Her bardakta bebeğini büyüttüğünü düşünBende kum dokuyorum cnm 1.5 lt lik siseyi koyuyorm yanima gunluk nekadr tukettigimi takip ediorm 2 lt icebiliyorm en fazla ama su icerken şunu dusun bebekler nekadr su icersek okadr saglikli buyur ve kilo alirmis her bardakda bebegini buyuttugunu dusun❤
Eşim gibi dedin sende canımAminnn canimm çok geçmiş olsun niye çıkıyorsun ne güzel bakiyorlardi
İnşallah düzeliriz kuzum bizde bendede reflü var hamilelik öncesinde oda üstüne etki etmiş olabilir tabi bebeğimiz gelişsin de bir süre daha katlanırızEksi 3 kiloyum halen. Yiyemiyorum. Mide bulantim gecti ama tokluk hissim var ve reflu oldu
O zaman muhakkak duzelirsin çünkü bende ciddi anlamda etki etti o demir vitaminler falan. Acayip istahsizdim yemek görmeye tahammül edemiyordumTüp bebek doktorumun verdiği multivitamin ve omega10 vardı cumartesi bitiyor Demir’e başlicam canım sonra inşallah benim de düzelir eski iştahımı çok özledim çünkü
Aynen cnm benmde duam o nasıl nasip etsin hepimize herkese rabbimAdam Sevinçten bulutların üstünde yaşıyor demek kisende çok defa kayıp yaşadım bizimde tüp bebek olunca bizimki de öyle allahım diyorum sen nasip et sevinçlerini yarıda bırakma inşallah hoşuma gitmiyor değil bu halleri
Hayalimi yaşıyorsun ne uzuluyonKızlar kilosu hala eksilerde olan var mıbebeğe yetemiyorum diye çok üzülüyorum hala eksi 3 buçuk kilodayım hiç kilo almıyorum eşim çok baskı yapıyor ama olmuyor elimde değil
Ay nasl saklamış kendini yaResimler yüklenmeden gelmişkızlar tahmini olan var mı?
Valla hic anlamiyorum keske anlasmda yorum yapsam benimkide inatci cikti gostermedi ama 10 gun sonra kontrole gel demisti doktorum kaldi 5 gun valla gunler gecmioResimler yüklenmeden gelmişkızlar tahmini olan var mı?
Sorma doktor bile bayagi uzun baktı yok inatla pozisyonunu değiştirmedi, çok inatçı dediAy nasl saklamış kendini yaerkek diycem içimden öyle geldi ama benm tahminler pek tutmaz
Ya ne güzel 5 gün çok kisaaaaaValla hic anlamiyorum keske anlasmda yorum yapsam benimkide inatci cikti gostermedi ama 10 gun sonra kontrole gel demisti doktorum kaldi 5 gun valla gunler gecmio
Ben doktora bosverin hocam dedikce doktor inat etti yok naptiysa gostermedi karnimizda bukadar inatlar cikinca dusunemiyormSorma doktor bile bayagi uzun baktı yok inatla pozisyonunu değiştirmedi, çok inatçı dedi4 hafta geçer mi ya hiçbirşey alamayacagim ah ahhh
Ya ne güzel 5 gün çok kisaaaaa4 hafta eder 28 gün 14 haftayi zor etmiştim inatçı olmasaydı keşke annesini uzer mi bir minnak yavrucak
Bence çok iyi yapmışsın hastanede bir odada öylece yatmak da insanın psikolojisini bozuyor, evde daha rahat edersin.Buarada geçen gün bir kadın doğumcu instagramda soru cevap yapmıştı gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmak zararlımı diye sordular kesinlikle değil idrar yolu enfeksiyosu bebeğe antibiyotikten çok daha zararlı tedavi edilmeli dedi.Korkma hiçbirşey olmaz bebeğine inşallah.Benim enfeksiyonum hala var maalesef ama bugün çıkacağım çok daraldım 5 gündür hastanedeyim doktor evden antibiyotiğe devam edecek bu kadar antibiyotik nasıl olacak bilmiyorum çok üzülüyorumbirde doktor hergün bakıyor hastanede ve hergün kafa üstü duruyor yani doğum pozisyonu dediğimiz pozisyonda bu normal bir durum mu acaba her defasında böyle 5 gündür
Ben böyle ters çocuk gormedimResimler yüklenmeden gelmişkızlar tahmini olan var mı?
Aynısını düşündüm varya yandım ben dedimBen doktora bosverin hocam dedikce doktor inat etti yok naptiysa gostermedi karnimizda bukadar inatlar cikinca dusunemiyorm
Kahkaha attimBen böyle ters çocuk gormedimerkek gibi
Akıllı diyorsun bu bıdıklar yani evet herkes içimi rahatlattı şuan ona gelen bana gelsin birşey olmazHayalimi yaşıyorsun ne uzuluyonbebe seni sömuruyo zaten niye yetemiycen anca kendine yetemezsin onlar buluyo yolunusen hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?