2021 Nisan Anneleri

Ben randevumu yarin biliyodum bugunmussimdi hazirlandim apar topar cikicaz donuste cinsiyeti ogrenmis olup gelirim imsallah buraya
Merakla bekliyorum sonucunu ne güzel işte keşke bende unutsam randevumu böyle çat diye gitsem

Canim gunaydin benimde 10 11 gibi artmisti doktir hormonlar yukseliyo ondan olur bikac haftaya gecer demisti gercekten 13 14 ten sonra azaldi
En azndan iyi olduğunun sinyalini alıyoz bunada şükür 14te başladı dedm noluyo ben vücutta bi tuhaf

Benm 4 gun erken yumurtlama tek ilişkiyle canm adetin 9.gunuydu bebem kız normalde tersini biliyodum bende ama senin dediğin bana uydu

Bndede arada his gbi bişy oluyo tam net olmasada sanki baloncuk patlaması gbi bisey gaz seysi flansa bile söylemeyin nolur ben kendimi kandirmak istiyom iyi geliyo psikolojime

Geçmiyor kuzum ya 15 haftalığım hala hergün kusuyorum geçecek gibi de durmuyor maalesef

Günaydın canım valla al benden de okadar 12.haftada azalmıştı hiç kusmadım 10gün falan geçti herhalde artık dedim ama cumartesiden beri yine berbatım bian olsun kesilmiyor sürekli agzımda acı bir tat bir yandan da yanma oluyor hep cıkaracak gibiyim

Çok fena bisey yaa yavruslar için katlancaz artık iyi olsunlarda inşallah

benim oğlum erken yumurtlamada oldu adetten hemen sonra buda ayni sekil oldu gene oglan mi diyorum acaba keske banada uysa sizin dedikleriniz

Merakla bekliyorum sonucunu ne güzel işte keşke bende unutsam randevumu böyle çat diye gitsem
Ahh sorma simdi ciktm doktordan ne yaptiysa cinsiyet gostermedi doktor bile inat etti cok bakti renkli normal evirdi cevirdi yok gostermedi
Süper yaa hadi inşallah öğrenir gelirsin surda bekliyom kıpırdamadan
Yok bacim yine hayaller hayatlar 10 gun sonra gel bakalim dedi ogunde gostermezse doguma kadr cinsiyet ogrenmicem

Inada bak tospikte ille merakta bırakacaklar nolcak ucundan bucagindan azicik gösterse sanki bi dahakine gösterir inşallah sağlığı yerinde olsunda

Ben yazdım cnm benim kızımda dönüyordu ama zıplamıyordu sadece sırt üstü sağa sola kayardı, ama bu seferki bildiğin ayaklarıyla keseye vurup vurup geriye atıyordu kendini zıplayarak biz çok şaşırdık hatta kızım dedi aaa napıyo kardeşim zıplıyor anne dedi orda bu erkek galiba dedim ah zaman geçsene ya durdu valla cinsiyeti belli olanlar kızı olup zıplayan varmıydı

Ayy sıpaya bak yaa utangaç demekki annesi teorilere devam o zaman

Ins benimde oyle olur 3 kez olsa daha ne isterim nbiz kaca cikti en fazla gebelikte

Canım benim kızım öyle hareketliydi ki ayni anlattığın gibi keseye vurur attırırdı kendini zıplardı. Çok erken haftalarda doğum pozisyonu almıştı hep baş asagi dururdu nitekim erken doğdu doktor kuvözü falan hazırladı ama ameliyathaneyi öyle bir inletip ağlamışki doktor bunu yollayın annesinin yanına cadı demiş Fotoğraflarımız var o anlarda gerçekten öyle ağzı bir karış açık hepsinde

Ozaman bu tezde çöpe kız bebeklerde zıplayabiliyor yani

Ultrasyon da asa yukari bi hafta ileride olan bebekler erkek oldu tezi var bende bayadir dikkat ediyorum da erkekler daha iri oluyor herhalde ondan. Bende de mesela 11+5 de bakildi usg de 12+4cikti boyle olan cok ark var.
Ve mantikli da kizlar hep daha minyon oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…