Merakla bekliyorum sonucunuBen randevumu yarin biliyodum bugunmussimdi hazirlandim apar topar cikicaz donuste cinsiyeti ogrenmis olup gelirim imsallah buraya
En azndan iyi olduğunun sinyalini alıyoz bunada şükürCanim gunaydin benimde 10 11 gibi artmisti doktir hormonlar yukseliyo ondan olur bikac haftaya gecer demisti gercekten 13 14 ten sonra azaldi
Benm 4 gun erken yumurtlama tek ilişkiyle canm adetin 9.gunuydu bebem kızBir de şeyi merak ediyorum ben adetimin 18. Günü olan ilişkiyle hamile kaldım tek seferlik ilişkiyle yani ne öncesinde ne sonrasında ilişki olmadı10 gün sonra falanda adet olmam gerekiyordu olmadım leke geldi sadece ve hamile olduğumu öğrendim. Cinsiyetini merak ediyorum bu yüzden adet bitimi hamile kalınırsa kız olur derler sonlara doğru da erkek
Bndede arada his gbi bişy oluyo tam net olmasada sanki baloncuk patlaması gbi biseyBu arada bende bebeğimin hareketlerinin hissediyorum doktorlar henüz erken desede ben eminimhani böyle balıklar yüzerken dalgalanırya ağır ağır kayar gibi öyle hareket hissediyorum. Çok sık sürekli değil ama ya sabahları yada akşamlari hissediyorum ❤
Süper yaa hadi inşallah öğrenir gelirsin surda bekliyom kıpırdamadanBen randevumu yarin biliyodum bugunmussimdi hazirlandim apar topar cikicaz donuste cinsiyeti ogrenmis olup gelirim imsallah buraya
Geçmiyor kuzum ya 15 haftalığım hala hergün kusuyorum geçecek gibi de durmuyor maalesefGünaydınlar olsun efenimhani bu bulantılar hafta ilerleyince bitiyodu benim öncekinden daha fazla bikac gündür bide şey yazcaktım okudum ama kim yazdı bakmamışım benm kizce 10 haftada baya sekilliymis kolu bacağı flan genelde de sırt üstü flan yatiyo dönüyo hıçkırıyo ama zıplama flan yok cinsiyet tahmini yapanlar için yazayım dedim
Ben kusmuyom tutuyom kendimi ama öğüre ogure içim cikiyo resmenGeçmiyor kuzum ya 15 haftalığım hala hergün kusuyorum geçecek gibi de durmuyor maalesef
Günaydın canım valla al benden de okadar 12.haftada azalmıştı hiç kusmadım 10gün falan geçti herhalde artık dedim ama cumartesiden beri yine berbatım bian olsun kesilmiyor sürekli agzımda acı bir tat bir yandan da yanma oluyor hep cıkaracak gibiyimGünaydınlar olsun efenimhani bu bulantılar hafta ilerleyince bitiyodu benim öncekinden daha fazla bikac gündür bide şey yazcaktım okudum ama kim yazdı bakmamışım benm kizce 10 haftada baya sekilliymis kolu bacağı flan genelde de sırt üstü flan yatiyo dönüyo hıçkırıyo ama zıplama flan yok cinsiyet tahmini yapanlar için yazayım dedim
Çok fena bisey yaa yavruslar için katlancaz artık iyi olsunlarda inşallahGünaydın canım valla al benden de okadar 12.haftada azalmıştı hiç kusmadım 10gün falan geçti herhalde artık dedim ama cumartesiden beri yine berbatım bian olsun kesilmiyor sürekli agzımda acı bir tat bir yandan da yanma oluyor hep cıkaracak gibiyim
benim oğlum erken yumurtlamada oldu adetten hemen sonra buda ayni sekil oldu gene oglan mi diyorum acabaBir de şeyi merak ediyorum ben adetimin 18. Günü olan ilişkiyle hamile kaldım tek seferlik ilişkiyle yani ne öncesinde ne sonrasında ilişki olmadı10 gün sonra falanda adet olmam gerekiyordu olmadım leke geldi sadece ve hamile olduğumu öğrendim. Cinsiyetini merak ediyorum bu yüzden adet bitimi hamile kalınırsa kız olur derler sonlara doğru da erkek
Ahh sorma simdi ciktm doktordan ne yaptiysa cinsiyet gostermedi doktor bile inat etti cok bakti renkli normal evirdi cevirdi yok gostermediMerakla bekliyorum sonucunune güzel işte keşke bende unutsam randevumu böyle çat diye gitsem
