2021 Nisan Anneleri

Her bardakta bebeğini büyüttüğünü düşün bu aklımın hep bi köşesinde dursun ozaman inşallah başarabilirim canım çok sağol

Aminnn canimm çok geçmiş olsun niye çıkıyorsun ne güzel bakiyorlardi
Eşim gibi dedin sende canım hazır kahvaltı hazır yemekler iş güç yok insan deliriyor bir süre sonra bakalım evden devam edicem antibiyotiğe cumartesi gidicem en iyi yanı bebeğimi 6 gün boyumca gergin görmek oldu baya sıklaşacak bizim randevular

Tüp bebek doktorumun verdiği multivitamin ve omega10 vardı cumartesi bitiyor Demir’e başlicam canım sonra inşallah benim de düzelir eski iştahımı çok özledim çünkü
O zaman muhakkak duzelirsin çünkü bende ciddi anlamda etki etti o demir vitaminler falan. Acayip istahsizdim yemek görmeye tahammül edemiyordum

Aynen cnm benmde duam o nasıl nasip etsin hepimize herkese rabbim

Kızlar kilosu hala eksilerde olan var mı bebeğe yetemiyorum diye çok üzülüyorum hala eksi 3 buçuk kilodayım hiç kilo almıyorum eşim çok baskı yapıyor ama olmuyor elimde değil
Hayalimi yaşıyorsun ne uzuluyon bebe seni sömuruyo zaten niye yetemiycen anca kendine yetemezsin onlar buluyo yolunusen hiç merak etme

Ay nasl saklamış kendini ya erkek diycem içimden öyle geldi ama benm tahminler pek tutmaz
Sorma doktor bile bayagi uzun baktı yok inatla pozisyonunu değiştirmedi, çok inatçı dedi 4 hafta geçer mi ya hiçbirşey alamayacagim ah ahhh
Valla hic anlamiyorum keske anlasmda yorum yapsam benimkide inatci cikti gostermedi ama 10 gun sonra kontrole gel demisti doktorum kaldi 5 gun valla gunler gecmio
Ya ne güzel 5 gün çok kisaaaaa 4 hafta eder 28 gün 14 haftayi zor etmiştim inatçı olmasaydı keşke annesini uzer mi bir minnak yavrucak

Ben doktora bosverin hocam dedikce doktor inat etti yok naptiysa gostermedi karnimizda bukadar inatlar cikinca dusunemiyorm

Bence çok iyi yapmışsın hastanede bir odada öylece yatmak da insanın psikolojisini bozuyor, evde daha rahat edersin.Buarada geçen gün bir kadın doğumcu instagramda soru cevap yapmıştı gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmak zararlımı diye sordular kesinlikle değil idrar yolu enfeksiyosu bebeğe antibiyotikten çok daha zararlı tedavi edilmeli dedi.Korkma hiçbirşey olmaz bebeğine inşallah.

Ben doktora bosverin hocam dedikce doktor inat etti yok naptiysa gostermedi karnimizda bukadar inatlar cikinca dusunemiyorm
Aynısını düşündüm varya yandım ben dedim açta kalamıyorum ben, hemen bulantı ve yanmayla tehdit ediyor benibir lokma birsey yeyince sesi kesiliyor, arada konuşuyorum, pişince yicez az sabret diye yok anlamıyor o bulantim azdıkça yemeği yapamıyorum ben ilginç bir ilişkimiz oluştu ufaklikla şimdiden... Ama keşke bir ihtimalde olsa ne olduğunu bilseydik, iki cici alırdım, seslenmek daha kolay olurdu ona ama yok o şimdi zafer sarhoşu içeride

Selam kızlar.
Bende pentiden hamile taytı almıştım 2 haftadır onu giyiyorum. Çok rahat ne ince ne kalın.. Kendi kotlarımı da düğme kısmına lastik toka takarak giyiyorum.
Geçen hafta h&m internet sitesinden hamile kotu aldım. Bi kaç kilo aldım diye L almıştım ama bol geldi düşüyor totomdan Daha zaman var onu giymeme boşuna almışım. Şimdi yine bi pantolon daha almam gerekecek
Benim her gün öğlen başlayan ve gece uyuyana kadar devam eden baş ağrım var Ne zaman geçer ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…