- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Selim ve keremi eşim kabul etmez, ilk çocukta istemediydiselim
kerem
alp
oglunun adi ne, seninki de bana fikir olsun
Prilami bende kulalndm ve bulantima birebir iyi geldi 2 ay boyunca ictim onsuz yapamiyodum. Suan biraktim alismaya basliyorum az az bulantilarim olsada idare ediyorum artikValla prilam sa eger tembellik yapan hergun erkenden uyanan ben degilim yemek temizlik camasir onlarida kesin baskasi yapiobenim doktor icinde vitamin var prilamin hic korkma istedigin kadr kullan dedi
alp benim de cok hosuma gidiyo. yanina baska bi isimle dusunuyorum.:))Selim ve keremi eşim kabul etmez, ilk çocukta istemediydiAlp benimde şuan tek içime sinen,bir haftadır başka bulamadım ama eşim güzel ama çok kısa dedi
Oğlumun adı Ediz
Kıl yönü değişir mi yaa yok öyle bir şeyKizlar merk ettigim biseyi sorucam kaynanam hep derdiki gobek deliginin altindaki killar asagi bakiyosa kiz yukari dogruysa erkek. Biliyorum cok mantiksizama bukadae hamilelrin icinde sormam lazimdi hadi simdi gobislere bakin bakalim ve cinsiyetleri soyleyin
Bende hep ayni seyi soylesem de kaynanacigimaKıl yönü değişir mi yaa yok öyle bir şeybenim göbek dediğinin hemen altındakiler hep yukarı bakıyor
3-6 lar yazlık mı olacak şimdiAynenn bende severim tulumm, kızım 4 yaşında pijama tulumlardan uyumadan önce giyindiririm ☺ sadece çişe kalkarsa çıkart giydir sıkıntıe bebek baya uygun şu an ben 4 parça aldım 2 tane smokin tulum biri 0-3 biri 3-6 ay, iki tane de altli takım. Toplam 4 parça ürün 100 tl civarında tuttu. Ben galiba ilk kez diye herşeyi alasım geliyor yavaş yavaş her ay bir kaç parça alsam doğmadan biter inşallah. Bu arada bebeğe bir şeyler alınca aklıma kızım geldi ona da aldım hemen. Vicdan azabı yaşamaya başladım adaletsizlik olur sanki gibi hissettim
Çınar listeye eklenebilirAyaz
Cagdas ege
Çınar
Ayy bi gobek kıli nereye bakio ona bakmadigimiz kalmisti ona da bakalimKizlar merk ettigim biseyi sorucam kaynanam hep derdiki gobek deliginin altindaki killar asagi bakiyosa kiz yukari dogruysa erkek. Biliyorum cok mantiksizama bukadae hamilelrin icinde sormam lazimdi hadi simdi gobislere bakin bakalim ve cinsiyetleri soyleyin
Soyadımız uzun bizim o yüzden ismi tek ve en fazla 5harfli olsun istiyorumalp benim de cok hosuma gidiyo. yanina baska bi isimle dusunuyorum.:))
biz zaten zor karar verirken bi de eslerle ayni isimde bulusmak cidden zor
Bi bak bakalim su kayannamin teorisinide bi cokertelimAyy bi gobek kıli nereye bakio ona bakmadigimiz kalmisti ona da bakalim
benm oglum da cok dahil olmak istiyo bu konuyaSoyadımız uzun bizim o yüzden ismi tek ve en fazla 5harfli olsun istiyorum
Sadece eş değil bu sefer bide oğlum da işin içine girdi
İlk kez abi oluyormuş, biz ona isim koymuşuz ama o kimseye isim koymamış, o koymalıymış ismini
Eğer bi teori kaynanaya aitse o teori zaten en başından geçersizdirBi bak bakalim su kayannamin teorisinide bi cokertelim
Yaa benim oğlanı da aslında ikna etmesi çok kolaybenm oglum da cok dahil olmak istiyo bu konuyaama tam bir ikizler oldugu icin bugun koysak yarin vazgecer, o yuzden kendi buldugum ismi ona begendirmeye caliscam artik
neyse ki onumuzde uzuuun bi zaman var dahaYaa benim oğlanı da aslında ikna etmesi çok kolayama kocamı ikna etmesi imkansız
Eğer bi teori kaynanaya aitse o teori zaten en başından geçersizdir
İmza: Geleceğin duble kaynanası
Biz daha düşünmedik isim ama inşallah içimize sinen bi isim bulabilirizYaa benim oğlanı da aslında ikna etmesi çok kolayama kocamı ikna etmesi imkansız
Aynen önüne rededemeyeceği bi isimle çıkmalıyım, işte onu bulmalıyımneyse ki onumuzde uzuuun bi zaman var dahaonce kendimiz ikna olmaliyiz tabi
İnşallahBiz daha düşünmedik isim ama inşallah içimize sinen bi isim bulabiliriz
Valla mutlaka buraya sorarım çünkü aklımda hiç yok öncesinde de düşünmemiştimİnşallahbulunca haber ver bize de
Yok uyumlu olsun istemiyorum hatta E harfiyle başlamasını bile istemiyorumValla mutlaka buraya sorarım çünkü aklımda hiç yok öncesinde de düşünmemiştimsen ilk çocuğunlu uyumlu olsun diye mi düşünüyosun yoksa farketmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?