2021 Nisan Anneleri

Tünaydııın kızlar
Grip aşısı için enabızdan kontrol ettiniz mi? Bilim kurulu Temmuz ayında hamilelere ücretsiz verilmeli diyordu, bakan da hamilelere olsun diyordu ama bi baktım düşük risk gözüktüğü için olamıyorum. Doktora mı yazdırmamız gerekiyor acaba?

Bebegin cinsiyeti kizsa gobek daha gec cikiyor diye bi hurafe duydunmu
Sus kız
Bende gözükmüyor hamillere daha gelmedi bence

Valla hic bakmadim cunku asiyi olmayi dusunmuyorm bugune kadr grip asisi olmadim bu senede olmam doktora sormadim oyuzden.ikinci secenek olarak doktora recetelendirip sanirim eczaneye isim yazdiriyorsnuz

Amin canım oglumda da hidrosefali dediler amniyosentez yaptır dediler biz kabul etmedik yaptırmadık ne olursa olsun aldırmam günah dedim ve oğlum sağlıklı doğru yatırsam belki o işlemde oğlumu kaybedebilirdim

Benimde artık aç karına bile belli olmaya başladı ben hiç kilo almadım henüz ama o kendini belli ediyor artık yarın serklaj yapılacak bana dua edin kızlar korkuyorum hastane ortamından bu virüs yine çoğalmaya başladı

Geçmiş olsun çok. Dün gece kasık ağrısından ben de uyuyamadım acayip bir baskı yaptı sürekli tuvalete gittim gece boyu ama şimdi daha iyi ben de 13+6 yım bu dönemde oluyor demek ki...
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun ben bugun gittim doktora hemde 2 li tarama sonucumu aldım kasik ağrilarım için poregestan verdi 2li tarama sonucum da orta ihtimal çıktı herşeyin hayırlısı herşey Allahtan tevekkül etmek dua etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…