Bunu ben de merak ediyorum biz eczaneye yazdırdık adımızı ama e nabız düşük riskTünaydııın kızlar
Grip aşısı için enabızdan kontrol ettiniz mi? Bilim kurulu Temmuz ayında hamilelere ücretsiz verilmeli diyordu, bakan da hamilelere olsun diyordu ama bi baktım düşük risk gözüktüğü için olamıyorum. Doktora mı yazdırmamız gerekiyor acaba?
Bende gittim bugun canım rahim ağzına falan baktı normal kapalı dedi yinede her ihtimale karşı progestan verdi birde kan sulandırıcı verdi 36. Haftaya kadar kullanacakmisim erken doğum riskini azaltıyormusAynisi bende var bende 13+3deyim yarn doktora gidicem bi sorim. Ve cok baski oluyo akintida fazla
Korkma bacim artik sunu anladim psikolojin bozulursa bagisiklik da cokuyo kendi kendimize resmen virusu cagiriyorz sen dikkat et tedbirini al hic bisicik olmaz insallah kendini skma hicBenimde artık aç karına bile belli olmaya başladıben hiç kilo almadım henüz ama o kendini belli ediyor artık yarın serklaj yapılacak bana dua edin kızlar korkuyorum hastane ortamından bu virüs yine çoğalmaya başladı
Aksamlari benimde sis sabah kalkiom bisi yokHurafe mi bilmem ama kızım 21 haftada çıkmaya başladı bu erkek dedi dr 12 haftada fırtladıhele yiyince 5 6 aylık gibi
Hamileliğimizin en riskli dönemleri hep kışın olacağı için istiyorum aşıyı olmayı bi de bebeğe de koruyucu etkisi olduğunu biliyorum. Hastalığa göre puan verilmiş, aids 6 puanmış mesela ama hamileliğin puanı kaç bilmiyorum 5 puan ve üstüne aşı veriliyormuş. Parasıyla alabilsek onu da alacağız ama o mümkün değilmiş bu seneBunu ben de merak ediyorum biz eczaneye yazdırdık adımızı ama e nabız düşük risk
Yaa eczaneye isim yazılıyordu ama heralde bu ilk turda yapılanlardan kalırsa olacak başkalarıHamileliğimizin en riskli dönemleri hep kışın olacağı için istiyorum aşıyı olmayı bi de bebeğe de koruyucu etkisi olduğunu biliyorum. Hastalığa göre puan verilmiş, aids 6 puanmış mesela ama hamileliğin puanı kaç bilmiyorum 5 puan ve üstüne aşı veriliyormuş. Parasıyla alabilsek onu da alacağız ama o mümkün değilmiş bu sene
Ay bu emoji küçük sanıp ekledim maşallahBu beta kaç olunca erkek ya da su kadar olunca kız deniyordu ya Eki Görüntüle 2708850
EvetValla ben hala senin bebegin cinsiyetinden emin degilim once erkek sonra kizmi demiati doktor
Gece banada biseyler oldu ama daha cok kucuk psikolojik sanirim benimkiGünaydın Biz de bugün dolu dolu 17 bitti ... Dün de şekerli bir şey yedim çalışırken bir kıpırtı oldu. Yavaş yavaş ben burdayım diyor sanırım..
Bende iki saat disardaydm sağ alt arada agryp geçiyor ufak ufak.Benim icimd3 citcitli badi var bide toparladı pantolon yoksa buraya bi atletsiz atsam dersiniz ne çirkin karnın var
Kızımda 6 aylıkken çıkmıştı bunda hemen firladi
2 saat avm gezdim altım agriyor valla
Geçmiş olsun. Benimde gözlerime vuruyor ve hiç gecmiyor . Mütemadiyen var . Gece yatıyorum ağrıyor sabah kalkiyorum ki devam ediyor. Gün icinde sürekli var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorlar normal diyor ama artık yordu beni bu baş ağrısı...O bas agrisi bende de var kac gundur birde tek tarafli gozume vuruyor
Ben bunu hamile olmadan da yapabilecek motivasyona sahip değilimAman yarabbim
Masallah senin baya hamis gobegine sahipsin ama erkek gibi oEvetbi sürü kişi.ayni fikirde ama ben kız diom kız o kız kız kız kalktım resim çektim üşenmedim
Bende neymiş masada otururken bacağımı yukarı koyunca çocuk rahatsız olur diye ayaklarını sallamaya çalışıyorum aşağı hiç bisye olmazmış bebek sıkışmaz demekkiAman yarabbim
Vajinadaki ağrı valla kötü bugün darda giydim ya karnim da ağrıdı oyyBende iki saat disardaydm sağ alt arada agryp geçiyor ufak ufak.
Yani gün içinde bazen karnımn çeşitli yerleri agriyablyor bir kaç sn şeklinde. Hiç ağrısız olan var mı
Ay kızlar ben bu aralar cok gülüp egleniyorum valla diyorum icerdeki ne durumda acaba oda mutlumuarkadaslar diyo sana ne oldu bu aralar dedim biyerde okudum 2.trimesterde enerjik oluyomus anneler
Ya ilk haftalar oyleydi ama simdi bi sakinlik bi enerji geldi bende anlamadim korkuyorum biyandanda diyorum bisey olmasin cok guldumMaşallah diyelim nazar değmesin. Ben de bir yerde kıza hamileler gergin ,sinirli oluyormuş diye okumuştum.. Erkek anneleri daha sakin bir hamilelik yaşarmış.. Ben de gerçek çıktı.. Normalde de çok sakin bir insan değilim ama hamilelik te beni baya gergin yaptı katliam yapasım geliyor bu aralar.. Her şey herkes sinirimi bozuyor.
Beta erken göbek çıkması meme ucu koyulaşması ve sakşn gebelik tatlı aşırı iştah sıfır kusma bulantı hepsi bende çöp olduBu beta kaç olunca erkek ya da su kadar olunca kız deniyordu ya Eki Görüntüle 2708850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?