2021 Nisan Anneleri

İbrahim Ege güzelmiş biz de erkek dedi dr Allah’ın izniyle değişmezse eşim de babasını yeni kaybetti onun adını koymak istiyor. Neme e önüne bakıyorum isim

Bend

E öyle düşünüyorum her ay indirimde buldukça netten birkaç parça şey alıyorum en azından battaniye örtü vb fiks seyler
Aynen mantıklı bu defa büyük eşya anne yanı alacağım sadece, onun dışında cinsiyet farklı diye çarşaf battaniye çanta vs ve kiyafetler alirim, kızımda çok şükür her şeyi almıştık, zaten bu virüs nedeniyle işlerimiz durdu ne olacak hiç belli değil her şeyi düşünmek durumundayım.

İbrahim ege ve İbrahim efe güzel

Aa baktım güzelmiş bunu düşünebilirim bakalım takibe aldım.. Sağol paylaştığın için..

İbrahim efe çok uyumlu geldi bana da

Aa baktım güzelmiş bunu düşünebilirim bakalım takibe aldım.. Sağol paylaştığın için..
Rica ederim ben her ay kendimi böyle şeyler bakarak oyaliyordum bebiş olmadıkça birebir görünce içimize sindi . Sürüşü katlanması açılması ana kucağını takip çıkarmak kolay. Yani ben yapabiliyomym diye baktık . Bide katlannca valiz gibi çekmeli sapı var çekip sürükleyerek goturebiliyorsnz o bana kolay geldi. Bide adını bilmiyorum ama normal koltuğunun üstüne oturtuyorsnz ana kucağını bize daha sağlam ve kolay geldi açıkçası. Kraft onyx var onda birini çıkarıp diğerini takıyorsunuz ben ikisi arasindaydm deneyince bunda karar kıldık.
Belki birine fikir olur yatak olarak da prego Miami alacağız insallah ama daha almadik. Park yatak ama anne yanı oluyor .

Bende a101 bim flan takip ediyorum valla güzel şeyler geliyo çabucak büyüyorlar zaten gereksiz harcamaya gerek görmüyorum marka flan alarak bikac güzel şey alırız gezmelik bayramlık flan kalanı pamuklu rahat şeyler oda konusunda ben yapmayı dusunuyom valla misafir yatak odam vardı onu cocuk odasına tasiyip büyük odayı yapicam sere serpe dağıtsın oynasın montessori tarzı dusunuyom oraya bide küçük beşik alırım yanıma yatircagim zamanlar için tamam bebek arabasi içinde letgo ya bakıyorum valla aşırı pahalılar 0lari ordada nerdeyse hiç kullanamadiklarini yarı fiyatına satıyorlar 1 kere kullanınca ikinci ele düşüyo zaten direk

Her sey inanilmaz pahali olmuş . 4 yıl önce 4moms( olmasada olurmus) 900 civarinda almıştık şimdi 3000 lerde, oto koltuğu besafe izi comfort 750 e almıştık şimdi 3000 tl olmuş, inglesina trilogy bebek arabasını 3000 e almıştık şimdi 6000 civarında olmuş

Ay ne biliyim bende diyorum tenleri hassas hani markada bilmedigim icin en azindan ismi olan yerlerden zibin falan aliyim cunku direk tene degicek ondan odayida ben dolap alicam anne yani besik alicam 1 yasina kdar emziricez 2 saatte bir ondan mecbur yanimizda olacak sonrada besik alirim diye dusundum cunku herkes ayni seyi diyo oda yapma diye

Çok güzelmiş canım baktım benimde aklımda olsun, bende bunu düşünüyorum yatak kenarımda Çok yer yok diye
Indirime girince alacağım inşaallah

Zaten oyle marka model bakip babama arabayi alzdiricaz kayinbabanada dolap besik

Aslında haklısınız böyle erken dediğime de bakmayın ceyizimi daha nisanlanmadan eşimle sevgiliyken tam 4 senede yapan insanım aman o gün gelince masraflar birikmesin diye kiii çokta iyi yapmışım herşeyi liste liste en küçük ayrintisina kadar uygun zamanlarda aldım. Şimdi de sanırım yine aynısını yapicam

Gayet guzel pusetiyle beraberse fiyatida uygun ama araba konforlu olmali bence hem buyudukcede ihtuyac olacak hemde bebegin zpozzisyonuda onemli

Canım yaptığın listeyi burada da paylaş

Maşaallah çok iyi yapmışsınız, bende nasılsa çalışıyorum çok kazanıyorum son anda gider istediğimi alırım diyordum öyle olmuyormuş 5 sene oldu hala eksik çıkıyor
Buradan yazışmak güzel oluyor alınacaklar indirimler vs paylaşırız destek oluruz bir birimize

Benim arkadaslarimin listelerini atiyim size bunlarla kafamda sekillendi biseyler

Eklentiler

• IMG-20201013-WA0014.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20201013-WA0013.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20201013-WA0015.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 95
tsk ler kizlarr
Bakalim en son hangisine karar verecegiz .. cok guzel telaslar bunlar..

Bu arada bende 6 aydan sonra alisveris oneriyorum kizlar.

Rabbim gostermesin ama ailemizde oldu yegenim gelmeden herseyi alindi ama anne karninda vefaat etti 6 aylik.. annesi esyalara bakdikca hastalandi 3 yildir yeni toparladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…