2021 Nisan Anneleri

Çok teşekkür ederim, inşallah benim de kesilir sağlıklı bir hamilelik geçirir tadını çıkarırım

Çok teşekkür ederim cevabın içinBen bugün doktorumdan bağımsız kestim, artık o kadar kanamayı kaldıramıyorum, elim ayağım titriyor her defasında. İnşallah sıkıntı yaşamam.

Ben alışamadım ya bana hala uyku yapıyor içeli 2 ay oldu gece içsem sabah açamıyorum gözlerimi gündüz içsem yarım saatte etki ediyor hemen yine de kusmaktan öğütmekte iyidir
Valla normal sartlardada ben uykuyu sevmem oyuzden etki etmio sanirim

Benim ilk hamileligim oyleydi onden gidiyordu ama kızdı

Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Bugün sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım cinsiyet konusunda ne diyecek kendi doktorum. Rüyamda kızın olacak diyorlardı. Geçenlerde oğlun olacak dediler. Valla hergün rüya görür oldum hayırlısı olsun da kız veya erkek. Ne diyelim

Merhaba benim de iki kez kanamam olmustu. Igneyi hemen kestik 3-4 gun ara verdim ikisinde de sonra tekrar basladim. Ecopirin de iciyordum ona hala baslamadim. Kanama alani komple gecince baslatacak sanirim. Cumartesi randevuda soracshim. Genelde ara veriyorlar 8000 lik cok buyuk problemleriniz yoksa sirf onlem icin yuksekmis gercekten. Benim pihtilasmam olmasina ragmen 4000 lik kullaniorum. Tabi kilo da onemliymis igne mg inda. Kilonyzu bilmedigim icin bir sey soylemeyeyim. Cok gecmis olsun. Bu igneler yetiyor mu cok mu geliyor sorulari dogurana kadar bitmeyecek herhalde

Canım bence perinatologu dinle en azından birkaç gün bırak benim de tüp bebek 7.haftada kanama oldu hafif ertesi gün hemen kahverengiye döndü bikaç gün sürdü doktorum hemen kan sulandırıcıyı bıraktırdı 4000lik oksapar iğne kullanıyordum.Kanama durunca tekrar başladım ama iğneye.Ben iki günde bir progestan iğne de oluyordum fitil koyuyordum sonra 9.haftada tüm ilaçlarımı bıraktırdı bana.Kan sulandırıcıyı sadece pıhtılaşma için değil plasentanın kanlanması beslenmesi bebeğe kan ve besin akışının düzgün olması için de veriyorlar.

Benim de gece çok bulanıyor safra kusuyorum kusmadan yemek yersem busefer yediklerim ağzıma geliyo.Bu bulantılar mahvetti beni de oysa ne hayaller kurmuştum çıkarım gezerim hamileliğin tadını çıkarırım diye

Gezersn cnm yakinda hafifler insallh gundz rahatm ilac aldigim icin cok sukur

Ilk gebeligimde bana zofran bile ise yaramamsti prilam en azindan ise gitmemi sagliyor ama simdi anladim demekki elim kolumum zor kalkmasi ondan.Belki 16 haftalari gorunce duzelir icmeyiz suan icmemem mumkun degil.

Canım geçmiş ve hayırlı olsun. Ben de tüp bebek yaptırdım . Sen şu an kaçıncı haftandasin ben sanırım 7.-8. hafta gibi kan sulandiriciyi bıraktım çünkü iki kere lekelenmem oldu tüp bebek doktorum bırakmamı istedi sonrasında da ne tüp bebek doktorum ne de gittiğim diğer doktor kullan demedi. Ben de o haftadan itibaren tamamen bıraktım benimki 100 mg di

Çok teşekkür ederim cevabın içinBen bugün doktorumdan bağımsız kestim, artık o kadar kanamayı kaldıramıyorum, elim ayağım titriyor her defasında. İnşallah sıkıntı yaşamam.
Kanaman kesildiğinde devam et canım tekrar doktor kontrolünde. Zaten kesilmeye yakın kahverengiye döner sonra birkaç güne kesilir inşallah

Ilk gebeligimde bana zofran bile ise yaramamsti prilam en azindan ise gitmemi sagliyor ama simdi anladim demekki elim kolumum zor kalkmasi ondan.Belki 16 haftalari gorunce duzelir icmeyiz suan icmemem mumkun degil.
Önce 12 haftayı bekledik şimdi 16 haftayı ben 16 ya giriyorum ama biteceğini zannetmiyorum bakalım daha hangi haftalardan umut beslicez

15 ten gunaydın arkadaşlar kendimi bebege alınacakalr konusunda cok cahil hissediyorum arkadaslara soruyorum kimi a101 bimden falan almis bazi esyalarini ne gerek var diyo. Kimi pahali marka seyler almis memnunum diyo ben bebisine bi zıbın bile alamadım valla anca bebek arabası bide besik baktık anne yanı alıcaz normal ahsap besigi daha sonra dusunuyoruz oda yapma diyende var kafam allak bullak siz ne durundasiniz

Ben de senle aynı durumdayım ne alınır hangi marka alınır hangisi daha kullanışlı olur hiçbir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…