- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Vallaha benim killar yukari bakioBi bak bakalim su kayannamin teorisinide bi cokertelim
Aynenn bende öyle düşündüm ama yani bir şey olmaz bir ay erken giyindiririz artık. Hem belli olmaz belki iri olurlar. Eltim ikinci oğlunu doğurdu Eylül başında 4,300 gram doğdu şimdi maşallah 3-6 aylık giydirmeye başlamış. İlk oğlu öyle değildi mesala.3-6 lar yazlık mı olacak şimdimevsim işi de sıkıntı bizim bebelere sanki. Gerçi burda geçen yaz haziran sonlarına doğru ısındı hava. O zaman 0-3ler hep uzun olsa olmaz, 3 aylıkken temmuz oluyor
Evet bebeğe göre değişir. En iyisi fazla bişey almamak şimdiden.. İdarelik alıp sonrasını doğumdan sonra bebeğin kilosuna, havaların duruma bakarak almakAynenn bende öyle düşündüm ama yani bir şey olmaz bir ay erken giyindiririz artık. Hem belli olmaz belki iri olurlar. Eltim ikinci oğlunu doğurdu Eylül başında 4,300 gram doğdu şimdi maşallah 3-6 aylık giydirmeye başlamış. İlk oğlu öyle değildi mesala.
Iste bende oyle saniyodumda eltime soylemis onunkide asagiya bakiyomus ve kizi olucak bide bildi diye kadin bi mutluVallaha benim killar yukari bakio3 5 tuy var kıl dedigime bakma ama bence herkesin yukari bakiyodur
Vay anasini yaIste bende oyle saniyodumda eltime soylemis onunkide asagiya bakiyomus ve kizi olucak bide bildi diye kadin bi mutluonu duyunca sizlerede bi sorim dedim.
Hahahha keyif onlrinVay anasini yayani milim milim kıl yonuymus as erme kusmasindan gobek cıkintisina tüm tezleri deniyorz benim usak bagdas kurmus oturuyo icerde
Aaa bağdaş mı kuruyor, o zaman kesin erkekVay anasini yayani milim milim kıl yonuymus as erme kusmasindan gobek cıkintisina tüm tezleri deniyorz benim usak bagdas kurmus oturuyo icerde
Bende içiyorum canım kendi vücudumuza tembellik yapıyor gerçekten gündüz içince başımı kaldıramıyorum yastıktan ama en masum bulantı ilacı da bu bi ara zofer de kullandım prilam işe yaramadığında zofer veriyorlar o daha ağırPrilam mi tembellik yapiyormus nasil yani ne tembelligi her aksam 2 tane iciyorum o halde kusuyorum o halde istahsizim
Hemde ne keyifHahahha keyif onlrin
Hahaha bu cok iyiydiAaa bağdaş mı kuruyor, o zaman kesin erkek
Tembellik tam olarak bana mı bebeğe mi ama onu anlamadımValla prilam sa eger tembellik yapan hergun erkenden uyanan ben degilim yemek temizlik camasir onlarida kesin baskasi yapiobenim doktor icinde vitamin var prilamin hic korkma istedigin kadr kullan dedi
Valla ben ufak bulantiya bile tahamul edemiyorm ilk basta esim sikayet etti ilaci almil korkuyo die doktor kizdi nie eziyet ediosun kendine vitamin var gunluk 4 tane ya kadr alabilirsn hic korkma die ilk 1 hafta uyku yapti sonra o etkide gecti hala devam ediyorm aksamlari 1 tane iciyorm gece uyuyamiorm yoksa bulantidanTembellik tam olarak bana mı bebeğe mi ama onu anlamadımen masum bulantı hapı prilam zaten ama doktorum elinden geldiğince içmemeye çalış dedi 4.aya girdik artık ama geçmeyince başka şans kalmıyor tabi halimizi çeken anlar
Kız olursa eliz olabilirmişSelim ve keremi eşim kabul etmez, ilk çocukta istemediydiAlp benimde şuan tek içime sinen,bir haftadır başka bulamadım ama eşim güzel ama çok kısa dedi
Oğlumun adı Ediz
Aşırı yakın değil mi yaKız olursa eliz olabilirmiş
o bölgelerde agrim vardi sadece orda degil icten adet agrisi gibiydi bayaSelam, sizin bu ağrınız özellikle kanama alanının olduğu bölgede mi olmuştu? Benzer bi skntım var da, bilgi almak istedim
Evet bak onu doğru dedinAşırı yakın değil mi yaİkisi birden “nee beni mi çağırdın anne” diye gelirler (di)
Tek doğsun da ben pakizeye bile razıyımSen koy Eliz’i bak
KıyamamTek doğsun da ben pakizeye bile razıyım
Ben alışamadım ya bana hala uyku yapıyor içeli 2 ay oldu gece içsem sabah açamıyorum gözlerimi gündüz içsem yarım saatte etki ediyor hemen yine de kusmaktan öğütmekte iyidirValla ben ufak bulantiya bile tahamul edemiyorm ilk basta esim sikayet etti ilaci almil korkuyo die doktor kizdi nie eziyet ediosun kendine vitamin var gunluk 4 tane ya kadr alabilirsn hic korkma die ilk 1 hafta uyku yapti sonra o etkide gecti hala devam ediyorm aksamlari 1 tane iciyorm gece uyuyamiorm yoksa bulantidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?