Çok teşekkür ederim, inşallah ben de atlatırıö, çok şanslıyım ki bebek etkilenmemiş çok şükür. Boyum 1.68 kilom 58,hatta ilk bebekte bana da kiloya göre veriyoruz dediler, 4lük vermişlerdi, ama daha önce düşük yaşadıysan direkt 8lik veriyor. Benim pıhtılaşma testi yapılmadı, onu yapayım, yoksa doktor 8lik derse bile kullanmayayım, bana da çok aşırı fazla geliyor ki vücudum kaldırmadı sanırımMerhaba benim de iki kez kanamam olmustu. Igneyi hemen kestik 3-4 gun ara verdim ikisinde de sonra tekrar basladim. Ecopirin de iciyordum ona hala baslamadim. Kanama alani komple gecince baslatacak sanirim. Cumartesi randevuda soracshim. Genelde ara veriyorlar 8000 lik cok buyuk problemleriniz yoksa sirf onlem icin yuksekmis gercekten. Benim pihtilasmam olmasina ragmen 4000 lik kullaniorum. Tabi kilo da onemliymis igne mg inda. Kilonyzu bilmedigim icin bir sey soylemeyeyim. Cok gecmis olsun. Bu igneler yetiyor mu cok mu geliyor sorulari dogurana kadar bitmeyecek herhalde
Çok teşekkür ederim canım. Peki kaç sulandırıcıyı tamamen bıraktın mı, hala devam mı ediyorsun? Doktor bu kadar ısrar edince birden bırakmaya da korktum önce ama hepiniz ara ara bırakmışsınız.Canım bence perinatologu dinle en azından birkaç gün bırak benim de tüp bebek 7.haftada kanama oldu hafif ertesi gün hemen kahverengiye döndü bikaç gün sürdü doktorum hemen kan sulandırıcıyı bıraktırdı 4000lik oksapar iğne kullanıyordum.Kanama durunca tekrar başladım ama iğneye.Ben iki günde bir progestan iğne de oluyordum fitil koyuyordum sonra 9.haftada tüm ilaçlarımı bıraktırdı bana.Kan sulandırıcıyı sadece pıhtılaşma için değil plasentanın kanlanması beslenmesi bebeğe kan ve besin akışının düzgün olması için de veriyorlar.
İnşallah canım, çok teşekkür ederimKanaman kesildiğinde devam et canım tekrar doktor kontrolünde. Zaten kesilmeye yakın kahverengiye döner sonra birkaç güne kesilir inşallah
Çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsunCanım geçmiş ve hayırlı olsun.Ben de tüp bebek yaptırdım . Sen şu an kaçıncı haftandasin ben sanırım 7.-8. hafta gibi kan sulandiriciyi bıraktım çünkü iki kere lekelenmem oldu tüp bebek doktorum bırakmamı istedi sonrasında da ne tüp bebek doktorum ne de gittiğim diğer doktor kullan demedi. Ben de o haftadan itibaren tamamen bıraktım benimki 100 mg di
Kanama olunca ben üç gün kadar bıraktım sonra tekrar başlattı.9. hafta bittiğinde de tüm kullandığım iğne ve ilaçları bıraktırdı, şuan hiçbirini kullanmıyorum.Bazılarına oksaparı doğuma kadar kullandırıyolar, bazılarına iğneyi kesip aspirin gibi hap şeklinde kan sulandırıcı veriyorlar ama benim genetik testte de pıhtılaşma çıkmamıştı, dediğim gibi pıhtılaşma olmasa bile ilk haftalarda bebeğin , rahimin iyi beslenmesi, kanlanması için veriyorlar kan sulandırıcıyı.Çok teşekkür ederim canım. Peki kaç sulandırıcıyı tamamen bıraktın mı, hala devam mı ediyorsun? Doktor bu kadar ısrar edince birden bırakmaya da korktum önce ama hepiniz ara ara bırakmışsınız.
