2021 Nisan Anneleri

Kesinlikle çok iyi oluyor benim mesela bebek arabası konusunda bilgim de fikrim de yok buradan fikirler alıp veririz çok iyi olur

İşte hep bunu düşünüp son zamanlara bırakmak istiyorum alışverişi Allah korusun bebeklerimizi...

Benim arkadaslarimin listelerini atiyim size bunlarla kafamda sekillendi biseyler

Canım çok iyi oldu bu

Canım yaptığın listeyi burada da paylaş

Olur canım liste yaparsam paylasirim

Ben de alışverişimi odasını 8. Ayda yapmıştım bebek arabası ikisi de ayrı ayrı geçmeli olan travel sistemlerden alıp sonra baston alıyorlar ama bana göre pek rahat değil bastonlar benim bebek arabam Chicco Duo Kwik One Travel Sistem Bebek Arabası çok çok kullanışlı
Bebek odası içinse1 yıl yanımızda oluyor bebiş ama odanız varsa müsaitse erken de yapılabilir

Sizin adınıza çok sevindim. Inşallah bu kuzunuzu da sağlıcakla kucağınıza alırsınız . Bişey çıkacağını düşünmüyorum ama bu ihtimali kafamdanda uzaklastiramiyorum.testi nerede ne kadara yaptırdınız acaba?

Kızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
Cok gecmis olsun bende bugun cok kotuyum surekli hapsirma var ve burnum cesme gibi inanilmaz halsizim acaba bende mi oldum ya?
Sizin baska.belirtiniz var miydi?

Merhaba kızlar hayırlı cumalar ❤ alışveriş konusunda bende 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar liste yapılabilir. İlk zamanlar için çıtçıtlı badi almak lazım kakalar sıvı olduğu için tasabiliyor onun için beyaz en makbulü yıka yıka kullan tulum daha güzel derli toplu oluyor bende çok seviyorum ama kullanış açısından alt üst takımlar daha iyi oluyor. Patikli olanlar için de aynı kanaatdeyim çabuk büyüyorlar boydan kısa gelmeye başlıyor hemen. Ağız bezi pamuklu olanlardan bol almak lazım yediklerinin fazlasını gaz çıkartırken falan kusuyorlar çünkü. Biberon emzik falan birer tane alip bulundurmak lazım lazım olabilir. Bez konusunda da kızım temmuz doğumluydu pişik falan olmasın diye Prima kullandım uzun süre sonra sleepyye geçtik o da güzeldi ama büyük numarası bir anda pişik yapmaya başladı sonrada minies kullanmaya başladık migrosun bezi çok memnunum hâlâ kullanıyoruz. Bunda da yine Prima ile başlıcam. Bebek Arabası da travel sistem aldik ama çocuk büyüdükçe tek başına zor oldu kullanımı ağırdı sattık onu Kraft tango modelini aldık kabin boy hemde doğumdan itibaren kullanma özeliği var çok hafif katlamasi açması kolay yer kaplamyor

Cok gecmis olsun bende bugun cok kotuyum surekli hapsirma var ve burnum cesme gibi inanilmaz halsizim acaba bende mi oldum ya?
Sizin baska.belirtiniz var miydi?
Canım ateş ve çok fazla vücut ağrısıyla belirti gösterdi bende

Istanbul rumeli hastanesinde yaptirdim. 110 tl idi sanirim cok net hatirlamiyorum. Odemeyi esim yapmisti.

Bende bu modeli beğendim ayrı bi tak Çıkar olmadan portbebe de oluyor Markası maxicosi zelia modeli ama çok pahalı ya indirime girmesini beklicem

Eklentiler

• 7AB68490-0AC1-49C5-97B1-0E3B2B99C74E.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 41
  • D1D1C28B-24FA-4E36-8CC7-48C80170222F.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 40
Canım bir arkadaşta yazmış beyaz alın çamaşır suyuyla çıkıyor diye.peki bebek kıyafetleri çamaşır suyuyla yıkanabilir mi bir zararı olur mu

Canım bir arkadaşta yazmış beyaz alın çamaşır suyuyla çıkıyor diye.peki bebek kıyafetleri çamaşır suyuyla yıkanabilir mi bir zararı olur mu
Çamaşır suyu kızımın kıyafetlerinde hiç kullanmadım ben dalan roxy kullanıyorum hâlâ da lekeleride çıkarıyor zaten beyazları sıcakta yıkayınca roxyle birlikte leke falan kalmıyor ek gıda döneminde biraz renkli kıyafetleri leke olmuştu kimisi çıktı kimisi çıkmadı renkli olduğu için çok sıcakta yıkanmıyor haliyle. Ama inatci leke olursa kalıp sabunla bı güzel citileyip öyle atarım makineye o zamanda leke kalmıyor.

Zaman zaman ön yıkama yaparım kendi beyazlarımıza koyarım o ayrı

Çamaşır suyu inatçı lekelerde kullanıyordum açıkçası herşeyine yüzde yüz doğal olsun dikkat edelim modundayız ama bir süre sonra inanın hiç öyle olmuyor. Mesela 2 yaşına kadar bebek deterjanları ile yıkadım çamaşırlarını ama bu işlerin de ticaret olduğunu düşünüyorum çamaşır suyu ile lekeyi çıkardıktan sonra zaten normal yıkama yapılır.. Çocuk büyüyüp giderken hiç yapmam dediklerimizi yapıyoruz yedirmem dediklerimizi yediriyoruz..

Bende bu modeli beğendim ayrı bi tak Çıkar olmadan portbebe de oluyor Markası maxicosi zelia modeli ama çok pahalı ya indirime girmesini beklicem
Bunun aynısı yine travel sistem prego diye bir markada var maxi cosi 4500 lira prego 1900 lira bu fark kaliteden dolayımı acaba yoksa sadece bilindik marka olduğu için mi anlamadım

Aynen canım küçüklükten alışsınlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…