- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Hımm ben 4moms sandım ama olsun eminim güzeldir4moms değil ama yanlış olmasınBizimki onun yanında halt etmiş
Çok şıkAnne yanı olarak gayet uygun
Ben de şundan var annem alıvermişti. 4 ay kadar kullandım. Kaldırıp annemin çatıya kaldırmıştıkdoğuma yakın gidip getireceğim
Eki Görüntüle 2709092
Mantıklı gerçekten normalde çok pahalı oluyorBende bundan alcam anne yanı yapıcam hatta letgodan alcam temiz bulursam
O uzay aracı gibiHımm ben 4moms sandım ama olsun eminim güzeldir
Tiny love vardı.. hala var mı kiKizlar aslında ben de büyük bir beşik değil de portatif birşey arıyorum. Bizim ailelerimiz yakın mesafede haftasonlari yanlarına gidiyoruz giderken kolay taşınabilecek bir beşik arıyorum gören duyan bilen olursa fikirlere açığım
Ayni durumdayiz bizimde 4 sene sonra tayinimiz var ondan anne yani alicam bide cekmeceli sade bi besik alicam biz gidene kadar 3 yasinda olacak zaten bebis gittigimiz yerdede oda yaparim artikAnne yani oneriolar bende park besigin anne yani olanlari cikmis ondan istiorm 2 yil sonra kendi evime gecince oda yapmak istiyorum Allah nasip ederse
Bizim tayinimiz ciktiginda henüz 1 yasinda olicak insallah❤Ayni durumdayiz bizimde 4 sene sonra tayinimiz var ondan anne yani alicam bide cekmeceli sade bi besik alicam biz gidene kadar 3 yasinda olacak zaten bebis gittigimiz yerdede oda yaparim artik
Beşik fiyatında
Tutumluanne sitesinde var canım uygun fiyatlı eğer ikinci el düşünürsen.. ki düşün bence çünkü bu tarz şeyler en fazla 4 ay kullanılıyorBeşik fiyatındaçok sağol canım yine de ekliyorum listeme
Ben de burada hep ikinci el bakcam mecburenTutumluanne sitesinde var canım uygun fiyatlı eğer ikinci el düşünürsen.. ki düşün bence çünkü bu tarz şeyler en fazla 4 ay kullanılıyor
Evet gereksiz pahalı çok temizler var ben genelde ilk let go ya bakarım, baston arabam var payetli araba bakcam letgodan temiz çok oluyorMantıklı gerçekten normalde çok pahalı oluyor
Böyle bir site olduğunu bile bilmiyorum ilk bebeğim henüz cahilimTutumluanne sitesinde var canım uygun fiyatlı eğer ikinci el düşünürsen.. ki düşün bence çünkü bu tarz şeyler en fazla 4 ay kullanılıyor
Ameliyattan cikinca ilk gecelik giyicem sonra ilk yurumeden sonra degistirip lahusa pijamalarimi giycem ben kizmi martta dogurdm ve bole yapmstm sabahliklarim var polar tarzda falan onlari da uzerime alirim usursem ama hasganede üsumezsinHerkese merhaba kizlar?
Aklima bir sey takildi biz simdi nisan ayinda dogum yapicaz ya ben oglumu agustosta sezeryanla dogurmustum o zaman cok sicakti zaten gecelik giydim.
Simdi nisanda daha hava soguk oluyor bende cok usuyen biriyim sezeryandan sonra pijema rahat olmaz degil mi bu defa gecelikle usursem.
Daha cok var gerci ama aklima takildi
Daha uygundur orda ikinci eller bile bence buraya göre yaniBen de burada hep ikinci el bakcam mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?