2021 Nisan Anneleri

Güzel haberler alırsın inşallah cinsiyetler neydi seninkilerin

Benimde tarama sonuçlarım çıkmış sabah doktor vizite geldiğinde sorarım artık, bu arada düşmüştüm ya kalçamın üstüne ortopedi doktoru muayene etti röntgen çekemedi tabi ama muayene ile anladı tabi kuyruk sokumu dediğimiz kemiği çatlatmışım oturma simidi falan kullanıyorum sürekli ayaktayım anca öyle rahat ediyorum merdiven inip çıkarken eğilip kalkarken belin kopuyo resmen neyse ki hastanede arkadaşlar bişey yaptırmıyo bana

Canim bendede var o tattan ama şöyle gece oluyo ve agiz kurulugu yapiyo hamileligin basindan beri boyleydi gunduzde biseyler yedigim icin hissetmiyorun su tuketiyorum ondan heralde

Canim bendede var o tattan ama şöyle gece oluyo ve agiz kurulugu yapiyo hamileligin basindan beri boyleydi gunduzde biseyler yedigim icin hissetmiyorun su tuketiyorum ondan heralde
Benim neredeyse 24 saat var. Gece de evet agiz kurulugu gibi yapış yapış his var.

Canım bence anjiyonu ol öyle gebe kal çünkü gebelikte nabız biraz daha yükseliyor bunun daha doğumu var.Doktorlar bilir tabi ama bazı ilaçlar gebelikte kullanılıyor kadın doğumcuya sor

Bak bugun 3 aylik olucak artik doktorumla gorusme yapin demistim ablamlara benim kaediyoloji doktorum ablamlarin yasadgi sehirde ben dogudayim beluc die bi ilac yazms dideral kullanmasin dems normalde kadin dogumcular dideral c grubu kullan demsiti kardiyoloji doktoru gebelikde olmaz demis ilaci degistirmis butun bilgilerm bilgisayaronda kayitli oldugu icin icm rahat sende insallah iyi bir doktor bulursn

Evet banada oyle dedi kardiyoloji 3 ay ilac icmiceksin 3 aydan sonra beloc 25 ml yarim yarim.icebilirsin dedi banada didedral icme dedi ben istanbuldayim prf gttim o ole soledi bnde anjio.ol ama olmam diosan ilacla devam et dedi baska bir prf kadin dogumcuya sordum c sinifi bu ilaclarla gebeligi goturen cok.kadin var dedi ama detayli muayne icin gene bi kadin dguma gtcem iste o 3 ayda nabiz birden yukselirse dedim gidip.acilde igne vurdurursun dedi bunun bebege zarari yokmu damardan verilirince anlamadim

Canım bence anjiyonu ol öyle gebe kal çünkü gebelikte nabız biraz daha yükseliyor bunun daha doğumu var.Doktorlar bilir tabi ama bazı ilaçlar gebelikte kullanılıyor kadın doğumcuya sor

Bilmiyorum cnm 20 senedir bu carpintidan olmedim 3 ay dayanamazmiyim.die dusunuorum kalbime yapilacak islem anjio deil onun gibi ama biraz daha riskleri var hic elletmek istemiyoruz aslinda birazda allaha teslim olucam galiba bu forumda bi baska arkadasdada oyle carpinti oluomus acilde igne yapiolarmis bunu okudum.dun biraz rahatladim bnm gibi olupta gebe olan bebegi saglikli olan kisileri

Evet bunu da okudm igne vuruyolarmis ama beloc ve diderali genelde herkes heyecaniyla stresiyle bas etmek icin aliyormus bu da enteresan zaten ilk bebek 5 haftalik olana kadr senden beslenmio demisti doktor bana senin de idare edecegin sure en fazla 8 hafta cnm

Bunu.ilk defa duydum cnm 5 haftadan sonra icebiliyormusun yani bana hep 3 aydan sonra icebilirsin diolar ama bende arastiriyorum 3 aydan sonra beloc dideral icip gebelikte sorun yasayan varmi die dunde gene bu forumda okudum biri dideral iciyormus bebegi dusmus piskolojim.alt ust hipettansiyon tedvisindede kullaniliyor bu ilaclar cnm doktorum soylemisti

Hayir simdi regl oldun cocuk denemesine basladin diger ay regl olana kadr zaten hamile kaldiysan bebek 4 haftalik sayiliyor döngün uuznsa 5 haftada ogreniyorsun gebeligi bu surecde yedigin ictigin hic bisi bebegi etkilemiyo 5.haftadan itibaren ilac almiyosun 13.haftaya kadr anladinmi cnm buda 8 hafta oluyor.sonra doktor kontrolunde ilaclara basliosun

Anladim cnm sen ictinmi.ilac bu 5 haftalik donemde sanirim.simdide baslicaksin beloc icmeye beni haberdar et olurmu ins rabbim saglikla.kucagimiza almayi.nasip eder

Anladim cnm sen ictinmi.ilac bu 5 haftalik donemde sanirim.simdide baslicaksin beloc icmeye beni haberdar et olurmu ins rabbim saglikla.kucagimiza almayi.nasip eder
Hayr ben 3 hafta dolfugundan ogrendim gebeligi cunku ekstra ilaclar vardi kullandigim ve her ay suphe olsun olmasin test yapardim hemen biraktm simdide sanirim 14.haftaha basladigim an kalp ilacina baslicam ama benim carpintim bu surec boyunca 3 kez falan rahatsiz etti Allah gercekten kolayligini verio

Günaydınlar olsun efenim hani bu bulantılar hafta ilerleyince bitiyodu benim öncekinden daha fazla bikac gündür bide şey yazcaktım okudum ama kim yazdı bakmamışım benm kizce 10 haftada baya sekilliymis kolu bacağı flan genelde de sırt üstü flan yatiyo dönüyo hıçkırıyo ama zıplama flan yok cinsiyet tahmini yapanlar için yazayım dedim

Canim gunaydin benimde 10 11 gibi artmisti doktir hormonlar yukseliyo ondan olur bikac haftaya gecer demisti gercekten 13 14 ten sonra azaldi

Günaydın kızlar iki gündür yazamadım pek annemler memleketten döndüler onda kaldım bende iyi geldi bunalmışım evde cinsiyetleri öğrenenler var ne güzel hayırlı olsun gözünüzaydın benimde cumartesi kontrolüm var ikili test için ölçüm yapacak cinsiyetten çok onu merak eder oldum inşallah herşey yolundadır insan ister istemez stres oluyor ya belki tahmin de yapar doktor bilemiyorum

Bu arada bende bebeğimin hareketlerinin hissediyorum doktorlar henüz erken desede ben eminim hani böyle balıklar yüzerken dalgalanırya ağır ağır kayar gibi öyle hareket hissediyorum. Çok sık sürekli değil ama ya sabahları yada akşamlari hissediyorum

Bir de şeyi merak ediyorum ben adetimin 18. Günü olan ilişkiyle hamile kaldım tek seferlik ilişkiyle yani ne öncesinde ne sonrasında ilişki olmadı 10 gün sonra falanda adet olmam gerekiyordu olmadım leke geldi sadece ve hamile olduğumu öğrendim. Cinsiyetini merak ediyorum bu yüzden adet bitimi hamile kalınırsa kız olur derler sonlara doğru da erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…