2021 Nisan Anneleri

Kızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
Geçmiş olsun cnm inşallah bi daha kötülesmeden atlatırsın biter gider

Ay bende öyle tulum giyen bebeklere bayılıyorum ay birde o tulumla böyle geriye doğrunup gerinip poposunu dışarıya atıyorsa içim eriyo

Ysmn_13 ilk gebeligimde 34 yasindaydim, ikili test sonucum yuksek riskli cikmisti. Tam hatirlayamiyorum ama sanirim seninkinden kotuydu. Hicbir sey yapmadim. Sadece detayli usg icin prof bir perinatologa gittim. Usg de sorun cikmadi ama doktor istersem amniyosenteze basvurabilecegimi soyledi. Basvurmadik. Icimizi ferah tuttuk bol dua ettik esimle :) cok sukur oglum saglikli dogdu. Bu testler yas 30 u gecince maalesef can sikici sonuclar dogurabiliyor. Simdi 39 yasindayim. Test doktorum istedi diye yaptirdim ama inan sonucunu incelemedim bile. Allah saglikla kuzularimiza kavusmayi nasip etsin. Sen de icini ferah tut..

Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah kanaman bir an önce durur. Benim ilk gebeliğim tüp bebekti çift embriyoydu 5.haftada henüz keseleri göremeden kanama yaşadım senin gibi iğne değil de aspirin kullanıyordum. Apar topar dr a gittik hemen proluton depot yapıldı aspirin kesildi ve wc dışında ayağa kalkmam yasaktı. Birdaha kanamam olmadı ama rahim içinde büyük bir kanama alanı vardı diğer bebek kan içinde kaldı aylarca 3 ay bu şekilde haftada bir kontrolle sürekli yatarak geçirdim. 3 ay sonunda kanama siyah pintili olarak 2 3 günde atıldı 4.aydan 33 hafta ta kadar normal gebelik geçirdim ve çalıştım. Bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür. Bence kesilmesi lazım sulandırıcın başka dr.a danış ve mutlaka istirahat et

Merhaba canım bende bahçecide tüp bebek yaptırdım kanamam oldu 9.haftada ve doktorum hemen kan sulandırıcıyı bırakmamı söyledi kanamam 3 hafta sürdü o sırada hiç kullanmadım zaten 12.haftaya kadar kullanacaktım ama benim kanımda pıhtılaşma yok doktorun seni iyi biliyordur diye düşünüyorum

Hiç beğendiğimiz bir erkek ismi yok yahu bir haftadır En güzelini oğluma koymuşum İkinci oğluma bulamıyorum

Ama en iyi prilam işe yarıyor canım başka türlü ne yiyorum ne içiyorum doktor içmemeye çalış tembellik yapar dedi ama mümkün değil hayattan soğutuyor
Prilam mi tembellik yapiyormus nasil yani ne tembelligi her aksam 2 tane iciyorum o halde kusuyorum o halde istahsizim

Prilam mi tembellik yapiyormus nasil yani ne tembelligi her aksam 2 tane iciyorum o halde kusuyorum o halde istahsizim
Valla prilam sa eger tembellik yapan hergun erkenden uyanan ben degilim yemek temizlik camasir onlarida kesin baskasi yapiobenim doktor icinde vitamin var prilamin hic korkma istedigin kadr kullan dedi

Aynenn bende severim tulumm, kızım 4 yaşında pijama tulumlardan uyumadan önce giyindiririm ☺ sadece çişe kalkarsa çıkart giydir sıkıntı e bebek baya uygun şu an ben 4 parça aldım 2 tane smokin tulum biri 0-3 biri 3-6 ay, iki tane de altli takım. Toplam 4 parça ürün 100 tl civarında tuttu. Ben galiba ilk kez diye herşeyi alasım geliyor yavaş yavaş her ay bir kaç parça alsam doğmadan biter inşallah. Bu arada bebeğe bir şeyler alınca aklıma kızım geldi ona da aldım hemen. Vicdan azabı yaşamaya başladım adaletsizlik olur sanki gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…