2021 Nisan Anneleri

Doktorum 16. haftadan önce bakmıyorum cinsiyete dedi ve 3 hafta sonra çağırdı üçlü test içinmiş o zaman 17 haftalık oluyor artık sanırım aranızda en geç ben öğreneceğim

Doktorum 16. haftadan önce bakmıyorum cinsiyete dedi ve 3 hafta sonra çağırdı üçlü test içinmiş o zaman 17 haftalık oluyor artık sanırım aranızda en geç ben öğreneceğim
Bu doktorları da anlamıyom görüyosan söyle he emin olmazsın yüzdelik dilimle söylersin. Benziyo dersin ama bişe de yani bana da kadın doğumcu 13 haftalıkken 20 gün sonra demişti radyoloji uzmanı erkek dedi hemen.

Ya bu doktorları anlamıyorum gerçekten kardeşim illaki bişey görüyorsunuz tahmin yap hiç olmazsa da insanlar meraktan çatlamasın insan bir heyecanla hevesle gidiyor tabiki sağlıklı olduğunu duymak görmek paha biçilemez ama cinsiyeti de söyleseydi tadından yenmezdi neyse canım bir dahaki sefere öğrenirsin inşallah yarında benim kontrolüm var bakalım bizimki ne diyecek

Ultrason footgrafini ikrameyra diye bir arkadaş var ona at istersen bir tahmin yapar

Kizlar tahlil nasil sizce ? Ve su beta hcg nasildi bi bakiverin canlar.. pazartesi dra gidecem ama iyi demisler esime labaratuarda

Eklentiler

• 20201016_151506.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
Aynısını yaşıyorum malesef 16+3 de gideceğim zaman geçmek bilmedi ama

16.haftama girmiş bulunmaktayım iki gün sonra cinsiyet öğreneceğim inşaallah 1aydır bekliyorum iki gün geçmez bana artık
Artık öğrenirsin canım büyümüş maşallah ben de yarından umutluyum 13+4 oluyor perinatoloğa gidicem söylemese bile mutlaka sorucam varmı tahmini diye

Artık öğrenirsin canım büyümüş maşallah ben de yarından umutluyum 13+4 oluyor perinatoloğa gidicem söylemese bile mutlaka sorucam varmı tahmini diye
Büyüdük ya, valla ben kendi doktorum dışında gittim 13 bitiminde kızdı bana doktor neden kendi doktorunu beklemiyorsun diye başından savar gibi baktı bişi göremiyom bebek ters illa tahmin dersen kız gibi ama kesin değil dedi bin pişman etti beni sanki bedava geldim neymiş onun hastası değilmişim doktorum zamanı gelince söylermiş bida da töbe ettim başka doktora

Kizlar tahlil nasil sizce ? Ve su beta hcg nasildi bi bakiverin canlar.. pazartesi dra gidecem ama iyi demisler esime labaratuarda
Canım kromozomal hastalıklar düşük riskli çıkmış bu iyi bişey, fb-hcg nin düşük olması da iyi sanırım birde kız çocuklarsa fb-hcg daha yüksek çıkabiliyormuş kesin olmamakla birlikte cinsiyet belirlendimi bilmiyorum ama senin erkek olabilir.

devletteki doktorlar mı soylemiyolar cinsiyeti ben 11. haftada kız olduğunu öğrenmiştim

Erkege benzettim ama 16 da tam derim dedi bu bur tahmim dedi

Tsk ler cnm .. sonuc dusuk risk diyor evet 1: 10000 rabbime sukurler olsun

Hayır bakıp da göremese emin olamasa diyecek bir şeyim zaten yok kızı erkeği zaten fark etmez ama denemedi bile bakmayı ona kızdım doktorumu değiştirmeyi bile düşünüyorum devlet değil bu arada bir de özel

Bazi doktorlar insan halinden anlamiyor hic. Bugun gittigimde doktorum benden merakliydi. Ilk baktiginda uyuyordu goremedik. Git bi sekerli kahve ic uyansin sonra tekrar bakalim dedi. Gittim kahve icip geldim uyanmis benimki, bacaklari kipir kipirdi, o arada gorduk pipiyi

ben de oda yapma diyenlere katiliyorum:) ben oglum 3 yasina geldiginde onunla birlikte secerek oda yaptim, cok hevesle yatti en basindan beri. 3.5 senedir 1 kez sizinle yatayim demedi daha, bizim yanimiza iyice doydugu icin diye dusunuyorum.

ama 6-8aylik oda ayiranlar da var, eger bu fikirdeysen erkenden yapmak mantikli tabii.

yani odayi ne zaman ayirmak istedigine bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…