Çok teşekkür ederim, inşallah benim de kesilir sağlıklı bir hamilelik geçirir tadını çıkarırımMerhaba canım çok geçmiş olsun inşallah kanaman bir an önce durur. Benim ilk gebeliğim tüp bebekti çift embriyoydu 5.haftada henüz keseleri göremeden kanama yaşadım senin gibi iğne değil de aspirin kullanıyordum. Apar topar dr a gittik hemen proluton depot yapıldı aspirin kesildi ve wc dışında ayağa kalkmam yasaktı. Birdaha kanamam olmadı ama rahim içinde büyük bir kanama alanı vardı diğer bebek kan içinde kaldı aylarca 3 ay bu şekilde haftada bir kontrolle sürekli yatarak geçirdim. 3 ay sonunda kanama siyah pintili olarak 2 3 günde atıldı 4.aydan 33 hafta ta kadar normal gebelik geçirdim ve çalıştım. Bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür. Bence kesilmesi lazım sulandırıcın başka dr.a danış ve mutlaka istirahat et
Çok teşekkür ederim cevabın içinMerhaba canım bende bahçecide tüp bebek yaptırdım kanamam oldu 9.haftada ve doktorum hemen kan sulandırıcıyı bırakmamı söyledi kanamam 3 hafta sürdü o sırada hiç kullanmadım zaten 12.haftaya kadar kullanacaktım ama benim kanımda pıhtılaşma yok doktorun seni iyi biliyordur diye düşünüyorum
Valla normal sartlardada ben uykuyu sevmem oyuzden etki etmio sanirimBen alışamadım ya bana hala uyku yapıyor içeli 2 ay oldu gece içsem sabah açamıyorum gözlerimi gündüz içsem yarım saatte etki ediyor hemen yine de kusmaktan öğütmekte iyidir
Benim ilk hamileligim oyleydi onden gidiyordu ama kızdıUltrasyon da asa yukari bi hafta ileride olan bebekler erkek oldu tezi var bende bayadir dikkat ediyorum da erkekler daha iri oluyor herhalde ondan. Bende de mesela 11+5 de bakildi usg de 12+4cikti boyle olan cok ark var.
Ve mantikli da kizlar hep daha minyon oluyor
Merhaba benim de iki kez kanamam olmustu. Igneyi hemen kestik 3-4 gun ara verdim ikisinde de sonra tekrar basladim. Ecopirin de iciyordum ona hala baslamadim. Kanama alani komple gecince baslatacak sanirim. Cumartesi randevuda soracshim. Genelde ara veriyorlar 8000 lik cok buyuk problemleriniz yoksa sirf onlem icin yuksekmis gercekten. Benim pihtilasmam olmasina ragmen 4000 lik kullaniorum. Tabi kilo da onemliymis igne mg inda. Kilonyzu bilmedigim icin bir sey soylemeyeyim. Cok gecmis olsun. Bu igneler yetiyor mu cok mu geliyor sorulari dogurana kadar bitmeyecek herhaldeMerhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?
Canım bence perinatologu dinle en azından birkaç gün bırak benim de tüp bebek 7.haftada kanama oldu hafif ertesi gün hemen kahverengiye döndü bikaç gün sürdü doktorum hemen kan sulandırıcıyı bıraktırdı 4000lik oksapar iğne kullanıyordum.Kanama durunca tekrar başladım ama iğneye.Ben iki günde bir progestan iğne de oluyordum fitil koyuyordum sonra 9.haftada tüm ilaçlarımı bıraktırdı bana.Kan sulandırıcıyı sadece pıhtılaşma için değil plasentanın kanlanması beslenmesi bebeğe kan ve besin akışının düzgün olması için de veriyorlar.Merhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?
