2021 Nisan Anneleri

Dişlerimi fircaliuorum hiç bisey yemeden yatiyorum ilaç içmiyorum gece boyu ağzımda saçma bir tat oluyor yaaaaa

Gunaydin kizlar..
bol dua edin trabzon teknik universitesine dogru gidiyorum 9 da alacak prof beni.. insallah kisalma icin mantikli bir cozum buluruz ...
Günaydın canim. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Herkeslere günaydın bebisimi hissetmedigim bir geceyi daha geride bıraktım

Günaydın kızlar benim sıpa babasının arkasına uyandı sabahın köründe dikildik ayağa benim uykum var ama yaa

Gunaydin kizlar..
bol dua edin trabzon teknik universitesine dogru gidiyorum 9 da alacak prof beni.. insallah kisalma icin mantikli bir cozum buluruz ...
Günaydın cnaim hayırlı haberlerle gel yolda edilen dua kabul olurmuş
Günaydın kızlar benim sıpa babasının arkasına uyandı sabahın köründe dikildik ayağa benim uykum var ama yaa
Yaaa ben senin sipani yerim evliliginid3 yerim okadar anlattın anlattın nazar degdi
Maaşallah size bir omu4 insallah
Dedim konuya yazarım banlanirim bburaya yazim

Çok tatlı anlatmışsın duygularini

İki gündür huysuz ya azı dişi çıkıyor ondan böyle bir düzeni bozuldu sağol canım rabbim cümlemizin evliliğini daimi kılsın gece uyku tutmayınca bdv de dolanıyorum

İki gündür huysuz ya azı dişi çıkıyor ondan böyle bir düzeni bozuldu sağol canım rabbim cümlemizin evliliğini daimi kılsın gece uyku tutmayınca bdv de dolanıyorum
Yaaaa kuzum ya ishalide vsrmi oy onun careside yok ya insallah tez zamanda ağrısız sizisiz atlatir
Girme bacım etme eyleme valla bak sonra dayanamıyorsun bende oyle düştüm bdv batagina

Kızlar merhaba, yoga eğitmeni bir arkadaşım ina may'in doğuma hazırlık rehberi diye bir kitabı önerdi.Ama hiçbiryerde bulamıyorum.Okuyan yada satıldığı bir yeri bilen varmı?
Merhaba canım Türkiye de stoğu kalmamış sanırım, hiç bir online markette yok. Istanbul Doğum Akademisinde (nisantasi subesinde) görmüştüm bu ve buna benzer kitap satışları var diye biliyorum. Belki ararsan temin etme konusunda yardımcı olabilirler.
Kitapta ebe ve doğum yapan bir çok kadının deneyimleri kendi ağızlarından aktarılıyor ve doğumun evrelerine deginiliyor gerçekten güzel kitap, sıkılmadan okumalık....

Yaaaa kuzum ya ishalide vsrmi oy onun careside yok ya insallah tez zamanda ağrısız sizisiz atlatir
Girme bacım etme eyleme valla bak sonra dayanamıyorsun bende oyle düştüm bdv batagina
Çok şükür diş donemlerinde ateşi hiç çıkmadı ama hafif ishal gibi oluyor uzun sürmüyor. İştahsızlaştı yavrum ne yedireceğimi şaşırdım neyse geçer inşallah

Çok teşekkür ederim evet çok önerdiler kitabı.Birde oraya sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…