- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Kesinlikle çok iyi oluyor benim mesela bebek arabası konusunda bilgim de fikrim de yok buradan fikirler alıp veririz çok iyi olurMaşaallahçok iyi yapmışsınız, bende nasılsa çalışıyorum çok kazanıyorum son anda gider istediğimi alırım diyordum öyle olmuyormuş 5 sene oldu hala eksik çıkıyor
Buradan yazışmak güzel oluyor alınacaklar indirimler vs paylaşırız destek oluruz bir birimize
tsk ler kizlarr
Bakalim en son hangisine karar verecegiz .. cok guzel telaslar bunlar..
Bu arada bende 6 aydan sonra alisveris oneriyorum kizlar.
Rabbim gostermesin ama ailemizde oldu yegenim gelmeden herseyi alindi ama anne karninda vefaat etti 6 aylik.. annesi esyalara bakdikca hastalandi 3 yildir yeni toparladi.
Benim arkadaslarimin listelerini atiyim size bunlarla kafamda sekillendi biseyler
Canım yaptığın listeyi burada da paylaş
hdi insallah kaybolmuştur benim tamamen gitmişÇok teşekkür ederim ya, ilginç bir şekilde iki üç gündür neredeyse yok denecek ladar az, birazdan doktor kontrolüm var, inşallah skntısızdır
Sizin adınıza çok sevindim. Inşallah bu kuzunuzu da sağlıcakla kucağınıza alırsınız . Bişey çıkacağını düşünmüyorum ama bu ihtimali kafamdanda uzaklastiramiyorum.testi nerede ne kadara yaptırdınız acaba?Ysmn_13 ilk gebeligimde 34 yasindaydim, ikili test sonucum yuksek riskli cikmisti. Tam hatirlayamiyorum ama sanirim seninkinden kotuydu. Hicbir sey yapmadim. Sadece detayli usg icin prof bir perinatologa gittim. Usg de sorun cikmadi ama doktor istersem amniyosenteze basvurabilecegimi soyledi. Basvurmadik. Icimizi ferah tuttuk bol dua ettik esimle :) cok sukur oglum saglikli dogdu. Bu testler yas 30 u gecince maalesef can sikici sonuclar dogurabiliyor. Simdi 39 yasindayim. Test doktorum istedi diye yaptirdim ama inan sonucunu incelemedim bile. Allah saglikla kuzularimiza kavusmayi nasip etsin. Sen de icini ferah tut..
Cok gecmis olsun bende bugun cok kotuyum surekli hapsirma var ve burnum cesme gibi inanilmaz halsizim acaba bende mi oldum ya?Kızlar ben dünden beri hiç giremedim covid testim pozitif çıktı. dün ateşim 39buçuklara kadar çıktı ama çok şükür geceden beridir çok iyiyim
Hadi hayirlisiMerhaba kızlar bugün 13.45'te randevum var umarım cinsiyet öğrenebilirim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik oğlan
Canım ateş ve çok fazla vücut ağrısıyla belirti gösterdi bendeCok gecmis olsun bende bugun cok kotuyum surekli hapsirma var ve burnum cesme gibi inanilmaz halsizim acaba bende mi oldum ya?
Sizin baska.belirtiniz var miydi?
Istanbul rumeli hastanesinde yaptirdim. 110 tl idi sanirim cok net hatirlamiyorum. Odemeyi esim yapmisti.Sizin adınıza çok sevindim. Inşallah bu kuzunuzu da sağlıcakla kucağınıza alırsınız . Bişey çıkacağını düşünmüyorum ama bu ihtimali kafamdanda uzaklastiramiyorum.testi nerede ne kadara yaptırdınız acaba?
Aynen oyleHayırlı olsun sağlıkla gelsin minik oğlanbu hurafede boylece çürümüş oldu
Canım bir arkadaşta yazmış beyaz alın çamaşır suyuyla çıkıyor diye.peki bebek kıyafetleri çamaşır suyuyla yıkanabilir mi bir zararı olur muMerhaba kızlar hayırlı cumalar ❤ alışveriş konusunda bende 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar liste yapılabilir. İlk zamanlar için çıtçıtlı badi almak lazım kakalar sıvı olduğu için tasabiliyor onun için beyaz en makbulü yıka yıka kullantulum daha güzel derli toplu oluyor bende çok seviyorum ama kullanış açısından alt üst takımlar daha iyi oluyor. Patikli olanlar için de aynı kanaatdeyim çabuk büyüyorlar boydan kısa gelmeye başlıyor hemen. Ağız bezi pamuklu olanlardan bol almak lazım yediklerinin fazlasını gaz çıkartırken falan kusuyorlar çünkü. Biberon emzik falan birer tane alip bulundurmak lazım lazım olabilir. Bez konusunda da kızım temmuz doğumluydu pişik falan olmasın diye Prima kullandım uzun süre sonra sleepyye geçtik o da güzeldi ama büyük numarası bir anda pişik yapmaya başladı sonrada minies kullanmaya başladık migrosun bezi çok memnunum hâlâ kullanıyoruz. Bunda da yine Prima ile başlıcam. Bebek Arabası da travel sistem aldik ama çocuk büyüdükçe tek başına zor oldu kullanımı ağırdı sattık onu Kraft tango modelini aldık kabin boy hemde doğumdan itibaren kullanma özeliği var çok hafif katlamasi açması kolay yer kaplamyor
Çamaşır suyu kızımın kıyafetlerinde hiç kullanmadım ben dalan roxy kullanıyorum hâlâ da lekeleride çıkarıyor zaten beyazları sıcakta yıkayınca roxyle birlikte leke falan kalmıyor ek gıda döneminde biraz renkli kıyafetleri leke olmuştu kimisi çıktı kimisi çıkmadı renkli olduğu için çok sıcakta yıkanmıyor haliyle. Ama inatci leke olursa kalıp sabunla bı güzel citileyip öyle atarım makineye o zamanda leke kalmıyor.Canım bir arkadaşta yazmış beyaz alın çamaşır suyuyla çıkıyor diye.peki bebek kıyafetleri çamaşır suyuyla yıkanabilir mi bir zararı olur mu
Bunun aynısı yine travel sistem prego diye bir markada var maxi cosi 4500 lira prego 1900 lira bu fark kaliteden dolayımı acaba yoksa sadece bilindik marka olduğu için mi anlamadımBende bu modeli beğendim ayrı bi tak Çıkar olmadan portbebe de oluyor Markası maxicosi zelia modeli ama çok pahalı ya indirime girmesini beklicem
Aynen canım küçüklükten alışsınlar benceÇamaşır suyu inatçı lekelerde kullanıyordum açıkçası herşeyine yüzde yüz doğal olsun dikkat edelim modundayız ama bir süre sonra inanın hiç öyle olmuyor. Mesela 2 yaşına kadar bebek deterjanları ile yıkadım çamaşırlarını ama bu işlerin de ticaret olduğunu düşünüyorum çamaşır suyu ile lekeyi çıkardıktan sonra zaten normal yıkama yapılır.. Çocuk büyüyüp giderken hiç yapmam dediklerimizi yapıyoruz yedirmem dediklerimizi yediriyoruz..
Markadan dolayıdırBunun aynısı yine travel sistem prego diye bir markada var maxi cosi 4500 lira prego 1900 lira bu fark kaliteden dolayımı acaba yoksa sadece bilindik marka olduğu için mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?