2021 Nisan Anneleri

Şimdi size bir şey söyleyeceğim bu her şey için kullanabileceğiniz bir test...
Ayağa kalkıp sağ elinizi omuz hizanıza kadar kaldırıp avucunuzu kapatın. Bir kişide size bir takım sorular soracak ve siz cevap verirken o bileğinizi aşağı doğru itmeye yani kolunuzu indirmeye çalışacak ve sizde kolunuz la ayni cevabı tekrarlayarak karşı koymaya çalışmakla birlikte yukarı doğru ittireceksiniz.
Bu testin bilimsel bir adı var doktorum cinsiyete ultrasonda bakmadan önce bu testi yaptı ve ultrason sonucu ile aynı sonuç çıktı. Hatta bazı doktorların kisilerin neye alerjisi olduğunu bulmak için bu yöntemden yararlandığıni söylemişti. Şimdi örnekle bana yaptığı testi söyleyeceğim
Ismi mi sordu bende benim adım voda benim adım voda benim adım voda kelimesini söylerken aynı zamanda doktorun kolumu indirmeye çalışmasına çok güzel karşı koyabildim. Sonra bir soru daha sordu bu sorunun cevabıda doğru olduğu için aynı şekilde karşı durabildim. Sonra bana ben Almanyaliyim dememi istedi ve bende ben Almanyaliyim ben Almanyaliyim diye tekrar ederken doktorun yapmis olduğu basınca yeteri kadar güçlü karşı gelemedim. Sonra benim bir oğlum olacak de dedi ve ben gayet güçlü karşı koyabildim. Sonra kızım olacak de dediğinde bu defa yine gücüm azalmış gibi yeteri kadar karşı koyamadım. Doktorum sanırım oğlun olacak hadi gel bakalım dedi ve ultrasonda da erkek görmüş. Sonra başka şeyler sorarak denedik bizde arkadaşlarımızla çok şaşırdık. Yalan söylediğimizde asla karşı koyamıyoruz. Anlatabildim mi bilmiyorum ama sadece cinsiyet için değil yalan testi olarakta yapabilirsiniz

3-6 lar yazlık mı olacak şimdi mevsim işi de sıkıntı bizim bebelere sanki. Gerçi burda geçen yaz haziran sonlarına doğru ısındı hava. O zaman 0-3ler hep uzun olsa olmaz, 3 aylıkken temmuz oluyor
Aynenn bende öyle düşündüm ama yani bir şey olmaz bir ay erken giyindiririz artık. Hem belli olmaz belki iri olurlar. Eltim ikinci oğlunu doğurdu Eylül başında 4,300 gram doğdu şimdi maşallah 3-6 aylık giydirmeye başlamış. İlk oğlu öyle değildi mesala.

Evet bebeğe göre değişir. En iyisi fazla bişey almamak şimdiden.. İdarelik alıp sonrasını doğumdan sonra bebeğin kilosuna, havaların duruma bakarak almak

Iste bende oyle saniyodumda eltime soylemis onunkide asagiya bakiyomus ve kizi olucak bide bildi diye kadin bi mutlu onu duyunca sizlerede bi sorim dedim.
Vay anasini yayani milim milim kıl yonuymus as erme kusmasindan gobek cıkintisina tüm tezleri deniyorz benim usak bagdas kurmus oturuyo icerde

Prilam mi tembellik yapiyormus nasil yani ne tembelligi her aksam 2 tane iciyorum o halde kusuyorum o halde istahsizim
Bende içiyorum canım kendi vücudumuza tembellik yapıyor gerçekten gündüz içince başımı kaldıramıyorum yastıktan ama en masum bulantı ilacı da bu bi ara zofer de kullandım prilam işe yaramadığında zofer veriyorlar o daha ağır

Valla prilam sa eger tembellik yapan hergun erkenden uyanan ben degilim yemek temizlik camasir onlarida kesin baskasi yapiobenim doktor icinde vitamin var prilamin hic korkma istedigin kadr kullan dedi
Tembellik tam olarak bana mı bebeğe mi ama onu anlamadım en masum bulantı hapı prilam zaten ama doktorum elinden geldiğince içmemeye çalış dedi 4.aya girdik artık ama geçmeyince başka şans kalmıyor tabi halimizi çeken anlar

Valla ben ufak bulantiya bile tahamul edemiyorm ilk basta esim sikayet etti ilaci almil korkuyo die doktor kizdi nie eziyet ediosun kendine vitamin var gunluk 4 tane ya kadr alabilirsn hic korkma die ilk 1 hafta uyku yapti sonra o etkide gecti hala devam ediyorm aksamlari 1 tane iciyorm gece uyuyamiorm yoksa bulantidan

Ben alışamadım ya bana hala uyku yapıyor içeli 2 ay oldu gece içsem sabah açamıyorum gözlerimi gündüz içsem yarım saatte etki ediyor hemen yine de kusmaktan öğütmekte iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…