İbrahim Ege güzelmişSlm arkadaslar.. yardima ihtiyacim var.. benim muhtemelen oglum olacak adi da ibrahim olacak kayinpederin adi ama ben yanina ekleyebilecegim isim ariyorum .fikirlerinizi alayim ..
Ibrahimata
Ibrahimeren
Ibrahimaras
Ibrahimege
Ibrahimefe
Aklima gelenler ..sizin varmi baska fikirleriniz
Aynen mantıklı bu defa büyük eşya anne yanı alacağım sadece, onun dışında cinsiyet farklı diye çarşaf battaniye çanta vs ve kiyafetler alirim, kızımda çok şükür her şeyi almıştık, zaten bu virüs nedeniyle işlerimiz durdu ne olacak hiç belli değil her şeyi düşünmek durumundayım.Bend
E öyle düşünüyorum her ay indirimde buldukça netten birkaç parça şey alıyorum en azından battaniye örtü vb fiks seyler
İbrahim ege ve İbrahim efe güzelSlm arkadaslar.. yardima ihtiyacim var.. benim muhtemelen oglum olacak adi da ibrahim olacak kayinpederin adi ama ben yanina ekleyebilecegim isim ariyorum .fikirlerinizi alayim ..
Ibrahimata
Ibrahimeren
Ibrahimaras
Ibrahimege
Ibrahimefe
Aa baktım güzelmiş bunu düşünebilirim bakalım takibe aldım.. Sağol paylaştığın için..Fikir olması açısından ben bir yıldır bakıyordum zaten Kraft roll travel aldım çok travel gibi değil aşırı hafif katlannca küçücük. Nette 3200 ama bir mağazada 1900 e düştüğünü görünce aldık . Fiyatlar hep artıyor maalesef çünkü taksitlerini yavaş yavaş oderiz
İbrahim efe çok uyumlu geldi bana daSlm arkadaslar.. yardima ihtiyacim var.. benim muhtemelen oglum olacak adi da ibrahim olacak kayinpederin adi ama ben yanina ekleyebilecegim isim ariyorum .fikirlerinizi alayim ..
Ibrahimata
Ibrahimeren
Ibrahimaras
Ibrahimege
Ibrahimefe
Rica ederim ben her ay kendimi böyle şeyler bakarak oyaliyordum bebiş olmadıkçaAa baktım güzelmiş bunu düşünebilirim bakalım takibe aldım.. Sağol paylaştığın için..
Bende a101 bim flan takip ediyorum valla güzel şeyler geliyo çabucak büyüyorlar zaten gereksiz harcamaya gerek görmüyorum marka flan alarak bikac güzel şey alırız gezmelik bayramlık flan kalanı pamuklu rahat şeyler15 ten gunaydın arkadaşlar kendimi bebege alınacakalr konusunda cok cahil hissediyorumarkadaslara soruyorum kimi a101 bimden falan almis bazi esyalarini ne gerek var diyo. Kimi pahali marka seyler almis memnunum diyo ben bebisine bi zıbın bile alamadım valla anca bebek arabası bide besik baktık anne yanı alıcaz normal ahsap besigi daha sonra dusunuyoruz oda yapma diyende var kafam allak bullak siz ne durundasiniz
Çok şükür canım darısı başıma bende yarın gideceğimBu arada arkadaşlar benim de ikili tarama sonucum iyi çıkmışsonuçlar elimde degil doktorum iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi çok şükür
Ay ne biliyim bende diyorum tenleri hassas hani markada bilmedigim icin en azindan ismi olan yerlerden zibin falan aliyim cunku direk tene degicek ondan odayida ben dolap alicam anne yani besik alicam 1 yasina kdar emziricez 2 saatte bir ondan mecbur yanimizda olacak sonrada besik alirim diye dusundum cunku herkes ayni seyi diyo oda yapma diyeBende a101 bim flan takip ediyorum valla güzel şeyler geliyo çabucak büyüyorlar zaten gereksiz harcamaya gerek görmüyorum marka flan alarak bikac güzel şey alırız gezmelik bayramlık flan kalanı pamuklu rahat şeyleroda konusunda ben yapmayı dusunuyom valla misafir yatak odam vardı onu cocuk odasına tasiyip büyük odayı yapicam sere serpe dağıtsın oynasın montessori tarzı dusunuyom oraya bide küçük beşik alırım yanıma yatircagim zamanlar için tamam bebek arabasi içinde letgo ya bakıyorum valla aşırı pahalılar 0lari ordada nerdeyse hiç kullanamadiklarini yarı fiyatına satıyorlar 1 kere kullanınca ikinci ele düşüyo zaten direk
Çok güzelmiş canım baktım benimde aklımda olsun, bende bunu düşünüyorum yatak kenarımda Çok yer yok diyeRica ederim ben her ay kendimi böyle şeyler bakarak oyaliyordum bebiş olmadıkçabirebir görünce içimize sindi . Sürüşü katlanması açılması ana kucağını takip çıkarmak kolay. Yani ben yapabiliyomym diye baktık . Bide katlannca valiz gibi çekmeli sapı var çekip sürükleyerek goturebiliyorsnz o bana kolay geldi. Bide adını bilmiyorum ama normal koltuğunun üstüne oturtuyorsnz ana kucağını bize daha sağlam ve kolay geldi açıkçası. Kraft onyx var onda birini çıkarıp diğerini takıyorsunuz ben ikisi arasindaydm deneyince bunda karar kıldık.
