Çok sevindim canım ah bu doktorlarCanlarrrrr
1cm yanlis olcum olmus rabbime binlerce sukur 3.58 rahim agzi ...
Dua ve iyi dilekleriniz icin cok cok tsk ler kuzular❤
Bugun canli ders varmiydi diye anlik heyecana kapilmamHocam böğün canlı ders var mıı
Ben de hissettimiyorum. Hem de 2.hamileliğin. Hem de ikiz. Birini hissetmesem digerini hissederim.diyom tik yok yaGünaydın canim. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Herkeslere günaydınbebisimi hissetmedigim bir geceyi daha geride bıraktım
Bebegin cinsiyeti kizsa gobek daha gec cikiyor diye bi hurafe duydunmu
Sus kızBebegin cinsiyeti kizsa gobek daha gec cikiyor diye bi hurafe duydunmu
Bende gözükmüyor hamillere daha gelmedi benceTünaydııın kızlar
Grip aşısı için enabızdan kontrol ettiniz mi? Bilim kurulu Temmuz ayında hamilelere ücretsiz verilmeli diyordu, bakan da hamilelere olsun diyordu ama bi baktım düşük risk gözüktüğü için olamıyorum. Doktora mı yazdırmamız gerekiyor acaba?
Göbiş nerde kuzu? Benim baya baya var yani. Artık anlaşılıyor bakınca hamile olduğum.
Günaydın Biz de bugün dolu dolu 17 bitti ... Dün de şekerli bir şey yedim çalışırken bir kıpırtı oldu. Yavaş yavaş ben burdayım diyor sanırım..Günaydın kızlar15+6 dan sevgiler
Valla hic bakmadim cunku asiyi olmayi dusunmuyorm bugune kadr grip asisi olmadim bu senede olmam doktora sormadim oyuzden.ikinci secenek olarak doktora recetelendirip sanirim eczaneye isim yazdiriyorsnuzTünaydııın kızlar
Grip aşısı için enabızdan kontrol ettiniz mi? Bilim kurulu Temmuz ayında hamilelere ücretsiz verilmeli diyordu, bakan da hamilelere olsun diyordu ama bi baktım düşük risk gözüktüğü için olamıyorum. Doktora mı yazdırmamız gerekiyor acaba?
O bas agrisi bende de var kac gundur birde tek tarafli gozume vuruyorÇok geçmiş olsun canım tansiyona bakıyor musun ? Bende de hep devam eden baş ağrısı var artık yoruldum bu ağrılardan...
Amin canım oglumda da hidrosefali dediler amniyosentez yaptır dediler biz kabul etmedik yaptırmadık ne olursa olsun aldırmam günah dedim ve oğlum sağlıklı doğru yatırsam belki o işlemde oğlumu kaybedebilirdimDr.um bana ayrinti yaptir icimiz rahat sun dedi sonra ben bi devlete dr.gittim oylesine bakti oda panik yapmalimiyim artik dedim yooo dedi dr.20.hatfada ayrintiliya gel dedi bende gitmedim perinatolojiye allaha emanet canim hepsi saglikla gelsin insallah
tamamen hurafeBebegin cinsiyeti kizsa gobek daha gec cikiyor diye bi hurafe duydunmu
Valla ben hala senin bebegin cinsiyetinden emin degilim once erkek sonra kizmi demiati doktortamamen hurafebugünkü halimi atmak isterdim ama azcik üryan çekmişim atamiyom
Benim sabah böyle akşama doğru 7 aylık gibi oluyor.
Hurafe mi bilmem ama kızım 21 haftada çıkmaya başladı bu erkek dedi dr 12 haftada fırtladıBebegin cinsiyeti kizsa gobek daha gec cikiyor diye bi hurafe duydunmu
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun ben bugun gittim doktora hemde 2 li tarama sonucumu aldım kasik ağrilarım için poregestan verdi 2li tarama sonucum da orta ihtimal çıktı herşeyin hayırlısı herşey Allahtan tevekkül etmek dua etmek lazımGeçmiş olsun çok. Dün gece kasık ağrısından ben de uyuyamadım acayip bir baskı yaptı sürekli tuvalete gittim gece boyu ama şimdi daha iyi ben de 13+6 yım bu dönemde oluyor demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?