- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Çok geçmiş olsun canım tansiyona bakıyor musun ? Bende de hep devam eden baş ağrısı var artık yoruldum bu ağrılardan...Selam kızlar.
Bende pentiden hamile taytı almıştım 2 haftadır onu giyiyorum. Çok rahat ne ince ne kalın.. Kendi kotlarımı da düğme kısmına lastik toka takarak giyiyorum.
Geçen hafta h&m internet sitesinden hamile kotu aldım. Bi kaç kilo aldım diye L almıştım ama bol geldi düşüyor totomdanDaha zaman var onu giymeme boşuna almışım. Şimdi yine bi pantolon daha almam gerekecek
Benim her gün öğlen başlayan ve gece uyuyana kadar devam eden baş ağrım varNe zaman geçer ki
36 iyidirnkendi bedenini allllBen 36 aldım 38 alsammi diyordum diğer aylarda kilo alırsam diye ama 36 bile bol oldu LCW den aldım.dugme fermuar yok esnek birşey ya dusmeyeceginden emin olarak karar verin
Evet canım öyleymiş 2 aydır içiyorum zaten damardan da aldım elimizden geleni yapıyoruz inşallah sağlıkla gelir bebeklerimizBence çok iyi yapmışsın hastanede bir odada öylece yatmak da insanın psikolojisini bozuyor, evde daha rahat edersin.Buarada geçen gün bir kadın doğumcu instagramda soru cevap yapmıştı gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmak zararlımı diye sordular kesinlikle değil idrar yolu enfeksiyosu bebeğe antibiyotikten çok daha zararlı tedavi edilmeli dedi.Korkma hiçbirşey olmaz bebeğine inşallah.
Hiç bakmadım. Az önce sizi okurken aklıma geldi acaba tansiyon mı diyeÇok geçmiş olsun canım tansiyona bakıyor musun ? Bende de hep devam eden baş ağrısı var artık yoruldum bu ağrılardan...
Aynen çok belli oluyor hatta birkaç gündür süt geliyor kuruyor meme ucu bembeyszdi doktoruma bugün sordum normal dedi, göğüs ucu çok hassas uyarildkça süt gelmesi normal dedi. Kiminde gelir kiminde gelmez dedi. Çünkü benim kızlarımda böyle olmamıştı ben de endişelendim erkenden süt gelmesini.Kızlar sizin de göğüslerinizde damarlar belirginleşmeye başladı mıo ilk haftalardaki hassasiyet bi süredir yoktu şimdi taş gibiler
O lastik toka nasıl takılıyor gözümde canlandıramadım bende öyle yapim bari :)Selam kızlar.
Bende pentiden hamile taytı almıştım 2 haftadır onu giyiyorum. Çok rahat ne ince ne kalın.. Kendi kotlarımı da düğme kısmına lastik toka takarak giyiyorum.
Geçen hafta h&m internet sitesinden hamile kotu aldım. Bi kaç kilo aldım diye L almıştım ama bol geldi düşüyor totomdanDaha zaman var onu giymeme boşuna almışım. Şimdi yine bi pantolon daha almam gerekecek
Benim her gün öğlen başlayan ve gece uyuyana kadar devam eden baş ağrım varNe zaman geçer ki
Benim de her gün değil ama genelde yemeklerden sonra başlıyor ve enseden goz kapaklarıma doğru yayılan bir ağrı bu annemden eşimden biliyorum tansiyon yüksekliği olduğu zaman enseden başlayan bir ağrı oluyor onlarda daHiç bakmadım. Az önce sizi okurken aklıma geldi acaba tansiyon mı diyeGöz kapaklarıma kadar ağrıyor ve her gün böyle.. Tansiyondan olunca her gün olur mu
Sadece bazı sabahlar olmuyor ağrım ama o zaman da en geç öğlen 12 gibi yine başlıyor
Kpederin tansiyon aletini isteyeyim de bi kaç gün takip edeyim en iyisi canım, teşekkür ederimBenim de her gün değil ama genelde yemeklerden sonra başlıyor ve enseden goz kapaklarıma doğru yayılan bir ağrı bu annemden eşimden biliyorum tansiyon yüksekliği olduğu zaman enseden başlayan bir ağrı oluyor onlarda da
Elini yiyeremmm ne güzel anlatmışsınCanım tokayı böyle yapıyorum sonra düğmeden geçiriyorumEki Görüntüle 2708341 Eki Görüntüle 2708342 Eki Görüntüle 2708343
Bende instagramda görmüştüm bi kaç sene önce.. aklımda ikinci çocuk yoktu, asla dediğim bi dönemdi ama nedense aklımda kalmış bu fikirElini yiyeremmm ne güzel anlatmışsınben de olmayan kotuma böyle yaptım instagramda görmüştüm
Valla ben de hiç istemiyorum içmek ama bazen mecbur kalıyorum canım napalimKpederin tansiyon aletini isteyeyim de bi kaç gün takip edeyim en iyisi canım, teşekkür ederimilaç içmemekte direniyorum ama belki de içmeliyim parol falan
Ne yaptın yani tansiyon içinValla ben de hiç istemiyorum içmek ama bazen mecbur kalıyorum canım napalimdoktorum çok mecbur kalınca iki tane bile icebilirsin parol demişti . Ama tansiyon kaynakliysa ilaca gerek kalmaz bugün ilk kez bunu denedim gördüm
Çok iyi bi fikirmiş kurtarıcı bayıldımCanım tokayı böyle yapıyorum sonra düğmeden geçiriyorumEki Görüntüle 2708341 Eki Görüntüle 2708342 Eki Görüntüle 2708343
Baktım yüksekti bende limon sıkıp içtim dediğim gibi annemden asinayim hemen düşürdü tansiyon düşer düşmez ağrı kesildiNe yaptın yani tansiyon için
Benimde ver o tişörtlerden kazakların bile altına giyiyorum sweatlerin falan.Bende instagramda görmüştüm bi kaç sene önce.. aklımda ikinci çocuk yoktu, asla dediğim bi dönemdi ama nedense aklımda kalmış bu fikir
Tabi üstüne kısa bişi giyemiyorum böyle olunca (fermuar tam kapanmadığından firikik veriliyo) ama uzun kolsuz tişörtlerim var renk renk. Onlardan yiyorum üzerine tişört giyiyorum mesela. Yada boyfriend tişörtler almıştım bu yıl zaten onlarla sıkıntı olmuyor
DenemelisinÇok iyi bi fikirmiş kurtarıcı bayıldım
Ne güzelBaktım yüksekti bende limon sıkıp içtim dediğim gibi annemden asinayim hemen düşürdü tansiyon düşer düşmez ağrı kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?