Yok bacim yine hayaller hayatlarSüper yaa hadi inşallah öğrenir gelirsin surda bekliyom kıpırdamadan
Inada bak tospikteAhh sorma simdi ciktm doktordan ne yaptiysa cinsiyet gostermedi doktor bile inat etti cok bakti renkli normal evirdi cevirdi yok gostermedi
Yok bacim yine hayaller hayatlar10 gun sonra gel bakalim dedi ogunde gostermezse doguma kadr cinsiyet ogrenmicem
Ben yazdım cnm benim kızımda dönüyordu ama zıplamıyordu sadece sırt üstü sağa sola kayardı, ama bu seferki bildiğin ayaklarıyla keseye vurup vurup geriye atıyordu kendini zıplayarak biz çok şaşırdık hatta kızım dedi aaa napıyo kardeşim zıplıyor anne dedi orda bu erkek galiba dedim ah zaman geçsene ya durdu valla cinsiyeti belli olanlar kızı olup zıplayan varmıydıGünaydınlar olsun efenimhani bu bulantılar hafta ilerleyince bitiyodu benim öncekinden daha fazla bikac gündür bide şey yazcaktım okudum ama kim yazdı bakmamışım benm kizce 10 haftada baya sekilliymis kolu bacağı flan genelde de sırt üstü flan yatiyo dönüyo hıçkırıyo ama zıplama flan yok cinsiyet tahmini yapanlar için yazayım dedim
Ayy sıpaya bak yaa utangaç demekki annesiAhh sorma simdi ciktm doktordan ne yaptiysa cinsiyet gostermedi doktor bile inat etti cok bakti renkli normal evirdi cevirdi yok gostermedi
Yok bacim yine hayaller hayatlar10 gun sonra gel bakalim dedi ogunde gostermezse doguma kadr cinsiyet ogrenmicem
Hayr ben 3 hafta dolfugundan ogrendim gebeligi cunku ekstra ilaclar vardi kullandigim ve her ay suphe olsun olmasin test yapardim hemen biraktm simdide sanirim 14.haftaha basladigim an kalp ilacina baslicam ama benim carpintim bu surec boyunca 3 kez falan rahatsiz etti Allah gercekten kolayligini verio
Canım benim kızım öyle hareketliydi ki ayni anlattığın gibi keseye vurur attırırdı kendini zıplardı. Çok erken haftalarda doğum pozisyonu almıştı hep baş asagi dururdu nitekim erken doğdu doktor kuvözü falan hazırladı ama ameliyathaneyi öyle bir inletip ağlamışki doktor bunu yollayın annesinin yanına cadı demişBen yazdım cnm benim kızımda dönüyordu ama zıplamıyordu sadece sırt üstü sağa sola kayardı, ama bu seferki bildiğin ayaklarıyla keseye vurup vurup geriye atıyordu kendini zıplayarak biz çok şaşırdık hatta kızım dedi aaa napıyo kardeşim zıplıyor anne dedi orda bu erkek galiba dedim ah zaman geçsene ya durdu valla cinsiyeti belli olanlar kızı olup zıplayan varmıydı
Ozaman bu tezde çöpeCanım benim kızım öyle hareketliydi ki ayni anlattığın gibi keseye vurur attırırdı kendini zıplardı. Çok erken haftalarda doğum pozisyonu almıştı hep baş asagi dururdu nitekim erken doğdu doktor kuvözü falan hazırladı ama ameliyathaneyi öyle bir inletip ağlamışki doktor bunu yollayın annesinin yanına cadı demişFotoğraflarımız var o anlarda gerçekten öyle ağzı bir karış açık hepsinde
Kusmaktan bir farkı olmuyor onun da koşa koşa banyoya gidiyorsun geldi gelecek birşey yok prilam içiyorum bazen hafifletiyor bulunmayınca da korkuyorum paronaya oldukBen kusmuyom tutuyom kendimi ama öğüre ogure içim cikiyo resmen
Hakkatten yaa bulansa bi dert bulanmasa ayrı dertKusmaktan bir farkı olmuyor onun da koşa koşa banyoya gidiyorsun geldi gelecek birşey yok prilam içiyorum bazen hafifletiyor bulunmayınca da korkuyorum paronaya olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?