Rahim buyume agrisi bence cnm..Merhaba sevgili anneler daha önce gebelik yaşayanlar bilir bu hareketini hissetme en erken ne zaman oluyor ve nasıl bir his acaba nasıl anlaşılıyo. Benim ilk gebeliğim 13+1 im daha çok erken biliyorum ama karnımın sağ tarafında falan birden sancı gibi oluyor sonra geçiyor acaba bu hareket mi yoksa rahim büyüme sancılarımı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ama en iyi prilam işe yarıyor canım başka türlü ne yiyorum ne içiyorum doktor içmemeye çalış tembellik yapar dedi ama mümkün değil hayattan soğutuyorBir süredir iyiydim ama bugün bende kusmaya başladımbitti dediğim yerde yeniden başladı
Oyyyy kuzum maşallah subanallah ne güzel yakışmış ne güzel olmuşsunBgun cekildim bunu anca bu kadar kırpabildim abuk subuk çekmişim
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunBenimde tarama sonuçlarım çıkmış sabah doktor vizite geldiğinde sorarım artık, bu arada düşmüştüm ya kalçamın üstüne ortopedi doktoru muayene etti röntgen çekemedi tabi ama muayene ile anladı tabi kuyruk sokumu dediğimiz kemiği çatlatmışım oturma simidi falan kullanıyorum sürekli ayaktayım anca öyle rahat ediyorum merdiven inip çıkarken eğilip kalkarken belin kopuyo resmen neyse ki hastanede arkadaşlar bişey yaptırmıyo bana
Aynen canım bende bu şekilde düşünüyorumama çabuk büyüyorlar yaaa. Ben kızımda 1 aylık bodyleri vardı uzun kollu ve altinda da patikli pantolonlardan giydiriyordum. Üzerine de yelek bitti gitti ilk zamanlar cok kaka yapiyorlar degistirmesi pratik oluyordu☺ 3 tane 1 aylık tulum almıştım 10 tane de 0-3 aylık olanlardan. Şimdide aynı yapmayı düşünüyorum ama daha az tulum daha çok zıbın takımı alsam daha iyi olur onlarda alt değiştirme daha pratik sanki, H&M in indirim kısmına baktınız mıAay bu haftaki derdim bu benimsözde ikinci çocuk ama karar veremedim ne alsam
0-1 ve 1-2 var h&m de
0-3 ler oğlumda ilk doğduğunda büyük olmuştu onu hatırlıyorum. Bir aylıkken anca olmaya başlamıştı. Yenidoğan olanlar da büyük gelmişti. Bence yenidoğanlarda kalıp farklılıkları da olabiliyor
Bi kaç tane 0-1 almıştım doğumdan sonra acilen. Çok almadım artık bolda gelse çorap giydiriyordum patikli altların üstünden mesela ayağı kaybolmasın diye
Bu sefer şimdiden alacağım 0-1leri ama ucuz fiyatlı bişey olsa daha iyi olacak çok kısa süre giyiliyor çünkü.
Hayırlı olsun giydirmek nasib olsun ağız tadıylaBen de bunları aldım
Ayyy geçmez günler şimdi sana ☺ inşaallah gönlünden geçendir@ozniGuldeste12 Benim de bunda ki belirtiler aynı sizin anlattığınız gibi ilkine göre farklı bakalım benm de salı günü kontrol cinsiyet ten mi farklılık yoksa her hamileliğin getirdiği farklılıklar mı bakalım
Göz seğirmesi gibi oluyo. Bi ara oluyodu .şimdilerde pek oluyo gibiMerhaba sevgili anneler daha önce gebelik yaşayanlar bilir bu hareketini hissetme en erken ne zaman oluyor ve nasıl bir his acaba nasıl anlaşılıyo. Benim ilk gebeliğim 13+1 im daha çok erken biliyorum ama karnımın sağ tarafında falan birden sancı gibi oluyor sonra geçiyor acaba bu hareket mi yoksa rahim büyüme sancılarımı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 17 18. Haftalarda hissetmiştim şuan erken gibi ilk çocuktaMerhaba sevgili anneler daha önce gebelik yaşayanlar bilir bu hareketini hissetme en erken ne zaman oluyor ve nasıl bir his acaba nasıl anlaşılıyo. Benim ilk gebeliğim 13+1 im daha çok erken biliyorum ama karnımın sağ tarafında falan birden sancı gibi oluyor sonra geçiyor acaba bu hareket mi yoksa rahim büyüme sancılarımı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geçmiyor ya Bi ay önce gittim en son önce sağlıklı olsun tabi ki de hissettiğim erkek ama kız olursa bir de kızım var sankim daha iyi olur gibi yoldaşlarAyyy geçmez günler şimdi sana ☺ inşaallah gönlünden geçendir
Yanlış canım bnmde kizimda çok yukaridaydi kızım hep kaburgalarıma kadar tekmelerdi oturamazdim egilemezdim kaburgalarim çok agirirdi kesin sezaryen yaparım diyodum çevremde diyodu o bebek aşağı inemez diyeHa bir tezim daha var...
Kizlarim cok asagidaydi canlarim..
Eger bu gercekden erkek se yukarida..
Kız canmBenimde böle cinsiyet neydi senin
Gözünüz aydın. Nifty anneden kan alınıp yurt dışında yapilan tahlil mi? Bizden ikili test istenmişti. Sonuç malum şimdi. Bizdende istiyorlarMerhaba. Bugün nifty testimin sonucunu aldım. Her şey yolundaymış. Cinsiyeti erkek :)
Ben yazdım cnm benim kızımda dönüyordu ama zıplamıyordu sadece sırt üstü sağa sola kayardı, ama bu seferki bildiğin ayaklarıyla keseye vurup vurup geriye atıyordu kendini zıplayarak biz çok şaşırdık hatta kızım dedi aaa napıyo kardeşim zıplıyor anne dedi orda bu erkek galiba dedim ah zaman geçsene ya durdu valla cinsiyeti belli olanlar kızı olup zıplayan varmıydı
Takımlar kesinlikle daha kullanışlı zaten ama ben tulum delisiyim ya bebeklerdeÇok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Aynen canım bende bu şekilde düşünüyorumama çabuk büyüyorlar yaaa. Ben kızımda 1 aylık bodyleri vardı uzun kollu ve altinda da patikli pantolonlardan giydiriyordum. Üzerine de yelek bitti gitti ilk zamanlar cok kaka yapiyorlar degistirmesi pratik oluyordu☺ 3 tane 1 aylık tulum almıştım 10 tane de 0-3 aylık olanlardan. Şimdide aynı yapmayı düşünüyorum ama daha az tulum daha çok zıbın takımı alsam daha iyi olur onlarda alt değiştirme daha pratik sanki, H&M in indirim kısmına baktınız mı
Hayırlı olsun giydirmek nasib olsun ağız tadıyla
Evet ayaklılar kullanışlı olmuyor, bide tulumlarda tek bacağında çıt çıt olanlar kullanışlı olmuyor gerdiyor bacaklar çıtçıtlar arasından görünüyorBen de ayaklı tulumlardan pantolanlardan almayı düşünmüyorum hemen boy uzuyor kızda aldım bir ay sonra aşağıdan ayaklar çekiştirmeye başladıçorap giydiririm yaza gelecek zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?