Bende sepete atym indirim falan denk gelir belki diye düşündümAay bu haftaki derdim bu benimsözde ikinci çocuk ama karar veremedim ne alsam
0-1 ve 1-2 var h&m de
0-3 ler oğlumda ilk doğduğunda büyük olmuştu onu hatırlıyorum. Bir aylıkken anca olmaya başlamıştı. Yenidoğan olanlar da büyük gelmişti. Bence yenidoğanlarda kalıp farklılıkları da olabiliyor
Bi kaç tane 0-1 almıştım doğumdan sonra acilen. Çok almadım artık bolda gelse çorap giydiriyordum patikli altların üstünden mesela ayağı kaybolmasın diye
Bu sefer şimdiden alacağım 0-1leri ama ucuz fiyatlı bişey olsa daha iyi olacak çok kısa süre giyiliyor çünkü.
Bide mesela ilk dogduklarinda hava daha serin olur uyku tulumu 0-1 alana o zaman değmez 1-2 alsam içinde döner miAay bu haftaki derdim bu benimsözde ikinci çocuk ama karar veremedim ne alsam
0-1 ve 1-2 var h&m de
0-3 ler oğlumda ilk doğduğunda büyük olmuştu onu hatırlıyorum. Bir aylıkken anca olmaya başlamıştı. Yenidoğan olanlar da büyük gelmişti. Bence yenidoğanlarda kalıp farklılıkları da olabiliyor
Bi kaç tane 0-1 almıştım doğumdan sonra acilen. Çok almadım artık bolda gelse çorap giydiriyordum patikli altların üstünden mesela ayağı kaybolmasın diye
Bu sefer şimdiden alacağım 0-1leri ama ucuz fiyatlı bişey olsa daha iyi olacak çok kısa süre giyiliyor çünkü.
Ben şimdilik bi tane 1-2 ay aldım. O bile gözüme küçük geldi 0-1 daha da miniktir elimde kalır diye alasım gelmediYa bende hm den bakıyorum ve ilk çocuk ondan anlayamadım . Yenidoğan diye bişi yok onda 0-1 tulumlardan alsam büyük olsa da kolunu bacağını az kivirsam olur mu acaba diye . 0-1 kaç tane almalyz mesela onu ne kadar giyer . Diğer markalarda 0-3 falan diyor ama bunda ay ay ayırmış hiç anlamadım maalesef
Uyku tulumu alacaksan 0-1 alma az büyük olsun bence oBide mesela ilk dogduklarinda hava daha serin olur uyku tulumu 0-1 alana o zaman değmez 1-2 alsam içinde döner mi
Benim de 4 5 gündür vardı rahim.genisliyor normalmiş, bugün kesildi gibi.Yine bir tez ve yine tesadüf mü bilmiyorum amaben 12+6 diye gittim geçen hafta doktor 13+4 dedi ve erkek dedi . Bilemiyciim tez doğru mu tesadüf mü
Bu arada kizlar dünden beri sol kasigimda hafif batma şeklinde ağrılarım var bugünlerde yaşayan var mı bunu uzun zamandır ağrım olmamıştı hemen moralim bozuldu
Bana bildirim gelmemis ya da görmemişim yazdığını tek tek mesajlara bakip buldum. Sonuç ne oldu merak ettim canım?Bugün benim de doktor kontrolüm vardır. 13+2 haftalıkmış, benim bebek de bir hafta kadar ileride çıktı.
Tsh, şeker ve kan değeri için kan verdim. Tiroid ilaç dozunu arttırdılar, dört hafta sonrası için tekrar tsh tahlili istediler.
Cinsiyet tahmini yapmadılar beklediğim üzere.
Gebelik şekeri için de evde bir hafta kendim ölçüm yapacağım, cihazı verdiler. Bir hafta sonra telefonla değerlerimi öğrenip ona göre değerlendirme yapacaklar. H Happymom20 senin de bilgin olsun canım, yine gelişmeleri aktarırım.
Benim bir kızım var onda çok aşırı bulantı kusmam oldu uzun sürdü ama çok güzelleştim saçlarım cildim parladı. Bu gebeliğime erkek dedi dr bunda yüzümü sivilce bastı saçlarım da hala dökülüyor enerjim yerlerde kızıma benzemiyor yani bir re rahim hemen yukarı çıktı dr bile daha büyük sandı haftasını şuan göbek deliğimde resmen. Kızım 21 haftaya kadar hiç belli olmamıştıdiğer belirtilerin ne erkek bebek bekleyenler belirtileriniz
Gözün aydın arkadasim, :) kaç haftalıksinKızlar nipt test sonucum çıkmış tüm hastalıklar düşük risk şeklinde çıkmış şükür.İki iş günü sonra da cinsiyetini söyleyecekler:)
Aynen canım tek dayanakta o değilmi zatenÇok fena bisey yaa yavruslar için katlancaz artık iyi olsunlarda inşallah
Teşekkür ederim, benim 11 hafta yarın bitiyor.10. haftada vermiştim testi.Normalde Türkiyede erken haftada dna dan cinsiyet tespit etmek yasakmış çocuk erkek değilse aldırma oranları çok fazla olduğu için.Testi yapanlar cinsiyeti biliyor fakat doktorum istemeden söylemiyorlar.Gözün aydın arkadasim, :) kaç haftalıksin
Benimde böle cinsiyet neydi seninBgun cekildim bunu anca bu kadar kırpabildim abuk subuk çekmişim
Oyyyy masallahBgun cekildim bunu anca bu kadar kırpabildim abuk subuk çekmişim
Masallah Allah giydirmeyide nasip etsinBen de bunları aldım
Aminnn insallah, cümlemizeMasallah Allah giydirmeyide nasip etsin
Sancı degil de sanki faz hareketi gibi başlamıştı benim. Kelebek ucuyomus pıt pıt carpiyomus gibiMerhaba sevgili anneler daha önce gebelik yaşayanlar bilir bu hareketini hissetme en erken ne zaman oluyor ve nasıl bir his acaba nasıl anlaşılıyo. Benim ilk gebeliğim 13+1 im daha çok erken biliyorum ama karnımın sağ tarafında falan birden sancı gibi oluyor sonra geçiyor acaba bu hareket mi yoksa rahim büyüme sancılarımı yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?