- 8 Ağustos 2020
- 130
- 297
- 53
- 34
Hocam böğün canlı ders var mııGunaydn bacim canli ders var yoksa uyurdum
Günaydın canim. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydin kizlar..
bol dua edin trabzon teknik universitesine dogru gidiyorum 9 da alacak prof beni.. insallah kisalma icin mantikli bir cozum buluruz ...
Günaydın cnaim hayırlı haberlerle gel yolda edilen dua kabul olurmuşGunaydin kizlar..
bol dua edin trabzon teknik universitesine dogru gidiyorum 9 da alacak prof beni.. insallah kisalma icin mantikli bir cozum buluruz ...
Yaaa ben senin sipani yerim evliliginid3 yerim okadar anlattın anlattın nazar degdiGünaydın kızlar benim sıpa babasının arkasına uyandı sabahın köründe dikildik ayağabenim uykum var ama yaa
İki gündür huysuz ya azı dişi çıkıyor ondan böyle bir düzeni bozulduGünaydın cnaim hayırlı haberlerle gel yolda edilen dua kabul olurmuş
Yaaa ben senin sipani yerim evliliginid3 yerim okadar anlattın anlattın nazar degdi
Maaşallah size bir omu4 insallah
Dedim konuya yazarım banlanirim bburaya yazim
Çok tatlı anlatmışsın duygularini
Yaaaa kuzum ya ishalide vsrmi oy onun careside yok ya insallah tez zamanda ağrısız sizisiz atlatirİki gündür huysuz ya azı dişi çıkıyor ondan böyle bir düzeni bozuldusağol canım rabbim cümlemizin evliliğini daimi kılsın gece uyku tutmayınca bdv de dolanıyorum
Ekledim canim aslında normalde banlansamda gelip toplu ekliyorum özür dilerim gözden kacmisMuhittin canim hep sen engel yediğinde yazmışım bi turlu listede olamadım benide eklermisin
İzmir
ikinci oglum geliyor
27 yaş
4 Nisan tahmini dogum
Merhaba canım Türkiye de stoğu kalmamış sanırım, hiç bir online markette yok. Istanbul Doğum Akademisinde (nisantasi subesinde) görmüştüm bu ve buna benzer kitap satışları var diye biliyorum. Belki ararsan temin etme konusunda yardımcı olabilirler.Kızlar merhaba, yoga eğitmeni bir arkadaşım ina may'in doğuma hazırlık rehberi diye bir kitabı önerdi.Ama hiçbiryerde bulamıyorum.Okuyan yada satıldığı bir yeri bilen varmı?
Çok şükür diş donemlerinde ateşi hiç çıkmadı ama hafif ishal gibi oluyor uzun sürmüyor. İştahsızlaştı yavrum ne yedireceğimi şaşırdımYaaaa kuzum ya ishalide vsrmi oy onun careside yok ya insallah tez zamanda ağrısız sizisiz atlatir
Girme bacım etme eyleme valla bak sonra dayanamıyorsun bende oyle düştüm bdv batagina
Bana da soran olduğunda genellikle ay söylüyorum hafta deyince kafalar karışıyorBen takvimi sildim gün gün takip edince hafta geçmiyor daha 15 haftadayım 14+3 ay olarka galiba daha mantikli
Çok teşekkür ederim evet çok önerdiler kitabı.Birde oraya sorayım.Merhaba canım Türkiye de stoğu kalmamış sanırım, hiç bir online markette yok. Istanbul Doğum Akademisinde (nisantasi subesinde) görmüştüm bu ve buna benzer kitap satışları var diye biliyorum. Belki ararsan temin etme konusunda yardımcı olabilirler.
Kitapta ebe ve doğum yapan bir çok kadının deneyimleri kendi ağızlarından aktarılıyor ve doğumun evrelerine deginiliyor gerçekten güzel kitap, sıkılmadan okumalık....
Maşallah canım çok sevindimCanlarrrrr
1cm yanlis olcum olmus rabbime binlerce sukur 3.58 rahim agzi ...
Dua ve iyi dilekleriniz icin cok cok tsk ler kuzular❤
Gözün aydın cnm çok sevindimCanlarrrrr
1cm yanlis olcum olmus rabbime binlerce sukur 3.58 rahim agzi ...
Dua ve iyi dilekleriniz icin cok cok tsk ler kuzular❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?