- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
Çok saol canmmOyyyy kuzum maşallah subanallah ne güzel yakışmış ne güzel olmuşsunen az göbek bende heralde ya
CaniimmOyyyy masallahusg ye gore 14.hafta icindeyim benim gobekde tık yok
Aynen canım çok şükür iyiyim 1 günde atlattımÇok geçmiş olsun canımŞükür daha iyiymişsin
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin..Kızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
Geçmiş olsun cnm inşallah bi daha kötülesmeden atlatırsın biter giderKızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
Ay bende öyle tulum giyen bebeklere bayılıyorum ay birde o tulumla böyle geriye doğrunup gerinip poposunu dışarıya atıyorsa içim eriyoTakımlar kesinlikle daha kullanışlı zaten ama ben tulum delisiyim ya bebeklerdeçok yakışıyor
İndirim kısmında hiç beden bulamadım ama ara ara bakmak lazım çabuk tükeniyor.. ebebek uygun sanki dimi? Cinsiyet tam olarak netleşsin almaya başlarım ben çünkü ikincisi de erkek olacak ya bu sefer hiç mavi alasım yok yani sıkılmışım mavilerdenbiraz seçici olacağımdan almaya başlarım yavaş yavaş
Aminnn canım inşallahGeçmiş olsun cnm inşallah bi daha kötülesmeden atlatırsın biter gider
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifalar versin daha da iyi ol inşaallahKızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
Kizlar ikili testim cikmis hcg 17, 50 ustu 50 alti neydikizmiydi erkek miydi
[/QUOTEerkek tii
Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah kanaman bir an önce durur. Benim ilk gebeliğim tüp bebekti çift embriyoydu 5.haftada henüz keseleri göremeden kanama yaşadım senin gibi iğne değil de aspirin kullanıyordum. Apar topar dr a gittik hemen proluton depot yapıldı aspirin kesildi ve wc dışında ayağa kalkmam yasaktı. Birdaha kanamam olmadı ama rahim içinde büyük bir kanama alanı vardı diğer bebek kan içinde kaldı aylarca 3 ay bu şekilde haftada bir kontrolle sürekli yatarak geçirdim. 3 ay sonunda kanama siyah pintili olarak 2 3 günde atıldı 4.aydan 33 hafta ta kadar normal gebelik geçirdim ve çalıştım. Bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür. Bence kesilmesi lazım sulandırıcın başka dr.a danış ve mutlaka istirahat etMerhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?
Merhaba canım bende bahçecide tüp bebek yaptırdım kanamam oldu 9.haftada ve doktorum hemen kan sulandırıcıyı bırakmamı söyledi kanamam 3 hafta sürdü o sırada hiç kullanmadım zaten 12.haftaya kadar kullanacaktım ama benim kanımda pıhtılaşma yok doktorun seni iyi biliyordur diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?
Prilam mi tembellik yapiyormus nasil yani ne tembelligi her aksam 2 tane iciyorum o halde kusuyorum o halde istahsizimAma en iyi prilam işe yarıyor canım başka türlü ne yiyorum ne içiyorum doktor içmemeye çalış tembellik yapar dedi ama mümkün değil hayattan soğutuyor
Valla prilam sa eger tembellik yapan hergun erkenden uyanan ben degilim yemek temizlik camasir onlarida kesin baskasi yapioPrilam mi tembellik yapiyormus nasil yani ne tembelligi her aksam 2 tane iciyorum o halde kusuyorum o halde istahsizim
selimHiç beğendiğimiz bir erkek ismi yok yahu bir haftadırEn güzelini oğluma koymuşum İkinci oğluma bulamıyorum
Aynenn bende severim tulumm, kızım 4 yaşında pijama tulumlardan uyumadan önce giyindiririm ☺ sadece çişe kalkarsa çıkart giydir sıkıntıTakımlar kesinlikle daha kullanışlı zaten ama ben tulum delisiyim ya bebeklerdeçok yakışıyor
İndirim kısmında hiç beden bulamadım ama ara ara bakmak lazım çabuk tükeniyor.. ebebek uygun sanki dimi? Cinsiyet tam olarak netleşsin almaya başlarım ben çünkü ikincisi de erkek olacak ya bu sefer hiç mavi alasım yok yani sıkılmışım mavilerdenbiraz seçici olacağımdan almaya başlarım yavaş yavaş
AyazHiç beğendiğimiz bir erkek ismi yok yahu bir haftadırEn güzelini oğluma koymuşum İkinci oğluma bulamıyorum
Geçmiş olsun tekrardan, Allah tez şifa versinKızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?