2021 Nisan Anneleri

Canlarr benim tezi mi de cùrùtmùszùnùz
Bende alisveris yapmamak icin zor tutuyorum kendimi .. dr um erkek olabilir ama bekleyelim 16 yi dedi .. guvenemedim.. tam ogrensem direk baslicam bende okadar sey attim ki begendi kutusuna ..doldu tasdi hem kiz hem erkek

Rahim buyume agrisi bence cnm..

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Aynen canım bende bu şekilde düşünüyorumama çabuk büyüyorlar yaaa. Ben kızımda 1 aylık bodyleri vardı uzun kollu ve altinda da patikli pantolonlardan giydiriyordum. Üzerine de yelek bitti gitti ilk zamanlar cok kaka yapiyorlar degistirmesi pratik oluyordu☺ 3 tane 1 aylık tulum almıştım 10 tane de 0-3 aylık olanlardan. Şimdide aynı yapmayı düşünüyorum ama daha az tulum daha çok zıbın takımı alsam daha iyi olur onlarda alt değiştirme daha pratik sanki, H&M in indirim kısmına baktınız mı
Ben de bunları aldım
Hayırlı olsun giydirmek nasib olsun ağız tadıyla

Göz seğirmesi gibi oluyo. Bi ara oluyodu .şimdilerde pek oluyo gibi

Ben 17 18. Haftalarda hissetmiştim şuan erken gibi ilk çocukta
Ayyy geçmez günler şimdi sana ☺ inşaallah gönlünden geçendir
Geçmiyor ya Bi ay önce gittim en son önce sağlıklı olsun tabi ki de hissettiğim erkek ama kız olursa bir de kızım var sankim daha iyi olur gibi yoldaşlar

Merhaba ikili test sonuçlarım cıktı. Yaş 36.5 'tan 37 . Riskim yüksek çıktı. Doktor kandan fetal dna testi istedi.. yurt dışına göndermiyormuş. %99 sonuç çıkıyormuş. Büyük ihtimal bişey çıkmaz dedi. Inşallah bişey yoktur. Bişey çıkarsa allah korusun ya kalp atışını duyduk nasıl kıyılır. Gelen başımız üstüne . Ama ya bize bişey olursa kim bakar. Allah korusun rabbim sağlık sıhhat versin. Böyle bi riski çıkan var mı?

Eklentiler

• 20201015_135534.webp
    32 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedi sorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?

Ha bir tezim daha var...

Kizlarim cok asagidaydi canlarim..
Eger bu gercekden erkek se yukarida..
Yanlış canım bnmde kizimda çok yukaridaydi kızım hep kaburgalarıma kadar tekmelerdi oturamazdim egilemezdim kaburgalarim çok agirirdi kesin sezaryen yaparım diyodum çevremde diyodu o bebek aşağı inemez diye

Bizim kız da öyle ayaklarını cekiyor cekiyor iktiriyor Cok hareketli ilk maşallah ilk gören erkek diyordu usg videosunu Ama doktorumuz cok cok yüksek ihtimal kız dedi

Takımlar kesinlikle daha kullanışlı zaten ama ben tulum delisiyim ya bebeklerde çok yakışıyor
İndirim kısmında hiç beden bulamadım ama ara ara bakmak lazım çabuk tükeniyor.. ebebek uygun sanki dimi? Cinsiyet tam olarak netleşsin almaya başlarım ben çünkü ikincisi de erkek olacak ya bu sefer hiç mavi alasım yok yani sıkılmışım mavilerden biraz seçici olacağımdan almaya başlarım yavaş yavaş

Ben de ayaklı tulumlardan pantolanlardan almayı düşünmüyorum hemen boy uzuyor kızda aldım bir ay sonra aşağıdan ayaklar çekiştirmeye başladı çorap giydiririm yaza gelecek zati
Evet ayaklılar kullanışlı olmuyor, bide tulumlarda tek bacağında çıt çıt olanlar kullanışlı olmuyor gerdiyor bacaklar çıtçıtlar arasından görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…