Rica ederim canım . Valla bana 9. Hafta gibi tüm ilaçları biraktirdilar çok şükür ondan sonra da lekelenmem hiç olmadı bin şükür sen yine de doktoruna bir daha danışÇok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsunben de 11. haftaya girdim, inşallah benim de kesilir. Benim de Sırp pirgiç hastanesinde ara ara gittiğim bir doktor vardı, her defasında şaşırıp kalıyordu dozuna, hatta yazmak istemiyordu. Peritolog da şaşırdı kaldı. Bakalım inşallah doktorum da tamam der de artık içim rahat eder
Günaydın canım. Valla bu iş o kadar garip ki ben ilk bebeğim diye herşeyin en iyisini aldım ama çoğunu kullanamadım.. Örneğin aventin biberonlarını emziklerini aldım beğenmedi bakkal emziği dediğimiz ucuzunu kullandık . Bezi hep iyi markalar aldım alerji yaptı bimin bezinde rahatladık.. Aptamilin mamalarını aldım içiremedim bebelac aldım yedi.. O nedenle bunda hiç bir şeyi stoklamayı düşünmüyorum. Hastane çıkışlarına dünya para vermeye zaten gerek yok çünkü çok çabuk büyüyüp sonra kullanamıyoruz. Bol beyaz çıtçıtlı alacağım yarın bir gün çiş kaka geçince çamaşır suyu ile kolay temizleniyor. Ayaklı tulumların ömrü çok olmuyor uzayınca giyemiyor. Ayaksız takımlar çok daha iyi. Zamanla zaten her gördüğünü de beğenip almak istiyorsun.. Millet delirmiş gibi paralar ödüyor ben de şaşıyorum açıkçası. Hele ki bu devirde fiyatlar daha da gereksiz pahalı.. Ben çocuk kıyafetlerinde çalışıyorum . Kızımda daha doğmadan dolaplar dolusu almıştım. Yeğenim de onlarla büyüdü ve şimdi yine kullanabileceğim kadar sağlamları var..15 ten gunaydın arkadaşlar kendimi bebege alınacakalr konusunda cok cahil hissediyorumarkadaslara soruyorum kimi a101 bimden falan almis bazi esyalarini ne gerek var diyo. Kimi pahali marka seyler almis memnunum diyo ben bebisine bi zıbın bile alamadım valla anca bebek arabası bide besik baktık anne yanı alıcaz normal ahsap besigi daha sonra dusunuyoruz oda yapma diyende var kafam allak bullak siz ne durundasiniz
Aynen belli olmuyo iste ama bezdir biberondur onlar bebek dogduktan sonra alismasi yada alismamasina bagli ama araba besik yada kiyafetin oyle derdi yok bende bol zibin alicam tek karar verdigim sey oGünaydın canım. Valla bu iş o kadar garip ki ben ilk bebeğim diye herşeyin en iyisini aldım ama çoğunu kullanamadım.. Örneğin aventin biberonlarını emziklerini aldım beğenmedi bakkal emziği dediğimiz ucuzunu kullandık . Bezi hep iyi markalar aldım alerji yaptı bimin bezinde rahatladık.. Aptamilin mamalarını aldım içiremedim bebelac aldım yedi.. O nedenle bunda hiç bir şeyi stoklamayı düşünmüyorum. Hastane çıkışlarına dünya para vermeye zaten gerek yok çünkü çok çabuk büyüyüp sonra kullanamıyoruz. Bol beyaz çıtçıtlı alacağım yarın bir gün çiş kaka geçince çamaşır suyu ile kolay temizleniyor. Ayaklı tulumların ömrü çok olmuyor uzayınca giyemiyor. Ayaksız takımlar çok daha iyi. Zamanla zaten her gördüğünü de beğenip almak istiyorsun.. Millet delirmiş gibi paralar ödüyor ben de şaşıyorum açıkçası. Hele ki bu devirde fiyatlar daha da gereksiz pahalı.. Ben çocuk kıyafetlerinde çalışıyorum . Kızımda daha doğmadan dolaplar dolusu almıştım. Yeğenim de onlarla büyüdü ve şimdi yine kullanabileceğim kadar sağlamları var..
İbrahim Eren soylemesi kolay geliyorSlm arkadaslar.. yardima ihtiyacim var.. benim muhtemelen oglum olacak adi da ibrahim olacak kayinpederin adi ama ben yanina ekleyebilecegim isim ariyorum .fikirlerinizi alayim ..
Ibrahimata
Ibrahimeren
Ibrahimaras
Ibrahimege
Ibrahimefe
Aklima gelenler ..sizin varmi baska fikirleriniz
Zeytinburnunda mı oturuyorsun ben de orda çalışıyorum. İlerde belki yüzyüze tanışma fırsatımız olur :) Benim eskÇok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsunben de 11. haftaya girdim, inşallah benim de kesilir. Benim de Sırp pirgiç hastanesinde ara ara gittiğim bir doktor vardı, her defasında şaşırıp kalıyordu dozuna, hatta yazmak istemiyordu. Peritolog da şaşırdı kaldı. Bakalım inşallah doktorum da tamam der de artık içim rahat eder
Slm arkadaslar.. yardima ihtiyacim var.. benim muhtemelen oglum olacak adi da ibrahim olacak kayinpederin adi ama ben yanina ekleyebilecegim isim ariyorum .fikirlerinizi alayim ..
