kullanıyorum sürekli. Bir kızım var şimdide diğer bebeğime hamileyim. Belocu hamilelik boyunca kesiyor doktor ecopirine devam ediyorum evet normal bir hamilelik geçmiyor bebek büyüdükçe baskı artıyor kan akışı artıyor nefesim daralıyor zor geçiyor beslenmeme dikkat ediyorum fazla kilo almamaya çalışıyorum protein ağırlıklı beslenerek geçiriyorum hamileliğimi.

Bana kızıma hamileyken bebeği almamız lazım sen daha önemlisin diyen doktoru da gördüm, korkma birşey olmaz diyeni de. Nabzim 200 un üstüne çıkardi son zamanlarda ama çok şükür bende bebeğimde gayet sağlıklıyiz. Eğer ikinci bebeği düşünüyorsan geciktirme yaşın ilerlemeden sağlığın yerindeyken yap dediler onun için şimdi ikinciye hamileyim. Belki ilerde tekrar operasyon gecirmem gerekebilir belki gerekmez bilemiyorum zaman herşeyin ilacı yaşın kaç bilmiyorum ama tek bir doktorla kalma iyi bir kardiyolog bul ve yolunu çiz. Dilerim sende annelik duygusunu yaşarsın arkadaşım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…