Belki birine fikir olur yatak olarak da prego Miami alacağız insallah ama daha almadik. Park yatak ama anne yanı oluyor .
Zaten oyle marka model bakip babama arabayi alzdiricaz kayinbabanada dolap besikGünaydındaha erken zaten en güzeli liste yapmak ben öyle yapmıştım her şeyi listelemiştim ileri aylarda başlamıştım. Büyük şeyler araştırabilirsiniz yatak beşik anakucağı araba gibi onlara karar verip indirim takip etmek akıllıca ama diğer şeyler yavaş yavaş olur çöm da abartmamak gerke kesinlikle. Bir kaç büyük şeyi de aile büyüklerine aldırırsınız marka model seçip tamamdır
İnşallah benimde kesilir biran evvel böyle yaşam kalitesi çok fazla düşüyor çünküBenim ilkinde 18 haftada hafifledi 20 de kesildi
Yaa bende kızımda öyle yaptım ama her şeyi bir anda almak maddi anlamda şoke edebiliyor. Tırnak makasindan biberonlarina, emziginden eldivenine, çöp kutusundan kuvetine, ateş olcerinden sterilizasyon cihazina, havlusundan mendiline, bebek bakım çantasından battaniye kiyafet carsaf vs derken kiyafetlerinide ekleyince bir anda yüklenmek zor olabiliyor.
Gayet guzel pusetiyle beraberse fiyatida uygun ama araba konforlu olmali bence hem buyudukcede ihtuyac olacak hemde bebegin zpozzisyonuda onemliBebek arabası da kızımda https://cdn.shopify.com/s/files/1/0285/3175/3091/products/chicco-liteway-stroller-red.jpg?v=1596086647 için Google Görsel Sonuçları kullandım kardeşimin 2 çocuğunu da bununla büyüttük artık eskidi tabi.. Pratik katlanıp taşınması açısından çok iyi.. Ama çocuk içinde bir tarafa kaykılıyordu başka kullananlardan da duydum aynı sorunu.. Şimdi travel sistemlere bakıyorum ama karar veremedim açıkçası onların da çok pahalı olanını almak istemiyorum. Uçuk fiyatlar var.. Hafta sonu kuaförde bir bayanda gördüm https://cdn.akakce.com/wellgro/wellgro-golden-horn-q3-travel-sistem-z.jpg için Google Görsel Sonuçları bundan fiyatı da uygun memnunmuş.. Bu tarzları araştıracağım.
Canım yaptığın listeyi burada da paylaşAslında haklısınız böyle erken dediğime de bakmayın ceyizimi daha nisanlanmadan eşimle sevgiliyken tam 4 senede yapan insanım aman o gün gelince masraflar birikmesin diyekiii çokta iyi yapmışım herşeyi liste liste en küçük ayrintisina kadar uygun zamanlarda aldım. Şimdi de sanırım yine aynısını yapicam
MaşaallahAslında haklısınız böyle erken dediğime de bakmayın ceyizimi daha nisanlanmadan eşimle sevgiliyken tam 4 senede yapan insanım aman o gün gelince masraflar birikmesin diyekiii çokta iyi yapmışım herşeyi liste liste en küçük ayrintisina kadar uygun zamanlarda aldım. Şimdi de sanırım yine aynısını yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?