2021 Nisan Anneleri

Bende sepete atym indirim falan denk gelir belki diye düşündüm

Bide mesela ilk dogduklarinda hava daha serin olur uyku tulumu 0-1 alana o zaman değmez 1-2 alsam içinde döner mi

Ben şimdilik bi tane 1-2 ay aldım. O bile gözüme küçük geldi 0-1 daha da miniktir elimde kalır diye alasım gelmedi
0-3ler ilk bir ay büyük geliyor o kesin bak.
Yenidoğan hastane çıkışı setleri de genellikle büyük oluyor ilk haftalar.
Ben uygun fiyatlılardan 5-6 tane 0-1 aylık alacağım şimdilik. Her gün yıkarsam sıkıntı olmaz yeter heralde bir kaç hafta.
Tabi tüm bunlarda bebeğin doğum kilosu da etkili bi faktör. Yani 3.5 kilonun üstü bebeklere 0-1 olmayadabilir
Oğlum 3.185 gramdı. Ona büyük, bol oldu 0-3ler. Hiç sevmiyorum bebekte olsa büyük giydirmeyi. İlla tam tamına olacak

Benim de 4 5 gündür vardı rahim.genisliyor normalmiş, bugün kesildi gibi.

Son düzenleme:
Bana bildirim gelmemis ya da görmemişim yazdığını tek tek mesajlara bakip buldum. Sonuç ne oldu merak ettim canım?

Kızlar bebelimani diye bir site var Instagram'da da var ordan birkaç şey aldım ben uyguna. LCW, hem çok pahalı geldi bana

Bu arada site adı vermek yasak mı bilmiyorum

diğer belirtilerin ne erkek bebek bekleyenler belirtileriniz
Benim bir kızım var onda çok aşırı bulantı kusmam oldu uzun sürdü ama çok güzelleştim saçlarım cildim parladı. Bu gebeliğime erkek dedi dr bunda yüzümü sivilce bastı saçlarım da hala dökülüyor enerjim yerlerde kızıma benzemiyor yani bir re rahim hemen yukarı çıktı dr bile daha büyük sandı haftasını şuan göbek deliğimde resmen. Kızım 21 haftaya kadar hiç belli olmamıştı

Yenidoğan tulumu alan veya alacak olan anneler acele etmeyin derim. Bebeğin gelişimine göre karar verirsiniz. Anne baba iriyse bebek de iri olabiliyor yeni doğanlar küçük gelebiliyor ya da tam tersi minnak olup büyük kalıyor. Nasipse nisan annesiyiz arkası yaz çok fazla almayın derim. Ben İzmir de oturuyorum 23 nisan dan sonra kısa giyiyoruz biz burda. O yüzden duruma gere birkaç uzun penye alt-üst takım almayı düşünüyorum. Tulumlar riskli küçük veya büyük gelebilir. Büyüdüğünde hava ısınır giydiremezsiniz. Yaz gelince cıvıl cıvıl tulumlar çıkacak o zaman alın derim. Uyku tulumunu da şimdiden almayı tavsiye etmem yaz bebeği olacağı için. 3 4 aydan önce dönmeye başlamıyorlar battaniyeye sarmak yeterli oluyor. Nasipse önümüzdeki kışa boyuna huyuna göre alırsınız. Sevgilerimle❤

Gözün aydın arkadasim, :) kaç haftalıksin
Teşekkür ederim, benim 11 hafta yarın bitiyor.10. haftada vermiştim testi.Normalde Türkiyede erken haftada dna dan cinsiyet tespit etmek yasakmış çocuk erkek değilse aldırma oranları çok fazla olduğu için.Testi yapanlar cinsiyeti biliyor fakat doktorum istemeden söylemiyorlar.

Merhaba sevgili anneler daha önce gebelik yaşayanlar bilir bu hareketini hissetme en erken ne zaman oluyor ve nasıl bir his acaba nasıl anlaşılıyo. Benim ilk gebeliğim 13+1 im daha çok erken biliyorum ama karnımın sağ tarafında falan birden sancı gibi oluyor sonra geçiyor acaba bu hareket mi yoksa rahim büyüme sancılarımı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sancı degil de sanki faz hareketi gibi başlamıştı benim. Kelebek ucuyomus pıt pıt carpiyomus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…