Bebeğe geçmiyormuş geçmiş olsun sen de en kısa sürede atlatırsın inşallah bol limonlu su içAynen canım çok şükür iyiyim 1 günde atlattımdoktorumla konuştum benek adına birşey olmaz diyor inşallah öyledir
Benim de gece çok bulanıyor safra kusuyorum kusmadan yemek yersem busefer yediklerim ağzıma geliyo.Bu bulantılar mahvetti beni de oysa ne hayaller kurmuştum çıkarım gezerim hamileliğin tadını çıkarırım diyeValla ben ufak bulantiya bile tahamul edemiyorm ilk basta esim sikayet etti ilaci almil korkuyo die doktor kizdi nie eziyet ediosun kendine vitamin var gunluk 4 tane ya kadr alabilirsn hic korkma die ilk 1 hafta uyku yapti sonra o etkide gecti hala devam ediyorm aksamlari 1 tane iciyorm gece uyuyamiorm yoksa bulantidan
Gezersn cnm yakinda hafifler insallh gundz rahatm ilac aldigim icin cok sukurBenim de gece çok bulanıyor safra kusuyorum kusmadan yemek yersem busefer yediklerim ağzıma geliyo.Bu bulantılar mahvetti beni de oysa ne hayaller kurmuştum çıkarım gezerim hamileliğin tadını çıkarırım diye
Ilk gebeligimde bana zofran bile ise yaramamsti prilam en azindan ise gitmemi sagliyor ama simdi anladim demekki elim kolumum zor kalkmasi ondan.Belki 16 haftalari gorunce duzelir icmeyiz suan icmemem mumkun degil.Bende içiyorum canım kendi vücudumuza tembellik yapıyor gerçekten gündüz içince başımı kaldıramıyorum yastıktan ama en masum bulantı ilacı da bu bi ara zofer de kullandım prilam işe yaramadığında zofer veriyorlar o daha ağır
Canım geçmiş ve hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar, herkesin bebişleri hayırlı olsun, herkes sağlıcakla kucağına alsın inş. Benim tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlara bir sorum olacak.Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisorum şu, siz kaçlık kullanıyorsunuz, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız?
Kanaman kesildiğinde devam et canım tekrar doktor kontrolünde. Zaten kesilmeye yakın kahverengiye döner sonra birkaç güne kesilir inşallahÇok teşekkür ederim cevabın içinBen bugün doktorumdan bağımsız kestim, artık o kadar kanamayı kaldıramıyorum, elim ayağım titriyor her defasında. İnşallah sıkıntı yaşamam.
Önce 12 haftayı bekledik şimdi 16 haftayı ben 16 ya giriyorum ama biteceğini zannetmiyorum bakalım daha hangi haftalardan umut beslicezIlk gebeligimde bana zofran bile ise yaramamsti prilam en azindan ise gitmemi sagliyor ama simdi anladim demekki elim kolumum zor kalkmasi ondan.Belki 16 haftalari gorunce duzelir icmeyiz suan icmemem mumkun degil.
Bende 6 dan sonra idari izinliyim o zaman baslicam ama arastırıyorum sadece erken dahaArkadaslar yaa alisveris için çok erken değil mi ben mi yavaştan alıyorum yoksa6.-7. ayda başlanır falan diye düşünüyordum hep
Ben de senle aynı durumdayım ne alınır hangi marka alınır hangisi daha kullanışlı olur hiçbir bilgim yok15 ten gunaydın arkadaşlar kendimi bebege alınacakalr konusunda cok cahil hissediyorumarkadaslara soruyorum kimi a101 bimden falan almis bazi esyalarini ne gerek var diyo. Kimi pahali marka seyler almis memnunum diyo ben bebisine bi zıbın bile alamadım valla anca bebek arabası bide besik baktık anne yanı alıcaz normal ahsap besigi daha sonra dusunuyoruz oda yapma diyende var kafam allak bullak siz ne durundasiniz
Valla her arkadas farkli kafada ortası yokBen de senle aynı durumdayım ne alınır hangi marka alınır hangisi daha kullanışlı olur hiçbir bilgim yok
Çok teşekkür ederim ya, ilginç bir şekilde iki üç gündür neredeyse yok denecek ladar az, birazdan doktor kontrolüm var, inşallah skntısızdıro bölgelerde agrim vardi sadece orda degil icten adet agrisi gibiydi baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?