2021 Nisan Anneleri

Kizlar civil magazalarinda 24.yil indirimi var varsa bulundugunuz yerde bakin bebek arabalari hamak park yatak cok guzel indirimler vardi ben hamak aldim internette baktigin ve kesin alacagim dedigim 350 tl lik bi hamak vardi 200 tl ye aldim civilden
Not: Hamak benim icin cok onemliydi cunku kizim kolikdi ve sadece hamakla uyuyordu hamak kolay uykuya gecmesinj sagladigi icin yine en elzem ihtiyacdi benim icin

Keşke cinsiyetimiz belli olsaydı da, ben de hurafe mi bunlar yoksa tuttu mu yazardım doktorumda 4 hafta sonra gel dedi oyyyyyyy
Ben dün bıçağa oturdum benim kızlar oyuncak bıçak makaslarını koymuşlar koltuk altına ben bir oturdum çığlık attılar anne bıçağa oturdun diye beynime kan sıçradı meğer kendi kuaför mutfak oyuncaklariymis, gerçeğini koyarlar mazallah
Ben de bu tuttu mu tutmadı artık 4 hafta sonra yazarım

Bende tavandan asılan hamak istiyorum cnm çingen salıncağı diyorlar oda çok işe yarıyormuş

Banada çektirdiler o çileyi yüzük testi oda tersi çıktı, sivilcelenme erkekte olur derler büyük kızımda hiç yaşamamıştım bunda sivilcelendim, lazerliyim normalde bunda çıkmayan tüyler çıktı hızla oda tersi oldu rüyalarda karışık görmüştüm hepsi tersi çıktı bende bir tek Çin takvimi doğru çıktı hatta doktor kızıma dediki evet Eylül sen be istiyorsun cinsiyeti dedi kızımda kız olcak kız istiyorum dedi doktorda oh ya Eylül benim yerime söyledi dedi kesin mi hocam dedim çünkü ters ve kıpırdamıyordu bebişkom kesin kesin dedi

Bende tavandan asılan hamak istiyorum cnm çingen salıncağı diyorlar oda çok işe yarıyormuş
Valla lojmandayim tavandan asili alamazdm ama kendi evim olsada tercih etmezdn cunku yatak odasi salon tasimak isterim gittigim yere gelsin benle

Ama öğrenmişsin ssennnnn kizinin icine dogmus resmen, hurafeler yalan olabilir hislerim de yanlış çıksın ama su cinsiyeti öğreneyim çok güzel şeyler görüyorum ama alamıyorum ara renkte hic sevmem şöyle gönlümce pembe ya da mavi birşeyler alayım ama 18. Haftada artık o da lütfedip gösterirse.

Canım link atabilir misin eğer hazırda varsa.
Bacim direkt magazadan aldim ama fotosuna bakayim bulursam atayim internet sayfasinda varmi bilmiorm maagazada acip tek tek tum parcalari kontrol ediolar kurulumda sknti olmasin die ama suan kurmadim bezini falan yikiycam doguma yakin kurarim dedim

Canım link atabilir misin eğer hazırda varsa.
Ben vizon rengini aldim suan 200 tl canm cinsiyet belli degil benm kirmizi mavi ve vizon vardi birde ekstra bi aparat daha var keceden yildizlar sarkio tepeden oyuncak askisi yapmislar ekstra kendin bisiler asabilirsn

Eklentiler

• Screenshot_20201022-190805_Instagram.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 70
Ben vizon rengini aldim suan 200 tl canm cinsiyet belli degil benm kirmizi mavi ve vizon vardi birde ekstra bi aparat daha var keceden yildizlar sarkio tepeden oyuncak askisi yapmislar ekstra kendin bisiler asabilirsn
Ben yurtdışındayım burdan bakıp alcam keşke civil burda da olsaydı çok iyi almışsın

Şu mutluluk hali bana da uğramadı piremsesler gibi hamilelik geçirenlere imreniyorum ruh halim yorgun vücudum yorgun kendimi salmışım iyice polar pijama candır modundayim. Geçermi ki acep?? Şu ağrılarım geçse mutluluk gelecek eminim..

Benim büyüyebilen beşik var oda küçük ondan benimodama 2 yasa kadar idareten bisye bakıyorum ne önerir siniz

Bende bi tane oğlumdan kalma elektrikli kendi sağa sola doğru 4 kademeli sallanan müzikli bi beşik var, ana kucağı mı deniyor yada Oğlum 2 kez anca uyumuştur içinde. Ama benimkinin dışında 3 tane bebek kullandı makineyi Hala çalışıyor, bu seferki bebeğim de kullanmazsa sorun bizim genlerde bence

Onu biliyorum çok güzel ana kucağı diyorlar onlara bakmıştım daha önce.

Bir arkadaşım bundan tavsiye etmişti bana da.

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-22-19-23-20.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…