2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun canım tansiyona bakıyor musun ? Bende de hep devam eden baş ağrısı var artık yoruldum bu ağrılardan...

Evet canım öyleymiş 2 aydır içiyorum zaten damardan da aldım elimizden geleni yapıyoruz inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz

Çok geçmiş olsun canım tansiyona bakıyor musun ? Bende de hep devam eden baş ağrısı var artık yoruldum bu ağrılardan...
Hiç bakmadım. Az önce sizi okurken aklıma geldi acaba tansiyon mı diye Göz kapaklarıma kadar ağrıyor ve her gün böyle.. Tansiyondan olunca her gün olur mu
Sadece bazı sabahlar olmuyor ağrım ama o zaman da en geç öğlen 12 gibi yine başlıyor

Kızlar sizin de göğüslerinizde damarlar belirginleşmeye başladı mı o ilk haftalardaki hassasiyet bi süredir yoktu şimdi taş gibiler

Kızlar sizin de göğüslerinizde damarlar belirginleşmeye başladı mı o ilk haftalardaki hassasiyet bi süredir yoktu şimdi taş gibiler
Aynen çok belli oluyor hatta birkaç gündür süt geliyor kuruyor meme ucu bembeyszdi doktoruma bugün sordum normal dedi, göğüs ucu çok hassas uyarildkça süt gelmesi normal dedi. Kiminde gelir kiminde gelmez dedi. Çünkü benim kızlarımda böyle olmamıştı ben de endişelendim erkenden süt gelmesini.

O lastik toka nasıl takılıyor gözümde canlandıramadım bende öyle yapim bari :)

Benim de her gün değil ama genelde yemeklerden sonra başlıyor ve enseden goz kapaklarıma doğru yayılan bir ağrı bu annemden eşimden biliyorum tansiyon yüksekliği olduğu zaman enseden başlayan bir ağrı oluyor onlarda da

Kpederin tansiyon aletini isteyeyim de bi kaç gün takip edeyim en iyisi canım, teşekkür ederim ilaç içmemekte direniyorum ama belki de içmeliyim parol falan

Elini yiyeremmm ne güzel anlatmışsın ben de olmayan kotuma böyle yaptım instagramda görmüştüm
Bende instagramda görmüştüm bi kaç sene önce.. aklımda ikinci çocuk yoktu, asla dediğim bi dönemdi ama nedense aklımda kalmış bu fikir
Tabi üstüne kısa bişi giyemiyorum böyle olunca (fermuar tam kapanmadığından firikik veriliyo) ama uzun kolsuz tişörtlerim var renk renk. Onlardan yiyorum üzerine tişört giyiyorum mesela. Yada boyfriend tişörtler almıştım bu yıl zaten onlarla sıkıntı olmuyor

Kpederin tansiyon aletini isteyeyim de bi kaç gün takip edeyim en iyisi canım, teşekkür ederim ilaç içmemekte direniyorum ama belki de içmeliyim parol falan
Valla ben de hiç istemiyorum içmek ama bazen mecbur kalıyorum canım napalim doktorum çok mecbur kalınca iki tane bile icebilirsin parol demişti . Ama tansiyon kaynakliysa ilaca gerek kalmaz bugün ilk kez bunu denedim gördüm

Benimde ver o tişörtlerden kazakların bile altına giyiyorum sweatlerin falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…