Bende tavandan asılan hamak istiyorum cnm çingen salıncağı diyorlar oda çok işe yarıyormuşKizlar civil magazalarinda 24.yil indirimi var varsa bulundugunuz yerde bakin bebek arabalari hamak park yatak cok guzel indirimler vardi ben hamak aldim internette baktigin ve kesin alacagim dedigim 350 tl lik bi hamak vardi 200 tl ye aldim civilden
Not: Hamak benim icin cok onemliydi cunku kizim kolikdi ve sadece hamakla uyuyordu hamak kolay uykuya gecmesinj sagladigi icin yine en elzem ihtiyacdi benim icin
Banada çektirdiler o çileyiKeşke cinsiyetimiz belli olsaydı da, ben de hurafe mi bunlar yoksa tuttu mu yazardımdoktorumda 4 hafta sonra gel dedi oyyyyyyy
Ben dün bıçağa oturdum benim kızlar oyuncak bıçak makaslarını koymuşlar koltuk altına ben bir oturdum çığlık attılar anne bıçağa oturdun diyebeynime kan sıçradı meğer kendi kuaför mutfak oyuncaklariymis, gerçeğini koyarlar mazallah
Ben de bu tuttu mu tutmadı artık 4 hafta sonra yazarım
Valla lojmandayim tavandan asili alamazdm ama kendi evim olsada tercih etmezdn cunku yatak odasi salon tasimak isterim gittigim yere gelsin benleBende tavandan asılan hamak istiyorum cnm çingen salıncağı diyorlar oda çok işe yarıyormuş
Canım link atabilir misin eğer hazırda varsa.Valla lojmandayim tavandan asili alamazdm ama kendi evim olsada tercih etmezdn cunku yatak odasi salon tasimak isterim gittigim yere gelsin benle
Ama öğrenmişsin ssennnnnBanada çektirdiler o çileyiyüzük testi oda tersi çıktı, sivilcelenme erkekte olur derler büyük kızımda hiç yaşamamıştım bunda sivilcelendim, lazerliyim normalde bunda çıkmayan tüyler çıktı hızla oda tersi oldu rüyalarda karışık görmüştüm hepsi tersi çıktı bende bir tek Çin takvimi doğru çıktı hatta doktor kızıma dediki evet Eylül sen be istiyorsun cinsiyeti dedi kızımda kız olcak kız istiyorum dedi doktorda oh ya Eylül benim yerime söyledi dedi kesin mi hocam dedim çünkü ters ve kıpırdamıyordu bebişkom kesin kesin dedi
Bacim direkt magazadan aldim ama fotosuna bakayim bulursam atayim internet sayfasinda varmi bilmiorm maagazada acip tek tek tum parcalari kontrol ediolar kurulumda sknti olmasin die ama suan kurmadim bezini falan yikiycam doguma yakin kurarim dedimCanım link atabilir misin eğer hazırda varsa.
Ben vizon rengini aldim suan 200 tl canm cinsiyet belli degil benm kirmizi mavi ve vizon vardi birde ekstra bi aparat daha var keceden yildizlar sarkio tepeden oyuncak askisi yapmislar ekstra kendin bisiler asabilirsnCanım link atabilir misin eğer hazırda varsa.
Ben yurtdışındayım burdan bakıp alcam keşke civil burda da olsaydı çok iyi almışsınBen vizon rengini aldim suan 200 tl canm cinsiyet belli degil benm kirmizi mavi ve vizon vardi birde ekstra bi aparat daha var keceden yildizlar sarkio tepeden oyuncak askisi yapmislar ekstra kendin bisiler asabilirsn
Aa öylemi ozmn internet sitesine bi bak yurt disi kargosu vardir belki .insallah icine sinen bisi bulursn cnmBen yurtdışındayım burdan bakıp alcam keşke civil burda da olsaydı çok iyi almışsın
Onu biliyorum çok güzel ana kucağı diyorlarBende bi tane oğlumdan kalma elektrikli kendi sağa sola doğru 4 kademeli sallanan müzikli bi beşik var, ana kucağı mı deniyor yadaOğlum 2 kez anca uyumuştur içinde. Ama benimkinin dışında 3 tane bebek kullandı makineyi Hala çalışıyor, bu seferki bebeğim de kullanmazsa sorun bizim genlerde bence
Bir arkadaşım bundan tavsiye etmişti bana da.Bende bi tane oğlumdan kalma elektrikli kendi sağa sola doğru 4 kademeli sallanan müzikli bi beşik var, ana kucağı mı deniyor yadaOğlum 2 kez anca uyumuştur içinde. Ama benimkinin dışında 3 tane bebek kullandı makineyi Hala çalışıyor, bu seferki bebeğim de kullanmazsa sorun bizim genlerde bence
Anne yani oneriolar bende park besigin anne yani olanlari cikmis ondan istiorm 2 yil sonra kendi evime gecince oda yapmak istiyorum Allah nasip ederseBenim büyüyebilen beşik var oda küçük ondan benimodama 2 yasa kadar idareten bisye bakıyorum ne önerir siniz
4moms değil ama yanlış olmasınOnu biliyorum çok güzel ana kucağı diyorlaronlara bakmıştım daha önce.
Bende bundan alcam anne yanı yapıcam hatta letgodan alcam temiz bulursamBir arkadaşım bundan tavsiye etmişti bana da.
Bgun doktora sordum allah aşkına bi bak benm kızıma erkek diolar dedim gormuyom burda dediMasallah senin baya hamis gobegine sahipsin ama erkek gibi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?