2021 Nisan Anneleri

Dur bunu da ben çürüteyim.. Benim kız ama ilerden gidiyor önce 2 gün dü geçen gittiğim doktor 6 gün önde ölçtü.. Ve bir hafta önden ya da geriden ölçüm almak gayet normal dedi :))

Dur bunu da ben çürüteyim.. Benim kız ama ilerden gidiyor önce 2 gün dü geçen gittiğim doktor 6 gün önde ölçtü.. Ve bir hafta önden ya da geriden ölçüm almak gayet normal dedi :))
Bnmkide öyle ileri gitti kardeşimin 2. oğlu 1 ay öndeydi 36 haftada doğdu 3.250 tosun usg de 41 cikiyodu

Inada bak tospikte ille merakta bırakacaklar nolcak ucundan bucagindan azicik gösterse sanki bi dahakine gösterir inşallah sağlığı yerinde olsunda
Ahh sorma bacim ya neler yaptik gostermedi
Ins benimde oyle olur 3 kez olsa daha ne isterim nbiz kaca cikti en fazla gebelikte
Canm hic takip etmedim ama hissediyosun yukseldigini baya bogazimo sıkıolar gbi olurdum
Benim suan normalde 12+4 ama usg de bugun 13+4 cikti ama gostermedi 10 gun sonra insallah gosterirk
Bnmkide öyle ileri gitti kardeşimin 2. oğlu 1 ay öndeydi 36 haftada doğdu 3.250 tosun usg de 41 cikiyodu
Canim bence hamile kaldigi tarihi karistirmis onlar1 ay onde olsa buyuk risk teskil ediyor 3 hafta ileride olmasi bile bi anormallige isaret 1 hafta onde arkada olmasi normalmis

benim kızımda önden gidiyodu şimdi gene önden gidiyo bakalım buda kızmı erkek mı

Yok yok baya belliydi ufak ufak ilerledi 2 gün 5 gün 10 gün derken en son 1 ay oldu yavaş yavaş atınca sorun yok dediler nifty yaptırmıştı ilk oğlunda anomali var diye skinti çıkmayınca şişko bebe dediler direk

arkadaşlar instagramda dogu_sma sayfasını ziyaret edin lütfen bugün perşembe iyilik yapmak istersiniz eminim haberiniz olsa sizde elinizden geleni yaparsınız haberiniz olsun diye yazıyorum lütfen arkadaşlarınıza yardım edebilecek yakınlarınıza bildirin çocukların hastalıklarına hiç dayanamıyorum. Tüm çocuklar geleceğimiz yardım etmek isteyip yardım edebilecek yer bulamayanlar bir bakın lütfen damlaya damlaya göl olur sizinde bir çocuğun sağlığında ufacık bile olsa katkınız olsun

Doğu ve ailesi ile aynı sitede oturuyoruz, büyük miktar toplandı %20 kadar bir parası kaldı o da en kısa sürede toplanır inşallah, vakit de daralıyor biran önce gitmesi lazım tedavisine.Allah hiçbir anneye bunu yaşatmasın Doğu gibi birsürü çocuk var ve daha da olacak elimizden geleni yapıyoruz keşke sağlık bakanlığı da az da olsa birşeyler yapsa..yada tonla verdiğimiz vergilerin bir kısmı da bu çocuklar için ayrılsa..Bu hastalığın kalıcı bir tedavisi var ama ulaşmakta çok güçlük çekiyorlar umarım hepsi sağlığına kavuşur

Yine bir tez ve yine tesadüf mü bilmiyorum ama ben 12+6 diye gittim geçen hafta doktor 13+4 dedi ve erkek dedi . Bilemiyciim tez doğru mu tesadüf mü

Bu arada kizlar dünden beri sol kasigimda hafif batma şeklinde ağrılarım var bugünlerde yaşayan var mı bunu uzun zamandır ağrım olmamıştı hemen moralim bozuldu

diğer belirtilerin ne erkek bebek bekleyenler belirtileriniz

diğer belirtilerin ne erkek bebek bekleyenler belirtileriniz
Canım hiç belirtim olmadı diyebilirim haa karnım baya erken belli olmaya başladı erkek bebek bekleyenlerde öyle olur diye okudum doğru mu bilmem 11. Haftada falan artık belli olmaya başladı
Onun haricinde spesifik bir belirtim yoktur
Derler ki ye eksiyi doğur Ayşe'yi ye tatlıyı doğur hakkiyi
Hiç alakası yok ilk günden beri tatlı asla istemedim hep ekşi şeyler yemek istedim mesela

kilo aldın mı kilo aldığın için mi belli oluyo karın benim 8 haftalık kilo aldım o yüzden karnımda çıktı zaten göbekte vardı

kilo aldın mı kilo aldığın için mi belli oluyo karın benim 8 haftalık kilo aldım o yüzden karnımda çıktı zaten göbekte vardı
Yok canım ben hiç kilo almadım aksine verdim ilk iki ay 3 kilo falan verdim sonraki ay ilk hamile kaldığım kiloya anca geldim daha almış değilim yani sadece gobegimde büyüme var

Merhaba kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı tarama testimiz yapıldı haftaya çıkacak nasipse. Ben 11+4 olduğum halde bebek 12+5 çıktı başından beri böyle 1 hafta önde gidiyor. Cinsiyet göremedik malesef sürekli zıplıyordu çünkü ilk kızımı hiç zıplarken görmemiştim ama o da 1 hafta önden gidiyordu. Ve her 2 gebeliğimde de göbeğim erken çıktı. Ve hareketleri bu hafta hissetmeye başladım ilk bebekte biraz daha geç hissetmiştim. Benimde bebek sağda ise kız solda ise erkek teorim vardı ilk gebeliğimde tutmuştu. İstisnalar olabiliyor tabi ama çoğunlukla etrafımdakilerde de tutmuştu. Şimdiki bebeğimi solda daha çok hissediyorum bakalım hayırlısı

Yenidoğan mi 0 ay tulumlar mi mantıklı arkadaşlar ne farkları var
Aay bu haftaki derdim bu benim sözde ikinci çocuk ama karar veremedim ne alsam
0-1 ve 1-2 var h&m de
0-3 ler oğlumda ilk doğduğunda büyük olmuştu onu hatırlıyorum. Bir aylıkken anca olmaya başlamıştı. Yenidoğan olanlar da büyük gelmişti. Bence yenidoğanlarda kalıp farklılıkları da olabiliyor
Bi kaç tane 0-1 almıştım doğumdan sonra acilen. Çok almadım artık bolda gelse çorap giydiriyordum patikli altların üstünden mesela ayağı kaybolmasın diye
Bu sefer şimdiden alacağım 0-1leri ama ucuz fiyatlı bişey olsa daha iyi olacak çok kısa süre giyiliyor çünkü.

Cnm bnmde aynı öyle bı teorim vardı kime desem tutuyordu şansa benimki tutmadı ilk kızımda tuttu bunda tutmadı

Ya bende hm den bakıyorum ve ilk çocuk ondan anlayamadım . Yenidoğan diye bişi yok onda 0-1 tulumlardan alsam büyük olsa da kolunu bacağını az kivirsam olur mu acaba diye . 0-1 kaç tane almalyz mesela onu ne kadar giyer . Diğer markalarda 0-3 falan diyor ama bunda ay ay ayırmış hiç anlamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…