2021 Nisan Anneleri

Kizlar aslında ben de büyük bir beşik değil de portatif birşey arıyorum. Bizim ailelerimiz yakın mesafede haftasonlari yanlarına gidiyoruz giderken kolay taşınabilecek bir beşik arıyorum gören duyan bilen olursa fikirlere açığım

Tiny love vardı.. hala var mı ki Her yere taşımalık canım. Dur bi bakayım

Anne yani oneriolar bende park besigin anne yani olanlari cikmis ondan istiorm 2 yil sonra kendi evime gecince oda yapmak istiyorum Allah nasip ederse
Ayni durumdayiz bizimde 4 sene sonra tayinimiz var ondan anne yani alicam bide cekmeceli sade bi besik alicam biz gidene kadar 3 yasinda olacak zaten bebis gittigimiz yerdede oda yaparim artik

Ayni durumdayiz bizimde 4 sene sonra tayinimiz var ondan anne yani alicam bide cekmeceli sade bi besik alicam biz gidene kadar 3 yasinda olacak zaten bebis gittigimiz yerdede oda yaparim artik
Bizim tayinimiz ciktiginda henüz 1 yasinda olicak insallah❤

Iyiaksamlar kizlae bugun doktora gittim. 13+5 olmusuz karninda bi cikinti gorunmuyo dedi sanirim gecti devlete gittim ama insallah iyi gormuslerdir. Ikili testim sonucuda cok sukur bi sıkınti yok. Cinsiyet icin burdada erkege benzettiler hayirlisi bakalim. Bu ikinci doktor benzeten ama kesin demediler tabi

Herkese merhaba kizlar?
Aklima bir sey takildi biz simdi nisan ayinda dogum yapicaz ya ben oglumu agustosta sezeryanla dogurmustum o zaman cok sicakti zaten gecelik giydim.
Simdi nisanda daha hava soguk oluyor bende cok usuyen biriyim sezeryandan sonra pijema rahat olmaz degil mi bu defa gecelikle usursem.
Daha cok var gerci ama aklima takildi

Ameliyattan cikinca ilk gecelik giyicem sonra ilk yurumeden sonra degistirip lahusa pijamalarimi giycem ben kizmi martta dogurdm ve bole yapmstm sabahliklarim var polar tarzda falan onlari da uzerime alirim usursem ama hasganede üsumezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…