2021 Nisan Anneleri

Valla prilam sa eger tembellik yapan hergun erkenden uyanan ben degilim yemek temizlik camasir onlarida kesin baskasi yapiobenim doktor icinde vitamin var prilamin hic korkma istedigin kadr kullan dedi
Prilami bende kulalndm ve bulantima birebir iyi geldi 2 ay boyunca ictim onsuz yapamiyodum. Suan biraktim alismaya basliyorum az az bulantilarim olsada idare ediyorum artik

Selim ve keremi eşim kabul etmez, ilk çocukta istemediydi Alp benimde şuan tek içime sinen,bir haftadır başka bulamadımama eşim güzel ama çok kısa dedi

Oğlumun adı Ediz
alp benim de cok hosuma gidiyo. yanina baska bi isimle dusunuyorum.:))
biz zaten zor karar verirken bi de eslerle ayni isimde bulusmak cidden zor

Kıl yönü değişir mi yaa yok öyle bir şey benim göbek dediğinin hemen altındakiler hep yukarı bakıyor

3-6 lar yazlık mı olacak şimdi mevsim işi de sıkıntı bizim bebelere sanki. Gerçi burda geçen yaz haziran sonlarına doğru ısındı hava. O zaman 0-3ler hep uzun olsa olmaz, 3 aylıkken temmuz oluyor

Ayy bi gobek kıli nereye bakio ona bakmadigimiz kalmisti ona da bakalim

alp benim de cok hosuma gidiyo. yanina baska bi isimle dusunuyorum.:))
biz zaten zor karar verirken bi de eslerle ayni isimde bulusmak cidden zor
Soyadımız uzun bizim o yüzden ismi tek ve en fazla 5harfli olsun istiyorum
Sadece eş değil bu sefer bide oğlum da işin içine girdi
İlk kez abi oluyormuş, biz ona isim koymuşuz ama o kimseye isim koymamış, o koymalıymış ismini

benm oglum da cok dahil olmak istiyo bu konuya ama tam bir ikizler oldugu icin bugun koysak yarin vazgecer, o yuzden kendi buldugum ismi ona begendirmeye caliscam artik

Valla mutlaka buraya sorarım çünkü aklımda hiç yok öncesinde de düşünmemiştim sen ilk çocuğunlu uyumlu olsun diye mi düşünüyosun yoksa farketmez mi
Yok uyumlu olsun istemiyorum hatta E harfiyle başlamasını bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…