Ibrahimata
Ibrahimeren
Ibrahimaras
Ibrahimege
Ibrahimefe
Aklima gelenler ..sizin varmi baska fikirleriniz
Evet olabilir aslında bir de bir sürü hediye de geliyor neyi giyindirsem diye şaşırıyorsunEvet bebeğe göre değişir. En iyisi fazla bişey almamak şimdiden.. İdarelik alıp sonrasını doğumdan sonra bebeğin kilosuna, havaların duruma bakarak almak
Kıyafet konusunda uygun alınabilir 1 yaşına kadar her 3 ayda bir beden değişiyor çünkü.15 ten gunaydın arkadaşlar kendimi bebege alınacakalr konusunda cok cahil hissediyorumarkadaslara soruyorum kimi a101 bimden falan almis bazi esyalarini ne gerek var diyo. Kimi pahali marka seyler almis memnunum diyo ben bebisine bi zıbın bile alamadım valla anca bebek arabası bide besik baktık anne yanı alıcaz normal ahsap besigi daha sonra dusunuyoruz oda yapma diyende var kafam allak bullak siz ne durundasiniz
Yaa bende kızımda öyle yaptım ama her şeyi bir anda almak maddi anlamda şoke edebiliyor. Tırnak makasindan biberonlarina, emziginden eldivenine, çöp kutusundan kuvetine, ateş olcerinden sterilizasyon cihazina, havlusundan mendiline, bebek bakım çantasından battaniye kiyafet carsaf vs derken kiyafetlerinide ekleyince bir anda yüklenmek zor olabiliyor.Arkadaslar yaa alisveris için çok erken değil mi ben mi yavaştan alıyorum yoksa6.-7. ayda başlanır falan diye düşünüyordum hep
Sizin haftalarda kusmaktan canım çıkıyordu prilama rağmen şimdi beşinci gunum prilami bıraktım . Tiksinmedigim şeyleri yiyebiliyorum ve çok şükür hiç kusmadimIlk gebeligimde bana zofran bile ise yaramamsti prilam en azindan ise gitmemi sagliyor ama simdi anladim demekki elim kolumum zor kalkmasi ondan.Belki 16 haftalari gorunce duzelir icmeyiz suan icmemem mumkun degil.
Bebek arabası da kızımda https://cdn.shopify.com/s/files/1/0285/3175/3091/products/chicco-liteway-stroller-red.jpg?v=1596086647 için Google Görsel Sonuçları kullandım kardeşimin 2 çocuğunu da bununla büyüttük artık eskidi tabi.. Pratik katlanıp taşınması açısından çok iyi.. Ama çocuk içinde bir tarafa kaykılıyordu başka kullananlardan da duydum aynı sorunu.. Şimdi travel sistemlere bakıyorum ama karar veremedim açıkçası onların da çok pahalı olanını almak istemiyorum. Uçuk fiyatlar var.. Hafta sonu kuaförde bir bayanda gördüm https://cdn.akakce.com/wellgro/wellgro-golden-horn-q3-travel-sistem-z.jpg için Google Görsel Sonuçları bundan fiyatı da uygun memnunmuş.. Bu tarzları araştıracağım.Aynen belli olmuyo iste ama bezdir biberondur onlar bebek dogduktan sonra alismasi yada alismamasina bagli ama araba besik yada kiyafetin oyle derdi yok bende bol zibin alicam tek karar verdigim sey o
Benim ilkinde 18 haftada hafifledi 20 de kesildiÖnce 12 haftayı bekledik şimdi 16 haftayı ben 16 ya giriyorum ama biteceğini zannetmiyorum bakalım daha hangi haftalardan umut beslicez
E öyle düşünüyorum her ay indirimde buldukça netten birkaç parça şey alıyorum en azından battaniye örtü vb fiks seylerEvet olabilir aslında bir de bir sürü hediye de geliyor neyi giyindirsem diye şaşırıyorsun
Kıyafet konusunda uygun alınabilir 1 yaşına kadar her 3 ayda bir beden değişiyor çünkü.
Yaa bende kızımda öyle yaptım ama her şeyi bir anda almak maddi anlamda şoke edebiliyor. Tırnak makasindan biberonlarina, emziginden eldivenine, çöp kutusundan kuvetine, ateş olcerinden sterilizasyon cihazina, havlusundan mendiline, bebek bakım çantasından battaniye kiyafet carsaf vs derken kiyafetlerinide ekleyince bir anda yüklenmek zor olabiliyor.
Günaydın15 ten gunaydın arkadaşlar kendimi bebege alınacakalr konusunda cok cahil hissediyorumarkadaslara soruyorum kimi a101 bimden falan almis bazi esyalarini ne gerek var diyo. Kimi pahali marka seyler almis memnunum diyo ben bebisine bi zıbın bile alamadım valla anca bebek arabası bide besik baktık anne yanı alıcaz normal ahsap besigi daha sonra dusunuyoruz oda yapma diyende var kafam allak bullak siz ne durundasiniz
Zeytinburnunda mı oturuyorsun ben de orda çalışıyorum. İlerde belki yüzyüze tanışma fırsatımız olur :) Benim esk
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?